Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vestuvių metines

Sveiki visi,

Mano seneliai ateinanti savaitgali sves auksiniu vestuviu jubilieju (50 metu).
Labai noretumem jiem surengti kokia staigmena. As kol kas esu sugalvojusi, tik pripusti ir padovanoti 50 ivairiaspalviu balionu. Tik kaip iki kaimo juos reiktu nuvezti????
Tad gal turite kas kokiu ideju? Gal jau rengete ka nors panasaus????
Labai lauksiu pasiulymu. Aciu...
Atsakyti
Pernai buvo mano tėvų sidabrinės vestuvės, nieko ypatingo neorganizavo patys išskyrus tai, kad atnaujino įžadus bažnyčioje, bet aš jiems surengiau staigmeną, pakviečiau artimiausius žmones, tėvai nieko nežinojo, pamatė tik išėję iš baž-nyčios, nes ceremonijoje dalyvavo jie, aš pati su vyru ir piršliai.Išėjau iš bažnyčios dar nesibaigus ceremonijai,tada tėvus išeinančius iš bažnyčios pasitikom su sidabrinėmis graviruotomis jų inicialais taurėmis sklidinomis šampano ir puokšte gėlių, taip pat nufilmavome jų ceremoniją, artimiausių giminių ir draugų palinkėjimus, dar prieš tą šventę, viską gražiai sumontavome ir įteikėme jiems smile.gif Jiems labai patiko, o prie viso to dar ir savaitės atostogas Nidoje suorganizavom ax.gif
Atsakyti
prieš pora metų buvo maniškio senelių santuokos 60-metis, tai jų vaikai (tarp jų ir mano uošvis) suorganizavo kavinėj balių..
pradžioj jie atnaujino įžadus bažnyčioj, paskui šventėme kavinėje,
susirinko visi jų giminės (vaikai, anūkai, proanūkiai, sūnėnai ir tt)..

dovanos tai buvo simbolinės, visų net nemačiau... dar gėlės aišku..
jie buvo labai patenkinti..
Atsakyti
Aciu uz nuoroda, bet as ten jau viska iskaiciusi esu.
Ten pagrinde tik apie mazas (ta prasme, keliu metu) vestuviu metines.

Atidarydama sia tema, norejau, kad patarumete butent 50-ies metu vestuviu jubiliejui.

Papildyta:
Tiesa, man labai patiko ta mintis apie izadu atnaujinima baznycioje, bet gaila, kad mano seneliai senamadiski tokie.

Bet man kilo tokia mintis: ant balionu, kurie man vis dar neiseina is galvos, kiekvienas vaikas, anukas ir gimines kurie bus uzrasytu, kad ir po viena zodi, t.y. ko jiems linki.

Kaip manome, gal ir nieko butu?
Atsakyti
O aš savo tėveliams šių gražių sukaktuvių proga padariau giminės medelį. Medelį (metalinis, sidabro imitacija) pirkau Dainavos prekybos centre. Ant medelio šakelių kabo maži medalionukai, kur reikia įdėti nuotraukas. Medžio viršūnėje pakabinau tėvų vestuvių nuotraukytę, ant žemesnių: iš vienos pusės savo ir vyro vestuvių, kitoje pusėje- brolio. Tuščias palikau šakeles skirtas anūkams ir proanūkiams. Teikdama dovaną prie stalo, taip ir palinkėjau, kad abu kartu galėtų užpildyti visas šakeles.
Tai simboliška dovana, galinti pasidaryti kaip šeimos relikvija. Daug kam iš svečių labai patiko tokia mintis.
O taip pat, tam vakarui, speciailiai iš tėvų "pasiskolinau" jų vestuvines nuotraukas, atrinkau, nuskenavau ir su Power Point'u padariau Slide Show, kurį parodėme per multimedia ant sienos. Dauguma svečių dalyvavusių sidabrinėse vestuvėse, buvo ir tikrosiose, tai buvo visiems labai smagu prisiminti kaip šventė, kokie buvo prieš 25 metus. smile.gif
Atsakyti
"Po vedybų praėjus metams, šventėme medvilnines vestuves. Dovanų gavome patalynės visam gyvenimui. Mat svečių prašėme būtinai dovanoti ką nors iš medvilnės". "Medvilnines" simbolizavo ir siūlai, kuriais "antrąkart jaunavedžius" apvyniojo svečiai. Vestuvės nebūtų vestuvėmis, jei nenusifotografuotų fotostudijoje...

Po dvejų metų pora vėl atšoko - šįkart popierines vestuves. Nuvažiavę prie jūros jie klijavosi rūbus iš popieriaus, išsilankstę kepures. "Abu buvome taip įsitraukę į darbą, kad net nepasirūpinome nuotraukomis". Progą težymi iškilmingos Juventos pusseserės vedybų, kuriose Mudėnai buvo piršliais, nuotraukos.

Dar po metų atėjo laikas odinėms vestuvėms. Juventa jas mieliau vadina "drugelinėmis". Net fotostudijoje ji įsiamžino su daugybe drugelių. Šių vestuvių proga vyrui padovanojo odinį diržą, o jis jai - odinę dėžutę papuošalams.

Po ketverių metų sulaukė gėlių vestuvių. Juventa ir Paulius papuošė savo būsto duris gėlių girlianda, į svečius pasikvietė abiejų tėvus, fotografavosi toje pačioje fotostudijoje.

Medines nutarė atšvęsti su iškilmėmis. Kunigas net išsigando, kai Juventa paprašė ją antrąkart sutuokti, lengviau atsikvėpė tik paaiškėjus, kad Juventos išrinktasis - tas pats, kaip ir prieš penkerius metus. Buvo ir medinės klumpės, ir puokštė, sukomponuota ant medinio prosenelės kočėlo, ir mediniu šaukštu medaus ąsočio vaišinami svečiai, ir iš medinės klumpelės gertas šampanas. Svečiai irgi privalėjo turėti ką nors iš medžio: vieni atėjo su mediniais karoliais, kiti su medinėmis apyrankėmis, o vienas už atlapo įsikišo bent medinį pagaliuką...

Cukrinių vestuvių proga pora pasinaudojo tą pačią dieną vykusiais Petrinių atlaidais - į foto studiją jie atsigabeno krūvą kermošinių saldainių, cukrinių gaidelių. Juventa pastebėjo, jog Pauliaus šių vestuvių proga jai dovanoto žiedo akutė labai jau primena cukraus gabalėlį...
[/quote]

Kaip man patiko visos idėjos. Labai fainai sugalvota. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kad mano tokia fantazija būtų ax.gif
Liepos mėnesį mes švęsim 10 metines. Gal kuri galit pasiųlyti ką nors gražaus kaip atšvęsti, ką originalaus padovanoti?
help.gif

mes tą dieną kartu planuojam ir trečiojo sūnelio krikštynas. pasikviesime svečių ir t.t bet norisi padaryti tokiomis progomis kažką TOKIO .... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusrena: 24 balandžio 2006 - 13:07
vaje tokiuose reikaluose man fantazijos truksta smile.gif Apsileidimas....
Musu metines si sekmadieni, o as dar tik dabar pradejau galvoti apie dovana g.gif
Atsakyti
O stai musu jau ir 15 osios kristolines metines uz savaites . Tai sukviesim visus svecius , kurie buvo vestuvese , nusipirksim naujus ziedus ir kelliausm i baznycia atnaujinti izadus . O paskui aisku vestuves .
Manau , kad bus idomu , kad tik visi sveciai galetu atvykti.
Atsakyti
Ką galima padovanoti vyrui iš odos? g.gif Nei piniginės, nei diržo, nei užrašų knygutės jam nereikia schmoll.gif O daugiau nieko nesugalvoju g.gif Nu batų ar striukės irgi nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Odinė apyrankė. Tautodailininkų darbo. Galite abu po tokią turėti. g.gif
Odinė kepurė, tokia rokeriška, ale skarelė. g.gif
Odinės pirštinės... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2006 06 19, 16:12)
Odinė apyrankė. Tautodailininkų darbo. Galite abu po tokią turėti. g.gif
Odinė kepurė, tokia rokeriška, ale skarelė.  g.gif
Odinės pirštinės... g.gif

Kepurė tokia būtų labai faina thumbup.gif Tik jis pas mane konservatorius doh.gif Kažin, ar nešiotų... g.gif
Atsakyti
Kere,
Galima A4 formato rankinę, žiebtuvėlio odinį dėklą, pvz. su Zipp žiebtuvėliu, pirštines smile.gif
Atsakyti