Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vestuvių metines

QUOTE(Bagyra @ 2005 09 09, 01:14)
Na galvoju kad gal 2 taurės ir neblogai būtų  mirksiukas.gif

taurės būna žinok ir vestuvinės tematikos smile.gif - ant vienos jaunasis, nat kitos - jaunoji. Dar man faini būna tokie stikliniai peršviečiami puodeliai - du pakuotėj būna, ypač gražu patamsinto stiklo, tokios tasri stiklinės su rankena smile.gif
Atsakyti
O kur vestuvių tematika tų taurių galima būtų rasti, kokioj Maximoj - tai kažin jaučiu ar bus unsure.gif ?
Atsakyti
na jubiljates pasakykit man aiskiai 2 vedybiniai metai - POPIERINIAI? nes dauguma sneka apie 1 metus ir mini popierinius, o juk jie MEDVILNINIAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar net nesituokiau, bet jau nusigvelbiau vieną pirmųjų metinių tradiciją iš graikų smile.gif
Jie užšaldo viršutinį vestuvinio torto aukštą ir jį per metines valgo. Man kažkaip gražu gražu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina_free @ 2005 05 26, 17:27)
Po keleto mėnesių bus mano senelių auksinės vestuvės (dar kaip ir giminės susitikimas) ir susidūriau su tokia problema, kad man teks organizuoti visą šią šventę doh.gif  Nenorėčiau labai išlaidauti... Gal galite ką nors įdomaus ir originalaus pasiūlyti.
Buvau nuėjusi į firmą, kur tipo rašo scenarijus šventėms, tačiau idėjos buvo tokios nuvalkiotos ir kaime nelabai tinkamos. Beje šventė vyks kaime, o ir žmonės seni.
Prašau... ax.gif

Tai ar jau buvo tos vestuvės? Matau Tau nepasisekė- niekas nenorėjo padėti sad.gif.
Dabar man ta pati problema. Prašau pagalbos. Gal kas pasiūlys įdomių originalių idėjų??? HELP
Atsakyti
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 09 13, 17:47)
Aš dar net nesituokiau, bet jau nusigvelbiau vieną pirmųjų metinių tradiciją iš graikų smile.gif
Jie užšaldo viršutinį vestuvinio torto aukštą ir jį per metines valgo. Man kažkaip gražu gražu...  ax.gif

Na gal ir grazu, bet idomu koks tas skonis bus uzsaldyto ir po metu atsildyto torto g.gif Gal geriau nauja, bet toki pati thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 09 14, 14:59)
Tai ar jau buvo tos vestuvės? Matau Tau nepasisekė- niekas nenorėjo padėti sad.gif.
Dabar man ta pati problema. Prašau pagalbos. Gal kas pasiūlys įdomių originalių idėjų??? HELP

Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad verta tokius renginius pavesti organizuoti tiems, kurie iš to duoną valgo. Galima pačiam viską organizuoti, nemiegoti naktimis, rautis plaukus nuo galvos, kai kas nors nepavyksta, o galima pamėginti surasti žmones, kurie už normalią kainą visa tai padarys už tave. Juk šventė visiems, vadinasi ir tau pačiai :-))

Galiu pasiūlyti tik vienus organizatorius, kuriuos mačiau kiek kitame amplua, bet man labai patikusius (jų kontaktus jau rašiau kitoje temoje):

Tel. 8 699 33423, el.p. dainoramm@yahoo.com

Siūlyčiau pamėginti - gal ką ir sutarsit smile.gif O jei nesutarsit - gal kas kitas ką nors įdomaus pasiūlys 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal ne man vienai buvo iškilęs toks klausimas-ką padovanoti tėveliams (mano atveju uošviams) jų vestuvių metinių proga...
Sukam galvas jau seniai, nes sunku ką nors originalaus sugalvoti. Reikalas tame, kad jie buičiai viską ką reikia turi (jei dovana būtų praktiška), galvojom gal padovanoti kokiam sporto klube "relaksui" vienkartinį apsilankymą (na kur galima pasirinkti kuo nori užsiimti)-bet vienas iš jų dėl sveikatos negali sad.gif
Na žodžiu norėtūsi kažko originalaus ir įdomaus.
Padėkite prašau ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Bagyra @ 2005 09 09, 19:07)
O kur vestuvių tematika tų taurių galima būtų rasti, kokioj Maximoj - tai kažin jaučiu ar bus  unsure.gif ?

Jau turbūt per vėlai atsakau, bet paskutinįkart IKI mačiau.
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2005 09 14, 16:35)
Na gal ir grazu, bet idomu koks tas skonis bus uzsaldyto ir po metu atsildyto torto g.gif Gal geriau nauja, bet toki pati thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,
turiu ta pacia problemyte. Mano tevu vestuviu metines artinasi ir lygiai taip pat planavau ka jiems padovanoti. Man patiko dovana tokia - savaitgalis Druskininkuose ar Palangoje, kurie dar daznai buna su sveikatinimo proceduromis, taciau maniskiai nesutinka vaziuoti. Tad teks galvoti is naujo. Dar viena varianta sumasciau - issinuomoti limuzina ir nusivezti juos vakarienes i koki restorana. Buciau dekinga, jei pasidalintum mintimis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgina @ 2005 09 21, 14:03)
Labas,
turiu ta pacia problemyte. Mano tevu  vestuviu metines artinasi ir lygiai taip pat planavau ka jiems padovanoti. Man patiko dovana tokia - savaitgalis Druskininkuose ar Palangoje, kurie dar daznai buna su sveikatinimo proceduromis, taciau maniskiai nesutinka vaziuoti. Tad teks galvoti is naujo. Dar viena varianta sumasciau - issinuomoti limuzina ir nusivezti juos vakarienes i koki restorana. Buciau dekinga, jei pasidalintum mintimis... doh.gif

vavava. mano teveliu metines buvo liepos men. 30 metu. tada mes su broliu padovanojom geliu. dovana teko atideti. mastem arba pasiplaukiojima jachta, arba limuzina. tempem iki tol, kol orai atsalo ir dabar jau pagaliau isnuomavau sestadieniui limuzina. is tiesu apsisprendem ir del to, kad viena karta pietaujant su tevais mama pro langa pamacius limuzina privaziuojanti atsiduso ir pasake:"...idomu, kaip ten viskas is vidaus atrodo.." tai va, atsisakem visokiu materialiu dovanu. sakem paimsim alitos sampano dideli buteli, kad keliaujant valanda neprailgtu ir pasijaustu tikras karaliskumas. limuzinas bus baltas, 10 vietus, o mes - 4. tik dabar galvoju del marsruto. nezinau, kur butu galima nuvaziuoti. kadangi busim Kaune, o jie cia ir tuokesi tai dar riekes apmastyti. gal kaip nors isgausim per vestuves lankytas vietas ir ten sustosim pasifotkinimui (aisku, su limuzinu fone...). na nezinau, liko 1,5 dienos beveik pamastymui...gal reikes supermamoj pasiieskoti atsakymu...
Atsakyti