Pukuotus antrankius (apie 15Lt) antram kvepavimui miegamajame
Oi prajuokinot idėjos vertos dėmesio, apie tai net nepagalvojau ačiū, laukiu dar idėjų
Pamenu mums dovanojo po "karolius" iš tualetinio popieriaus, pagalvėles lūpų formos. Ką čia dar jau nepamenu net...
gal galite patarti , ka padovanoti vyrui vestuviu pirmuju metiniu proga?Jei neklystu , tokios vestuves vadinamos zaliomis.
Tai, kad mano manymu žaliosios vestuvės yra diena po vsetuvių, o pirmi metai vedybinio gyvenimo-popierinės vestuvės, tai tinkamos dovanos iš popieriaus.
Aš savo vyrui, tai dovanojau mūsų simbolį katiną ir šiaip visokių niekučių, sudėjau viską į popierinį maišelį.
Aš savo vyrui, tai dovanojau mūsų simbolį katiną ir šiaip visokių niekučių, sudėjau viską į popierinį maišelį.
Na, pasisakykit daugiau dar kas nors šiuo klausimu, nes artėja ir mano vestuvių pirmosios metinės. Norėčiau paruošti vyrui kokią staigmeną, bet kad labai minčių trūksta
QUOTE(ruutuuke @ 2005 08 16, 10:36)
Na, pasisakykit daugiau dar kas nors šiuo klausimu, nes artėja ir mano vestuvių pirmosios metinės. Norėčiau paruošti vyrui kokią staigmeną, bet kad labai minčių trūksta
1. Plakatas su graziausia jusu vestuvine foto
2. Lovatiese su tuo paciu arba tarkim su tavo pacios foto (tik suvyniota i popieriu)
3. Popierinis kelialapis i kleione
4. Popieriniai bilietai i koncerta/teatra
Daugiau kol kas nesumastau
Nueik i skyreli "Dovanos".Ten tikrai daug geru ideju prirasyta , neabejoju, kad ka nors pritaikysi ir sau.
Pavyzdziui, as vyrui popieriniu vestuviu metiniu proga padovanojau daug puzliu detaliu, kurias sudeliojes jis pamate musu vestuvine nuotrauka.
Pavyzdziui, as vyrui popieriniu vestuviu metiniu proga padovanojau daug puzliu detaliu, kurias sudeliojes jis pamate musu vestuvine nuotrauka.
QUOTE(*lavista* @ 2005 08 16, 11:59)
Aciu
Tave irgi Pirmoji "rimta" proga baliavot vel
Beje, dabar kaip tik lygiai lygiai menesiukas su valandom, o tavo uz pusvalanduko
QUOTE(moshke @ 2005 08 16, 13:28)
Aciu
Beje, dabar kaip tik lygiai lygiai menesiukas su valandom, o tavo uz pusvalanduko
joo ... o tokiu metu jau po visu rimtu ceremoniju buvom kaip laikas greit bega
mes ta proga siandien turbut nueisim kur pavakarieniaut , nors tooookia pavargusi po savaitgalio, kad gal geriau namo uzsisakysim
QUOTE(titux @ 2005 08 16, 09:34)
gal galite patarti , ka padovanoti vyrui vestuviu pirmuju metiniu proga?Jei neklystu , tokios vestuves vadinamos zaliomis.
jei turi dar laiko pasidaryk menisku aktu nuotrauku. vyras turetu buti patenkintas ir pateik jam arba albuma, su uzrasu "tau vienam" , arba kitur nuotrauka panaudok,pvz uzsakyk,kad uzdetu ant patalynes. .. kad kartais ir vienam nebutu liudna miegot