Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vestuvių metines

noretusi sauniai pazymeti pirmuosius vedybinius metelius, zodziu atsokti popierines vestuves smile.gif brandinau tokia minti, ta diena skraidinti popierinius aitvarus, bet jeigu nebus vejo, gausis snipstas. aisku, galima kambari pasipuosti popierinem dekoracijom, bet noretusi kazko originalesnio. gal praejusiu metu nuotakos pasidalins gerom idejom, ka ruosiasi daryti siemet? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2005 06 12, 16:49)
noretusi sauniai pazymeti pirmuosius vedybinius metelius, zodziu atsokti popierines  vestuves  smile.gif brandinau tokia minti, ta diena skraidinti popierinius aitvarus, bet jeigu nebus vejo, gausis snipstas. aisku, galima kambari pasipuosti popierinem dekoracijom, bet noretusi kazko originalesnio. gal praejusiu metu nuotakos pasidalins gerom idejom, ka ruosiasi daryti siemet? wink.gif

Man tie popierinių, varinių ir kitų vestuvių šventimai, tai ne į tema, bet kai paskaičiau tavo idėją apie aitvarus, tai tikrai labai graži idėja smile.gif Linkiu vėjuko, kai jau eisit aitvarų laidyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ROSE @ 2005 05 28, 23:17)
Aš kai sveikinau savo tėvus su sidabrinėm vestuvėm, tai pagaminom su broliu 25 vokus, į kiekvieną įdėjom po gražų sakinį ir smulkmenėlę, kuri būtų susijusi su tų metų įvykių, pvz 2 voke, kai aš gimiau buvo mano nuotrauka, paskui viską sudėjom į dėžutę ir padovanom, tai dabar laiko kaip didžiausią brangenybę. Bet Onora nori materialios, tai net nežinau ką patart, tokio amžiaus žmonės manau, kad viską būtiniausia turi, jiems tik dėmesio reikia

Labai faina idėja thumbup.gif . Bet man truks 25 minčių sad.gif . Pati vakar prisiminiau kad tėvų sidabrinės vestuvės. Mano mama labai mėgsta visokiu teatrus lankyti, bet tam amžiais gaili pinigų, buvo idėja padovanoti bilietus į teatrą, nu bet kažkaip dabar nežinau, norisi kažko įsimintinesnio. Šeštadienį per teliką mačiau, kaip krepšininkas Javtokas vestuvėms dovanų gavo didelį šampano butelį, ant kurio labai graži etiketė, kurioje jaunųjų nuotrauka (ji lyg piešta buvo) ir kažkoks užrašas. Kaži kur tokius stebuklus daro? g.gif
Dabar visą savaitę laužysiu galvą. Būtinai parašysiu ką sugalvojau.

dabar prisiminiau, kad tėvai pasidarė remontą, ir truputuką sienos plikos, gal kokį paveikslą? Bet net nežinau kokį išrinkt. et turbūt ir ši idėja liks neįgyvendinta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 21 birželio 2005 - 06:52
Na nežinau, kaip jums ši idėja, bet aš ieškojau ir radau Jų vestuvių nuotrauką (nespalvota), įrėminau į sidabrini rėmelį. Dar internete radau ir įrasiau senų dainų, kurios buvo populiarios prieš 25metus. Tai nuvežiau ir pasakiau, kad prisimintu kokie tada buvo laimingi biggrin.gif. Bet kaip viskas suveikė thumbup.gif , dabar nuvažiavusi radau jų foto miegamajame, garbingiausioj vietoj padėta, o mama labai dėkoja už gražias dainas (sakė dabar taip gražiai dainuojančių ir tokių dainų nebeišgirsi) biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti kokio seks shopo adresą Vilniuje (kad geras būtų), žadu ten dovanos paieškoti (dar neteko tokiose parduotuvėse lankytis )
Atsakyti
Nu va, norėjau nupirkt bilietus į Kauno muzikinį teatrą, bet vasarą jis atostogauja, pradeda tik rugsėjį, tai neišėjo. Tai paparašiau pažystamo kad jis kompiuteriu ką padarytų, tai sumontavo tokį paveiksliuką l. gražų: ant gražau fono vienam kampe įdėjo tėvų vestuvinę nuotraukytę, kitam kampe neseniai darytą nuotrauką. Nuo vienos nuotraukos iki kitos "nupiešė" 25 pėdutes tokias. Tą paveiksliuką įdėjau į gražų rėmelį, ant kurio išgraviravai žodžius "Mieli tėveliai, sveikinu iškovojus sidabrą". Va ir gražu ir nebrangu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 04 liepos 2005 - 11:17
QUOTE(Viksva @ 2005 07 04, 10:58)
Gal galite parašyti kokio seks shopo adresą Vilniuje (kad geras būtų), žadu ten dovanos paieškoti (dar neteko tokiose parduotuvėse lankytis )

Skropolyje tai tikrai toks buvo. Nepamenu dabar pavadinimo (gal "Eros"?), bet kažkur prie tualetų smile.gif. Aišku, taip pat nežinau, ar ta parduotuvė kažkokia super, ar nieko blatno, nes pati joje nesu buvusi, kaip ir kitose taip pat wink.gif (tikriausiai, daug ką praradau biggrin.gif ).
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Gal kas zinot kokiu zodziu tinkanciu sidabrinems vestuvems, ar yra kokios ypatingos tradicijos kaip jas svesti?Kas kokius zodzius turi sakyti ir pan.
Aciu visoms uz informacija
Atsakyti
Aš ir kitą savaitgalį einu į vestuves ir dilema ta pati. Ką padovanoti?Jaunieji gyveno ir gyvens Londone. LT tik vestuvės. Tai pinigus juokinga būtų duoti, o bele ką nenupirksi. Patarkit blush2.gif
Atsakyti
Prasom paziureti cia, cia,
cia ir kt. temas vestuviu skyrelyje smile.gif .
Atsakyti
Liko mažai laiko, todėl reikia skubios pagalbos mirksiukas.gif help.gif

Sveiki ir sveikos, gal galite patarti, ką dovanoti draugams, 1 metų vestuvių sukakties proga ??? Kažką šmaikštaus, nelabai brangaus ? Pasidalinkit patirtimi, ką jūs dovanojot.
Atsakyti
Na tradiciškai pirmosios metinės popierinės ir reikia kažką iš popieriaus dovanoti. Tai gal didelę pakuotę WC popieriaus ax.gif Gražiai įpakuotą biggrin.gif Ir į temą, ir praktiška mirksiukas.gif
Atsakyti