nu zodziu, poliklinikos pas mus tragedija, zmogui slapimas kraujais eina, o jie "taloneliu jau nebeturi ir apgailestauja" tai nuejau pas ginekologe privaciai, isleidau kruva babkiu. Apziurejo, pareiske kad makstis cia ne prie ko, siap persalau (nors per visa savo samoninga gyvenima neatsimenu jokiu uzdegimu) panasu kad nuo siol cia bus mano silpna vieta, kaip bobute apsikamsius vaiksciosiu gal nuo ano karto nepilnai pasigydziau..
Reziume : dabar labai labai uzjauciu visas moteriskaites su tokiom problemom, kai pati savo kailiuku supratau ka reiskia kas 10 min i tulika lakstyt kai taaaaaaip skauda... Be to as ne viena tokia
Toki bjauru dalyka buvau pasigavusi, kazkada balandzio menesi nakti ezere besipliuskendama... Kai vanduo zydejo.. Tai ir prasidejo o paskui atsinaujino O dar drauge pridure, kad jei karta gyvenime sirgai - shakes, sirgsi ir sirgsi, tereikes tik truputi pasalti...
tfu tfu tfu, jau kokie 5 metai, kaip nesirodo jokiu pozymiu...
tfu tfu tfu, jau kokie 5 metai, kaip nesirodo jokiu pozymiu...
Man buvo irgi tokia problema ...
Pirma karta pasigavau rudeni po geru pasipirtinimu. Tada nubegau pas gydytoja, nes ir skaudejo nerealiai, ir kraujas rodesi, prirase vaistu, pageriau ir lyg praejo. Taciau paskui pradejo kartotis tai kas menesi vis po menesiniu, o kartais ir dar dazniau. Tada rimtai nusprendziau gydytis. Tai va, tada man gydytoja parase leidziamu vaistu i vena, kadangi jau buvo pereje i inkstu uzdegima, paskui geriamu antibiotiku, kurie berods vadinosi Ciprinol, meskauogiu arbatos, askorutino ir gydziausi gal dvi savaites. Laikiausi nerealios dietos, nevalgiau nieko suraus, astrasu, kepto, rukyto, rugstaus. Negeriau jokiu alkoholiniu gerimu, o alaus ir dabar dar negeriu, nes jis yra didziausias inkstu priesas. Dabar jau puse metu tfu tfu tfu, esu sveika.
Sekmes gydantis ir neuzleiskit sios ligos, nes ji gali tureti rimtu pasekmiu ...
Pirma karta pasigavau rudeni po geru pasipirtinimu. Tada nubegau pas gydytoja, nes ir skaudejo nerealiai, ir kraujas rodesi, prirase vaistu, pageriau ir lyg praejo. Taciau paskui pradejo kartotis tai kas menesi vis po menesiniu, o kartais ir dar dazniau. Tada rimtai nusprendziau gydytis. Tai va, tada man gydytoja parase leidziamu vaistu i vena, kadangi jau buvo pereje i inkstu uzdegima, paskui geriamu antibiotiku, kurie berods vadinosi Ciprinol, meskauogiu arbatos, askorutino ir gydziausi gal dvi savaites. Laikiausi nerealios dietos, nevalgiau nieko suraus, astrasu, kepto, rukyto, rugstaus. Negeriau jokiu alkoholiniu gerimu, o alaus ir dabar dar negeriu, nes jis yra didziausias inkstu priesas. Dabar jau puse metu tfu tfu tfu, esu sveika.
Sekmes gydantis ir neuzleiskit sios ligos, nes ji gali tureti rimtu pasekmiu ...
neduok Dieve tokia liga, pati neseniai apturejau... tik pershalu kur nors (kartais ir to nereikia, uztenka shaltesnio oro) tai ishkart prisikabina buvau pas gydytoja, prirase antibiotiku Ospamox ir dar Askorutin'o. geriau visa tai 7 dienas, po to liepe gerti meskauogiu arba brukniu lapu arbata (fuj) ir vel nesti tyrimus... tam kartui padejo, bet po to vel buvo paumejimas
Cia jau chroniska liga, jei susirgai antra karta, tai jau amen, visam gyvenimui . As geriu Palin, Norbactin, turetu pardavineti be receptu.
Niekaip nesuprantu kaip gydytoja padariusi tyrimus gali nieko nerasti. Man visada nustato. Gydytoja sake, kad norint isgyti reikia viena karta antibiotiku kursa pagerti, nes po kitu vaistu gali pasikartoti
Niekaip nesuprantu kaip gydytoja padariusi tyrimus gali nieko nerasti. Man visada nustato. Gydytoja sake, kad norint isgyti reikia viena karta antibiotiku kursa pagerti, nes po kitu vaistu gali pasikartoti
O man kai pusles uzdegimas buvo, tai as dar neejau kokia gera savaite pas gydytoja, galvojau sisip persalau, bandziau gerti furadonina... Po to kai tyrimus slapimo pasidariau (gydytoja prirase, kkius butent turejau darytis, skubiai padare per 10 min - cia Antakalnio poliklinikoje) - gydytoja vos nedave velniu, kad taip velai atejau, nusiunte namo iskart, israse stipriu antibiotiku (neprisimenu pavadinimu) ir dar urinocepta berods, su zolelemis, + meskauogiu arbata (bjaurus daiktas, neskanus, bet jis butent nuo slapimtakio ligu)... Ir dar biuleteni dave savaitei, liepe lauke nesirodyti, kad neduok dieve nepersalciau, reikejo siltai sedet, ka ir dariau, tai praejo ir (tfu tfu tfu) nsikartoja nuo rudens, lapkricio men berods...
tai kad merginos, nekankinkit savo organizmu ir neeksperimnetuokit su sveikata - jei skauda slapintis - mars pas gydytojus, ir kuo greiciau, nes po to dar komplikaciju kokiu gausit - visa gyvenima kankinksites...
tai kad merginos, nekankinkit savo organizmu ir neeksperimnetuokit su sveikata - jei skauda slapintis - mars pas gydytojus, ir kuo greiciau, nes po to dar komplikaciju kokiu gausit - visa gyvenima kankinksites...
Aš buvau per naujus metus persišaldžius pūslę,tai nuėjau pas apylinkės daktarę.liepė pasidaryt šlapimo tyrima,o jis buwo labai prastas..tai priraše vaitų ir liepė gert džiovintų petražolių arbatos.tai po savaitės išgijau
Man buvo du kartus, bandžiau viską, ir arbatas ir kažkokius vaistus, bet paskui vaistininkė pasiūlė tokius vaistus "ПАЛИН" (ПИПЕМИДОВАЯ КИСЛОТА) ir man per dieną praėjo, tikrai super greitai veikia. Kai kitais būdais po savaitę kentėjau ir pagerėjimo nejaučiau. Tikrai pabandyk ir pamirši tą nemalonumą
QUOTE(Mally @ 2005 03 27, 16:36)
Man buvo du kartus, bandžiau viską, ir arbatas ir kažkokius vaistus, bet paskui vaistininkė pasiūlė tokius vaistus "ПАЛИН" (ПИПЕМИДОВАЯ КИСЛОТА) ir man per dieną praėjo, tikrai super greitai veikia. Kai kitais būdais po savaitę kentėjau ir pagerėjimo nejaučiau. Tikrai pabandyk ir pamirši tą nemalonumą
nenoriu prikarkseti, bet "Palin" labai kenkia kepenims.. pati geriau anksciau, nes daznai pasikartodavo, bet dabar jeigu labai jau nebegaliu iskesti, tai geriu, jeigu maziau skauda - stengiuosi ishvengti..
mergaites, dar nospa labai gerai skausma nuima!
bet gerti galima ne daugiau kaip 3 kartus per diena.
bet gerti galima ne daugiau kaip 3 kartus per diena.
nu jo.... čia mano arkliukas
pas mane jis chroniškas....
jei jau jaučiat kad skauda, tai reikia pradžiai žoles gert...
petražoles yra geriausiai... bet baisiai neskanu.
dar galima meškauoges. bet ju ilgai gert negalima, nes pykina.
medetku nuoviro voneles daryt....
ir svarbiausiai daug skysčių gert
nu jei jau skausmas labai nepraeina... tai jau reik vaistu... paskutiniai, kuriuos geriau, tai buvo "uvamin"... bet manau juos daba tik gydytojas išrašo
tikrai padeda...
shiaip dėl shito negalavimo reik labai saugotis....
peršalt koju negalima, ant šaltu grindu sedet, po sekso labai higienos laikytis...
pas mane jis chroniškas....
jei jau jaučiat kad skauda, tai reikia pradžiai žoles gert...
petražoles yra geriausiai... bet baisiai neskanu.
dar galima meškauoges. bet ju ilgai gert negalima, nes pykina.
medetku nuoviro voneles daryt....
ir svarbiausiai daug skysčių gert
nu jei jau skausmas labai nepraeina... tai jau reik vaistu... paskutiniai, kuriuos geriau, tai buvo "uvamin"... bet manau juos daba tik gydytojas išrašo
tikrai padeda...
shiaip dėl shito negalavimo reik labai saugotis....
peršalt koju negalima, ant šaltu grindu sedet, po sekso labai higienos laikytis...