beje kur ta petrazole skinat?
Parduotuvej pirkti man atrodo nepatikima, o gal jos vaistinej buna? kokios padziovintos?
Pasirodysiu tikra blondinė, bet ar yra spec. vaistinių informacijos nr. (koks?), ar skambint į bendrą.
Labai ačių už pagalbą ir pasiūlymą, tik bijau, kad man gali daug reikėti
QUOTE(blondine @ 2005 01 07, 13:01)
Pasirodysiu tikra blondinė, bet ar yra spec. vaistinių informacijos nr. (koks?), ar skambint į bendrą.
pala, paieskosiu nr.
P.S. radau eurovaistiniu informacija 2704704 ir Matutienes vaistiniu info 2623438, pasiskambink ir pasakys kurioj vaistinej yra
Profilaktiškai patariama gerti spanguolių ar bruknių sultis, meškauogės, erškėtuogių, žemuogių nuovirus. Padeda
panos, padekite!!! Jau antra karta per du menesius pasigavau slapimo pusles uzdegima - abu kartai po geru pasimylejimu... Atrodo ir nusisiusioju po to ir su prezervatyvu mylimes... Nebezinau ka daryti, laipioju sienom!!! Geriu Uvamin Retard (antibakteriniai) + Care Lady (zoliniai) + brukniu arbata. Pozymius pajutau vakar, pradejau arbata gert, siryt care lady nusipirkau, uvamina geriu.. Kuo toliau tuo dazniau i tulika lakstau, kai baigiu slapintis baisiai skauda ir kraujo lasiukai isbega keli... Anakart buvo tas pats, bet pageriau tu vaistu ir po geros dienos praejo, dar po dienos pasidariau kraujo ir slapimo tyrimus, sake viskas "normos ribose"... Nu zodziu, sorry kad toki romana supyliau, bet gal man nuo to lengviau bus
Pasidalinkit savo patirtim please... baigiu nagus nusigrauzt...
Pasidalinkit savo patirtim please... baigiu nagus nusigrauzt...
Gali isgerti "no-spos",gerai silta pusle i tarpkoji isideti(taip bent per nakti pasigelbesi) ir mauk pas daktarus-gal reikia antibiotiku.O tokia tema jau buvo-
http://www.supermama...?showtopic=1285
Sekmes gydantis
http://www.supermama...?showtopic=1285
Sekmes gydantis
[quote=Puslyte,2005 03 15, 20:36]
panos, padekite!!! Jau antra karta per du menesius pasigavau slapimo pusles uzdegima - abu kartai po geru pasimylejimu... Atrodo ir nusisiusioju po to ir su prezervatyvu mylimes... Nebezinau ka daryti, laipioju sienom!!!
Man neseniai buvo tas uzd., bjaurus daiktas, pastebek, ar neskauda inkstu, nes jis buna, kad gali pereiti i inkstu uzdegima, tada jau sakes, skauda. Man buvo pradeje inkstus skaudet, buvau sunerimus, bet praejo. Man neaisku is kur tas uzd., pastoviai pasikartoja savaite pries mmm, nesuprantu. Zinau, kad labai svarbu dabar tau laikyti siltai kojas, juosmeni (neissigask, jei veluos mmm), gerk daug daug skysciu, labai daug, as kadangi ne LT esu, tai buvo baisu, nes nezinojau, kas cia daros (net kraujas pasirode), tai geriau tokius vaistus Furadantin, nezinau, ar pagelbejo, sako dakt, kad turi praeit po keliu d., bet toli grazu, man geriausiai padeda kordicepsas nuo visko(paskaityk, cia apie ji raso forume, galima gaut tik per platintojus, bet jau stebuklingas dalykas, nuo visu ligu, veikia kaip antibijotikas, bet jis zolinis, kiniskas). Arbata labai gerai, kur sudety butu: meskauoges, petrazoles, zodziu, turiu pakeli arbatos, kur uzrasyti pavadinimai zoliu lotyniskai (net as ne LT, bet arbata nuo uzdegimo, padeda, daug geriau as jos): equiseti herba, herniariae herba, petroselini fructus (cia petrazole), spiraeae Ulmariae herba, phaseoli fruct (jauciu, paciuoles bus), solidaginis herba, ir dar foline rugstis ieina. Jauciu, menkai padejau, bet gal rasi koki lotynu zodyna, ar iki Zygimantu homeopatines vaistines nueisi (ar iki papr. vaistines). Reik dar ilsetis, ziuret intymia higiena labai (po santykiu, pries), ir gal nepadaugint meiles, matai, gali but ir ne nuo to, tik po to paumejo, o jei dar negali myletis, tai manau, kuri laika palauk be to. Dar pagerk vitaminu (multi ir nuo inkstu, profilaktiskai). Sekmes.
panos, padekite!!! Jau antra karta per du menesius pasigavau slapimo pusles uzdegima - abu kartai po geru pasimylejimu... Atrodo ir nusisiusioju po to ir su prezervatyvu mylimes... Nebezinau ka daryti, laipioju sienom!!!
Man neseniai buvo tas uzd., bjaurus daiktas, pastebek, ar neskauda inkstu, nes jis buna, kad gali pereiti i inkstu uzdegima, tada jau sakes, skauda. Man buvo pradeje inkstus skaudet, buvau sunerimus, bet praejo. Man neaisku is kur tas uzd., pastoviai pasikartoja savaite pries mmm, nesuprantu. Zinau, kad labai svarbu dabar tau laikyti siltai kojas, juosmeni (neissigask, jei veluos mmm), gerk daug daug skysciu, labai daug, as kadangi ne LT esu, tai buvo baisu, nes nezinojau, kas cia daros (net kraujas pasirode), tai geriau tokius vaistus Furadantin, nezinau, ar pagelbejo, sako dakt, kad turi praeit po keliu d., bet toli grazu, man geriausiai padeda kordicepsas nuo visko(paskaityk, cia apie ji raso forume, galima gaut tik per platintojus, bet jau stebuklingas dalykas, nuo visu ligu, veikia kaip antibijotikas, bet jis zolinis, kiniskas). Arbata labai gerai, kur sudety butu: meskauoges, petrazoles, zodziu, turiu pakeli arbatos, kur uzrasyti pavadinimai zoliu lotyniskai (net as ne LT, bet arbata nuo uzdegimo, padeda, daug geriau as jos): equiseti herba, herniariae herba, petroselini fructus (cia petrazole), spiraeae Ulmariae herba, phaseoli fruct (jauciu, paciuoles bus), solidaginis herba, ir dar foline rugstis ieina. Jauciu, menkai padejau, bet gal rasi koki lotynu zodyna, ar iki Zygimantu homeopatines vaistines nueisi (ar iki papr. vaistines). Reik dar ilsetis, ziuret intymia higiena labai (po santykiu, pries), ir gal nepadaugint meiles, matai, gali but ir ne nuo to, tik po to paumejo, o jei dar negali myletis, tai manau, kuri laika palauk be to. Dar pagerk vitaminu (multi ir nuo inkstu, profilaktiskai). Sekmes.
Man gydytoja buvo skyrusi antibiotikus NORBAKTIN. Be to, gėriau įvairias arbatas (bruknių lapų, meškauogės ir kt.) ir spanguolių sultis. Gerai šilta pūslė tarpkojy. Dumk geriau pas gydytoją, nes kiekvienas atvejis labai individualus.
Jei jau antrą kartą per mėnesį pasikartojo, tai reiškias, kad greitai gali pereit į lėtinį. Todėl čiuožk pas gydytojus kurie turėtų skirt normalų antibiotikų kursą.
O šiaip padeda furadonin (jis veikia bakterijas esnčias šlapime), bet jei dažniau kartojasi reikia "rimtesnio". Buvau savo šeimoj susidūrus. Po normalaus ab kurso kelis metus trukęs uždegimas dingo ir štai jau 5 metai nebepasirodo
Tiesa, vartojant vaistus būtina gerti kuo daugiau skysčių, kad susidarytų kuo daugiau šlapimo. Dažnai gydytojai tiesiog pamiršta tai pasakyti
O šiaip padeda furadonin (jis veikia bakterijas esnčias šlapime), bet jei dažniau kartojasi reikia "rimtesnio". Buvau savo šeimoj susidūrus. Po normalaus ab kurso kelis metus trukęs uždegimas dingo ir štai jau 5 metai nebepasirodo
Tiesa, vartojant vaistus būtina gerti kuo daugiau skysčių, kad susidarytų kuo daugiau šlapimo. Dažnai gydytojai tiesiog pamiršta tai pasakyti
Man irgi tas pats Ypac ziema labai saugoktis reikia, jeigu tik biski pasalu tai is kart laba diena tualetui buna.
Cia daug kas is jusu sako - begit pas daktarus. As laksciau laksciau, dariau dariau tyrimus ir nieko nerado nei viena karta.
Man padeda Furadonin, dar labai gerai Cran Berry spanguoliu ir ciobreliu ekstraktas, kainuoja 60 tableciu apie 50 litu, brangoka bet man is karto efektas yra.
Pas mane ko gero letinis, nes jau kokie 5 metai tai geriau tai blogiau. Vasara aisku geriau buna, ziema kai salta tai pravalas
Ir dar noriu paklaust, sakot gerti kaip galima daugiau skysciu, bet kai lakstai i tulika kas 10 min tai jei gersi kibirais tai is vis tada geriau is tuliko neiseiti, ka jau kalbet is namu
Ech kaip matau cia daugelio moteru problema...
Cia daug kas is jusu sako - begit pas daktarus. As laksciau laksciau, dariau dariau tyrimus ir nieko nerado nei viena karta.
Man padeda Furadonin, dar labai gerai Cran Berry spanguoliu ir ciobreliu ekstraktas, kainuoja 60 tableciu apie 50 litu, brangoka bet man is karto efektas yra.
Pas mane ko gero letinis, nes jau kokie 5 metai tai geriau tai blogiau. Vasara aisku geriau buna, ziema kai salta tai pravalas
Ir dar noriu paklaust, sakot gerti kaip galima daugiau skysciu, bet kai lakstai i tulika kas 10 min tai jei gersi kibirais tai is vis tada geriau is tuliko neiseiti, ka jau kalbet is namu
Ech kaip matau cia daugelio moteru problema...
dar vienas dalykas gali buti - reikia eiti pas ginekologa tikrintis. daznai negeros bakterijos atkeliauja is kitur, nuo kitu uzdegimu persimeta ant pusles uzdegimo
Nu blyn, kas toks gudras pasakys kaip yra nustatomi tie uzdegimai??? AS jau nezinau kiek laiko lakstau. Kaip minejau esu pasidarius slapimo tyrim, paseli ir nieko. Paskutini karta kai buvau nuejus , liepe nedramatizuoti ir pagerti kokios silpnos meskauogiu ar brukniu arbatos... Vienintelis paaiskinimas, kad tai gali buti del slapimo ph, kuris erzina, todel ir persti. Nu man kazkaip nesitiki. Ar gali buti uzdegimas nuo kokiu nesklandumu su zarnynu??? Itarimai kyla nes savo grobu netyriau, o cia regis kazkas su klaustuku. Hmmmm.. Jei ir taip, tai ar to slapimo tyrimai nerodo???