Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Labutis merginos 4u.gif man pries keleta dienu prasidejo pusles uzdegimas. Is vakaro pagalvojau , kad tai tik laikina, pamiegosiu ir viskas bus gerai. unsure.gif Bet atsikelusi ryte pastebejau , kad viskas tas pats. labai daznai pradejau eiti i tuoleta, tik pasisiojusi vel norisi, labai skauda kai darau..., ir net bego kraujas unsure.gif . Blogiausia tai kad esu Londone ir cia vaistu nepardavineja be recepto, jiems visi vaistai antibijotikai . Radau lietuviu vaistine , bet ten jusu nurodytu vaistu neturi, tai nzn ka daryti. gal galit kas patarti? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esrella_ @ 2008 07 01, 20:26)
Labutis merginos  4u.gif  man pries keleta dienu prasidejo pusles uzdegimas. Is vakaro pagalvojau , kad tai tik laikina, pamiegosiu ir viskas bus gerai.  unsure.gif  Bet atsikelusi ryte pastebejau , kad viskas tas pats. labai daznai pradejau eiti i tuoleta, tik pasisiojusi vel norisi, labai skauda kai darau..., ir net bego kraujas  unsure.gif .  Blogiausia tai kad esu Londone ir cia vaistu nepardavineja be recepto, jiems visi vaistai antibijotikai . Radau lietuviu vaistine , bet ten jusu nurodytu vaistu neturi, tai nzn ka daryti. gal galit kas patarti? mirksiukas.gif  4u.gif

na jei nenori/negali eiti pas gydytoja recepto, tai bandyk gerti daugiau vandens (isplauti bakterijas) ir apelsinu ar dar kokiu citrusiniu vaisiu sulciu (rugsti terpe bakterijoms nepatinka) Ir gal kas is tavo artimuju Lt gali nupirkt antib. ir issiusti pvz. kaip skubu pasta? Tinka Furadantinas, Trimetoprimas, gerai veikia ir nepiktybiski
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 07 01, 21:39)
na jei nenori/negali eiti pas gydytoja recepto, tai bandyk gerti daugiau vandens (isplauti bakterijas) ir apelsinu ar dar kokiu citrusiniu vaisiu sulciu (rugsti terpe bakterijoms nepatinka) Ir gal kas is tavo artimuju Lt gali nupirkt antib. ir issiusti pvz. kaip skubu pasta? Tinka Furadantinas, Trimetoprimas, gerai veikia ir nepiktybiski

Dar Nok5 bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat keletą metų kankinausi su šia bėda, bet gal man nebuvo taip labai rimta, nes mane išgelbėjo Care Lady. Man tiesiog stebuklingai padėjo bigsmile.gif Vartojau gana ilgai ir stengiausi labai tvarkingai laikytis vartojimo instrukcijos ir šiais metais dar uždegimas neišlindo tfu tfu tfu...
Atsakyti
QUOTE(Esrella_ @ 2008 07 01, 19:26)
Labutis merginos   4u.gif   man pries keleta dienu prasidejo pusles uzdegimas. Is vakaro pagalvojau , kad tai tik laikina, pamiegosiu ir viskas bus gerai.  unsure.gif   Bet atsikelusi ryte pastebejau , kad viskas tas pats. labai daznai pradejau eiti i tuoleta, tik pasisiojusi vel norisi, labai skauda kai darau..., ir net bego kraujas   unsure.gif .  Blogiausia tai kad esu Londone ir cia vaistu nepardavineja be recepto, jiems visi vaistai antibijotikai . Radau lietuviu vaistine , bet ten jusu nurodytu vaistu neturi, tai nzn ka daryti. gal galit kas patarti? mirksiukas.gif   4u.gif

Sveika,pati gyvenu Londone,galiu si ta patarti mirksiukas.gif Visu pirma nusipirk cranberry kapsuliu, jos parduodamos kiekviename didesniame prekybos centre. Tai yra spanguoliu ekstraktas dezinfekuoja slapimo pusle ir takus,gali gerti ir spanguoliu sultis,as susiverciu litra per 30min,labai greitai palengveja. Ir siaip tikrai zinau kad yra nuo cistito vaistai parduodami be receptu,paklausk vaistineje. Sekmes gydantis 4u.gif

Dabar esu LT jei kam reikia galiu parvezti furadonino ar ko kito,rasykit apsikeisim kontaktais.Pirmadieni parvarau i Londona mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 16 liepos 2008 - 15:10
Mergaites gelbekit patarimais. Pagal pozymius slapimo pusles uzdegimas, nepadejo nei CARE LADY, nei Urinal, nei Brukniu arbata, nuejai pas daktare, rado 500 leukocitu slapime ir israse Cifran antibiotiku. Deja, jau 5 diena geriu, nieko nepadeda, kaip skaudejo taip skauda.Gal tik truputi maziau g.gif O maitinu maziuka krutimi, dabar laikinai nutraukiau maitinima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2008 07 17, 17:27)
Mergaites gelbekit patarimais. Pagal pozymius slapimo pusles uzdegimas, nepadejo nei CARE LADY, nei Urinal, nei Brukniu arbata, nuejai pas daktare, rado 500 leukocitu slapime ir israse Cifran antibiotiku. Deja, jau 5 diena geriu, nieko nepadeda, kaip skaudejo taip skauda.Gal tik truputi maziau g.gif  O maitinu maziuka krutimi, dabar laikinai nutraukiau maitinima  verysad.gif

sveika, man niekada nepadejo irgi tos care lady. cifrana ir as geriau, padejo, bet laikinai, paskui sugeriau norbactin septyniu dienu kursa ir praejo, dabar jau penktas menuo nera, o anksciau kas du menesius uzdegimas su kraujais. pamegink dar petrazoliu arbata, dabar yra sode zaliu, stipria, arbuzus valgyk. gal pas tave bakterija yra, kurios tie antibai tavo neuzmusa.. as dar furodonina geriu, bet man mama rusiska perka turgelyje...
uzjauciu, nes toks bjaurus dalykas tas salipimo taku uzdegimas, kad net priesui nelinkeciau.. as net del jo abrazija esu turejusi, kadangi antibu arkliska doze geriau.... tik neuzleiks, nes paskui jis apgydomas grizta daznai ir su kaupu... gerk daug skysciu, kad daug i siusintum..
Atsakyti
QUOTE(alencija @ 2008 07 17, 16:18)
sveika, man niekada nepadejo irgi tos care lady. cifrana ir as geriau, padejo, bet laikinai, paskui sugeriau norbactin septyniu dienu kursa ir praejo, dabar jau penktas menuo nera, o anksciau kas du menesius uzdegimas su kraujais. pamegink dar petrazoliu arbata, dabar yra sode zaliu, stipria, arbuzus valgyk. gal pas tave bakterija yra, kurios tie antibai tavo neuzmusa.. as dar furodonina geriu, bet man mama rusiska perka turgelyje...
uzjauciu, nes toks bjaurus dalykas tas salipimo taku uzdegimas, kad net priesui nelinkeciau.. as net del jo abrazija esu turejusi, kadangi antibu arkliska doze geriau.... tik neuzleiks, nes paskui jis apgydomas grizta daznai ir su kaupu... gerk daug skysciu, kad daug i siusintum..

Nepadejo man tas cifranas, dabar israse nolicin antibiotikus, gal dvi dienas nieko neskaudejo, siandien vel prasidejo.Nebezinau ka ir begalvoti kas man yra verysad.gif Sakau, gal man kokia ginekologine problema prilipo, o galvoju, kad pusles uzdegimas g.gif Sugeriau dvi dezutes Care lady, nieko verysad.gif
Atsakyti
Oi, zinau, kas tai yra doh.gif
Kokiu tik antibiotiku negeriau. Labiausiai suveikdavo norbactin rolleyes.gif
Bet dabar, kai tik nors kiek pajauciu pirmuosius pozymius, uzsiplikau meskauogiu arbata. Ir is karto isgeriu visa puodeli. kartu, bet veiksminga. O po to visa diena tas meskauoges gurksnoju... Bent man veikia. Esu meginusi bruknes, petrazoles, bet nesuveike doh.gif Pati ta stipruji skausma numalsinu Solphadein-o ar Ibumetin-o tabletemis. Pasedziu siltoje (ne karstoje!) vonioje... Paskutiniu metu ismokau issiversti be antibiotiku 4u.gif Manau, kiekviena turetu susirasti savo gydymosi metoda, ir , aisku, nepersalti mirksiukas.gif
Atsakyti
šiais metais susirgau šia nesamone verysad.gif nesuprantu kas man ... tik apgydau ir vel atsinaujina ,apgydau ir vel isnaujo...jau dabar per karscius vaikstau su kojinem doh.gif i toleta lakstau kas penkias minutes ir dažniau...pas medikus nenoriu eiti...geriau Urinal kol geriau lyg ir nieko Norbactino dar kol geriu ir viskas lyg susitvarko tik nustojo gerti ir viskas vel isnaujo doh.gif kaip šlapinuosi man neskauda nors anksciau ir tai budavo verysad.gif neisivaizduoju ka daryti...bet jeigu nueiciau aps medikus tai siustu pas gine ar ne? verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti