sita liga turiu ir as, brrr....kankina nemaziau nei migrena.
kaip uzeina, taj ilgam, menesiais, o kai nera, tai nera metus. Geriu CareLady profilaktiskai, kai zueina skausmai no-spa (nuima spazmus), nok5, furadonina, kojas kaitinu. Konsultavausi su viena gydytoja, tai ji geru patarimu dave, jokiais budais nesildyti pilvo, nesiprausti anksciau nei 2 val pries lytinius santykius, nes tuomet gali atsirasti mikroitrukimai, kurie labai labai veikia slapimo pusle, po lytiniu santykiu butinai nubegti i tualeta, treniruoti slapimo pusle, stengtis ja pripildyti ir tik tada eiti i tualeta, pvz iskart isgerti litra negazuoto vandens ir tada jau begti. dar kai skauda pusle ir lendam i vonia karsta, jokiais budai nesislapinti i vandeni, nes taip galime prisigaudyti dar daugiau bakteriju. Na, man pusle sureaguoja i vitamino C didesne doze, nes rugstis irgi dirgina slapimo pusle. nezinau ar cia pasakiau ka nors naujo, bet gal kam bus naudinga.
petrazoliu arbata geriau nakti (apie litra), tai ryte negalejau patiket, jog nieko nebeskauda. Deja, diena malonumas atsinaujino. vaistinej nusipirkau meskauogiu lapu ir pasidariau pagal recepta... rezultato jokio... bent teigiamo
Dar antibiotiku israse terapiaute... nes, pagal ja, bombonkes man jau nebepades...
Dar antibiotiku israse terapiaute... nes, pagal ja, bombonkes man jau nebepades...
Kiek, pasirodo, daug moteru ta beda kankina. O maniau, kad tik mane viena Turiu ta beda jau kokius 3,5 metu. Maitinau dukryte kai susirgau, tai nedave stipriu vaistu, tik augalinius, arbateles ir sultytes. Matyt uzhdegimas buvo nemenkas, nes visa tai nei kiek nepadejo. Tasiausi pas gydytojus kone tris menesius, kol galu gale turbut persimete i inkstus, pakilo temperatura 40. Pagulde i liginine, teko nutraukti maitinima. Va tada man padejo ciprinolio nemenkos dozes, o jau shlapime kraujo budavo. Nuo to laiko umus uzhdegimas nesikartojo. Tik shlapimo pusle tapo labai dirgli. Jei truputi sushalu, ishgeriu, dazhniau pasimyliu laukstau i tulika kaip pakvaishus - kas 5 minutes. Skausmo nera, bet vuis tiek labai bjauru.
QUOTE (Karmen @ 2004 12 01, 22:23) |
Rusne, kadangi niekas is tiesu taip ir neparase kaip gi virti ta stebuklinga petrazoliu arbata, tai gal tu parasytum kaip tu darai ja... Ar tu uzpili verdanciu vandeniu lapelius ar saknis? |
Saldytuvo kameroj turiu uzsaldytu petrazoliu lapeliu, na ir stiebeliu ten yra. Paverdu kokias 5 min, tuomet leidziu atvest ir geriu... Gaunu tokia vos zalsva arbatele. Draugo mociute vesindama arbata dar apdengia ja siluma sulaikancia "kepure" (virtuvej tokias naudoja). Tai va...
Man ir mano namiškiams niekas taip gerai nepadeda, kaip medetkų arbata (ja išgydžiau net savo katiną )
As taip pat turiu ta malonuma ilgokai taigi man padeda:
1. Petrazoliu nuoviras!!!!!!!!! daug gerti daug daug, galima ir pasedeti ant bliudo, bet sverbu gerti!!!! litrais
2. Jokiu gazuotu gerimu ir citrusiniu vaisiu ni ni, astriu marinadu ir t.t. irgi vengti (bent jau paumejimo laipkptarpiui)
3. Siltai kojas ir putyte laikyti bet kokiu metu laiku
4. is vaistu man padedavo cia (JAV) (cia specilaiai Audrutei!) UROgen ar UROstat (daba tiksliai neatsimenu. pasiteirauk vaistineje tokios rudos tabletes, jos tik VIENOS!! yra).. slapimas nuo ju tokios zavingai oranzines spalvos patampa.. per dvi dienas isnyksta jai vartoji plus virsuje isvardintos priemones
1. Petrazoliu nuoviras!!!!!!!!! daug gerti daug daug, galima ir pasedeti ant bliudo, bet sverbu gerti!!!! litrais
2. Jokiu gazuotu gerimu ir citrusiniu vaisiu ni ni, astriu marinadu ir t.t. irgi vengti (bent jau paumejimo laipkptarpiui)
3. Siltai kojas ir putyte laikyti bet kokiu metu laiku
4. is vaistu man padedavo cia (JAV) (cia specilaiai Audrutei!) UROgen ar UROstat (daba tiksliai neatsimenu. pasiteirauk vaistineje tokios rudos tabletes, jos tik VIENOS!! yra).. slapimas nuo ju tokios zavingai oranzines spalvos patampa.. per dvi dienas isnyksta jai vartoji plus virsuje isvardintos priemones
Labai daug metu ziauriausiai kenciau nuo to pusles uzdegimo. Geriau ir petruskas, bandziau ir meskauoges - menkai tepadejo, bet viena senole liepe BRUKNIU lapu arbatos gerti ir Man suveike ispudingai. Brukniu lapai - labai stipri arbata, kuri veikia kaip antibiotikai. Ja piktnaudziauti negalima, bet suveike kaip niekas kitas . Siulau praradusioms vilti (kokia buvau as) pabandyti.
Dar viena pliusa brukniu arbata turi, kad jos kibirais nereikia gerti. Uztenka puodelio nakciai, na ir diena dar 1 ar 2, pagal ligos sunkuma. Man padejo po pirmos nakties. O poto belieka saugotis skersaputes
sveiki
as nei tevelis nei mamyte... tik 18m. vaikinas, besirupinantis savo mergina. tikiuosi mamos nepasididziuos patart;)
po "antrojo karto" praejus mazdaug 12 valandu pasireiske tokie simptomai: kraujo tepimas is slapimo angos slapinantis, varo daznai i tualeta, slapinantis persti, nemalonu. ar tai gali but pusles uzdegimas?? buvo isejus i balkona apsisiautus antklode, gal persalo pusle? ar tai gali but del gausaus sudirginimo lytiniu organu ar labiau del persalimo? gydytis arbatomis, sildymu, vaistais?
patarkit!
aciu!
as nei tevelis nei mamyte... tik 18m. vaikinas, besirupinantis savo mergina. tikiuosi mamos nepasididziuos patart;)
po "antrojo karto" praejus mazdaug 12 valandu pasireiske tokie simptomai: kraujo tepimas is slapimo angos slapinantis, varo daznai i tualeta, slapinantis persti, nemalonu. ar tai gali but pusles uzdegimas?? buvo isejus i balkona apsisiautus antklode, gal persalo pusle? ar tai gali but del gausaus sudirginimo lytiniu organu ar labiau del persalimo? gydytis arbatomis, sildymu, vaistais?
patarkit!
aciu!
Man irgi panasus pozymiai buvo: ziauriai skaudejo slapinantis, siek tiek kraujo buvo, i tualeta bent kas pusvalandi lekiau del lasiuko. Pries tai buvau pasedejus ant cementiniu bloku ir basom kojom masina plovus (cia vasaros metu). Bet taip ir nezinau, kas man buvo, nes penktadieni jokia gydytoja nesutiko priimti o per savaitgali pageriau vaistininkes rekomenduotu vaistu ir praejo. Pirmadieni gydytoja nieko neberado...
QUOTE(mano_vardas @ 2005 01 02, 21:03)
sveiki
patarkit!
aciu!
patarkit!
aciu!
mano manymu tai yra pusles uzdegimas, nors aisku geriausia konsultuotis su gydytoja, BET lytiniu santykiu metu labai daznai atsiranda mikro itrukimai, todel bet kokiai infekcijai lengva patekti, kuri sudirgina slapimtakius, beje ir mechaninis slaples sudirginimas issaukia tokius skausmus, ypac jei pries pat lytini akta yra nusiprausiama, arba nepkanka lubrikanto. dauguma gydytoju rekomenduoja po lytinio akto moterims butinai nueiti i tualeta.
Savo nuoskauda jau isliejau ir kitame subforume.. Pasiguosiu ir cia... Koks man velnias uodegon ilindo... Jau kone puse metu iatriu slapinantis persti... tai daugiau tai maziau... Gydytojai nieko neranda.Ginekologe siuncia inkstu tirtis, nefrologas siuncia pas ginekologe... Profilaktiskai prigeriau antibiotiku ale vistiek menkas perstejimas yra. Susinervijus esu siaubigia dabar net zarnyna eisiu tirtis, gal nuo ten kokia ekvaroba bus atejus. Tik stebiuosi, kaip man niekas nenustato jokios ligos Juk tur rasti is kur man tas perstejimas!!! Net privaciam kalbinete sako vaikeli, tokius vaistus gerus tu galejai tik grybeli pasigauti. Kokius galima atlikti tyrimus(slapimo taku, inkstu)? Man dare papprasta slapimo tyrima, paeme slapimo pasele ir apmaige mane truputuka. Tiesa pastebejau, kad dabar jau nevisad zinau kada noroiu slapintis, jauciu kad pusle pilna tai ir sutinu i WC.
Turit patarimu???
Turit patarimu???