Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Iriska @ 2008 04 22, 22:51)

Gal pades kam  4u.gif , yra labai senas receptas. Uzvirinti piena mazam puode ir nuejus i vonia pritupti virs to puodo tik kokiu ranksluosciu apsiviniuokite ar pledu. Patupekite kiek galite ilgiau.

4u.gif  Padeda 99proc. 4u.gif

as esu girdejusi, kad bulve su lupenom supjaustoma gabaliukais, paverdama siek tiek ir tada reikia patupet virs tu virtos bulves garu.
teko paciai ta isbandyt, kai jau nuo skausmo sienom lipt norejos.... blush2.gif galiu pasakyt, kad skausma apmalsina, bet nezinau, ar gerai yra taip daryt..... g.gif

taipogi maciau vienoj rusu laidoj, kad verdanciu vandeniu uzplikomas siaudu kuokstelis ir patupima virs garu. bet po tokio metodo seke mediko komentaras, kad esa sitaip elgtis yra pavojinga, nes pas moteris daug organu yra salia vienas kito, todel taip darant infekcija lengvai gali pereiti ir i kitus organus. unsure.gif
Atsakyti
oi oi ir man prasidejodziaugsmelis... o jau kokius 5 metus neturejau.... doh.gif
dar nestipriai, bet jau leksiu pirkti furidonino (ar kaip jis ten) nes kiek pamenu po dienos praeidavo suvartojus sio stebuklingo vaisto... ir beje ne karto nebuvo jokio salutinio poveikio (kaip kazkur paskaiciau kad mergos keikiasi jog galva skauda nuo jo)
o va geriu dabar brukniu arbata... 3 diena ir ne trupucio nepagerejo... doh.gif
Atsakyti
man tai padedavo skausma nuimti sedejimas ant garu.. petrazoles uzpiltos, arba medetku..
Atsakyti
Aš galiu pasidžiaugt, nes pagaliau apsitvarkė mano bėdos su šlapimo pūsle, o vargau tai ilgai, gal pusę metų doh.gif man seniau irgi būdavo, kad užeidavo trumpam, bet išgerdavau nok 5 ir susitvarkydavo per dieną ar dvi, o va šįkart buvo jau rimčiau, antibiotikus reikėjo gert ir galima sakyti dar šioks toks menkas dirginimas būna kartais, bet tai čia jau niekis. Urologas dar lyg norėjo tą bjaurų tyrimą daryt, kad pamatytų ar šlapimtaky nėra žaizdelės ar dar ko, bet nutarėm, kad dar neskubėt, o aš nusprendžiau rimtai griebtis profilaktikos.
Kadangi įtariu kad paūmėja nuo lytinių santykių, tai ypatingai žiūrėt higienos, pasišlapint prieš ir po, apsiprausti ir t.t., naudoti tik intymiai higienai skirtus prausiklius, gerti pakankamai skysčių, kojas šiltai laikyt ir sportuot (pastarasis čia dėl bendrų sveikatos stiprinimo tikslų smile.gif
Laikykitės mergaitės smile.gif nors vasarą turbūt paūmėjimų ir taip mažai
Atsakyti
įdedu dar vieną nuorodą, gal bus įdomu paskaityti ax.gif :
http://www.medicine....e...&strid=2241

Mačiau, ne viena čia minėjot, kad pasėlis parodė e.coli bakteriją, tai kas įdomu, kad šiaip jau tai yra geroji bakterija, besidauginanti žarnyne (žarnyno lazdelė), bet patekusi į šlapimo takus virsta blogiuke ir pridaro daug bėdų cool.gif

Dar kalbėjot apie Zinnat antibiotiką, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad jis nors ir brangus, mano atveju buvo visiškai neveiksmingas schmoll.gif Išgėrus du kursus ir vis dar kentėdama nuo tos bjaurios ligos, patarta vaistininkės nusipirkau Norbactin (plataus veikimo spektro antibiotikas, anotacijoj rašo, kad juo gydo ir gonorėją ir kitas LPL), sugėrus kursą, cistitas man daugiau niekada nebeatsikartojo (3xtpfu) rolleyes.gif Tiesa, lygiagrečiai gydžiausi žvakutėmis ir nuo kiaušidžių uždegimo (bet jis buvo tik užsitęsusio cistito pasekmė) wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 19 birželio 2008 - 15:14
Man nuo slapimo pusles uzdegimo geriausiai padeda Furadonin, tik zinoma geriausia yra negert jokiu chemiju, o gert kuo daugiau arbatu, taip naturaliai isisvalo organizmas ir su sisiuku pabega visos blogos bakterijos is slapimo taku. sekmes, mergytes visoms wink.gif
Atsakyti
man kai buvo tokiūu problemu su slapimo pusle tai padejo norbactin ir budavo tik jauciu perstejima ir jau prasidedavo lakstimas tai isgerdavau kelis kartus ir praeidavo. geriau is vis nesirgti sekmytes
Atsakyti
nu zinokit tfu tf utf, po noarbaktin ir man nesikartoja, nors praejo nepilni keturi menesiai, o naskciau vargdavau kas antra menesi su juo. dar profilaktiskai geriu petrazoliu arbata, perkuosi vilniuje sirdazolej, bet dbar soduose pilna ju ,galima pagerti, plius nusipikrau homeopatini reneel, toj pacioj vasitinej, ir ciulpiu karts nuo karto profilaktiskai, jei nekenkai organzimui, taigi zalos nepridaris, o gal ir pades. sekmes besigydant visom. pats didziausias skaumas kuri teko iskesti.
Atsakyti
o[ o[aš vis vargstu su tais šlykščiais uždegimais..... Jau nebeturiu vilties, kad jie kada nors praeis. Geriu Care Lady profilaktiškai ir norbaktino karts nuo karto bet aprimsta tik trumpam. Gydytojai sako kad tyrimai geri - tuo taru vargstu vargstu vargstu.....
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 16:12)
įdedu dar vieną nuorodą, gal bus įdomu paskaityti  ax.gif :
http://www.medicine....e...&strid=2241

Mačiau, ne viena čia minėjot, kad pasėlis parodė e.coli bakteriją, tai kas įdomu, kad šiaip jau tai yra geroji bakterija, besidauginanti žarnyne (žarnyno lazdelė), bet patekusi į šlapimo takus virsta blogiuke ir pridaro daug bėdų  cool.gif

Dar kalbėjot apie Zinnat antibiotiką, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad jis nors ir brangus, mano atveju buvo visiškai neveiksmingas  schmoll.gif Išgėrus du kursus ir vis dar kentėdama nuo tos bjaurios ligos, patarta vaistininkės nusipirkau Norbactin (plataus veikimo spektro antibiotikas, anotacijoj rašo, kad juo gydo ir gonorėją ir kitas LPL), sugėrus kursą, cistitas man daugiau niekada nebeatsikartojo (3xtpfu)  rolleyes.gif Tiesa, lygiagrečiai gydžiausi žvakutėmis ir nuo kiaušidžių uždegimo (bet jis buvo tik užsitęsusio cistito pasekmė)  wink.gif

mano atveju irgi pasėlis parodė e.coli ir kokiems antibiotikams atspari ši bakterija. Vienas iš tų antibiotikų ir buvo zinnat (cefuroksimas). Po jo sugėrimo tyrimai jau buvo geri, bet kažko nepasakyčiau, kad kaip ranka nuėmė schmoll.gif Vistiek dar buvo jaučiami šiokie tokie simptomai. Tai net nežinau, ar mano šeimos gydytoja parinko gerus antibiotikus, bet atseit jie labai saugūs. O kaip su tais Norbactin, gal jie labai stiprūs, nors anatocijoj tai normaliai, ir kain normali.
Atsakyti
as irgi vargstu su tais uzdegimais,puse metu geriau ivairiausiu kokiu tik neskyre antibiotiku,o padejo kaip gydytoja sake jau mazai naudojami ,seni antibiotikai---trimetop,ir jie labai pigus,matyt tos naujoves kartais visai ne i nauda organizmui.Siaip jie labai lengvi,nezaloja floros, as geriau po 1 kapsule 2 savaites vakarais,dabar esu patenkinta jais,nes jau buvau praradusi vilti
Atsakyti
Merginos, ir as turiu ta dziaugsma. Vaiksciojau per gydytojus ir geriau visokiu Urosept ir Furadonino. Svarbiausias dalykas - jei zadat eiti darytis tyrimo, pries tai nevartokit jokiu vaistu. Gydytoja man sake, kad net viena suvartota antibakterine tablete iskreipia tyrimu rezultatus ir galimas variantas, kad infekcijos nerodys. Jei norit normaliai issitirt, kulniuokit pas gydytoja pajautusios infekcija, bet jokiais budais dar negerusios jokiu tableciu ar arbatu - prigersit ju, kai normaliai padarys tyrimus ir paskirs tinkama gydyma.
Atsakyti