QUOTE(ostra @ 2008 02 18, 23:11)
Daug metų kankinuosi su šia liga,gėrus visko daug,efektas tai geresnis ,tai blogesnis,ilgesnis ar trumpesnis.Nesenas mano atradimas(atsitiktinai)-mineralinis vanduo"Rasa".Nežinau,gal ir kitoks panašiai veiktų,bet šis man tinka ir daugiau nebeieškau.Koks poveikis-matyt,gerai praplauna inkstus,šlapimo pūslę-dingo nemalonus
skausmas,deginimas,dažnas lakstymas į tualetą.Ir skaniau nei visos arbatos,ir net negeriu vaistų .Tikiuosi,mano bjaurybės bacilos nespės priprasti,ir taip sulauksiu arbūzų meto,kas ir labai ilgam numalšina uždegimą.Prisipažįstu,skysčių suvartodavau tikrai per mažai,bet paprastas vanduo taip neveikė.
skausmas,deginimas,dažnas lakstymas į tualetą.Ir skaniau nei visos arbatos,ir net negeriu vaistų .Tikiuosi,mano bjaurybės bacilos nespės priprasti,ir taip sulauksiu arbūzų meto,kas ir labai ilgam numalšina uždegimą.Prisipažįstu,skysčių suvartodavau tikrai per mažai,bet paprastas vanduo taip neveikė.
aha arbuzai super!!! siltuoju laikotarpiu kone kasdien po puse, o mineralinis man kazkaip nesigeria, ypac negazuotas, nors zinau, kad tikrai sveika. Seniau pirkdavau Rasa silpnai gazuota, o dabar atradau Neptuna irgi silpnai gazuota, labai neblogas!
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Gele @ 2008 02 18, 17:52)
Nuo furadonins tai pykina labai, liepiema daug skysciu gerti ir siaip stengiuos valgyti kazka po to kaip tarkim vaisius, nes tiesiog neimanoma nuo to pykinimo, kad ir stikline vandens isgerciau. Ir skrandziop bedos prasidejo nuo jo, nes labai sudirgino gleivine. Dabar va maziau sergu sia liga, tai ir skrandis atsigaves.
Sako kad maziau pykintu reikia gerti su pienu, idomu tik ar padeda?!