Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(ostra @ 2008 02 18, 23:11)
Daug metų kankinuosi su šia liga,gėrus visko daug,efektas tai geresnis ,tai blogesnis,ilgesnis ar trumpesnis.Nesenas mano atradimas(atsitiktinai)-mineralinis vanduo"Rasa".Nežinau,gal ir kitoks panašiai veiktų,bet šis man tinka ir daugiau nebeieškau.Koks poveikis-matyt,gerai praplauna inkstus,šlapimo pūslę-dingo nemalonus
skausmas,deginimas,dažnas lakstymas į tualetą.Ir skaniau nei visos arbatos,ir net negeriu vaistų  doh.gif .Tikiuosi,mano bjaurybės bacilos nespės priprasti,ir taip sulauksiu arbūzų meto,kas ir labai ilgam numalšina uždegimą.Prisipažįstu,skysčių  suvartodavau tikrai per mažai,bet paprastas vanduo taip neveikė.

aha arbuzai super!!! siltuoju laikotarpiu kone kasdien po puse, o mineralinis man kazkaip nesigeria, ypac negazuotas, nors zinau, kad tikrai sveika. Seniau pirkdavau Rasa silpnai gazuota, o dabar atradau Neptuna irgi silpnai gazuota, labai neblogas!
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Gele @ 2008 02 18, 17:52)
Nuo furadonins tai pykina labai, liepiema daug skysciu gerti ir siaip stengiuos valgyti kazka po to kaip tarkim vaisius, nes tiesiog neimanoma nuo to pykinimo, kad ir stikline vandens isgerciau. Ir skrandziop bedos prasidejo nuo jo, nes labai sudirgino gleivine. Dabar va maziau sergu sia liga, tai ir skrandis atsigaves.

Sako kad maziau pykintu reikia gerti su pienu, idomu tik ar padeda?!
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 02 17, 23:28)

Turiu prasymuka: gal galetumet pasidalinti patirtimi  kam slapimo paselis rode butent e.coli ir kaip jus su ja kovojat. As pastebejau kad man  liga suaktyveja po lyt. santykiu, seniau praeidavo per keleta diena, bet sykart kad uzsitese... pusle jautri pusantro menesio jau...
Ir dar ar yra pykine kuria nors nuo furodanin, nes turiu ir siaip jautresni skrandi bei prasta apetita, tai nesinori jo gert (o nok5 nepadejo).

Pas mane panasi situacija...Tikra tave suprantu ir linkiu daug kantrybes drinks_cheers.gif
As kankinausi nuo lapkricio pabaigos. Geriau antibiotika Unasyn ir antibakterinius Uvamin Retard. nesuprantu - kas tau ta furadonina israse..juk cia toks senobinis vaistas su daugybe pasaliniu efektu. Uvaminas tos pacios nitrofurantoinu grupes ir daug geriau toleruojamas. Ji iegi geriu nakciai po viena tablete ir nebuna bloga, nors skrandis irgi jautrus. Dar sugeriau Urispas 15 d. kursa nuo dazno slapinimosi ir pusles spazmu..manau, kad padejo, nes dabar jauciuosi sveika (tfu tfu tfu..)..o gal padejo praeitos savaites atostogos wub.gif uzsimirso visos ligos smile.gif

Pakartosiu daktaru patarima: venk sausumo lytiniu santykiu metu, kadangi mechaniniai pazeidimai (kuriu tu net nepastebesi) - tiesioginis kelias pakartotinam infekcijos patekimui.

Taip kad pasiklausk savo daktaru del uvamin Retard ir pabandyk ji gert nakciai (man sake menesi gert).
Sekmes 4u.gif parasyk kaip sekesi
Papildyta:
QUOTE(ostra @ 2008 02 18, 23:11)
Daug metų kankinuosi su šia liga,gėrus visko daug,efektas tai geresnis ,tai blogesnis,ilgesnis ar trumpesnis.Nesenas mano atradimas(atsitiktinai)-mineralinis vanduo"Rasa".Nežinau,gal ir kitoks panašiai veiktų,bet šis man tinka ir daugiau nebeieškau.Koks poveikis-matyt,gerai praplauna inkstus,šlapimo pūslę-dingo nemalonus

Slapimo pusles ir inkstu bukle priklauso nuo turimo sarmu-rugsciu balanso. Taigi, ka valgom, ka geriam ir lemia ta rugstuma arba sarmine aplinka. Pvz., neseniai suzinojau, kad mineralinis Borjomi yra sarminis. Gal ir Rasa sarmina slapima ir del to geriau jautiesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 02 19, 11:57)
Pas mane panasi situacija...Tikra tave suprantu ir linkiu daug kantrybes drinks_cheers.gif
As kankinausi nuo lapkricio pabaigos. Geriau antibiotika Unasyn ir antibakterinius Uvamin Retard. nesuprantu - kas tau ta furadonina israse..juk cia toks senobinis vaistas su daugybe pasaliniu efektu. Uvaminas tos pacios nitrofurantoinu grupes ir daug geriau toleruojamas. Ji iegi geriu nakciai po viena tablete ir nebuna bloga, nors skrandis irgi jautrus. Dar sugeriau Urispas 15 d. kursa nuo dazno slapinimosi ir pusles spazmu..manau, kad padejo, nes dabar jauciuosi sveika (tfu tfu tfu..)..o gal padejo praeitos savaites atostogos  wub.gif uzsimirso visos ligos smile.gif

Pakartosiu daktaru patarima: venk sausumo lytiniu santykiu metu, kadangi mechaniniai pazeidimai (kuriu tu net nepastebesi) - tiesioginis kelias pakartotinam infekcijos patekimui.

Taip kad pasiklausk savo daktaru del uvamin Retard ir pabandyk ji gert nakciai (man sake menesi gert).
Sekmes 4u.gif  parasyk kaip sekesi
Papildyta:
Slapimo pusles ir inkstu bukle priklauso nuo turimo sarmu-rugsciu balanso. Taigi, ka valgom, ka geriam ir lemia ta rugstuma arba sarmine aplinka. Pvz., neseniai suzinojau, kad mineralinis Borjomi yra sarminis. Gal ir Rasa sarmina slapima ir del to geriau jautiesi?  g.gif

Aciu labai, pasiklausiu butinai del uvamin.
Atsakyti
Papildyta:
Slapimo pusles ir inkstu bukle priklauso nuo turimo sarmu-rugsciu balanso. Taigi, ka valgom, ka geriam ir lemia ta rugstuma arba sarmine aplinka. Pvz., neseniai suzinojau, kad mineralinis Borjomi yra sarminis. Gal ir Rasa sarmina slapima ir del to geriau jautiesi? g.gif
[/quote]

Aha,aš ir taip galvoju,matomai,per daug rūgšti aš smile.gif .Carelady kapsulės man nevisada tikdavo-kartais vėl suerzindavo pūslę.Beja,kai mano sesuo susirgo būdama Anglijoj,ten vaistininkė pasiūlė būtent kažkokį šarminantį preparatą.
Atsakyti
Sako, kad ir pienlige lemia rugsciu ir sarmu pusiausvyros sutrikimas. Taigi susije sios dvi ligos. As dazniausiai geriu zalia arbata( juodos negeriu), tai kazin ar ji sarmina, ar rugstina. Kiba reikes pradet visgi mineralini gerti.
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2008 02 19, 00:11)
skausmas,deginimas,dažnas lakstymas į tualetą.Ir skaniau nei visos arbatos,ir net negeriu vaistų  doh.gif .Tikiuosi,mano bjaurybės bacilos nespės priprasti,ir taip sulauksiu arbūzų meto,kas ir labai ilgam numalšina uždegimą.Prisipažįstu,skysčių  suvartodavau tikrai per mažai,bet paprastas vanduo taip neveikė.

Labai geras patarimas:) Dekui tau tikrai thumbup.gif Nujauciu, kad pienlige pas mane:) Uztai ir reikia bandyti kazka naturalaus ir gelbtincio vartoti, nes va siandien lyg ir vel viskas gerai:) Issitirsiu - suzinosiu:) Tik tiek, kad niekas tikriausiai nenori, kad si liga kartotusi:)
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Gele @ 2008 02 19, 18:15)
Labai geras patarimas:) Dekui tau tikrai thumbup.gif Nujauciu, kad pienlige pas mane:) Uztai ir reikia bandyti kazka naturalaus ir gelbtincio vartoti, nes va siandien lyg ir vel viskas gerai:) Issitirsiu - suzinosiu:) Tik tiek, kad niekas tikriausiai nenori, kad si liga kartotusi:)

Kazin ar pades tau mineralinis nuo maksties floros pusiausvyros sutrikimu g.gif
Be to, kai man irgi ligos kartojosi, man gine atvirksciai patare nusipirkt prausikli su mazu (rugsciu) Ph (3,5-4,5)..kadangi kai makstyje susarmeja - dauginasi bakterijos. Makstyje turi but rugsti aplinka.
Tarp kitko, kai gydziausi pusle ir urologas paskyre sarminanti preparata Basica, tai man po savaites pasijaute maksties floros sutrikimas...kain nustojau gert - iskart praejo.

Taip kad vienam padeda - kitam organui pakenkia...ir zinok tu ten doh.gif
Atsakyti
Sveikutės šianakt baisia pradėjo skaudėt pūslę laksčiau i tuliką doh.gif Kartais pasirodo kraujo lašiukų baigus sysioti.Niekad nėra taip buve tai nežinau ka daryt doh.gif O blogiausia kad esu Norvegijoj.Gal galit ka patart nuo ko pradėt.Gal kas esat Norvegijoj gal patarsit ka galiu nusipirkt?prašau padėkit 4u.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(nicelady @ 2008 02 29, 13:46)
Sveikutės šianakt baisia pradėjo skaudėt pūslę laksčiau i tuliką doh.gif Kartais pasirodo kraujo lašiukų baigus sysioti.Niekad nėra taip buve tai nežinau ka daryt doh.gif O blogiausia kad esu Norvegijoj.Gal galit ka patart nuo ko pradėt.Gal kas esat Norvegijoj gal patarsit ka galiu nusipirkt?prašau padėkit 4u.gif  blush2.gif

Geriausiai eiti pas gydytoą, nes ši liga greitai gali tapti lėtine ir dažnai kartotis...
Atsakyti
QUOTE(nicelady @ 2008 02 29, 13:46)
Sveikutės šianakt baisia pradėjo skaudėt pūslę laksčiau i tuliką doh.gif Kartais pasirodo kraujo lašiukų baigus sysioti.Niekad nėra taip buve tai nežinau ka daryt doh.gif O blogiausia kad esu Norvegijoj.Gal galit ka patart nuo ko pradėt.Gal kas esat Norvegijoj gal patarsit ka galiu nusipirkt?prašau padėkit 4u.gif  blush2.gif

Jo, geriausiai begti pas gydytoja ir darytis slapimo tyrima ir slapimo paseli bakterijai nustatyti. Vaistinese buna testu slapimo pusles uzdegimui nustatyt namu salygom, bet cia nelabai rimta.
Tikiuosi jau radai pakankamai info siame forume...juk visos mes ta kelia praejusios, o ligos simptomai is esmes tie patys...
Sekmes... 4u.gif gysykis is karto, netempk gumos, nes man nutempus teko 2,5 men gydytis ir dar dabar kartais jauciu pasekmes. blink.gif
Atsakyti
nu nezinau... sugeriau antibiotiku kursa, iskart po to dariausi slapimo tyrima ir paseli, tyrimai geri - nieks neisaugo, dabar geriu uvamin retard profilaktiskai nakciai, bet vistiek kazko negerai man su ta pusle verysad.gif kiekviena kart wc pries "sysiojant" toks lyg grauzimas lyg maudimas... zodziu, jau trys menesiai kaip vargstu verysad.gif
Atsakyti
Labas

Niekas man neskauda, i wc nelakstau. Tiesiog slapime rado leukocitu (+2). Ir terapeute israse uvamin retadr blink.gif Ar galejo taip be jokio paselio tyrimo, be nieko imt i rnustatyt slapimotaku infekcija. As nesiryztu tu vaistu gert, nes gal man ju visai nereikia. Ka manot?
Atsakyti