Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Sveikos mamos ir ne tik, neistveriau nepasigyrus, kad atradau tikrai gera arbatele nuo slapimo pusles problemu, nuo pastovuas norejimo siusioti, tai Balvociutes 38 ir 39 arbatos. Jau sios savaites pradzioj pastebejau, kad lakstau ir lasktau siusioti, nakti keliuosi po 5 kartus, paskaiciau kazkurios mamos rekomendaciaj del tos arbatos, nu ir ka, pamegianu, jau sianakt nebuvau ne karto tualete, nebuvo to slykstaus salpimo pusles spaudimo..
Pameginkit pagerti, gal pades..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o gal pasakytum kur galima nusipirkt tos Balvociutes arbatos? blush2.gif ar cia visose vaistinese parduoda?
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2008 02 08, 17:58)
Sveikutes  4u.gif o gal pasakytum kur galima nusipirkt tos Balvociutes arbatos? blush2.gif ar cia visose vaistinese parduoda?

http://www.jadvyga.lt/lt_arbatos.php

sitam tinklalapyje rasit adresiukus kur tu arbatu galima nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
aciu labai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, prisijungsiu ir as prie sios temos, kadangi kankina panasios ligos. Susisrgau ir as cistitu (tiesa jau ne pirma kart) tik sikart kamavausi visa menesi su antibakteriniais NOK 5 ir arbatelem karciom (meskauogiu brukniu ir t.t.) na bet savijautai isliekant panasiai pasidariau slapimo tyrimus ir paseli, ogi isaugo e.coli ir dabar reikia gerti antibiotikus, tik labai neramu, kad israse gana nemaza doze (Zinnat (cefuroksinas) 500mg dukart dienoj). Gal kas esat susidure ar gere siuos antibiotikus, kokias dozes jums israse?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 02 11, 15:42)
Sveikutes, prisijungsiu ir as prie sios temos, kadangi kankina panasios ligos. Susisrgau ir as cistitu (tiesa jau ne pirma kart) tik sikart kamavausi visa menesi su antibakteriniais NOK 5 ir arbatelem karciom (meskauogiu brukniu ir t.t.) na bet savijautai isliekant panasiai pasidariau slapimo tyrimus ir paseli, ogi isaugo e.coli ir dabar reikia gerti antibiotikus, tik labai neramu, kad israse gana nemaza doze (Zinnat (cefuroksinas) 500mg dukart dienoj). Gal kas esat susidure ar gere siuos antibiotikus, kokias dozes jums israse?

Aciu 4u.gif

Aš esu gėrus zinat, bet ne dėl cistito, o kai turėjau plaučių uždegimą. Tiesa, jie man nelabai padėjo, todėl teko gerti 3 skirtingų antibiotikų kursus blink.gif Nuo to laiko dar neatsigavau, kas antrą savaitę vis kuo nors susergu (tarp tų ligų ir cistitas). Spėju, kad dėl antibiotikų labai nusilpo imunitetas verysad.gif

Nepamiršk gerdama vartoti ką nors žarnyno ir lytinių organų mikroflorai palaikyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 12 vasario 2008 - 10:28
jau 7 dienas kaip geriu tuos antibiotikus + jogurt zarnyno florai palaikyt ir jauciu kad truputi pagerejo, daznas noras slapintis jau tikrai praejo (jau buvo praeje ir pries antibiotiku gerima) deginimo ir skausmo irgi nera, tik va isliko tokia jautresne pusle, kartais nezymiai pries slapinantis pamaudzia. Nu negaliu pasakyti kad tie antibiotikai padare stebukla, tyrimai parodys, bet jauciu kad imunitetas pasilpes, nes dar persalau ir dabar sloguoju, ausys uzgultos verysad.gif Dabar pakartotinai reikes darytis slapimo tyrima ir paseli, ir 3 men. profilaktiskai pries miega furadonin ir care lady.
Turiu prasymuka: gal galetumet pasidalinti patirtimi kam slapimo paselis rode butent e.coli ir kaip jus su ja kovojat. As pastebejau kad man liga suaktyveja po lyt. santykiu, seniau praeidavo per keleta diena, bet sykart kad uzsitese... pusle jautri pusantro menesio jau...
Ir dar ar yra pykine kuria nors nuo furodanin, nes turiu ir siaip jautresni skrandi bei prasta apetita, tai nesinori jo gert (o nok5 nepadejo).
Atsakyti
Turiu Klausima. Mazdaug pries dvi savaites perstejo apacioje ir siaip niezulys uzeidavo karts nuo karto. Po savaites lyg ir nebejutau nieko, tai pagalvojau, kad siaip gal koks sudirginimas buvo. Na o dabar ziuriu, kad vel atsinaujino ir kazkokios geltonos isskyros. Paskaiciau, kad tai gali buti gonoreja. Gal kas turejote si malonuma? Kaip gydetes?
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2008 02 18, 00:28)
jau 7 dienas kaip geriu tuos antibiotikus  + jogurt zarnyno florai palaikyt ir jauciu kad truputi pagerejo, daznas noras slapintis jau tikrai praejo (jau buvo praeje ir pries antibiotiku gerima) deginimo ir skausmo irgi nera, tik va isliko tokia jautresne pusle, kartais nezymiai pries slapinantis pamaudzia. Nu negaliu pasakyti kad tie antibiotikai padare stebukla, tyrimai parodys, bet jauciu kad imunitetas pasilpes, nes dar persalau ir dabar sloguoju, ausys uzgultos  verysad.gif  Dabar pakartotinai reikes darytis slapimo tyrima ir paseli, ir 3 men. profilaktiskai pries miega furadonin ir care lady.
Turiu prasymuka: gal galetumet pasidalinti patirtimi  kam slapimo paselis rode butent e.coli ir kaip jus su ja kovojat. As pastebejau kad man  liga suaktyveja po lyt. santykiu, seniau praeidavo per keleta diena, bet sykart kad uzsitese... pusle jautri pusantro menesio jau...
Ir dar ar yra pykine kuria nors nuo furodanin, nes turiu ir siaip jautresni skrandi bei prasta apetita, tai nesinori jo gert (o nok5 nepadejo).

Nuo furadonins tai pykina labai, liepiema daug skysciu gerti ir siaip stengiuos valgyti kazka po to kaip tarkim vaisius, nes tiesiog neimanoma nuo to pykinimo, kad ir stikline vandens isgerciau. Ir skrandziop bedos prasidejo nuo jo, nes labai sudirgino gleivine. Dabar va maziau sergu sia liga, tai ir skrandis atsigaves.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Gele @ 2008 02 18, 15:09)
Turiu Klausima. Mazdaug pries dvi savaites perstejo apacioje ir siaip niezulys uzeidavo karts nuo karto. Po savaites lyg ir nebejutau nieko, tai pagalvojau, kad siaip gal koks sudirginimas buvo. Na o dabar ziuriu, kad vel atsinaujino ir kazkokios geltonos isskyros. Paskaiciau, kad tai gali buti gonoreja. Gal kas turejote si malonuma? Kaip gydetes?

O gal tai paprasciausia pienlige rolleyes.gif jei nenueisi pas gydytojus nesuzinosi,siaip ginekologiniu ir veneriniu ligu simptomai buna panasus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2008 02 18, 20:09)
O gal tai paprasciausia pienlige rolleyes.gif  jei nenueisi pas gydytojus nesuzinosi,siaip ginekologiniu ir veneriniu ligu simptomai buna panasus 4u.gif

Na matai, nuo pienliges as geriau vaistus ir zvakutes vartojau, nes sirgau karta ir dabar pagalvojau, kad pienlige.. Bet kazkodel tai nepadejo man niekas;] Nors gali buti, kad ilgiau gydytis dabar reikes ar dar velnias zino kas.. Su mama pakalbejau, sako negali buti, kad gonoreja, nes atseit labai bjauri liga ir tiek. Plius partneri tik viena tesu turejus, tai gal tikrai koks uzdegimas. Na ryt eisiu siuntimo pas ginekologa prasyt smile.gif Et kaip susirupinus buvau:)
Atsakyti
Daug metų kankinuosi su šia liga,gėrus visko daug,efektas tai geresnis ,tai blogesnis,ilgesnis ar trumpesnis.Nesenas mano atradimas(atsitiktinai)-mineralinis vanduo"Rasa".Nežinau,gal ir kitoks panašiai veiktų,bet šis man tinka ir daugiau nebeieškau.Koks poveikis-matyt,gerai praplauna inkstus,šlapimo pūslę-dingo nemalonus
skausmas,deginimas,dažnas lakstymas į tualetą.Ir skaniau nei visos arbatos,ir net negeriu vaistų doh.gif .Tikiuosi,mano bjaurybės bacilos nespės priprasti,ir taip sulauksiu arbūzų meto,kas ir labai ilgam numalšina uždegimą.Prisipažįstu,skysčių suvartodavau tikrai per mažai,bet paprastas vanduo taip neveikė.
Atsakyti