Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Baravyke @ 2008 01 11, 08:02)
Ačiū už gerą palinkėjimą. Labai tikiuosi kaip nors pavyks atsikratyt tos bjaurios ligos.
Atsakant į tavo klausimą, galiu pasakyt ką man pasakė urologas: Antibiotikai gali tik nuslopint uždegimą, o bakterijos nepanaikins. Bakterijai panaikint geriami antibakteriniai preparatai, kaip furadoninas, arba kiti nitrofurantoino grupės vaistai (as geriau Uvamin Retard). Tik ne vieną ir ne dvi dienas!!! Tuos vaistukus reikia gerti visą kursą, kitaip liks rizika, kad bakterija nepanaikinta!

Aš šiandien bėgsiu vėl pas urologą ir dar jį išklausinėsiu kaip ir kas..nes jau noriu  nestuke.gif kuo greičiau.

Taip pat urologas sakė, kad jei padarai šlapimo pasėlį prasidėjus uždegimui, gali nustatyt kokia tiksliai bakterija tau sukėlė negalavimą, todėl gydys atitinkamais vaistukais. Kitą kartą kai tik atsiras uždegimas - nubėk pasidaryt pasėlio negėtusi jokiu vaistų. Bus didesnė tikimybė sėkmingai išsigydyti.

Ilgai negydant, arba neteisingai gydant šios ligos gali atsirasti baisūs negalavimai (internete anglų kalba prisiskaičiau): gali vidinės pūslės sienelės pasidengt tarsi "opelėm", kurios lieka visam gyvenimui..brrr baisu kas gali būt..  doh.gif .todėl neapleiskit, gydykitės
Papildyta:
Dar pamiršau paminėti, kad daktaras sakė, jog dažniausiai pasėliuose nustatoma e.coli bakterija, kuri ateina iš tiesiojo žarnyno. Todėl reikia ypatingai gerai prižiūrėti savo higieną...būtinai apsipraust išsituštinus, valytis po reikalo iš prieko į galą (nu tą turbut visos jau žinom  tongue.gif ). Ir dar labai svarbu: sekso metu saugotis mechaninių pažeidimų! (vengti sausumo mylintis ir pan.) nes šlapimtakio kanalas labai arti visų tų reikalų ir kai jį nutrinį - bakterijom atsiveria kelias.  rolleyes.gif

Saunuole 4u.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
kaip manot, jei as noriu slapintis gal kiek dazniau nei yprasta, bet nieko neskauda ir lyg ir nemaudzia(nebent kai tikrai daug prisikaupia), ar man deretu dar kazkaip pasigydyti? Ar uzteks arbatu, ar kokiu vaistuku reikia? Nes po to kai isgeriau uvamino ir carwe lady kursa, niekaip kitaip nebesigydziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(applebee @ 2008 01 11, 10:46)
Labas smile.gif Uzjauciu, laikykis.. Nu jo, meskauogiu skonis ypatingas toks blink.gif  biggrin.gif Bet reikia, tai reikia.. Man buvo taip, kad kuri laika gyvenau uzsienyje, paskaudedavo, apsigydydavau visokiais nuskausminamaisiais ir praslinkdavo.. Nesupratau, kas cia yra dabar.. Zodziu, kai galiausiai atsiguliau lovon su temperatura ir didziuliais inkstu skausmais, atsiduriau ligoninej.. doh.gif Infekcija buvo pakilusi iki inkstu.. verysad.gif Geriau stipriu antibiotiku, praejo. Bet ir vel, po pusmecio atsinaujino doh.gif Tai dabar jau as iskart zinau, ka daryti, todel visad turiu arbatu ir vaistu. Aisku, labai bijau, kad tai su metais tiesiog neevoliucionuotu i ka labai negero.. Bet kaip zinot? g.gif

Zinot galima tik nebent nuejus pas gydytoja ir bandant gydyti sita bjaurybe cistita blink.gif et...
o meskauoges tai tikrai tokios YPATINGO SKONIO kad net "zagkt" wacko.gif db geriu ju lapu arbata profilaktiskai nes kazkaip gerai jauciuos ir viskas ten lyg ir ramu g.gif tik kazin kaip ilgam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 11, 11:02)
Ačiū už gerą palinkėjimą. Labai tikiuosi kaip nors pavyks atsikratyt tos bjaurios ligos.
Atsakant į tavo klausimą, galiu pasakyt ką man pasakė urologas: Antibiotikai gali tik nuslopint uždegimą, o bakterijos nepanaikins. Bakterijai panaikint geriami antibakteriniai preparatai, kaip furadoninas, arba kiti nitrofurantoino grupės vaistai (as geriau Uvamin Retard). Tik ne vieną ir ne dvi dienas!!! Tuos vaistukus reikia gerti visą kursą, kitaip liks rizika, kad bakterija nepanaikinta!

Aš šiandien bėgsiu vėl pas urologą ir dar jį išklausinėsiu kaip ir kas..nes jau noriu  nestuke.gif kuo greičiau.

Taip pat urologas sakė, kad jei padarai šlapimo pasėlį prasidėjus uždegimui, gali nustatyt kokia tiksliai bakterija tau sukėlė negalavimą, todėl gydys atitinkamais vaistukais. Kitą kartą kai tik atsiras uždegimas - nubėk pasidaryt pasėlio negėtusi jokiu vaistų. Bus didesnė tikimybė sėkmingai išsigydyti.

Ilgai negydant, arba neteisingai gydant šios ligos gali atsirasti baisūs negalavimai (internete anglų kalba prisiskaičiau): gali vidinės pūslės sienelės pasidengt tarsi "opelėm", kurios lieka visam gyvenimui..brrr baisu kas gali būt..  doh.gif .todėl neapleiskit, gydykitės
Papildyta:
Dar pamiršau paminėti, kad daktaras sakė, jog dažniausiai pasėliuose nustatoma e.coli bakterija, kuri ateina iš tiesiojo žarnyno. Todėl reikia ypatingai gerai prižiūrėti savo higieną...būtinai apsipraust išsituštinus, valytis po reikalo iš prieko į galą (nu tą turbut visos jau žinom  tongue.gif ). Ir dar labai svarbu: sekso metu saugotis mechaninių pažeidimų! (vengti sausumo mylintis ir pan.) nes šlapimtakio kanalas labai arti visų tų reikalų ir kai jį nutrinį - bakterijom atsiveria kelias.  rolleyes.gif

didelis AČIŪŪŪŪŪ uz informacija 4u.gif suzinojau ko nezinojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(So Lucky @ 2008 01 12, 01:04)
kaip manot, jei as noriu slapintis gal kiek dazniau nei yprasta, bet nieko neskauda ir lyg ir nemaudzia(nebent kai tikrai daug prisikaupia), ar man deretu dar kazkaip pasigydyti? Ar uzteks arbatu, ar kokiu vaistuku reikia? Nes po to kai isgeriau uvamino ir carwe lady kursa, niekaip kitaip nebesigydziau blush2.gif

siaip as manau kad cia jokia ne liga kai nori slapintis dazniau bet diskonforto del to nejauti mirksiukas.gif paprasciausiai gal tuo kartu esi suvartojus daugiau skysciu ir naturalu kad wc aplankyt dazniau reikia nail.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2008 01 12, 00:04)

Man tas pats..dazniau nei anksciau slapinuosi, buvau sugerus ir antibiotikus ir uvamin retard ir care lady geriu su arbatom. Manau, kad tai yra normalu po uzdegimo ir gydymo. Be to, jei geri zoleliu arbatas puslej gydyt (dirv. asiuklis, berzu lapai, brukniu lapai)- jos dazniausiai slapima varancios.
Pasirodo slapimo pusle - raumuo, o nora slapintis sukelia nervo signalas i smegenis. Uzdegimai ir vaistai susilpnina raumeni ir saibom visa sistema pareina..taip kad atsistatines pora menesiu.
man padeda Kegelio pratimukai ir Operos vaistinej rastas arbatzoliu misinukas is jonazoliu ir rykstenes...jos nevaro slapimo ir irgi veikia pusle raminanciai..pabandyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 14, 09:14)
(...)
man padeda Kegelio pratimukai ir Operos vaistinej rastas arbatzoliu misinukas is jonazoliu ir rykstenes...jos nevaro slapimo ir irgi veikia pusle raminanciai..pabandyk wink.gif

Kazkokia negirdeta vaistine. Kazin Klaipedoj kur tokia randasi. g.gif O pratimukai sudetingi? Kiek kartu dienoj juos darai?
Na as pastebejau ir nepatoguma ties slapimtakiu smileysex.gif metu. Tai itariu, kad ne iki galo issigydziau. Bet pas savo seimos daktara eiti nenoriu- jis toks nevykes doh.gif , vaistininke arba jo seseles gerersniu patarimu duoda, o jis tai greiciau nugydys nei isgydys. Ir apskritai bijau poliklinikoj vaidentis siuo metu, kai toks bjaurus virusas siaucia. Tai ir ieskau patarimo cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2008 01 15, 01:01)
Kazkokia negirdeta vaistine. Kazin Klaipedoj kur tokia randasi. g.gif O pratimukai sudetingi? Kiek kartu dienoj juos darai?
Na as pastebejau ir nepatoguma ties slapimtakiu smileysex.gif metu. Tai itariu, kad ne iki galo issigydziau. Bet pas savo seimos daktara eiti nenoriu- jis toks nevykes  doh.gif , vaistininke arba jo seseles gerersniu patarimu duoda, o jis tai greiciau nugydys nei isgydys. Ir apskritai bijau poliklinikoj vaidentis siuo metu, kai toks bjaurus virusas siaucia. Tai ir ieskau patarimo cia  4u.gif

Oeros vaistine yra vilniuje prie Operos ir baleto teatro. O ta arbata is Jadvygos zoliu serijos Nr. 38. Gal tas zoles kur kitur galima pirkt?
O pratimai tai nieko sudetingo - mankstini (sutrauki 3 sek. ir atpalaiduoji) tarpukojo raumenis tongue.gif po 30 kartu 3 k per diena. Internete irgi yra pasiskaityt info apie tuos pratimus.
Kas liecia daktaru - tai tikra tiesa...mane irgi terapeute "nugyde". Ejau pas privatu urologa kai viskas pasikartojo. Nuo to ir reikia pradet susirgus pusle, kadangi cia urologijos sritis.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ai tai as tuos pratimus zinau, tik pavadinimo nezinojau blush2.gif O Jadvygos zoleliu tikrai manau Klaipedoj imanoma rasti. O del privataus urologo dar tikiuosi, kad neprireiks, bet jei ka tai eisiu. Kazin kaip eiles Klp, nes Siauliuose tai pamenu domejomes - eiles du menesiai doh.gif
Atsakyti
Kaip jau atsibodo gert tas zoles user posted image..kaip noretusi pagaliau pamirst apie ta pusle, kaip ir anksciau vargo nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 17, 10:29)
Kaip jau atsibodo gert tas zoles user posted image..kaip noretusi pagaliau pamirst apie ta pusle, kaip ir anksciau vargo nebuvo sad.gif

et...kaip puikiai tavy suprantu Baravyke blink.gif man tos zoles tai irgi ne ypac schmoll.gif as ti jau maniau man viskas pamirsta (kazkuriam laikui ax.gif ) bet...vakar pajutau kad matyt per greitai apsidziaugiau ir nustojau vartoti ta "slykstuke" doh.gif gi reikejo dar profilaktiskai pagert bet kur tau blush2.gif
laikykis Baravyke 4u.gif bandysiu laikytis ir as mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Nulekiau siandien pas urologa pasitart del savo dazno slapinimosi ir diskomforto (Pusles ir slapimtakio jautrumo). Israse Urespas, kuris veikia per nervus - atpalaiduoja pusles raumenis ir padeda normalizuot slapinimasi po uzdegimo. Paskaiciau anotacija - visai neblogas vaistukas, bet kadangi mes siuo metu skubam user posted image daryt user posted image, tai kol kas negersiu.

Papildyta:
O dar liepe gert zolines Urinal tabletes ir spanguoles. Zoleliu arbatytes irgi test gert.
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 18, 13:34)
Nulekiau siandien pas urologa pasitart del savo dazno slapinimosi ir diskomforto (Pusles ir slapimtakio jautrumo). Israse Urespas, kuris veikia per nervus - atpalaiduoja pusles raumenis ir padeda normalizuot slapinimasi po uzdegimo. Paskaiciau anotacija - visai neblogas vaistukas, bet kadangi mes siuo metu skubam user posted image daryt user posted image, tai kol kas negersiu.

Papildyta:
O dar liepe gert zolines Urinal tabletes ir spanguoles. Zoleliu arbatytes irgi test gert.

Tai ir gerk tik zolytes,petruskas,spanguoles,jie irgi normalizuoja slapinimasi ir nekenks nestuke.gif jei greit pastotum. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 12 06, 00:30)
Oi man prie visų bėdų dar to betrūko. Vaistininkė pasiūlė, aš nusipirkau Care Lady ir Uvamin retard. Gal padės  unsure.gif  Vietoj nenustygstu, kaip i WC pastoviai norisi. Šiandien pirma diena ir pirmas kartas taip man. Atrodo, kad šlapimo pūslė sprogs. verysad.gif Žiūriu kritikuojat jūs tą Uvamin'a, bet pabandysiu, gal padės man.

Zinok kai pas mane buvo papratsas slapimo pusles uzdegimas tai Uvaminas vienintelis vaistas kuris man padejo (tik pajusdavau skausma ir t.t. uvamina isgeriu ir viksa kaip ranka nuimdavo), bet dabar kai beda yra zymiai rimtesne jis jau ne padeda
Atsakyti