as visada saldytuve turiu sutrintu spanguoliu su medum,tai kai apturejau sita "malonuma" tai geriau pasidarius arbata nenustodama ir plius dar urinal,tai greit praejo,o dabar karts nuo karto vis pasidarau profilaktiskai sia arbata.
Su naujais! As, va, per ta naujaka vel kijikes pasalau biski, tai automatiskai vel vakar vakare pradejau jaust ta bjauru skausma Nors biski susalu, iskart atsinaujina.. Neturiu supratimo, kaip to atsikratyt pagaliau Tai ikaliau meskauogiu arbatos(feeee. ), siryt lyg nieko, bet as zinau, kad tas virusas slypi ten kazkur anapus..
QUOTE(applebee @ 2008 01 02, 10:00)
Su naujais! As, va, per ta naujaka vel kijikes pasalau biski, tai automatiskai vel vakar vakare pradejau jaust ta bjauru skausma Nors biski susalu, iskart atsinaujina.. Neturiu supratimo, kaip to atsikratyt pagaliau Tai ikaliau meskauogiu arbatos(feeee. ), siryt lyg nieko, bet as zinau, kad tas virusas slypi ten kazkur anapus..
Man irgi užteko vakar pašalti nedaug, bet jau šiandieną jaučiu pasekmes
Kai tik pajauciu, kad "kabinas", iskart ir ikalu tu slyksciu arbatu ir Care Lady. Tikiuos, tas skausmas taip ir uzmigs ten kur nors Nes kai prisimenu, ka tekdavo patirt.. Pamenu, kai prasideda ryte, is lovos negaliu atsikelt, o i darba eit reikia..
QUOTE(applebee @ 2008 01 07, 09:34)
Kai tik pajauciu, kad "kabinas", iskart ir ikalu tu slyksciu arbatu ir Care Lady. Tikiuos, tas skausmas taip ir uzmigs ten kur nors Nes kai prisimenu, ka tekdavo patirt.. Pamenu, kai prasideda ryte, is lovos negaliu atsikelt, o i darba eit reikia..
Užjaučiu nuoširdžiausiai
QUOTE(*Vanille* @ 2008 01 08, 18:32)
Užjaučiu nuoširdžiausiai
Aciu uz supratima Kol kas viskas gerai. Dabar reikia labai saugoti kojytes savo dailias, kad nesuslaptu sitoj lietuvisko buzynej Prisipirkau siltu apatiniu, kojiniu, arbatu ir ruosiuos nugalet sita zaraza
Man irgi nesuprantu kas darosi...
Lyg ir isgydziau uzdegima- geriau ir antibiotikus ir antibakterinius, jau kuri laika geriu brukniu lapu, diviniu asiukliu. berzu lapu, tiap pat rykstenes ir jonazoles arbatas, vartoju lady care, bet jauciu diskomforta puslej
Gal zinot, ar jums buvo taip, kad po rimto uzdegimo kuri laika islieka pusles jautrumas? Gal zinot kiek tai tesis?, ba noriu
Labai bijau, akd nebutu letine cistito forma, kuri testusi visa gyvenima
Lyg ir isgydziau uzdegima- geriau ir antibiotikus ir antibakterinius, jau kuri laika geriu brukniu lapu, diviniu asiukliu. berzu lapu, tiap pat rykstenes ir jonazoles arbatas, vartoju lady care, bet jauciu diskomforta puslej
Gal zinot, ar jums buvo taip, kad po rimto uzdegimo kuri laika islieka pusles jautrumas? Gal zinot kiek tai tesis?, ba noriu
Labai bijau, akd nebutu letine cistito forma, kuri testusi visa gyvenima
Man lygiai tas pats.. Geriau net ne viena antibu kursa, gal 4 kitu vaistu kursus, dabar profilaktiskai visas arbatas geriu ir Lady Care po ranka turiu.. Bet kartais vis tiek maudima jauciu, o jei tik kiek pabunu ilgiau lauke ir jauciu, kad kojos atsalo - viskas.. Visko prisivarau tada, ir gerai. Bet is esmes jauciu, kad problema nera isspresta. Kas gali nutikti del tokio ligos tempimosi?
QUOTE(applebee @ 2008 01 10, 12:36)
Man lygiai tas pats.. Geriau net ne viena antibu kursa, gal 4 kitu vaistu kursus, dabar profilaktiskai visas arbatas geriu ir Lady Care po ranka turiu.. Bet kartais vis tiek maudima jauciu, o jei tik kiek pabunu ilgiau lauke ir jauciu, kad kojos atsalo - viskas.. Visko prisivarau tada, ir gerai. Bet is esmes jauciu, kad problema nera isspresta. Kas gali nutikti del tokio ligos tempimosi?
Ot bjaurybe tas cistitas Mane lygiai tas pats kamuoja ir gana senai Dar pries 12 metu kai pirma karta stipriai susalau kojas nuo to laiko kartojasi i metus po 5 ir daugiau kartu Pirmoji pagalba furadoninas, arbatos ir ramuneliu vonele,spanguoliu akstraktas. Siuo metu taip pat kenciu nuo cistito kaip prikimba ta zaraza ilgai dar jauciu nepatoguma slapmo puslej
O del situ problemu baisu kad ir i inkstus nepersimestu
jetau...kaip suprantu visas JUS cia man lygiai tokios pacios bedos kamuoja...ir siuo metu taip pat kenciu nuo slapimo pusles uzdegimo...
nesuprantu galiu prisiekti kad niekur nepersalau ir se tau boba devyntines ech...jau esu pasiryzus ir pas gydytujus lekt, nors kamuoja tokios bedos keleta kartu i metus bet bijau kad neissivystytu i kazka rimtesnio ...siaip as irgi visu pirma pajutus pozymius kalu furadonino tik kad mano niekada nepasitaike tas salutinis jo poveikis - pykinimas ti tfiu tfiu tfiu per kairi peti ir dar labai padeda petrazoliu arbata neralus efektas va...tik gaila kad dabar kaip tik petrazoliu ir neturiu salia tai bandysiu meskauogiu arbata gert ziuresiu kas ten per skonis toks jau JUSU nupeiktas
toks klausimas man iskilo...jei man tas slapimo pusles uzdegimas pasikartoja i pusmeti karta arba du tai cia jau labai rimta ir reikia vartoti antibjotikus? ar tai reiskia kad ta bacila tupi manyje ir karts nuo karto nuodyja man gyvenima ?ar as su furadoninu ir arbatom tik prigesinu ja ir reikia imtis rimtu priemoniu kad ja isnaikint? nes kaip cia skaiciau kitoms si liga ar kaip ja pavadint kartojasi metai is metu bet kaip suprantu neisigydo jos, tai del to kad neisgydoma ir visada turesim nuo sito cistito kentet ar kaip cia ? atleiskit jei kvaili kl pasirode linkiu sau ir jums tuo paciu kuo grieciau pasijusti puikiai ir kad dingtu tas diskonfortas is musu puslyciu
nesuprantu galiu prisiekti kad niekur nepersalau ir se tau boba devyntines ech...jau esu pasiryzus ir pas gydytujus lekt, nors kamuoja tokios bedos keleta kartu i metus bet bijau kad neissivystytu i kazka rimtesnio ...siaip as irgi visu pirma pajutus pozymius kalu furadonino tik kad mano niekada nepasitaike tas salutinis jo poveikis - pykinimas ti tfiu tfiu tfiu per kairi peti ir dar labai padeda petrazoliu arbata neralus efektas va...tik gaila kad dabar kaip tik petrazoliu ir neturiu salia tai bandysiu meskauogiu arbata gert ziuresiu kas ten per skonis toks jau JUSU nupeiktas
toks klausimas man iskilo...jei man tas slapimo pusles uzdegimas pasikartoja i pusmeti karta arba du tai cia jau labai rimta ir reikia vartoti antibjotikus? ar tai reiskia kad ta bacila tupi manyje ir karts nuo karto nuodyja man gyvenima ?ar as su furadoninu ir arbatom tik prigesinu ja ir reikia imtis rimtu priemoniu kad ja isnaikint? nes kaip cia skaiciau kitoms si liga ar kaip ja pavadint kartojasi metai is metu bet kaip suprantu neisigydo jos, tai del to kad neisgydoma ir visada turesim nuo sito cistito kentet ar kaip cia ? atleiskit jei kvaili kl pasirode linkiu sau ir jums tuo paciu kuo grieciau pasijusti puikiai ir kad dingtu tas diskonfortas is musu puslyciu
Labas Uzjauciu, laikykis.. Nu jo, meskauogiu skonis ypatingas toks Bet reikia, tai reikia.. Man buvo taip, kad kuri laika gyvenau uzsienyje, paskaudedavo, apsigydydavau visokiais nuskausminamaisiais ir praslinkdavo.. Nesupratau, kas cia yra dabar.. Zodziu, kai galiausiai atsiguliau lovon su temperatura ir didziuliais inkstu skausmais, atsiduriau ligoninej.. Infekcija buvo pakilusi iki inkstu.. Geriau stipriu antibiotiku, praejo. Bet ir vel, po pusmecio atsinaujino Tai dabar jau as iskart zinau, ka daryti, todel visad turiu arbatu ir vaistu. Aisku, labai bijau, kad tai su metais tiesiog neevoliucionuotu i ka labai negero.. Bet kaip zinot?
QUOTE(mergiote... @ 2008 01 11, 01:00)
Ačiū už gerą palinkėjimą. Labai tikiuosi kaip nors pavyks atsikratyt tos bjaurios ligos.
Atsakant į tavo klausimą, galiu pasakyt ką man pasakė urologas: Antibiotikai gali tik nuslopint uždegimą, o bakterijos nepanaikins. Bakterijai panaikint geriami antibakteriniai preparatai, kaip furadoninas, arba kiti nitrofurantoino grupės vaistai (as geriau Uvamin Retard). Tik ne vieną ir ne dvi dienas!!! Tuos vaistukus reikia gerti visą kursą, kitaip liks rizika, kad bakterija nepanaikinta!
Aš šiandien bėgsiu vėl pas urologą ir dar jį išklausinėsiu kaip ir kas..nes jau noriu kuo greičiau.
Taip pat urologas sakė, kad jei padarai šlapimo pasėlį prasidėjus uždegimui, gali nustatyt kokia tiksliai bakterija tau sukėlė negalavimą, todėl gydys atitinkamais vaistukais. Kitą kartą kai tik atsiras uždegimas - nubėk pasidaryt pasėlio negėtusi jokiu vaistų. Bus didesnė tikimybė sėkmingai išsigydyti.
Ilgai negydant, arba neteisingai gydant šios ligos gali atsirasti baisūs negalavimai (internete anglų kalba prisiskaičiau): gali vidinės pūslės sienelės pasidengt tarsi "opelėm", kurios lieka visam gyvenimui..brrr baisu kas gali būt.. .todėl neapleiskit, gydykitės
Papildyta:
Dar pamiršau paminėti, kad daktaras sakė, jog dažniausiai pasėliuose nustatoma e.coli bakterija, kuri ateina iš tiesiojo žarnyno. Todėl reikia ypatingai gerai prižiūrėti savo higieną...būtinai apsipraust išsituštinus, valytis po reikalo iš prieko į galą (nu tą turbut visos jau žinom ). Ir dar labai svarbu: sekso metu saugotis mechaninių pažeidimų! (vengti sausumo mylintis ir pan.) nes šlapimtakio kanalas labai arti visų tų reikalų ir kai jį nutrinį - bakterijom atsiveria kelias.