Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Oi man prie visų bėdų dar to betrūko. Vaistininkė pasiūlė, aš nusipirkau Care Lady ir Uvamin retard. Gal padės unsure.gif Vietoj nenustygstu, kaip i WC pastoviai norisi. Šiandien pirma diena ir pirmas kartas taip man. Atrodo, kad šlapimo pūslė sprogs. verysad.gif Žiūriu kritikuojat jūs tą Uvamin'a, bet pabandysiu, gal padės man.
Atsakyti
So Lucky, tavo problemos del pusles susijusios manau su pienlige. todel tie vaistai nepades, arba pades minimaliai. man taip yra jau daug metu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 05 gruodžio 2007 - 22:34
QUOTE(So Lucky @ 2007 12 05, 22:30)
Vaistininkė pasiūlė, aš nusipirkau Care Lady ir Uvamin retard. Gal padės  unsure.gif  Žiūriu kritikuojat jūs tą Uvamin'a, bet pabandysiu, gal padės man.

noriu perspėt, kad nuo Uvamino gali pykinti ir svaigti galva - tai dažnas šio vaisto šalutinis poveikis. Bet gal jums ir padės. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 12 06, 08:17)
noriu perspėt, kad nuo Uvamino gali pykinti ir svaigti galva - tai dažnas šio vaisto šalutinis poveikis. Bet gal jums ir padės. Sveikit  4u.gif

Tik ką susugėriau Uvamin visą pakuotę ir nebuvo šalutinių poveikių. Man padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 12 06, 17:40)
Tik ką susugėriau Uvamin visą pakuotę ir nebuvo šalutinių poveikių. Man padėjo.

As gerdavau furadonina daugeli nuo jo taip pat pykina o man nieko,padeda. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už perspėjimą jurk. Aš šiaip jautri vaistam, bet kol kas po trijų kapsulių Uvamino nieko blogo nejaučiu thumbup.gif kalbant apie pašalinius poveikius.

Naca, as taip ir įtariu, kad susiję, bet su pienlige jau ilgai kankinuosi, o dabartiniai negalavimai su pūsle pirmą kartą. Buvau peršalus prieš kelias savaites porą kartų kojas labai. Dar džiaugiausi, kad išsisukau lengvai, nes neprisikabino kosulys ar kas panašaus, o a še tau dabar- "dar geriau" doh.gif
Laukiu tyrimų atsakymo ir lėksiu kitą savaitę pas ginekologę. Tikiuosi iki to laiko ne tik nepablogės, bet ir pagerės.
Vakar arbatmedžio vonelėj pasėdėjau, galvoju tikrai nepakenks , padės irnuo pienligės ir
šlapimo pūslei geriau bus.
Šiandien net darbe petražolių arbatos gėriau. Dar česnakiuko pakramsnosiu va visai netrukus, nes skaičiau, kad jis natūralus antibijotikas, kuris taip pat padeda ir nuo ŠPU. Na bent jau nepakenks. ax.gif
Atsakyti
man labiausiai padeda meskauogiu arbata. paprastas tyrimas gali nieko nerodyti - man ne karto taip ir neparode, nors nemalonumai su pusle ir slapimtakiais tikrai dideli budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 12 07, 11:36)
paprastas tyrimas gali nieko nerodyti - man ne karto taip ir neparode, nors nemalonumai su pusle ir slapimtakiais tikrai dideli budavo doh.gif

sutinku drinks_cheers.gif , man kai darydavo tyrimą su aparatais, niekad nieko blogo nerodydavo, o jei paprastai mikroskopuodavo, rasdavo visokio brudo doh.gif

O aš čia dalinau patarimus kaip gydytis, o dabar jau trečia diena ir pati vėl vargstu verysad.gif Verkt norisi, tikėjausi, kad po gimdymo nebeatsikartos ir še tau. Blogiausia, kad dar pati maitinu leliuką ir nežinau, ką galiu vartoti. Kol kas geriu tik Care lady, bet ir nuo jų, man atrodo, MP skonis pasikeitė, nes mažiukas kažkaip nelabai noriai geria unsure.gif Mergytės, gal ką patarsit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurk: 08 gruodžio 2007 - 00:14
QUOTE(jurk @ 2007 12 07, 23:07)

O aš čia dalinau patarimus kaip gydytis, o dabar jau trečia diena ir pati vėl vargstu  verysad.gif Verkt norisi, tikėjausi, kad po gimdymo nebeatsikartos ir še tau. Blogiausia, kad dar pati maitinu leliuką ir nežinau, ką galiu vartoti. Kol kas geriu tik Care lady, bet ir nuo jų, man atrodo, MP skonis pasikeitė, nes mažiukas kažkaip nelabai noriai geria unsure.gif Mergytės, gal ką patarsit  rolleyes.gif

Bandyk visas liaudiskas priemones,pasedek gan karstoje voneleje su ramuneliu nuoviru,gerk petrazoliu arbatos,(tikiuosi nuo jos nepasikeis pienuko skonis),aplamai vartok daug skysciu,tiesiog istisai kaska gurksnok,siltai laikyk kojas. Daugiau nezinau ka ir patarti maitinanciai unsure.gif Pati su sita problema daznai susiduriu tai pirma pagalba nuo skausmo silta vonele ir skysciu gerimas. Sekmes kuo greiciau issivaduoti nuo sito kosmaro 4u.gif
Atsakyti
man irgi kai pasala biski,pradeda pusle skaudet doh.gif taip nemalonu,bet man ten sake,kad vienas slapimtakis issipletes,tai dar tas gali prisideti...o siaip sysiu tai labai daznai varineju i tualeta blush2.gif
Atsakyti
man padeda bruknių arbata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 12 08, 17:44)
man padeda bruknių arbata  smile.gif

Zinau kad spanguoles veikia dezinfekuojanciai slapimo takus,padeda isvaryti bakterijas,bet gal ir bruknes taip pat. bigsmile.gif
Atsakyti