Sveikos
Visa vakara perziurinejau patarymus, bet butent su mano pvz neradau, gal kai parasysiu kas man yra atsiras irgi zmogus kuris zinos iseiti. Ziuriu nieko nerasoma apie gyd. arba tyrimus kurie padejo nustatyti tikslia diagnoze.
Man viskas prasidejo 2005. gruodzio men. darbe labai daug kondicioneriu ir pastoviai sala kojos o cia dar ir ziema, labai susalau. Po keliu dienu atsirado skausmas
ir t.t. visi slap. pusl. uzdegimo simptomai (ka cia pasakot visos zinot, kaip ten viskas yra), slapimo tyrimai buvo blogi man net israse nedarb. pazym. diagnoze Cistitas. Israse vaistu ir po 2 sav. viskas praejo, darbe paprasiau pirma laika ne su darbo uniforma dirbti, kad silciau butu, na ir viskas buvo gerai
, kol neatejo vasara 2006.06, buvo labai karsta, mano temp. buvo 37.0-37.5 ilga laika, vis skaudedavo desinisis sonas, nuejau pas daktare ir jinai man israse slap. ir kraujo tyr. padaryti (negalejo suprast nuo ko temp.), slap. tyr. nieko gero neparode, bet dar viena diena teko begt ir pas ginekologe, nes kai atvaziavau namo ir pritupiau isbego labai daug skyscio, kazkokios nenormalios spalvos, man padare echoskopija ir pasake, kad cista ir man reikia vaziuoti i ligonine, nes dar ir uzdegimas ir laisvas skystis desiniam sone. Taip as patekau i ligonine kur man padare laproskopija. Po dvieju dienu prasidejo menesines, taip turi buti, o po menesiniu cistitas, as taip galvojau, vel nuejau pas gydytoja temp laikesi ta pati pastoviai 37.1-37.3 skausmas slapin. buvo nerealus pabaigoj visada pasirodydavo kraujas, viena diena net vien kraujas ejo, galvojau isprotesiu (slap. tyr. rode daug leukocitu ir baktreij.). Pasiunte mane pas nefrologe jinai israse daug vaistu (antibiotiku), nepadejo, dar israse nepadejo. Internete pradejau ieskoti kas man gali buti radau, kad jeigu kartojasi cistitas reikia butinai daryti tyrimus kurie parodytu pasikartojimo priezasti, bet man niekas nieko nedare, padariau inkstu echoskopija, pasake, kad yra smeliukas, todel dar gali skaudeti, bet tikros priezasties neieskojo tik speliojo ir tyrimus kas men. siunte daryti o jie vis ta pati rode nieko gero ir temp. nekrito. Pagaliau 2007 vasario pab. prisiprasiau padaryti slapimo paseli, nes internete radau, kad kartais po ginekologiniu operaciju buna, kad patenka bakterijos, o butent kai i slapimtaki ikisa kateteri, nes po opracijos pirma laika negalejau pati slapintis.
Paselis parode, kad isaugo tokia bakterija Escherichia coli ir tik tada mane pradejo gyditi nuo bakterijos, o ne nuo cistito ar smeliuko. 2007.04 slap. tyr. buvo puikus, man neko neskaudejo ir viskas buvo gerai.
Vasara pailsejau nuo visko ir mes su vyru nusprendem
. Suskaiciavau savo vaisingas dienas ir mes pabandem, bandem intensyviai kiekviena diena ir po dvieju dienu prabudau ir nuejau i tualeta ir vel...
labai issigandau nejaugi vel viskas pasikartos, nes zinojau, kad tai ne bus slap. pusles uzdegimas, o vel tikriausiai ta pati bakterija Escherichia coli. Taip ir isejo padariau slap tyr. parode bakterij. , slap. paselis parode, kad vel isaugo Escherichia coli. Man atrodo, kad bakterija sita siaip zolelem neisgidisiu, nes pries tai kai sirgau viska geraiu ka tik imanoma nepadejo kol nepradejau gert antibiotiku i kurias si bakterija reaguoja.
Tai va ir dabar nezinau ka daryt, galiu buti nescia, gal
aisku labai noreciau
, bet gasdina lyga ir nezinau ka dabar daryt abejoju, kad gyd. pades.
Prasau jusu pagalbos gal kam nors taip jau buvo arba zinot geru gyd.????