man atrodo, kad tu jau daugiau žinai negu bet koks gydytojas. juk tu domiesi šia viena liga ir dar patiri savo kailiu, o jis daug ligų man atrodo, kad išgydoma tik tai, ką gali išpjauti
pvz, aš ir žinau, kad mano pūslės uždegimas tai candida pasekmė, bet tyrimai nerodo, o gydytojai nesigilina į mano žodžius. gal ir tau tas pats, ypač jei su vyru reikia gydytis . kiek žinau ir mano tetai dažni pūslės uždegimai, taip pat dažnai serga lyt organų kandidoze, bet gydytojai to kažkodėl nesieja, nors daug straipsnių apie tai
Sveikutes, aisku nelinksma cia visom
Mano situacija is tos serijos, bet truputeli kitokia.
patirties sioje vietoje nelabai turiu, bet atrodo mane puola pusles uzdegimas...ar kazkas tokio...nes kai siusioju skauda ir persti:verysad:
beda tame, kad as 12sav. niescia!!!!!!
tai apie vaistus nesinori galvoti, bet gal kas zinote ar visos tos petrazoles ir arbateles tinka niescioms???????????!!!!!!!!!!!!!!!!! arba kas galetu tikti besilaukianciom????
P.S. po keliu dienu einu pas daktaru, bet iki tol norisi kad nepablogetu
ACIU!!!
Mano situacija is tos serijos, bet truputeli kitokia.
patirties sioje vietoje nelabai turiu, bet atrodo mane puola pusles uzdegimas...ar kazkas tokio...nes kai siusioju skauda ir persti:verysad:
beda tame, kad as 12sav. niescia!!!!!!
tai apie vaistus nesinori galvoti, bet gal kas zinote ar visos tos petrazoles ir arbateles tinka niescioms???????????!!!!!!!!!!!!!!!!! arba kas galetu tikti besilaukianciom????
P.S. po keliu dienu einu pas daktaru, bet iki tol norisi kad nepablogetu
ACIU!!!
atsargiai su tom žolelėm - apie daug kurias rašo, kad nėščioms negalima klausk vaistinėje, paskaityk ant pakuočių aš kol nežinojau kad nėščia, gėriau meškauoges ir...persileidau . bet tikiuosi, kad ne dėl to , bet ką gali žinoti:oh
...tai va va, del to ir klausiu, gal kas zino kaip cia su tom zolem?
viena kas gelbeja dabar, kol laukiu daktaro, tai...pilna pusle!!!
geriu spanguoliu sultis, vandeni ir ramuneliu arbatele... pusle greitai issitustina ir vel prisipildo...diena nakti varau i tuoleta, bet NESKAUDA uztai!!!!!! .
viena kas gelbeja dabar, kol laukiu daktaro, tai...pilna pusle!!!
geriu spanguoliu sultis, vandeni ir ramuneliu arbatele... pusle greitai issitustina ir vel prisipildo...diena nakti varau i tuoleta, bet NESKAUDA uztai!!!!!! .
tai gal čia ne uždegimas, o spaudžia vaikelis tą pūslę, juk dažnai taip būna.
nu uzdegimo tokio stipraus kaip ir nera, bet as stengiuosi,kad ir neissiplestu.
O kad kazkas LINK uzdegimo tai tikrai, nes kai sysioju labai skauda ir persti...
o kai vaikelis spaudzia, gi neskauda kai siusioji ar kaip
O kad kazkas LINK uzdegimo tai tikrai, nes kai sysioju labai skauda ir persti...
QUOTE(ema88 @ 2007 05 08, 01:20)
nu uzdegimo tokio stipraus kaip ir nera, bet as stengiuosi,kad ir neissiplestu.
gali skaudėti dėl pienligės, kuri būna tikrai labai daug nėščiųjų. ir šlapimtakio uždegimas gali būt dėl to
Papildyta:
QUOTE(gytenis @ 2007 05 08, 22:44)
Na va mergaites pas mane viskas gerai ,inksatai nepazeisti.Liepe prisiziureti neatsalti,pries ir po lytiniu santykiu butinai pasisioti ir apsiprausti,oprofilaktiskai spanguoliu kapsules gerti.Tai as dabar ir stengsiuos gydytoju klausyti,linkiu ir jums pasveikti
o man spanguolės padeda tik labai trumpą laiką, pastoviai geriant nebeveikia
o man spanguolės padeda tik labai trumpą laiką, pastoviai geriant nebeveikia
Spanguoles,tik profilaktiskai,kad uzkirsti kelia infekcijai,o be antibijotiku pas ligos neissigydysi.
QUOTE(naca @ 2007 05 09, 11:10)
gali skaudėti dėl pienligės, kuri būna tikrai labai daug nėščiųjų. ir šlapimtakio uždegimas gali būt dėl to
nu as ir taip buvau pagalvojus...nu net nezinau o ka su pienlige daryti ????? niekad neturejau kazko panasaus
daktaras israse antibijotiku nuo uzdegimo!!!!!! sake galima niesciom situ, bet...man kazkaip nesinori... ir jauciu,kad gereja...tai taip ir negteko ju gerti pageriau spanguoliu tablecikiu ir dabar jau viskas LIUX.
...tikiuosi praslinko...
na negi siam fronte geras zenklas kad jau seniai temoj rasyta buvo - negi pasveikote visos?
o as prisiskaiciau jog labai gerai gerti spanguoliu sultis...tj as dabar jas geriu saziningai, tik idomu ar nebus perdaug kazkokiu tai rugsciu, nes jos tokios jau rugscios???
sveikit visos
o as prisiskaiciau jog labai gerai gerti spanguoliu sultis...tj as dabar jas geriu saziningai, tik idomu ar nebus perdaug kazkokiu tai rugsciu, nes jos tokios jau rugscios???
sveikit visos
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 07 10, 18:00)
na negi siam fronte geras zenklas kad jau seniai temoj rasyta buvo - negi pasveikote visos?
sveikit visos
sveikit visos
ne visiems tinka spanguoles kai kuriems rugstina pusle ir isaukia dar daugiau simptomu ,kai sirgau gerdavau spanguoles ir man jos netiko nes pusleje susikaupdavo rugstis ir dar labiau skaudedavo