Sveikutės, mergaitės
Gaila, kad tenka rašyti tokioj nelinksmoj temoj, bet ir mane šlapimo pūslė jau visiškai nukankino
Nutariau ir aš savo patirtimi pasidalinti. Atidžiai perskaičiau visą šitą temą ir, atrodo, esu išbandžiusi viską, kas tik buvo paminėta. Deja, jau dveji metai, kai kenčiu nuo lėtinio pūslės uždegimo. Nebegaliu normaliai nei gyventi, nei dirbti: daugybė gydytojų, krūvos tyrimų (pradedant pasėliais, chlamidijom ir pan. ir baigiant dėl pūslės tuberkuliozės - visi neigiami)... Įvairios arbatos, spanguolės, 3 litrai skysčių kasdien nedavė jokio rezultato. įvairiausių rūšių antibiotikai ir kiti antimikrobiniai vaistai - taip pat praeitas etapas, dabar jau net nebealinu organizmo tais vaistais, jei neužeina ūmus uždegimas. Bet visą laiką jaučiu diskomfortą šlapinantis, nuolat skauda, spazmuoja ir pačią pūslę (ypač kai ji tuščia). Man įtarė dirglią šlapimo pūslę, todėl sutikau, kad suleistų į pūslę botulino toksiną (esą tai pats naujausias gydymo būdas, botuksas paralyžuoja pūslės raumenį, kuris nebespazmuoja ir nebeskauda). Rezultatas - procedūra su narkoze, trys dienos ligoninėje, krūvelė pinigų, daug daug vilčių ir poveikis - 0,00...
Tiesa, procedūra buvo atlikta tikrai atidžiai ir ji man nepakenkė, bet teigiamo poveikio irgi nepajutau. Dabar galvoju, kad tai todėl, kad buvo nustatyta neteisinga diagnozė, jei tikrai būtų tik dirgli pūslė, manau, būtų padėjęs tas botuksas, o į tą faktą, kad man antri metai nesibaigia ūmūs uždegimai, niekas nekreipė dėmesio (esą, gal pašalai, gal tas ar anas...). Dabar manau, kad man tiesiog niekaip nepraeina chroninis uždegimas, todėl ir skauda tą pūslę, o botuksas nuo uždegimų negydo. Visą laiką rusena lėtinė infekcija, nors tyrimai jo ir nerodo, o vos tik kas - tuoj prasideda ir ūmus cistitas. Dabar antra savaitė geriu parinktą įvairiausių homeopatinių vaistukų kompleksą (beje, kartu su vyru, nors jis jokių skundų ir neturi): vieni valo organizmą, kiti kovoja su blogom bakterijom, treti stiprina imunitetą ir pan. Stebuklo dar nesulaukiau, bet vis viliuosi, kad reikia laiko. Dar atsargoj turiu japoninės soforos (tokio augalo) antpilo, jį man patarė pavartoti šamanė iš Rusijos, kuri neseniai svečiavosi Lietuvoje (gal matėt, per televiziją neseniai ją rodė). Vyras mane pas ją buvo nuvežęs. Dar girdėjau, kad nuo cistito padeda šiurkštusis asiūklis, kurio forume prie visų arbatų dar nebuvo paminėta, bet jo irgi dar negėriau. Mergytės, gal kuri esat girdėjusi apie gydytoją, kuris specializuotųsi gydant tokius lėtinius susirgimus ? Taip norėtųsi surasti gerą šios srities žinovą, kuris ne tik antibų receptą įkištų ar paveblentų apie spanguoles, lyg per tiek laiko jų dar būčiau neišbandžius... Gal galit dar ką patarti, nes mano gyvenimas sustojęs