Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(lynkute @ 2007 05 03, 20:23)
jai eina iskyros is slapinkalio ziurek kad nebutu chlamidijoze,uroplazmoze.nes pasiskaityk apie sitas ligas.

ne schmoll.gif , tai grybelis unsure.gif daug metų jau doh.gif
Atsakyti
Aš daug kartų sirgau cistitu. Ir paskutinį kartą man parekomendavo homeopatinius vaistus, su kuriais išsigydžiau be jokių antibiotikų. Tai Heel firmos lašai Populus compositum SR.
Pirmą dieną pradėjus gerti labai stipriai paūmėjo, o paskui ėmė gerėti ir per kelias dienas visai pagijau, bet tuos lašus tai gal dar kokį mėnesį gėriau.

Bet pirmas kokias dvi dienas tai as labai dažnai tuos lašus gėriau, jie tokie spiritiniai, kaip kokios trejos devynerios:)

Gal kam bus naudinga informacija.
Atsakyti
man padeda tik 5-nok unsure.gif jau kelis kartus turėjau labai stiprų uždegimą verysad.gif tada reiėkjų rimtesnių vaistų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 03, 21:37)
Aš daug kartų sirgau cistitu. Ir paskutinį kartą man parekomendavo homeopatinius vaistus, su kuriais išsigydžiau be jokių antibiotikų. Tai Heel firmos lašai Populus compositum SR.
Pirmą dieną pradėjus gerti labai stipriai paūmėjo, o paskui ėmė gerėti ir per kelias dienas visai pagijau, bet tuos lašus tai gal dar kokį mėnesį gėriau.

Bet pirmas kokias dvi dienas tai as labai dažnai tuos lašus gėriau, jie tokie spiritiniai, kaip kokios trejos devynerios:)

ar jie vaistinėse?
Atsakyti
Aš pirkau Aušlavio vaistinėje Tilto g., bet manau, kad yra ir kitur, tik vaistininkės niekad nepasiūlo.

Paskutinis uždegimas buvo labai stiprus, bet padėjo tie lašai, kol kas jau kurį laiką neatkritau .. tfu tfu tfu
Atsakyti
O aš per savo dviejų metų skaudžią patirtį išmokau vieną dalyką, kad jokiu būdu negalima nutraukti gydymo nei po savaitės, nei po dviejų!!!!!!! Ypač po antibijotikų. Vienintelis man padėjęs kelias buvo tęsti gydymą metus. Du menesius kas dieną homeopatiniai vaistai ir stiprios arbatos (meškauogių ir bruknių), po to homeopatinius profilaktiskai su tarpais ir arbatos-kas dieną. Petražolių arbatos ne toks bjaurus skonis, o poveikis tikrai yra. thumbup.gif Arbatos, arbatos, arbatos, nors nusibos negyvai, nutrauti jokiu budu negalima nono.gif
Atsakyti
o man gydytoja po ilgo vartojimo nebeleido arbatų gerti. o ant meškauogių arbatos pakuotės, tai nekaip parašyta schmoll.gif , nors man ji vienintelė iš visų naudotų vaistų padėdavo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 03, 22:06)
Aš pirkau Aušlavio vaistinėje Tilto g., bet manau, kad yra ir kitur, tik vaistininkės niekad nepasiūlo.

Paskutinis uždegimas buvo labai stiprus, bet padėjo tie lašai, kol kas jau kurį laiką neatkritau .. tfu tfu tfu

o kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 03, 23:38)
o man gydytoja po ilgo vartojimo nebeleido arbatų gerti. o ant meškauogių arbatos pakuotės, tai nekaip parašyta schmoll.gif , nors man ji vienintelė iš visų naudotų vaistų padėdavo doh.gif
Papildyta:
o kokia kaina?

Neprisimenu kainos, bet atrodo, kad nedaugiau nei 20 lt.

Meškauoges ir bruknių lapus tikrai negalima ilgai gerti. Bet galima krapų, petražolių, beržų lapų arbatas tai tikrai.

Atsakyti
Kiek pamenu už meškauogių arbatą mokėjsu kokius 5 Lt... bet labai bjauri ir labai gerai padeda
taip pat Lady Care spanguolių tabletės padeda.. bet kai pasakiau gydytojai kad jau apsigydžaiu pati, liepė būtinai tyrimą padaryt, nes dažnaiusia su žolėm iki galo neišgija, o tik apmalšina ir pasitaikius progai vėl tas uždegimas kartojas...
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 03, 10:37)

ar menesiui uztenka vieno buteliuko?
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2007 05 04, 17:09)
ar menesiui uztenka vieno buteliuko?

Užteko, ir dar truputį liko, ten kažkiek lašų (nebeprisimenu, kiek) reikia išgerti kelis kartus per dieną. O pirmas kelias dienas netgi gal kas valandą gėriau, na nebeprisimenu, nes lab skaudėjo viska tuo metu:)
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif Gaila, kad tenka rašyti tokioj nelinksmoj temoj, bet ir mane šlapimo pūslė jau visiškai nukankino verysad.gif Nutariau ir aš savo patirtimi pasidalinti. Atidžiai perskaičiau visą šitą temą ir, atrodo, esu išbandžiusi viską, kas tik buvo paminėta. Deja, jau dveji metai, kai kenčiu nuo lėtinio pūslės uždegimo. Nebegaliu normaliai nei gyventi, nei dirbti: daugybė gydytojų, krūvos tyrimų (pradedant pasėliais, chlamidijom ir pan. ir baigiant dėl pūslės tuberkuliozės - visi neigiami)... Įvairios arbatos, spanguolės, 3 litrai skysčių kasdien nedavė jokio rezultato. įvairiausių rūšių antibiotikai ir kiti antimikrobiniai vaistai - taip pat praeitas etapas, dabar jau net nebealinu organizmo tais vaistais, jei neužeina ūmus uždegimas. Bet visą laiką jaučiu diskomfortą šlapinantis, nuolat skauda, spazmuoja ir pačią pūslę (ypač kai ji tuščia). Man įtarė dirglią šlapimo pūslę, todėl sutikau, kad suleistų į pūslę botulino toksiną (esą tai pats naujausias gydymo būdas, botuksas paralyžuoja pūslės raumenį, kuris nebespazmuoja ir nebeskauda). Rezultatas - procedūra su narkoze, trys dienos ligoninėje, krūvelė pinigų, daug daug vilčių ir poveikis - 0,00... verysad.gif Tiesa, procedūra buvo atlikta tikrai atidžiai ir ji man nepakenkė, bet teigiamo poveikio irgi nepajutau. Dabar galvoju, kad tai todėl, kad buvo nustatyta neteisinga diagnozė, jei tikrai būtų tik dirgli pūslė, manau, būtų padėjęs tas botuksas, o į tą faktą, kad man antri metai nesibaigia ūmūs uždegimai, niekas nekreipė dėmesio (esą, gal pašalai, gal tas ar anas...). Dabar manau, kad man tiesiog niekaip nepraeina chroninis uždegimas, todėl ir skauda tą pūslę, o botuksas nuo uždegimų negydo. Visą laiką rusena lėtinė infekcija, nors tyrimai jo ir nerodo, o vos tik kas - tuoj prasideda ir ūmus cistitas. Dabar antra savaitė geriu parinktą įvairiausių homeopatinių vaistukų kompleksą (beje, kartu su vyru, nors jis jokių skundų ir neturi): vieni valo organizmą, kiti kovoja su blogom bakterijom, treti stiprina imunitetą ir pan. Stebuklo dar nesulaukiau, bet vis viliuosi, kad reikia laiko. Dar atsargoj turiu japoninės soforos (tokio augalo) antpilo, jį man patarė pavartoti šamanė iš Rusijos, kuri neseniai svečiavosi Lietuvoje (gal matėt, per televiziją neseniai ją rodė). Vyras mane pas ją buvo nuvežęs. Dar girdėjau, kad nuo cistito padeda šiurkštusis asiūklis, kurio forume prie visų arbatų dar nebuvo paminėta, bet jo irgi dar negėriau. Mergytės, gal kuri esat girdėjusi apie gydytoją, kuris specializuotųsi gydant tokius lėtinius susirgimus ? Taip norėtųsi surasti gerą šios srities žinovą, kuris ne tik antibų receptą įkištų ar paveblentų apie spanguoles, lyg per tiek laiko jų dar būčiau neišbandžius... Gal galit dar ką patarti, nes mano gyvenimas sustojęs verysad.gif
Atsakyti