Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Mergaitės, skaitau, kad geriat petražolių, medetkų arbatas, nežinau, ar temoje buvo minėta, bet geriau nusipirkit bruknių lapų arbatos 4u.gif Ji yra grynai nuo šlapimo takų ir pūslės uždegimo.Pati esu ne kartą gėrus, nes gydytoja prirašydavo priedo prie vaistų wub.gif
http://www.e-vaistin...-augalai/brukne

Nes medetkos g.gif Na, negydo tiesiogiai pūslės g.gif Turi tų uždegimą slopinančių savybių, bet...

http://www.e-vaistin...aistine-medetka
Atsakyti
as irgi turiu rokia problema labai daznai reikes ir man isbandyti jusu patarimus ax.gif
Atsakyti
man bruknių arbata schmoll.gif , bet meškauogių thumbup.gif . bet juk visą laiką negersi - nesveika unsure.gif
Atsakyti
Pries kelis metus vaistininke parekomendavo nuo pusles uzdegimo vaistukus Palin 200. Sigeriau kursa ir daugiau uzdegimas neatsikartojo, tfu, tfu, tfu.
Ir zymiai malonesni vaistukai nei tas F... (jau nebeprisimenu pavadinimo).
Atsakyti
na, va ir as ta uzdegimo skoni pajutau. verysad.gif Gyd. israse HICONCIL. Tik lb keistas tas kraujingas slapinimasis, ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2007 04 16, 16:17)
na, va ir as ta uzdegimo skoni pajutau.  verysad.gif  Gyd. israse HICONCIL. Tik lb keistas tas kraujingas slapinimasis, ar tai normalu?

Kad ne,nenormalu eik vel pas gydetoja. O man padeda ,kada buna uzdegimas ne didelis tei karsta bonka vandens ir palaikou terp koju.
Atsakyti
seniai jau lankiausi sioje temoje blush2.gif
situacija visai nepasikeite schmoll.gif apsigydau ta pusle ir vel uzeina tada kalu UVAMINO ir vel toliau gyvenu.
siaip galiu pasakyti kad buvo pagerejimas vienu metu kai
-sportavau
-geriau vital vitaminus, bei vitaminu kokteilius
-laikiausi specialios dietos, nenaudojau maisto produktu kurie dirgintu pusle.
bet kai tik nukrypau nuo kurso viskas atsinaujino verysad.gif
Atsakyti
na va perskaiciau visa tema,nes rupejo kaip jus gydotes,nes ir as turiu tokia pat problema.as jau vaikstau pas daktarus,nes jau paciai gydytis uzk.... sugeriau antibijotiku kuriuos israse gydytoja,nes kaip pati geriau savo nuoziura antibijotikus tik tam kartui pasveikdavau ir vel prasidedavo.(geriau OSPAMKS).siandien padare vel tyrimus ir dave siuntima ultrogarsu inkstus tikrintis.po savaites vel pas daktarus idomu ka vel pasakys,o man patare spaguoles istisai gerti,nes jos nekenkia organizmui,nes jos naturalios as perku usa,nes cia gyvenu,bet jos panacios i LT LADY CARE,nes man buvo atsiunte.merginos visoms greitai linkiu pasviekti ir rasykit visos apie savo ligos eiga,nes labai gerai pasirinkti info kaip negyveni LT 4u.gif
Atsakyti
o man irgi lyg kraujo priemaišų atsiranda ant hig įklotuko - manau kad iš šlapimtakio g.gif .ankščiau tik išskyrų be kraujo buvo. kiek buvau pas gydytoją, skundžiausi, bet nieko neranda i psio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 02, 20:34)
o man irgi lyg kraujo priemaišų atsiranda ant hig įklotuko - manau kad iš šlapimtakio g.gif .ankščiau tik išskyrų be kraujo buvo. kiek buvau pas gydytoją, skundžiausi, bet nieko neranda i psio schmoll.gif

O pas moterų gydytoją ar lankeisi?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 03, 18:34)
O pas moterų gydytoją ar lankeisi?

žinau, kad ne iš tos vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 03, 18:23)
žinau, kad ne iš tos vietos ax.gif

jai eina iskyros is slapinkalio ziurek kad nebutu chlamidijoze,uroplazmoze.nes pasiskaityk apie sitas ligas.
Atsakyti