Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

g.gif reiks tiksliau pasidomėti. Nebuvau girdėjusi apie dirgliosios pūsles simptomus. Visada galvojau kad čia vyresniu žmonių liga ir kad turi nelaikyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2007 02 16, 14:03)
g.gif reiks tiksliau pasidomėti. Nebuvau girdėjusi apie dirgliosios pūsles simptomus. Visada galvojau kad čia vyresniu žmonių liga ir kad turi nelaikyti  blush2.gif

i nanity pasiskaityk cia gal aiskiau bus cia mergytes yra parasiusios

aisku jeigu slapimo tyrimai yra geri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 16 vasario 2007 - 14:53
sveikutes

savaitgali turejau smaguma----nueinu i vaistine uvamin retard----ogi sako neturim, ok , einu i kita--neturim. sakau, kas per nesamone--sako, tiekejas nepratese licenzijos, nera tiekime, tik kur likuciai uzsilike yra kokio vaistinej gal da..
einu da i 2--uzdarytos jau (sestad vakaras),...... tada aplankiau da kokias 5 vaistines--ir gavau 1.5 pakuotes.....

va taip

ale ziuriu, kad perdaug jis man nepadeda, geriu 2 savaites, ale pozymiai neisnyko iki galo,..speju pabaigus naudoti po keliu savaiciu vel prasides..tada tex eiti pas urologa ir gal antibiotiku kokiu prirasys..seniau bijojau del pienliges juos naudoti, ale matau, kad reikia pabandyti, nes pusles smagumai tai jau pakniso:(

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ir mane kamuoja tokia liga verysad.gif
O va tie minetieji uvamin retard, tai man viiisai nepadeda schmoll.gif As geriu NOK-5. Tik jie pagelbeja. Nors skaitos is tokiu senesniu vaistuku, ir geriau naujasnius naudoti, bet kad padeda tik Nok-5
Dar labi gelbeja medetku arbata. Del skonio, tai apsivemt galima, bet ka padarysi. Buvau gerai savaitei likusi viena be vyro ir su sergancia maze. Niekaip negalejau iseit iki vaistines. O skaudejo tai, kad nors sienom lipk. Gydziaus va taip: geriau Care Lady ir be skaiciaus dauk isgeriau jau minetosios arbatos. Ir pasirodo, padeda biggrin.gif Aisku, rezultatai ne tokie greiti, kaip nuo vaistuku, bet... skausmai baigesi.
Tokia mano istorija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2007 02 20, 13:56)
sveikutes

ale ziuriu, kad perdaug jis man nepadeda, geriu 2 savaites, ale pozymiai neisnyko iki galo,..speju pabaigus naudoti po keliu savaiciu vel prasides..tada tex eiti pas urologa ir gal antibiotiku kokiu prirasys..seniau bijojau del pienliges juos naudoti, ale matau, kad reikia pabandyti, nes pusles smagumai tai jau pakniso:(

4u.gif

o man būtent ir yra nuo pienligės pūslės uždegimas, bet tyrimuose nieko neranda, o aš vis kankinuosi. ir keisčiausia, kad paūmėja tada, kai sumažėja lyt organų pienligė - lyg grybelis išsikraustytų į kitą vietą g.gif .
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 02 20, 21:24)
o man būtent ir yra nuo pienligės pūslės uždegimas, bet tyrimuose nieko neranda, o aš vis kankinuosi. ir keisčiausia, kad paūmėja tada, kai sumažėja lyt organų pienligė - lyg grybelis išsikraustytų į kitą vietą g.gif .

Jei vargsti su pienlige problema gali būti ir pas vyrą. Tiesiog jis gali nejausti. O gal alini organizmą dietomis, antibiotikais? Jei išsigydysi tai gal ir pūslė praeis. Nes visos tos ligos yra susijusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2007 02 22, 16:26)
Jei vargsti su pienlige problema gali būti ir pas vyrą. Tiesiog jis gali nejausti. O gal alini organizmą dietomis, antibiotikais?  Jei išsigydysi tai gal ir pūslė praeis. Nes visos tos ligos yra susijusios  mirksiukas.gif

viską žinau, viską bandžiau, ir vyras tyrėsi, imunitetas mano nėra silpnas,jokių antibiotikų, jokių tiesioginių priežasčių nėra, bet deja, jau 13 m. sergu verysad.gif ir ne viena tokia pasaulyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 02 22, 20:27)
viską žinau, viską bandžiau, ir vyras tyrėsi, imunitetas mano nėra silpnas,jokių antibiotikų, jokių tiesioginių priežasčių nėra, bet deja, jau 13 m. sergu verysad.gif ir ne viena tokia pasaulyje unsure.gif

Tai gal KT vartoji. Aš irgi žiauriai vargau, bet tik metus vartoti viskas baigėsi. Dar vitaminai moterims gerai padeda sumažinti tokių ligų tikimybę. Dar kas mane sudomino, kad grybelių dažnai randama ir virškinamajame trakte (~50 proc. sveikų moterų jų randama burnoje, tiesiojoje žarnoje, makštyje). Tai rodo, kad žarnynas gali būti grybelio rezervuaras, iš kurio, patekęs į makštį, jis vėl sukelia uždegimą net ir tada, kai prieš tai buvo sėkmingai išgydytas.
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2007 02 23, 00:48)
Tai gal KT vartoji.  Aš irgi žiauriai vargau, bet tik metus vartoti viskas baigėsi. Dar vitaminai moterims gerai padeda sumažinti tokių ligų tikimybę. Dar kas mane sudomino, kad grybelių dažnai randama ir virškinamajame trakte (~50 proc. sveikų moterų jų randama burnoje, tiesiojoje žarnoje, makštyje). Tai rodo, kad žarnynas gali būti grybelio rezervuaras, iš kurio, patekęs į makštį, jis vėl sukelia uždegimą net ir tada, kai prieš tai buvo sėkmingai išgydytas.

ir KT nevartoju, bet kažkada seniai vartojau, tai tam įtakos neturėjo. žinau, kad galvoji apie tos vietos valymasi po tualeto - tai irgi ne doh.gif tiesiog dauguma turi tą grybelį, bet ne visoms tai sukelia uždegimus. bet šlapimo pūslės uždegimo priežastis tai irgi dažna.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 02 23, 18:25)
ir KT nevartoju, bet kažkada seniai vartojau, tai tam įtakos neturėjo. žinau, kad galvoji apie tos vietos valymasi po tualeto - tai irgi ne doh.gif  tiesiog dauguma turi tą grybelį, bet ne visoms tai sukelia uždegimus. bet šlapimo pūslės uždegimo priežastis tai irgi dažna.

Man irgi tas pats, aš taip pat visko prisigalvoju, viską išbandžiau, bet niekas nepadeda. Truputį padėjo kai žaizdelę uždegino. Gal ne taip greit infekcija dėl to įsimeta, bet vistiek tas pats doh.gif Kai pačiai tokios problemos tai norisi ir kitam padėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2007 02 23, 22:20)
Man irgi tas pats, aš taip pat visko prisigalvoju, viską išbandžiau, bet niekas nepadeda. Truputį padėjo kai žaizdelę uždegino. Gal ne taip greit infekcija dėl to įsimeta, bet vistiek tas pats  doh.gif  Kai pačiai tokios problemos tai norisi ir kitam padėti  blush2.gif

o man buvo dingę visi nemalonumai, kol maitinau savo mažylį, bet po 0,5 m vėl išlindo. tai manau, kad čia hormonai kalti, bent jau man unsure.gif .
Atsakyti
na as vaikystej gulejau ligoninej del pusles, o paskui ir inkstu uzdegimo... verysad.gif ilgus metus nieko nebuvo, bet va po 14 metu prasidejo dazni pusles uzdegimai, pas daktare dar nejau, o gydausi namie ax.gif kai jau labai buna blogai, tai sedziu ant petrazoliu arba medetku garu, geriu vaistus 5- NOK, o dabar vaistininke patare tokia vaistazoliu pasta FITOLIZIN, na man padejo per 2 dienas sikart.. tik va ka daryti, kad daugiau ta liga nepasikartotu? g.gif
Atsakyti