jeigu tu iš Kauno, tai mačiau pirkti vilniaus g., parduotuvėje "Riešutas". yra dviejų rūšių: gliaudyti ir negliaudyti:)
QUOTE (bonda @ 2004 06 03, 09:32) |
kedro riesutu buna parduotuvese ir RIMI< ir IKI ir maximose esu tikrai maciusi... tokiuose persvieciamuose nedideliuose pokuciuose. Man jie labai skanus |
ir labai riebus............
Kedro riesutu esu maciusi ir Rimi, ir Iki, ir dar saldumynu parduotuvese tikiuosi rasi.
labai aciu uz informacija, nusipirkau maximoj.
,,Rūtos" firminėse parduotuvėse visada būna
Man Urosept labai padejo. Viena lapeli isgeriau ir viskas susitvarke, net pas gydytojus nebejau Kol kas jau pusmetis, kaip nesikartoja. Is homeopatiniu dar Care Lady tinka nuo sios problemeles.
Siaip slapimo pusles uzdegima dar gali paskatinti vietiniu kontraceptiniu priemoniu naudojimas - pharmatex ir kt.
Siaip slapimo pusles uzdegima dar gali paskatinti vietiniu kontraceptiniu priemoniu naudojimas - pharmatex ir kt.
As irgi geriau Urosept, tai labai greit paejo simptomai, tiesa as prdejau gert pirma uzdegimo diena ir po 2 tab.
Taigi arbuzu metas dabar,kuo daugiau valgykit ir plaukit pusles !Labai gerai veikia-man taip ginekologe rekomendavo.Ir is patirties sakau-padeda.
Turėjau ir aš šį malonumą, ėjau pas ginekologą. Pirmą paskirti buvo furadoninas, poto palinas, nepadėjo...... Darė pasėlio tyrimą ir skyrė vėl kitus, lyg ir praėjo. Šiaip tai nuo puslės uždegimo yra dar ir vaistažolės meškauogės, bruknių lapai.
QUOTE (DAISY @ 2004 08 28, 20:27) |
na paklausiu, jetum kaip skauda nugara, ar gali but susije su uzdegimu, jauciuosi kaip sumusta |
O slapinantis nepersti,nedegina?Ar nekarsciuoji?Jei yra sie pozymiai,labai tiketinas inkstu uzdegimas.Tokiu atveju,kuo greiciau kreipkis i gydytojus.
P.S.Inkstu skausma galima nustatyti taip-ties juosmeniu uzdeti delna, stukteleti kumsciu(nestipriai,vienoj ir kitoj stuburo puseje)-esant uzdegimui buna platus bukas skausmas.