Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Na galiu Jus paguosti tik tiek kad as su pusle turejau problemu dar gerokai pries istekedama smile.gif O dabar auginu du nuostabius bamblius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ema26 @ 2006 11 12, 10:06)
Na galiu Jus paguosti tik tiek kad as su pusle turejau problemu dar gerokai pries istekedama  smile.gif  O dabar auginu du nuostabius bamblius  4u.gif

na o as kai nezenota buvau jokiu uzdegimu neturejau nei pusles,nei jokiu kitu
schmoll.gif na kai apsizenijau dar nieko nors kartais uzedavo koks diegliukas ir praveidavo bet po abrazijos doh.gif kas menesi tai tas tai anas is proto veda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 11 10, 18:11)
turiu ir as sia beda. gydytojai israso antibiotiku, kurie padeda tik tam laikui, tad pas juos net nebeinu jau.  verysad.gif

mane kankina kitas klausimas, ar turint tokia problema ateity turesiu problemu su pastojimu? pries du metus dare laporoskopija ir sake, kad problemu neturiu, bet ta operacija buvo ne del pusles.

As kalbejau su ginekologe sita tema del pastojimo tai sake kad tikrai pastosiu jei noresiu ir neviena kart 4u.gif
taciau nestumo metu gali paumeti , skausmai daznesni , slapimo nelaikymas , bet pastoti tai tikrai galesite!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2006 11 13, 11:33)
As kalbejau su ginekologe sita tema del pastojimo tai sake kad tikrai pastosiu jei noresiu ir neviena kart  4u.gif
taciau nestumo metu gali paumeti , skausmai daznesni , slapimo nelaikymas , bet pastoti tai tikrai galesite!!!  ax.gif

Siaip visi nemalonus simptomi susije su slapimo pusle , isnyko nestumo metu smile.gif Bent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2006 11 13, 10:33)
As kalbejau su ginekologe sita tema del pastojimo tai sake kad tikrai pastosiu jei noresiu ir neviena kart  4u.gif
taciau nestumo metu gali paumeti , skausmai daznesni , slapimo nelaikymas , bet pastoti tai tikrai galesite!!!  ax.gif

cia priklauso nuo kiekvieno zmogaus organizmo g.gif sako ir man ginekologe pastosi ir baigsis visi uzdegimai ,bet kaip pastot su uzdegimais verysad.gif juk pastojimui trugdo kiekvienas uzdegimas(sunkiau pastot) blush2.gif
aiste20 kaip tavo tyrimai ar parode ka?
Atsakyti
O man dar geriau urologė pasakė, kad pslės uždegimas yra susijęs su nosim, tipo kreiva nosies pertvara tai ir nuolat bus uždegimai puslėje doh.gif Toks pasakimas man kelia juoką, pirmą kartą girdžiu tokią nesamonę doh.gif
Šiaip tai daug skaičiau literatūros apie pūslės uždegimą ir radau vienoje vietoje kad pūslės uždegimai gali prasidėti ir dėl lytinio akto g.gif Tipo tai priklauso nuo abiejų partnerių higienos, nes jeigu abu nėra gerai apsiprausę, arba nėra nusiplovę rankų tai galima užnešt per glamonęs ne tik į lytinius takus bet ir į šlaplę. Na vienu žodžiu rašė kad tai gali būti susiję ir su lyt. aktu. Neaišku man nuo ko tas uždegimas, bet kad nesušalau niekur tai faktas, nes visą savaitę nosies iš namų nekišau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2006 11 13, 14:11)
O man dar geriau urologė pasakė, kad pslės uždegimas yra susijęs su nosim, tipo kreiva nosies pertvara tai ir nuolat bus uždegimai puslėje  doh.gif Toks pasakimas man kelia juoką, pirmą kartą girdžiu tokią nesamonę  doh.gif
Šiaip tai daug skaičiau literatūros apie pūslės uždegimą ir radau vienoje vietoje kad pūslės uždegimai gali prasidėti ir dėl lytinio akto  g.gif Tipo tai priklauso nuo abiejų partnerių higienos, nes jeigu abu nėra gerai apsiprausę, arba nėra nusiplovę rankų tai galima užnešt per glamonęs ne tik į lytinius takus bet ir į šlaplę. Na vienu žodžiu rašė kad tai gali būti susiję ir su lyt. aktu. Neaišku man nuo ko tas uždegimas, bet kad nesušalau niekur tai faktas, nes visą savaitę nosies iš namų nekišau  g.gif

na cia tai geras rituk na pas mane nosies pertvara lygi lotuliukas.gif
o kad per lytinius santykius tai tiesa jeigu pas vyra imunine sistema nusilpusi pas ji yra patogeniniu bakteriju jis perduoda moteriai ir atvirksciai ax.gif netgi kai vyram buna prostatitas tai vyrams reikia saugotis nes perduos uzdegima moteriai unsure.gif
Atsakyti
Turiu ir aš šią bėdą. Pirmą kartą susirgau pusles uždegimu prieš aštuonis metus, bet taip blogai kaip paskutinius keturis mėnesius dar nėra buvę. Skauda ištisai. Nueini pas gyditoją padaro šlapimo tyrimą ir pasako, kad neišsigalvočiau sau ligų. Bet nusprendžiau nepasiduoti ir eiti pas gyditojus kol ka nors atras. Noriu ir aš normaliai gyventi. verysad.gif Tai niusiuntė pas ginekologą, rado zaizdelę ir uždegino. Po to rado uždegimą ir jį lug ir išgydė. Tik ya viena problema - man vistiek skauda. Nebežinau net ką ir galvoti... Visokias arbatas gėriau ir papildus vartojau su spanguolėmis, net furadonino pakeli šia savaitę baigiau, nors nuo jo mane siaubingai pykina ir penkis kilogramus numečiau (dėl tų kg. tai nesiskundžiu blush2.gif )... Gyditojai tik vaistais maitina... Draugas juokiasi, kad net maisto pirkti nebereikia... O jau tie šidymai kiekviena diena... Forume skaičiau, kad kaikurioms pagimdžius viskas susitvarko, bet kaip pagimdyti jei mylėtis negali kaip skauda...
Skaičiau, kad turėtų paimti kažkokį šlapimo pasėlį, bet apie papildomus tyrimus gyditoja net nekalba...
Tik va ištiesų ir nebesuprantu kas man yra... Man pilvo apačios neskauda ir į tualetą dažnai nebėgioju... Man pradeda skaudėt kai užsinoriu šlapintis, po tualeto sakda nors į sienas lipk... O už valandėlės praeina.
Gal žinot ar tai tikrai puslės uždegimas... Ir koks geriausiais gyditojas Šiauliuose...

P.S atsiprasau už tokią ilgą melodrama, bet tikrai nebežnau ką bedaryt.... PADĖKIT PRAŠAU cray.gif
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2006 12 10, 00:11)
Turiu ir aš šią bėdą. Pirmą kartą susirgau pusles uždegimu prieš aštuonis metus, bet taip blogai kaip paskutinius keturis mėnesius dar nėra buvę.
Skaičiau, kad turėtų paimti kažkokį šlapimo pasėlį, bet apie papildomus tyrimus gyditoja net nekalba...
Tik va ištiesų ir nebesuprantu kas man yra... Man pilvo apačios neskauda ir į tualetą dažnai nebėgioju... Man pradeda skaudėt kai užsinoriu šlapintis, po tualeto sakda nors į sienas lipk... O už valandėlės praeina.
Gal žinot ar tai tikrai puslės uždegimas... Ir koks geriausiais gyditojas Šiauliuose...

Primena mano istorija... Tik man viskas prasidejo pries gerus 2 metus. Konsultavausi su ginekologais, urologais ir dar kitais gydytojais... Nieks nieko... Nuo nervu... lotuliukas.gif Jau maniau, kad tikrai nuo nervu, nes emiau nervuotis, kad liga nediagnozuota!

Ir taip:
Musu simptomai panasus.. Paskutinis aplankytas gydytojas nusijuoke is mano pasakojimo. Sako is kur pas tokia grazia mergaite LPL (nes pasisakiau, kad tyrimus dariausi - kiti gydytojai patare, ir mano naudai viskas liux, nieko nerado!), ir kokie cia nervai jei su tokia sypsena vaikstai biggrin.gif
Galiausiai nustate slapimo taku uzdegima, dar ta pacia diena su oksiduotu sidabru pridegino slapimo takus (na tada ir as 3 is eiles pasiusiojus ejau sienom ir klykiau WC..). Isgeriau antibiotiku kursa, liepe nepasalt koju. Jokiu budu basom ant linoleumo, plyteliu! schmoll.gif (Cia jauciu visam gyvenimui) Ir dabar jau kone metai, kaip tfu tfu tfu, jauciuosi daug geriau. Tik labai retais atvejais (turbut tik pora kartu per visa ta laikotarpi iki dabar) atsirado panasus simptomai.. Jei nori as tau i az pasiusiu to urologo pavarde ir kur ji gali rasti. Siaip jis dirba privaciai ir poliklinikoj. As ejau privaciai.. (su kito gydytojo rekomedacijom.. ax.gif ) O slapimo paseli as issiprasaiu per ginekologe. Ji man dave siuntima pas nefrologa, o pastaroji nieko blogo su inkstais neradusi padare slapimo paseli.
Atsakyti
man irgi nemalonumai kai slapinuosi ir daznai,o paseliai visi geri. g.gif
Atsakyti
Jei nori as tau i az pasiusiu to urologo pavarde ir kur ji gali rasti. Siaip jis dirba privaciai ir poliklinikoj.

Buciau labai dekinga uz informacija... Nes tikrai nebezinau ka bedaryti ir begalvoti ax.gif
Atsakyti
turejau ir as si dziaugsma doh.gif greiciau kosmaru kosmara!!!!!
bet viena protinga gydytoja uzklause, ar nesimyliu su pilna slapimo pusle, ir ka manot, zinoma kadtaip ir darau blush2.gif dabar nesvarbu namie ar miske, ant vejo ar pavejui smile.gif bet pries geraji daikta, visada pasislapinu smile.gif ir jau pamirsau kas yra cistitas, o jis buvo mano draugas:) beje slapinuosi nepriklausomai nuo to ar labai noriu ar tik biski biski...tiesiog toks ritualas biggrin.gif isprende mano beda.
Atsakyti