Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 19:33)
gal reikia
urispas pagerti ilgeliau nes ten raso kokius 6 men.
as irgi geriau UVAMIN RETARD MAN NEPADEJO. o dabar geriu OFLOXIN cia nuo mazojo dubens uzdegimo tai pilvo skausmus sumazino ir taip nepersti.bet noras slapintis nepraejo gal reiks ir man nusipirkti URISPAS gal mazu pades
o tu tyreisi chlamidijas ureplazmas ir mikoplazmas kurios irgi sukelia slapimo pusles uzdegima.? g.gif

Tai vat man ginelologe patare nusipirkti bet nepasake kiek laiko gerti doh.gif
chlamidijas ureplazmas ir mikoplazmas netyre paeme krauja ir paprasta slapimo tyrima ( siaip pries tai sviete tikrino inkstus, gimda ) ten viskas gerai. Dabar isireikalavau kad padarytu slapimo paseli atsakymas bus penktadieni, tiesa man nera taip kad slapinantis perstetu, o daugiau viskas panasu i slapimo pusles uzdegima daznas slapinimasis ir skausmas pilvo paciojeskausmas toks spazminis uzeina kas kazkiek laiko, ir toks lyg tempimas, sunkumas pilve.
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2006 10 30, 19:26)
Tai vat man ginelologe patare nusipirkti bet nepasake kiek laiko gerti  doh.gif
chlamidijas ureplazmas ir mikoplazmas  netyre paeme krauja ir paprasta slapimo tyrima ( siaip pries tai sviete tikrino inkstus, gimda ) ten viskas gerai. Dabar isireikalavau kad padarytu slapimo paseli atsakymas bus penktadieni, tiesa man nera taip kad slapinantis perstetu,  o daugiau viskas panasu i slapimo pusles uzdegima  daznas slapinimasis ir skausmas pilvo paciojeskausmas  toks spazminis uzeina kas kazkiek laiko, ir toks lyg tempimas, sunkumas pilve.

spazminis ,sunkumas pilve taip ir man tas pats pasidaryk dar situs tyrimus ir manksties isskyru paseli kuris parodo bakterijas mankstyje,o tada jau gali zinoti ar yra dirgli pusle ar ne.kaip ir as turejau tu uzdegimu tai jai pilvo skausmas tai ziurek manksties paselyje ir yra kokia bacila
g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 20:56)
spazminis ,sunkumas pilve taip ir man tas pats pasidaryk dar situs tyrimus ir manksties isskyru paseli kuris parodo bakterijas mankstyje,o tada jau gali zinoti ar yra dirgli pusle ar ne.kaip ir as turejau tu uzdegimu tai jai pilvo skausmas tai ziurek manksties paselyje ir yra kokia bacila
g.gif  doh.gif

Maksties isskyru tyrimas man buvo padarytas nieko nerado g.gif na dabar lauksiu paselio slapimo tyrimo. doh.gif tikiuosi nieko blogo ten neras man.
Beje dar graziau vienas gydytojas man israse nuo nervu vaistu kadangi jo nuomone man nuo streso skausmai doh.gif . Niekaip nesuprantu negi jiems taip nusisvilpti ar truksta konpetencijos....
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2006 10 30, 21:55)
Maksties isskyru tyrimas man buvo padarytas nieko nerado  g.gif na dabar lauksiu paselio slapimo tyrimo.  doh.gif tikiuosi nieko blogo ten neras man.
Beje dar graziau vienas gydytojas man israse nuo nervu vaistu kadangi jo nuomone man nuo streso skausmai  doh.gif . Niekaip nesuprantu negi jiems taip nusisvilpti ar truksta konpetencijos....

as pavyzdziui geriu antidepresantus ir nieko bet geriu nes budavo nemiga ir kitoki negalavimai
g.gif
Atsakyti
sveikos

jau kokius 2 men kamuojuosi, per si laika 3-4 k buvo paumejima.s isgeri vaistu kursa, ferdonin, praeina, po svaites vel. isgeriua uvamin reta -po savaites vel....
paseli slapimo dare, tyre chlamidijas ir kt-nieko nera.
pastebejau rysi su lytiniais santykiais--
pasimylim ryte, i vakara jau maudzia pilva, slapintis varo..;((((
skaiciua kad kitom po santykiu pora d gali varyti i wc..sad.gif(((

beje, geriu lady care---tai paskutini karta, kai jau zinojau si rysi, po sexo ikaliua lady care, naturaliu spanguoliu, nu ir ka..visai gerai, pozymius jutau, bet greit baigesi.....

echoskopija dare. lyg tai kazka slapimtaky rado. bjauri kauno kalnieicu poliklinikos urologe iskarto i klinikas siuncia, tokia endoskopija daytiii--cia kaip skrandziui zarna ryti, tai kazkaip kistu i vidu ......

va, ale papulk greitai i klinikas--tik gruodi vietu yra.
nuejau i privacia, mana issiupinejo is vidaus vienas senas daktaras--sako tikrai pajausciua jei pas tave 0.7 mm kazkas butu.....tipo echoskopija-shesheliu mokslas....

va....sako, su partneriu susiderink......spanguoliu gerk...ir viskas

.......uzsiregistravau i klinikas,ten gera aparatura.....ka, eisiu ten gruodi......

sekmes gydantis visoms

ps. kas geria spanguoliu tabletes----didziausia doze paciu spanguoliu vienoj tabletej yra lade care -330 mg. kitu gamintoju svyruoja nuo 140-220 vienoje tableteje..tai jei reikia intensyviai griebti liga--siulau rinktis lade care, o kai profilaktiskai, kur dozes mazesnes;))
Atsakyti
[quote=cawx,2006 11 02, 14:10]
sveikos

jau kokius 2 men kamuojuosi, per si laika 3-4 k buvo paumejima.s isgeri vaistu kursa, ferdonin, praeina, po svaites vel. isgeriua uvamin reta -po savaites vel....
paseli slapimo dare, tyre chlamidijas ir kt-nieko nera.
pastebejau rysi su lytiniais santykiais--
pasimylim ryte, i vakara jau maudzia pilva, slapintis varo..;((((
skaiciua kad kitom po santykiu pora d gali varyti i wc..sad.gif(((

va....sako, su partneriu susiderink......spanguoliu gerk...ir viskas

.......uzsiregistravau i klinikas,ten gera aparatura.....ka, eisiu ten gruodi......

sekmes gydantis visoms

Man tai pat po santykiu pradeda skaudeti pilvo apacia verysad.gif buvau pas ginekologe ji mane issiupinejo sake cia del pusles man tokie nepatogumai, kadangi viskas mussu organizme labai jau arti vienas kito doh.gif

Atsakyti
jus tai tiriates o jusu partneriai ne ? o viskas ir prasideda nuo vyru. o kodel vyrai nesitiria taigi ir vyrai serga ka jus manot jus gydotes o vyrai ne, tai ir perleidzia savo ligas g.gif
Atsakyti
Sveikos

Oi uzjauciu jus visas 10 metu turejau ta beda ir jau galvojau kad visam gyvenimui , bet po antro gimdymo viskas susitvarke biggrin.gif Dabar slapimo pusles kaip ir neturiu smile.gif O man is vaistu geriausiai padedavo Furadoninas, nors labai slykstu ji gerti bet... Ir dar petrazoliu arba meskauogiu arbatos irgi nera skanios bet labai padedavo smile.gif Tai tiek smile.gif

Sveikit
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 03, 00:07)
jus tai tiriates o jusu partneriai ne ? o viskas ir prasideda nuo vyru. o kodel vyrai nesitiria taigi ir vyrai serga ka jus manot jus gydotes o vyrai ne, tai ir perleidzia savo ligas g.gif

Bet taigi cia ne ginekologine liga skaitosi g.gif man prasideda persalus, prie ko cia dabar tas vyras? beje partneris mano tas pats jau 4 metai.
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2006 11 03, 12:04)
Bet taigi cia ne ginekologine liga skaitosi  g.gif man prasideda persalus, prie ko cia dabar tas vyras? beje partneris mano tas pats jau 4 metai.

man tai viskas prasidejo su nauju partneriu, bet juk sargius naudojam pastaruoju metu..-tai kaip ir neturetu pereiti...........

Papildyta:
to aiste 20::

o tai ginekologe gal patare ka nors, kokiu pozu vengti, ar ka????

su ex partneriu nebuvo pusles problemu--o su naujuoju...;((((((
pozos is esmes irgi pasikeite----labiau megstam abu ivairias konfiguracija, kai jis yra uz manes.....
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2006 11 03, 12:04)
Bet taigi cia ne ginekologine liga skaitosi  g.gif man prasideda persalus, prie ko cia dabar tas vyras? beje partneris mano tas pats jau 4 metai.

Siaip tai ir man viskas prasidedavo po persalimo ypac po to jei atsaldavo kojos g.gif
Papildyta:
QUOTE(cawx @ 2006 11 03, 12:14)
man tai viskas prasidejo su nauju partneriu, bet juk sargius naudojam pastaruoju metu..-tai kaip ir neturetu pereiti...........
Papildyta:
to aiste 20::

o tai ginekologe gal patare ka nors, kokiu pozu vengti, ar ka????

su ex partneriu nebuvo pusles problemu--o su naujuoju...;((((((
pozos is esmes irgi pasikeite----labiau megstam abu ivairias konfiguracija, kai jis yra uz manes.....

Siaip tai mano patarimas butu apsilankyti pas ginekologa g.gif
Atsakyti
QUOTE(ema26 @ 2006 11 03, 12:34)
Siaip tai ir man viskas prasidedavo po persalimo ypac po to jei atsaldavo kojos  g.gif
Papildyta:
Siaip tai mano patarimas butu apsilankyti pas ginekologa  g.gif

tai kad per siuos 2 men, kol turiu pusles nusikundimu jau 2 k buvau pas ginekologe....isciupinejo..sako nieko blogo nejauciu......
Atsakyti