QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 19:33)
gal reikia
urispas pagerti ilgeliau nes ten raso kokius 6 men.
as irgi geriau UVAMIN RETARD MAN NEPADEJO. o dabar geriu OFLOXIN cia nuo mazojo dubens uzdegimo tai pilvo skausmus sumazino ir taip nepersti.bet noras slapintis nepraejo gal reiks ir man nusipirkti URISPAS gal mazu pades
o tu tyreisi chlamidijas ureplazmas ir mikoplazmas kurios irgi sukelia slapimo pusles uzdegima.?
urispas pagerti ilgeliau nes ten raso kokius 6 men.
as irgi geriau UVAMIN RETARD MAN NEPADEJO. o dabar geriu OFLOXIN cia nuo mazojo dubens uzdegimo tai pilvo skausmus sumazino ir taip nepersti.bet noras slapintis nepraejo gal reiks ir man nusipirkti URISPAS gal mazu pades
o tu tyreisi chlamidijas ureplazmas ir mikoplazmas kurios irgi sukelia slapimo pusles uzdegima.?
Tai vat man ginelologe patare nusipirkti bet nepasake kiek laiko gerti
chlamidijas ureplazmas ir mikoplazmas netyre paeme krauja ir paprasta slapimo tyrima ( siaip pries tai sviete tikrino inkstus, gimda ) ten viskas gerai. Dabar isireikalavau kad padarytu slapimo paseli atsakymas bus penktadieni, tiesa man nera taip kad slapinantis perstetu, o daugiau viskas panasu i slapimo pusles uzdegima daznas slapinimasis ir skausmas pilvo paciojeskausmas toks spazminis uzeina kas kazkiek laiko, ir toks lyg tempimas, sunkumas pilve.