QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 16:44)
pas mane tokios pacios bedos pilvo apacia skauda ir toletas geras draugas
dabar irgi vartoju vaistukus
bet pas mane tai prasidejo po nesivystancio nestumo kai padare abrazija
tai kazkur metai laiko is pirmo ginekologines problemos dabar su pusle
o
aiste 20 kokius vaistukus geri? o nuo dirglios slapimo pusles nieko neisrase gydytoja?
Nu vat galvojau kas as viena tokia
kiek nueinu pas gydytojus nieko neranda skescioja rankomis atrodo kad as susigalvojau liga ir skausmus
as dar negimdziusi ginekologe sake kad nestumo metu resiu problemeliu, nes viskas suaktyveja situo laikotarpiu.
siaip labai geri vaistai yra URISPAS 200 jis atpalaiduoja urogenitalines sistemos lygiujiu raumenu spazmus,todel pasalina skausma pilvo apacioje ir jis sumazina slapimo pusles dirgluma sureteja noras slapintis.
Situos vaistus patare isigyti mano ginekologe
Seimos gydytoja israse UVAMIN RETARD cia jau minetus.
As tai pat geriu Lady care taciau labai nustebau kai buvau pas zinoma gydytoja urologa A.Balvociu jis patare ju negerti kadangi tabletes jose yra rugsciu , gali papildomai dirginti salpimo pusle!, taigi netgi maisto produktai, stresas isprovokuoja sita dirgluma . Jis buvo paskyres gydyma vaistais DETRUSITOL bet nebaigiau kurso kadangi mane nuo tu vaistu imdavo miegas,dusindavo.
Siuo metu konsultuojuosi klinikoje Gyvybes Medis noriu pagaliau issigydyti nors keliems metams, nors nebezinau ar kas gali padeti.