Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(pavasarinė @ 2006 09 23, 01:52)
Tik nesuprantu viena: kaip slapimo pusles uzdegimui skirti vaistai neveikia slapimo takuose isiveisusiu bacilu??? 
Sveikim busimos ir esamos mamytes....

Gali ir neveikti, kaip buvo  mano atveju. Pasirodo pūslės uždegimą man buvo sukėlę grybeliai, reikėjo antigrybelinio gydymo.

o as irgi dariausi paseli ir nieko nerado jokiu bacilu parase vienu vaistu kazkiek palengvejo poto kitu tai padejo bet ne visai viena diena lyg ir nieko kita diena ir papersti ir lakstau i wc
g.gif
Atsakyti
prie dvi savaites turejau slapimo pusles uzdegima, lygtai ir issigydziau. Bet dabar pastebiu kazkokias tai permatomas gleives iseinancias is slapimo taku po to , kai nusislapinu. Anksciau lygtai ir nepastebedavau. Idomu, ar naturaliai taip gali buti, ar cia jau kokios lygos pozymis.. g.gif merginos,ar nepastebedavot pas save tokio dalyko? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2006 09 28, 10:40)
prie dvi savaites turejau slapimo pusles uzdegima, lygtai ir issigydziau. Bet dabar pastebiu kazkokias tai permatomas gleives iseinancias is slapimo taku po to , kai nusislapinu. Anksciau lygtai ir nepastebedavau. Idomu, ar naturaliai taip gali buti, ar cia jau kokios lygos pozymis.. g.gif merginos,ar nepastebedavot pas save tokio dalyko? schmoll.gif

o darieisi paseli gal tau sukele kokia bacila slaples uzdegima
g.gif
isskyros eina is slaples tik tuo atveju kai sergi chlamidijomis,uroplazmom,mikoplazmom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 28 rugsėjo 2006 - 14:37
QUOTE(lynkute @ 2006 09 28, 15:33)
o darieisi paseli gal tau sukele kokia bacila slaples uzdegima
g.gif
isskyros eina is slaples tik tuo atveju kai sergi chlamidijomis,uroplazmom,mikoplazmom.

nedariau paselio verysad.gif kvaila klausima dabar uzduosiu - o kaip sis paselis imamas? ar uztenka slapimo priduot ar kaip nors sudetingiau? blush2.gif
Atsakyti
oi mergaitės aš jau antrą dieną kaip jaučiu negerumus.... o šnd tai išvis sunku darbe nusedėti, taip ir norisi nuolat į wc begioti doh.gif o ir perštėjimas koks nemalonus ...
buvom savaitgalį sodyboje, tai po pirties tiesiai į upely ( vanduo labai šaltas - šaltinio) vat ir atsirado man savaitgalio pasekmės, nors keik ankščiau net ir žiemą bėgdavom į upelį,,, o čia še tau palyginus šiltą rudenį.... g.gif
laiko nėr eiti poas gydytoją, tai nuėjau į vaistinę, davė Palin vaistų liepė gerti 5dienas, o po to eiti darytis tyrimus, sakykite man šimtą metų nebuvau polliklinikoje : einant tyrimams ar reikės man šeimos gydytojos siuntimo ?
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2006 09 28, 16:54)
nedariau paselio verysad.gif  kvaila klausima dabar uzduosiu - o kaip sis paselis imamas? ar uztenka slapimo priduot ar kaip nors sudetingiau? blush2.gif

yra slapimo paselis imamas slapimas ir auginamos bakterijos jeigu uzauga nustatomas tam tikras vaistas joms naikint. ir yra ginekologiskas paselis kur is manksties isskyru paimamas.
Atsakyti
Na va, po 3 metų man pasikartojo ta bjaurybė...
Kaip rado ureaplazmozę, gydžiaus 20 dienų stipriais antibiotikais, ir va kiek nesirgau. Dabar nei iš šio nei iš to, 2 dienas net lauke nebuvau sad.gif
Atsakyti
eina sau nepavydziu tokios bjaurasties as irgi dabar gydausi stipriais antibjotikais 7 diena blush2.gif nezinau ar cia kokia bacila uzpuole ar persalau bet pas gydytojus jau nebuvau nes vistiek kai nutaiko vaistus tai blink.gif kitur sunegaluoju
Atsakyti
Sveikutes,

Pasiguosiu ir as man jau treti metai nuoalt kartojasi pusles uzdegimas verysad.gif Baisiai isvargino sita liga neini pas seimos gydytoja ji siuncia pas ginekologa ir urologa ir taip nuolat ginekologas sako is musu puses viskas gerai urologas sako kad is jo puses irgi viskas gerai, tai vat pripazino kad pas mane dirgli pusle ir chroniskas pusles uzdegimas.
Oi kaip isvargino mane nuolat lakstau slapintis, o beto dar ir pilvo apacia baisiausiai skauda , o jeigu kur tik pasalu ar skersvejis koks viskas. O gydytoja pasake kad cia visam gyvenimui isigyjau doh.gif verysad.gif
Taigi eilini kart bileteni sedziu ir gydausi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste20: 30 spalio 2006 - 15:00
QUOTE(aiste20 @ 2006 10 30, 14:58)
Sveikutes,
Pasiguosiu ir as man jau treti metai nuoalt kartojasi pusles uzdegimas  verysad.gif  Baisiai isvargino sita liga neini pas seimos gydytoja ji siuncia pas ginekologa ir urologa ir taip nuolat ginekologas sako is musu puses viskas gerai urologas sako kad is jo puses irgi viskas gerai, tai vat pripazino kad pas mane dirgli pusle ir chroniskas pusles uzdegimas.
Oi kaip isvargino mane nuolat lakstau slapintis, o beto dar ir pilvo apacia baisiausiai skauda ,  o jeigu kur tik pasalu ar skersvejis koks viskas. O gydytoja pasake kad cia visam gyvenimui isigyjau  doh.gif  verysad.gif 
Taigi eilini kart bileteni sedziu ir gydausi....

pas mane tokios pacios bedos pilvo apacia skauda ir toletas geras draugas doh.gif dabar irgi vartoju vaistukus blink.gif bet pas mane tai prasidejo po nesivystancio nestumo kai padare abrazija doh.gif tai kazkur metai laiko is pirmo ginekologines problemos dabar su pusle g.gif
o aiste 20 kokius vaistukus geri? o nuo dirglios slapimo pusles nieko neisrase gydytoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 30 spalio 2006 - 15:44
QUOTE(lynkute @ 2006 10 30, 16:44)
pas mane tokios pacios bedos pilvo apacia skauda ir toletas geras draugas doh.gif dabar irgi vartoju vaistukus  blink.gif bet pas mane tai prasidejo po nesivystancio nestumo kai padare abrazija  doh.gif tai kazkur metai laiko is pirmo ginekologines problemos dabar su pusle g.gif
o aiste 20 kokius vaistukus geri? o nuo dirglios slapimo pusles nieko neisrase gydytoja? g.gif

Nu vat galvojau kas as viena tokia doh.gif kiek nueinu pas gydytojus nieko neranda skescioja rankomis atrodo kad as susigalvojau liga ir skausmus verysad.gif
as dar negimdziusi ginekologe sake kad nestumo metu resiu problemeliu, nes viskas suaktyveja situo laikotarpiu.
siaip labai geri vaistai yra URISPAS 200 jis atpalaiduoja urogenitalines sistemos lygiujiu raumenu spazmus,todel pasalina skausma pilvo apacioje ir jis sumazina slapimo pusles dirgluma sureteja noras slapintis.
Situos vaistus patare isigyti mano ginekologe
Seimos gydytoja israse UVAMIN RETARD cia jau minetus.
As tai pat geriu Lady care taciau labai nustebau kai buvau pas zinoma gydytoja urologa A.Balvociu jis patare ju negerti kadangi tabletes jose yra rugsciu , gali papildomai dirginti salpimo pusle!, taigi netgi maisto produktai, stresas isprovokuoja sita dirgluma . Jis buvo paskyres gydyma vaistais DETRUSITOL bet nebaigiau kurso kadangi mane nuo tu vaistu imdavo miegas,dusindavo.
Siuo metu konsultuojuosi klinikoje Gyvybes Medis noriu pagaliau issigydyti nors keliems metams, nors nebezinau ar kas gali padeti. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste20: 30 spalio 2006 - 17:42
QUOTE(aiste20 @ 2006 10 30, 17:39)
Nu vat galvojau kas as viena tokia  doh.gif kiek nueinu pas gydytojus nieko neranda skescioja rankomis atrodo kad as susigalvojau liga ir skausmus  verysad.gif
as dar negimdziusi ginekologe sake kad nestumo metu resiu problemeliu,  nes viskas suaktyveja situo laikotarpiu.
siaip labai geri vaistai yra URISPAS 200  jis atpalaiduoja urogenitalines sistemos lygiujiu raumenu spazmus,todel pasalina skausma pilvo apacioje ir jis sumazina slapimo pusles dirgluma sureteja noras slapintis.
Situos vaistus patare isigyti mano ginekologe
Seimos gydytoja israse UVAMIN RETARD cia jau minetus.
As tai pat geriu Lady care taciau labai nustebau kai buvau pas zinoma gydytoja urologa A.Balvociu jis patare ju negerti kadangi tabletes jose yra rugsciu , gali papildomai dirginti salpimo pusle!, taigi netgi maisto produktai, stresas isprovokuoja sita dirgluma . Jis buvo paskyres gydyma vaistais DETRUSITOL bet nebaigiau kurso kadangi mane nuo tu vaistu imdavo miegas,dusindavo.
Siuo metu konsultuojuosi klinikoje Gyvybes Medis noriu pagaliau issigydyti nors keliems metams, nors nebezinau ar kas gali padeti.  schmoll.gif

gal reikia
urispas pagerti ilgeliau nes ten raso kokius 6 men.
as irgi geriau UVAMIN RETARD MAN NEPADEJO. o dabar geriu OFLOXIN cia nuo mazojo dubens uzdegimo tai pilvo skausmus sumazino ir taip nepersti.bet noras slapintis nepraejo gal reiks ir man nusipirkti URISPAS gal mazu pades
o tu tyreisi chlamidijas ureplazmas ir mikoplazmas kurios irgi sukelia slapimo pusles uzdegima.? g.gif
Atsakyti