Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(lynkute @ 2006 07 13, 21:33)
tai ka ir vyrui reikia gydytis norint kad neperleitu moteriai? g.gif

Nemanau schmoll.gif Tik reik pasisaugot nuo persisaldymu, kad mum neparnestu. Bet tik gal ne visom taip jautriai sureguoja, kaip man doh.gif kad priklauso ir nuo vyro.
Atsakyti
Nemanau  Tik reik pasisaugot nuo persisaldymu, kad mum neparnestu. Bet tik gal ne visom taip jautriai sureguoja, kaip man  kad priklauso ir nuo vyro.

tai kad ir man suregavo g.gif po santykiu iskart po triju dienu pajutau kad varo slapintis ir tas noras slapintis yra ir pilvo apacioj toks jausmas kad jauciu ta slapimo pusle doh.gif geriau antibjotikus tai tik kazkaip laikinai padejo doh.gif dabar ginekologe siunte siandien pas nefrologa tai darys paseli gal ras ka nors o jai ne tai nezinau kaip cia bus g.gif tada jau net nezinau ka ir tirtis nes ginekologijoj nieko neranda jokiu bakteriju. o koki pas tave simptomai rrr ? g.gif
Atsakyti
Aš irgi vargstu su šita bjaurybe verysad.gif Niekas man nepadeda taip, kaip meškauogių arbata. Šiaip ji labai neskani, mane net pykinua, bet nuima kaip su ranka. Na dar kokią tabletę išgeriu, jeigu jau labai suriečia. O paprasčiausiai prisižaidžiau - dar būdama studentė peršalau, užtempiau su šita liga ir vsio. Gydytoja pasakė - jautrumą įgijai visam gyvenimui. Mane aplanko dažniausiai pavasarį rudenį, kai prasideda lietūs vėjai šalčiai verysad.gif
Atsakyti
noriu pasidalint savo patartimi del pusles uzdegimo!
tris su puse metu man tyrimai nerode jokio uzdegimo bet jutau toki nemalonu jausma slapinantis ypac kai mazai skysciu isgerdavau. o viskas prasidejo kai viena karta gerai persalau o po gydymo toks jausmas kad dar ne iki galo isgyjau. ir paselius augino ir echoskopu sviete ginekologas visas ligas istyre ir nieko. vaistu milijonus sugeriau ir jau susitaikiau kad turesiu si nemalonu slapinimasi visiems laikams. poliklinikos daktarai jau i mane kreivai ziuret pradejo ir vietoj normaliu vaistu israse nuo nervu kad per dau nepsychuociau ir nevaiksciociau taip daznai( issaiskinau vaistininkes paklausus nuo ko jie)
GALU GALE nuvariau i santariskes pas pasiulyta daktara tai jis man padare cistoskopija(su kamera is vidaus) ir rado ne pusles o slapimkanalio uzdegima. tokio uzdegimo jokie tyrimai neparodo o man tik biski vejelis papucia ir vel paumeja. Neturiu vaiku ir uzsiregistravau cia parasyt gal kuri nors yra susidurus su tokia pacia problema ir gal pades nes jau taip ikyrejo ziema su storiausiom kelnem vaikscioti ir visiems aiskint kodel ilgai negaliu buti lauke ar stotelej pastovet ilgiau kai salta, kodel prasydavau sveciuose langus uzdaryti nors ir nebudavo salta toks nepilnavertiskumo kompleksas ir su pliku pilvu visai atsisveikint turejau tai ir i klubus nustojus buvau lankytis nes pereit su neuzdengtu pilvu atkarpele nuo taksi iki klubo irgi problematiska..... siaubas esu pasipiktinusi ant poliklinikos daktaru as ju apie 6 pakeiciau ir man nieko jie nenurode o vis trukcioja peciais...
Atsakyti
noriu pasidalint savo patartimi del pusles uzdegimo!  tris su puse metu man tyrimai nerode jokio uzdegimo bet jutau toki nemalonu jausma slapinantis ypac kai mazai skysciu isgerdavau. o viskas prasidejo kai viena karta gerai persalau o po gydymo toks jausmas kad dar ne iki galo isgyjau. ir paselius augino ir echoskopu sviete ginekologas visas ligas istyre ir nieko. vaistu milijonus sugeriau ir jau susitaikiau kad turesiu si nemalonu slapinimasi visiems laikams. poliklinikos daktarai jau i mane kreivai ziuret pradejo ir vietoj normaliu vaistu israse nuo nervu kad per dau nepsychuociau ir nevaiksciociau taip daznai( issaiskinau vaistininkes paklausus nuo ko jie)  GALU GALE nuvariau i santariskes pas pasiulyta daktara tai jis man padare cistoskopija(su kamera is vidaus) ir rado ne pusles o slapimkanalio uzdegima. tokio uzdegimo jokie tyrimai neparodo o man tik biski vejelis papucia ir vel paumeja. Neturiu vaiku ir uzsiregistravau cia parasyt gal kuri nors yra susidurus su tokia pacia problema ir gal pades nes jau taip ikyrejo ziema su storiausiom kelnem vaikscioti ir visiems aiskint kodel ilgai negaliu buti lauke ar stotelej pastovet ilgiau kai salta, kodel prasydavau sveciuose langus uzdaryti nors ir nebudavo salta toks nepilnavertiskumo kompleksas ir su pliku pilvu visai atsisveikint turejau tai ir i klubus nustojus buvau lankytis nes pereit su neuzdengtu pilvu atkarpele nuo taksi iki klubo irgi problematiska..... siaubas esu pasipiktinusi ant poliklinikos daktaru as ju apie 6 pakeiciau ir man nieko jie nenurode o vis trukcioja peciais...

panasus ir mano simptomai tik man dar ir pilvo apacia paskausta doh.gif kokius vaistus tau skyre nuo slapimtakiu uzdegimo,nes as irgi tris rusis geriau antibjotikus ir nieko doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mooonika @ 2006 07 21, 22:01)
noriu pasidalint savo patartimi del pusles uzdegimo!
tris su puse metu man tyrimai nerode jokio uzdegimo bet jutau toki nemalonu jausma slapinantis ypac kai mazai skysciu isgerdavau. o viskas prasidejo kai viena karta gerai persalau o po gydymo toks jausmas kad dar ne iki galo isgyjau.  ir paselius augino ir echoskopu sviete ginekologas visas ligas istyre ir nieko. vaistu milijonus sugeriau ir jau susitaikiau kad turesiu si nemalonu slapinimasi visiems laikams. poliklinikos daktarai jau i mane kreivai ziuret pradejo ir vietoj normaliu vaistu israse nuo nervu kad per dau nepsychuociau ir nevaiksciociau taip daznai( issaiskinau vaistininkes paklausus nuo ko jie)
GALU GALE nuvariau i santariskes pas pasiulyta daktara tai jis man padare cistoskopija(su kamera is vidaus) ir rado ne pusles o slapimkanalio uzdegima. tokio uzdegimo jokie tyrimai neparodo o man tik biski vejelis papucia ir vel paumeja. Neturiu vaiku ir uzsiregistravau cia parasyt gal kuri nors yra susidurus su tokia pacia problema ir gal pades nes jau taip ikyrejo ziema su storiausiom kelnem vaikscioti ir visiems aiskint kodel ilgai negaliu buti lauke ar stotelej pastovet ilgiau kai salta, kodel prasydavau sveciuose langus uzdaryti nors ir nebudavo salta toks nepilnavertiskumo kompleksas ir su pliku pilvu visai atsisveikint turejau tai ir i klubus nustojus buvau lankytis nes pereit su neuzdengtu pilvu atkarpele nuo taksi iki klubo irgi problematiska..... siaubas esu pasipiktinusi ant poliklinikos daktaru as ju apie 6 pakeiciau ir man nieko jie nenurode o vis trukcioja peciais...

man labai panasu..bet cistoskopijos laaaaabai bijau blush2.gif sake ziauriai nemaloni procedura..o ka geri?kokius vaistukus?kas padeda?man irgi buwo,kad nei lopinelis pliko pilwo..wisko bijojau..menkiausio wejelio.o dabar spjoviau.siek tiek gereja,bet wos wos..kada tie siaubai baigsis verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

norejau pasiteirauti, gal kas sergate ar esate sirge sia liga. Ji mane kankina nuo 18 metu, kai vieno baliaus metu buvau imesta i baseina su rubais, paskui visa slapia ziemos vidury vaziavau namo ir, zinoma, po to labai susirgau. Sios ligos pasekmeje isitaisiau Cistita. verysad.gif Simptomai is pradziu buvo tokie, jog pamaniau, kad su "moteriskom' ligom teks kovoti, nes skausmai buvo ziaurus, krisdavau net nuo spazmu, o kai ginekologai neisgyde, Klaipedos daktarai pripazino - jums cistitas. Kankinaus kiekviena karta vos perpusdavo. Pasake, jog mano priesas skersvejis. Taip ir yra..
Liga mane buvo visai nukamavus kai dar universitete mokiausi, atsikartodavo kas dvi savaites, praeina rodos tie priepuoliai ir vel.. verysad.gif visi imanomi daktarai gyde, buvau ir i Kauno klinikas issiusta issitirti, nes buvo stiprus paastrejimas, kad nebegalejau normaliai, produktyviai dirbti, mokytis, gyventi..o klinikose pasake.."na taip, teks jums susitaikyti su sia liga, gal kai pagimdysit praeis, o gal ir ilgiau teks gyventi su ja..gerkite visada siuos vaistus, kai paastres antibiotiku doze sugerti butina ir t.t." gera diagnoze ir isvados, as ir taip per metus laiko buvau penkis ciklus antibiotiku sugerus per visus gydytojus, organizmas buvo ne tas zodis kaip nusilpes, uzsiterses, lipo ir kitos ligos, nes imuniteto jokio nebuvo pas mane, o dar studijos, mokslai..Buvau tokia irzli, pikta, neradau sau vietos, nes nei slapintis negaliu, nei atsistoti, nei atsisesti, rodos, lipk i siena arba sprok! Skauda labai, diskomfortas siaubingas..Nezinau, gal pas mane buvo su kokiom komplikacijom si liga, bet prikankino ji mane pakankamai.

Nusprendziau, kad visus gydytojus ir klinikas aplankiau, todel Klaipedoje kreipiausi pas homeopata, pas kuri lankiausi ir anksciau. Ir ka jus manot, si liga vis reciau pasirodo. Ir tik vieninteliai homeopatiniai vaistai mane gydo. Jie pritaikyti konkreciai man ir gaminami kaskart svieziai. Bet visiskia atsikratyti sios bjaurybes negaliu, nors su homeopatiniais vaistais kur kas paprasciau gyventi.

Cistitas

Gal yra jusu tarpe, kas galetu pasidalinti patirtimi?patarimais?gydymo budais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silence: 05 rugsėjo 2006 - 07:41
Sveikutes 4u.gif
Vat ir aš tokia bėdykę apsiturėjau verysad.gif Tik va niekaip negaliu suprasti kur gi aš tą uždegimą galėjau pasigauti g.gif Na bet tai jau post criptum verysad.gif Šiandien bandžiau užsirašyti pas urologą, bet kaip tyčia nei vieno nėra, paskui išsiaiškinau, kad kažkokia urologų konferencija vyksta dabar tai šiandien nėra vilčių... Tačiau, mamos draugė ligoninei dirba tai pasigavo budintį urologą, nupasakojo jam mano požymius ir jis iš karto sako, kad tikrų tikriausiai šlapimo takų uždegimas verysad.gif verysad.gif Tai prirašė vaistų net už 65 lt. Bandysiu gydytis.Nors labai jau juokinga, kad kai tik pasiemiau vaistukus (dar net pakuotės neapžiūrėjau), o viskas kaip ir dingo-pradingo lotuliukas.gif Net į tualetą nevaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt išsigando mano organizmas. Nežinau ar kam padės, bet pasidalinsiu vaistukų pavadinimais: 1.OFLOXIN 200; 2. ROWAtinex na ir 3. Lady Care. Jei atvirai net nežinau ar tai antibiotikai (pirmi 2).
Šiaip kai tik man prasidėjo, tai pradėjau gerti mėškauogių arbatos, tai šiek tiek palengvėjo, bet naktį vėl ne kas buvo. Labai jau nenoriu gert tų tablečių, bet ką jau padarysi-nenoriu, kad kada dar tai pasikartotų. verysad.gif
Atsakyti
O tu geri dabar vaistukus g.gif Nes aš kai pagėriau tik 3 dienas, nors reikėjo min 5, tai po kiek laiko vėl pasikartojo cool.gif Reikia gert vaistukus visą kursą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2006 09 15, 20:09)
O tu geri dabar vaistukus  g.gif  Nes aš kai pagėriau tik 3 dienas, nors reikėjo min 5, tai po kiek laiko vėl pasikartojo cool.gif  Reikia gert vaistukus visą kursą  mirksiukas.gif

Taip vis dar gėriu verysad.gif Kursas 10 dienų ir nors man jau antrą dieną lyg ranką viską nuėmė, bet nusprendžiau visą kursą išgert. Ačiū Dievui, kad nors padeda lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka mielosios... Dar visai pries metus ieskojau likimo draugiu ir maniau, kad esu viena tokia nelaimele, o jau dabar matau visai ne mazas musu burys susibure smile.gif Ofloxin 2000 yra antibiotikas. Man ir urologas buvo tokius israse.. Padejo.... Nepasakyciau, kad ilgam... Bet cia turbut jau ne vaistu kalte, nes nuolat poto pasaldavau... O va Care Lady profilaktiskai tikrai visai nieko... Geriu jau puse metu ir tikrai poveikis yra. Pastebejau, kad tuomet daznaiu einu i tualeta, nors skysciu vartoju tiek pat... Nelabai mane troskina... Zinau, kad reikia kuo daugiu skysciu gerti sergant slapimo taku uzdegimu (taipogi ir slapimo pusles), bet as taip nemegstu... Dabar jei tik pajuntu kokius pozymius puolu isgerti Norbactin tablete (jei nemeluoju, nes tiksliai pavadinimo neatmenu) ir Care Lady kokia menesiuka.
Isvada: visos sia liga uzleidom, nes gydytojai negalejo iskart nustatyti, kad tai slapimo taku uzdegimas....
Tik nesuprantu viena: kaip slapimo pusles uzdegimui skirti vaistai neveikia slapimo takuose isiveisusiu bacilu??? g.gif
Sveikim busimos ir esamos mamytes....
Atsakyti
Tik nesuprantu viena: kaip slapimo pusles uzdegimui skirti vaistai neveikia slapimo takuose isiveisusiu bacilu???
Sveikim busimos ir esamos mamytes....

Gali ir neveikti, kaip buvo mano atveju. Pasirodo pūslės uždegimą man buvo sukėlę grybeliai, reikėjo antigrybelinio gydymo.
Atsakyti