Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(lynkute @ 2006 05 19, 18:46)
man lady care nepadeda visai ir meskauoges tam kartui ,dabar nusipirkau ampicilino tableciu gal nuims negalavimus g.gif

Kadangi LADY CARE yra naturalus preparatas,tai ji reiktu pavartoti ilgesni laika,nuo men iki 3 ir ilgiau.O pradziai jei nepadeda vaistazoles,tai reiktu ka stipriau, kad ir kaip vengiame tu cheminiu vaistu.O ka daryti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip fainiai kad jus paskaiciau ir prisiminiau,kad ir as turiu meskauogiu arbatytes namie,reiks isvirti.O tai sakes kaip maniskiui degina pasisiojus.
Atsakyti
Man siek tiek jau lengviau smile.gif
Bet dave labai stipriu vaistu.
Vyras nuejo i vaistine ir matyt atrode vaistininkei labai susirupines, kad jinai be recepto dave stipriu vaistuku arba jis isprase doh.gif (uvamin retard)
Tai dabar gersiu visas, 10 dienu, kad visiskai pasveikciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 05 23, 09:45)
Man siek tiek jau lengviau  smile.gif
Vyras nuejo i vaistine ir matyt atrode vaistininkei labai susirupines, kad jinai be recepto dave stipriu vaistuku arba jis isprase  doh.gif (uvamin retard)
Tai dabar gersiu visas, 10 dienu, kad visiskai pasveikciau  smile.gif

Man tų pačių davė irgi be recepto, tai sakė, jei šį kursą baigus vėl atsinaujins, tai padės tik antibiotikai unsure.gif
Atsakyti
Neskaiciau visu zinuciu tai tikiuosi tokio receptuko nebuvo ir as nepasikartosiu...Turiu problemu su slapimo pusle,man labai padeda sedejimas ant karstu bulviu 4u.gif Reikia isvirti bulves,jas sutrinti ir istatyti i tualeta...tada ant jo atsisesti ir pasikaitinti...Gal kam pravers sis liaudes medicinos patarimas!
Atsakyti
Turiu klausimuka. blush2.gif
Sita beda atejo ir pas mane... verysad.gif Gydytoja dabar israse antibiotiku, tikiuosi pades. Nors aisku pasiskaicius jusu postu, kad jei viena karta buna, tai po to didele tikimybe, kad kartosis, tai baisu darosi... fear.gif Nes jausmelis tai toks, kokio priesui nelinkeciau... verysad.gif
tai va, norejau pasiteirauti, o tas Lady Care kapsules jus geriat (jei geriant profilaktiskai...) kiek laiko?!?!? g.gif
Atsakyti
Vyras nuejo i vaistine ir matyt atrode vaistininkei labai susirupines, kad jinai be recepto dave stipriu vaistuku arba jis isprase doh.gif (uvamin retard)
Tai dabar gersiu visas, 10 dienu, kad visiskai pasveikciau smile.gif
[/quote]

Sveikos mamytes. As irgi vakar atsikankinau visa vakara, is tuliko iseit negalejau, jau kraujas buvo pradejes eit net. Vakar pries miega isgeriau furodonino ir petrazoliu arbatos, tai siandien biski lengviau. rolleyes.gif Tai buvau tik ka vaistinej, tai man pasiule uvamin retard irgi, sake, jie tokio pat veikimo ir stiprumo kaip furodoninas, tik turi maziau pasaliniu poveikiu. Dar nusiprkau brukniu arbtos, nes namie petrazoliu issiviriau ir palikau puode doh.gif ax.gif
Vaistininke sake, kad galejo prasideti slapimo pusles uzdegimas del to, nes as pries pora savaiciu sirgau (buvau persalus), ana savaite nosis uzpuliavo viduj, buvau visa istinus, geriau antibiotikus. Infekcija nusileido zemyn verysad.gif Matyt antibiotikai buvo per silpni ir negeriau tuo metu geruju bakteriju. Dabar dar ir gerasias bakterijas pagersiu. Tikiuosi susitvarkys viskas, nes jau taip dziaugiausi, kad jau apie 3 metus nebebuvo uzdegimo, o pries tai daznai kartodvosi. Bet toks stiprus ur greitas tikrai labai senai bebuvo.ohmy.gif
P.S. O maniskiui, vietoj furadonino , situ nepasiule, ot schmoll.gif mad.gif
Atsakyti
Labas,
Ir as turejau sia problema nuo 16 iki 23 metu. Padedavo furadoninas arba furaginas trumpam, o antibiotikai nepadedavo, arba poveikis budavo silpnas. Kai nusibodo gert vaistus (o ju gert ir nebegalejau, nes patojau), nusipirkau vaistineje specialaus arbatzoliu misinio ( jis tinka ir nuo inkstu akmenliges). Tai poveikis buvo nerealus. Praejo visos ligos, o gal padejo ir pakitusi hormonu pusiausvyra po gimdymo. Bet va siandien vel jauciu kazka panasaus i uzdegima. Leksiu vel to misinio ieskot (tikiuosi, kad rasiu, nes praejo net 6 metai ). Gaila, tik nepamenu, kas dar i ji iejo... Kai nusipirksiu, parasysiu. Be to, manau vaistininkes galima paprasyti, tikrtai tu misiniu nuo uzdegimo ner daug.
Kartais va pagalvoju, kad ryji tuos antibiotikus, vaistus sintetinius, o nesusimastai, kad pati gamta sugeba isgydyti daug ligu.
Nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d.lineta: 05 liepos 2006 - 16:18
Ir aš ta ,,laimingoji" - kankinuos periodiškai jau 6 metus nuo šio ,,malonumo". Prasidėjo nuo to, kad kartą prie jūros labai sušalau šlapiom kojom, grįžau kraujuodama, išgyjau greitai, bet po to bent kartą per pusę metų silpna forma.

Gydausi taip: tabletė/dvi ,,Biseptolio", spanguolės, sutrintos su cukrumi arba nevirta spanguolių uogienė (pasirūpinu iš anksto), pertražolių arbata ir l. l. daug skysčių (vandens). paprastai pusė dienos arba naktis ir praeina. bet kaip norėčiau to atsikratyti kartą ir visiems laikams, nes jau kai prasideda, nieko daryti neįmanoma, tik tulike sėdėti verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Beje, kaip viena SM čia rašė, pastebėjau, kad atsiranda požymiai, jei tą dieną labai mažai geriu. Be to, labai blogai yra sušalti kojas arba perkaisti kojas/dubenį.

Atsakyti
QUOTE(Ani @ 2003 08 14, 23:19)
patarkit kaip gydytis- siandien pajutau, kad baisia skauda slapinantis...ka gerti, kaip gydytis...mano maziukei tik 10 d, tad jokiu vaistu vartoti negaliu tirausiai...

kiekvienas atvejis labai individualus greiciau lek pas gydytoja, tokiu atveju butina daryti tyrimus slapimo
Atsakyti
Tai mano liga verysad.gif visada turejau problemu del slapimo pusles. Nesvarbu, ziema ar vasara, gal net vasara ir dazniau. Suzinojau, kad labai svarbu, jog ir vyras saugotusi nuo visokiu persisaldymu zemiau bambos ax.gif juk zinot, kaip jie megsta bet kur, uz betkokio vejo perpuciamo kampo "nueiti i tualeta" doh.gif Tai va, reik sudaryt sutarti, kad taip nedarytu friends.gif , nes viskas atsiliepia mums, o jie NIEKO nejaucia.
O labiausiai padejo tabletytes CARE LADY notworthy.gif zemai lenkiu joms galva biggrin.gif Net ir profilaktiskai karts nuo karto isgeriu. Tikrai issigelbejimas.
Vaistinej klausiau ar tinka maitinancioms, sake TAIP! O ir mano ginekologe jas rekomendavo.
Pabandykit. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 12 liepos 2006 - 17:44
Tai mano liga  visada turejau problemu del slapimo pusles. Nesvarbu, ziema ar vasara, gal net vasara ir dazniau. Suzinojau, kad labai svarbu, jog ir vyras saugotusi nuo visokiu persisaldymu zemiau bambos  juk zinot, kaip jie megsta bet kur, uz betkokio vejo perpuciamo kampo "nueiti i tualeta"  Tai va, reik sudaryt sutarti, kad taip nedarytu  , nes viskas atsiliepia mums, o jie NIEKO nejaucia.  O labiausiai padejo tabletytes CARE LADY  zemai lenkiu joms galva  Net ir profilaktiskai karts nuo karto isgeriu. Tikrai issigelbejimas.  Vaistinej klausiau ar tinka maitinancioms, sake TAIP! O ir mano ginekologe jas rekomendavo.  Pabandykit.

tai ka ir vyrui reikia gydytis norint kad neperleitu moteriai? g.gif
Atsakyti