Bet dave labai stipriu vaistu.
Vyras nuejo i vaistine ir matyt atrode vaistininkei labai susirupines, kad jinai be recepto dave stipriu vaistuku arba jis isprase
(uvamin retard)
Tai dabar gersiu visas, 10 dienu, kad visiskai pasveikciau
[/quote]
Sveikos mamytes. As irgi vakar atsikankinau visa vakara, is tuliko iseit negalejau, jau kraujas buvo pradejes eit net. Vakar pries miega isgeriau furodonino ir petrazoliu arbatos, tai siandien biski lengviau.
Tai buvau tik ka vaistinej, tai man pasiule uvamin retard irgi, sake, jie tokio pat veikimo ir stiprumo kaip furodoninas, tik turi maziau pasaliniu poveikiu. Dar nusiprkau brukniu arbtos, nes namie petrazoliu issiviriau ir palikau puode
Vaistininke sake, kad galejo prasideti slapimo pusles uzdegimas del to, nes as pries pora savaiciu sirgau (buvau persalus), ana savaite nosis uzpuliavo viduj, buvau visa istinus, geriau antibiotikus. Infekcija nusileido zemyn
Matyt antibiotikai buvo per silpni ir negeriau tuo metu geruju bakteriju. Dabar dar ir gerasias bakterijas pagersiu. Tikiuosi susitvarkys viskas, nes jau taip dziaugiausi, kad jau apie 3 metus nebebuvo uzdegimo, o pries tai daznai kartodvosi. Bet toks stiprus ur greitas tikrai labai senai bebuvo.
P.S. O maniskiui, vietoj furadonino , situ nepasiule, ot