Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Gali, mane irgi varinejo
Atsakyti
QUOTE(Inga73 @ 2006 03 09, 14:00)
Gali, mane irgi varinejo

tai gerai, o to galvoju gal vėl prasidejo, tfu tfu
Atsakyti
tai vat,kad mes moterys taip sukurtos-viskas "vienoj vietoj".. biggrin.gif
o idomu ar gali net medvilniniai stringai tureti tam itakos,jei net gerai su higiena?
gal galit pasidalinti savo patirtimi apie longvit su spanguolem ir vit.c?ar jauciasi poveikis sioks toks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 03 08, 10:15)
monada
nebutinai zarnyno paselis, rodo ir gimdos kaklelio iskyru paselis jai yra kokia bacila tik jis mokamas,paprasyk ir tikrai padaris ginekologas,kaip jis gali nedaryt nesuprantu g.gifmonada

Tai va, kad man dare ir slapimo PASELI, ir gimdos kaklelio paseli, ir LPL tyrimus. Ir ka jus sau manot? Nieko.... Na vienintele problema po maksties tepinelio paaiskejo: padidejes leukocitu kiekis. Buvau ir pas urologa. Teisingiau net pas du. Vienas sake nesukt galvos ir daugiau skysciu gerti, o kitas pridegino slapimo kanalo sieneles, israse antibiotiku, liepe gert spanguoliu preparata ir sake, kad tai tikrai gali buti slapimo taku uzdegimas. Ir vistiek man nesuvokiama, kaip tyrimai nieko nerodo apart leukocitu.... Kai kurie tyrimai daryti net po pora kartu.. Maniau, kad mane paranojike tuoj prades laikyti. Bet jei man is tikruju nera gerai. Kodel buna pagerejims. Buna dienu kai visai nieko nejauciu, buna vakaru kai perstejimas paastreja.
Atsakyti
o kas tie LPL tyrimai? g.gif
Atsakyti
lynkute,LPL tyrimai-lytiskai plintanciu ligu tyrimai..
monada,jauciu,kad mums abiems yra labai panasu.skaitau tavo nusiskundimus,o atrodo skaitau apie tave.man taip pat visi tyrimai geri..o tau diagnozavo ne slapimo pusles o taku uzdegima?o kokius tyrimus tau dare?
Atsakyti
Is savo patirties-man labai padejo Jadvygos Balvociutes zoliu misinys nuo slapimo pusles uzdegimo.Kaune yra pirkti Baranausko gatvej salia Silo parduotuves esancioj vaistinej,netoli Telekomo.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 03 09, 10:57)
gal kuri gėrėte spanguolių ekstrakto kapsules su vitaminu C -Longvit, ar gali nuo jų varynėti į toletą, nes man lyg nieks ie neskauda, bet va į tualeta lakstau g.gif

Nuo visų spanguolių prepratų (ir nuo pačių spanguolių) truputį dažniau norisi į tuliką, nes jos vekia šiek tiek diuretiškai smile.gif

QUOTE(tigree81 @ 2006 03 09, 16:35)
tai vat,kad mes moterys taip sukurtos-viskas "vienoj vietoj".. biggrin.gif
o idomu ar gali net medvilniniai stringai tureti tam itakos,jei net gerai su higiena?
gal galit pasidalinti savo patirtimi apie longvit su spanguolem ir vit.c?ar jauciasi poveikis sioks toks? 4u.gif

Spanguoles su vit C reikia vartoti gana atsargiai, nes jau spanguolės pačios savaime turi daug rūgšties, o vis C irgi rūgštis, taigi gali žymiai padidėti skrandžio rūgštingumas, pradėti graužti rėmuo.
O dėl medvilninių stringiukų smile.gif tai nei urologas, nei ginekologė neprieštaravo, sakė svarbiausia, kad būtų medvilniniai.
Atsakyti
as vartojau specialiai man surinktas balvociutes zoles daugiau nei 2 men. ir man jos nieko nepagelbejo.aisku kiekvienam individualiai...
kaip gerai,wadinasi be baimes galesiu deveti medvilninius stringiukus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau šią problemą, maždaug kartą per metus, paskui paūmėjo. Prieš 5 metus pradėjau vartoti kontraceptikus tai kas mėnesį būdavo o kartais kelis kart per mėnesį... Jau 6 mėnesį nebegeriu kontraceptikų ir tfiu tfiu tfiu uždegimo per šį laikotarpį neturėjau assa.gif
Atsakyti
gryzau is vilniaus vakar, buvo padarytas paselis slapimo ir nieko nerado g.gif jokiu bakteriju siaip tai dziaugiuosi, bet is kur tos bakterijos gimdos kakleli veisiasi as nesuprantu, bet gydytoja sake manksties flora neturi geruju bakteriju uztai jos man ir islenda g.gif tai prirase zvakuciu visokiausiu doh.gif
Atsakyti
jo,apie kontraceptikus as ir kazka girdejau,bet nekreipiau demesio.hmm as vartoju regulon kt..tai gal reiks nutraukti kuriam laikui,bet tuomet nesijausiu saugi verysad.gif g.gif
lynkute o tu i privacia ejai ar i nemokama klinika?
Atsakyti