Klausykit, petražoles perkat parduotuvėj? Ar kokias nors džiovintas vaistinėj? Kurios geriau?
as manau ir tos ir tos gerai nera skirtumo, bet gal vaistinej ir geriau maziau nitratu visokiausiu ,ekologiskesnes
inga,sudominai mane..reiks pradet naudoti sviesta-beje nemegstu jo
ir vartoti vitamina a.uztat kad urosepto nebera
gal zinot kazka panasaus?panasiu ingridientu?labai reiktu..
ir vartoti vitamina a.uztat kad urosepto nebera
gal zinot kazka panasaus?panasiu ingridientu?labai reiktu..
anksciau daznai kankindavaus del pusles uzdegimo. ginekologe perspejo, kad per dazno ir intensyvaus sekso taip buna. pasiule lubrikanta. o siaip furadonino tabletes padeda. per valanda praeina noras slapintis, jei tik, aisku, dar tik prasidejes noras slapintis. pati nebandziau, bet patupejimas ant vaistazoliu nuoviro irgi yra keliom draugem padejes. beje, urosepto, kiek zinau, nebegamina.
QUOTE(danda @ 2006 03 05, 00:15)
anksciau daznai kankindavaus del pusles uzdegimo. ginekologe perspejo, kad per dazno ir intensyvaus sekso taip buna. pasiule lubrikanta. o siaip furadonino tabletes padeda. per valanda praeina noras slapintis, jei tik, aisku, dar tik prasidejes noras slapintis. pati nebandziau, bet patupejimas ant vaistazoliu nuoviro irgi yra keliom draugem padejes. beje, urosepto, kiek zinau, nebegamina.
Furodoninas gal ir greit padeda, bet turi per daug pasaliniu poveikiu. man gydytojas neleido jo vartoti, kadangi zalos padaro daugiau nei naudos.
furadoninas pazejau jau tampa tradiciniu.bet ne visiems jis padeda..girdejau,kad jis sukelia siaubinga pykinima
danda, o kaip tau su lubrikantu?geriau?o jis neturi neigiamo poveikio gleivinei?
danda, o kaip tau su lubrikantu?geriau?o jis neturi neigiamo poveikio gleivinei?
Sveikutės
šitas džiaugsmelis buvo mano "geriausias draugas" kokius tris metus ir kankindavo mane kas mėnesį, taigi kokių tik antibiotikų per tą laiką aš nevalgiau ir visų teigiamas rezultatas tik iki sekančio mėnesio trukdavo, beja rengdavausi itin šiltai ir pan.. Pasidariau visus įmanomus tyrimus, pasėlius ir pan., ir paaiškėjo, kad man šlapimo pūslės uždegimą sukelia Esterichia Coli (kitaip žarnyno lazdelė, kuri žarnyne turi būti, kitaip mirtinai nusividuriuotume). Taigi pasirodo, kad šitai bjaurybei į pūslę patekti įtakos turi kūno sudėjimas bei bakterijų pusiausvyra žarnyne. Tai va, dabar jau apie pusę metų (gal truputuką daugiau) nebevalgau aštriai, itin saldžiai, stipraus alkoholio nevartoju bei kiekvieną dieną (prieš miegą) geriu "Care Lady" tabletes ir šitas "džiaugsmas" manes, ačių dievui, nebeaplanko. Dar tiesa urologas sakė, kad stresas taip pat turi įtakos visam šitam reikaliukui ir po lytinių santykių reikia būtinai nueiti į tuliką (pasiusioti) ir apsiprausti. Tai va, tokie kovos būdai man palengvina gyvenimą
šitas džiaugsmelis buvo mano "geriausias draugas" kokius tris metus ir kankindavo mane kas mėnesį, taigi kokių tik antibiotikų per tą laiką aš nevalgiau ir visų teigiamas rezultatas tik iki sekančio mėnesio trukdavo, beja rengdavausi itin šiltai ir pan.. Pasidariau visus įmanomus tyrimus, pasėlius ir pan., ir paaiškėjo, kad man šlapimo pūslės uždegimą sukelia Esterichia Coli (kitaip žarnyno lazdelė, kuri žarnyne turi būti, kitaip mirtinai nusividuriuotume). Taigi pasirodo, kad šitai bjaurybei į pūslę patekti įtakos turi kūno sudėjimas bei bakterijų pusiausvyra žarnyne. Tai va, dabar jau apie pusę metų (gal truputuką daugiau) nebevalgau aštriai, itin saldžiai, stipraus alkoholio nevartoju bei kiekvieną dieną (prieš miegą) geriu "Care Lady" tabletes ir šitas "džiaugsmas" manes, ačių dievui, nebeaplanko. Dar tiesa urologas sakė, kad stresas taip pat turi įtakos visam šitam reikaliukui ir po lytinių santykių reikia būtinai nueiti į tuliką (pasiusioti) ir apsiprausti. Tai va, tokie kovos būdai man palengvina gyvenimą
QUOTE(edituxs @ 2006 02 08, 01:55)
Su sia problemele as buvau susidurusi praita vasara, po keliones prie juros, gydytoja pasiule meskauogiu arbateles ir to pakako. Sako persisaldei, nesigincijau gal... Sia vasara Palangoje buvau 4 kartus ir visus grizau su uzdegimu. Galvojau gal vel persisaldziau, nors dienos buvo nerealiai karstos, o vanduo man kaip tik(nekenciu salto vandens). Pasirodo, kad yra didele galimybe, kad uzsikreciau nuo musu "svariosios" juros. Kai veliau pagalvojau, tai tikrai skausmai prasidedavo sekancia diena po maudyniu Nezinau ar kitais metais mane kas ikis i ta vandeni...
Aš ir susirgau po maudynių, tik ne jūroj, o paprastam ežere. Irgi mėgstu tik šiltą vandenį, tai sušalt negalėjau. Rudenį prasikankinau, gėriau Cranberry (spanguolių tabletės iš new nordic), aprimo viskas. Dabar simptomus kartais pajaučiu, puolu arbatas gert ir uždegimas rimčiau nekimba. Bet bijau vasaros maudynių
QUOTE(klajune @ 2006 03 06, 16:34)
Aš ir susirgau po maudynių, tik ne jūroj, o paprastam ežere. Irgi mėgstu tik šiltą vandenį, tai sušalt negalėjau. Rudenį prasikankinau, gėriau Cranberry (spanguolių tabletės iš new nordic), aprimo viskas. Dabar simptomus kartais pajaučiu, puolu arbatas gert ir uždegimas rimčiau nekimba. Bet bijau vasaros maudynių
Mano urologas sakė, kad po maudyniu ežeruose ir pan., (ai ir net pirtyje) reikia tuč tuojau išlipus iš vandens persimauti sausas kelnaites, tai sumažina uždegimo atsiradimo galimybę. Vienžo, jokių deginimūsi su šlapiom maudymkėm
As mielai pritariu Lacostai. Blyn jau kiek laiko ir pinigu sukisau gydytojams, ne pats velnias nezino, o visi neranda kokia bacila man sukelia uzdegima. Bet turiu klausima:Kaip jums nustate, kad tai zarnyno bakterija. Pastaraji karta kai lankiausi pas endokrinologe ir paprasiau zarnyno paselio tyrimo, ji kategriskai atsisake ir teige, kad jis daromas tik esant rimtiems nusiskundimams. Kadangi kitu bakteriju pas amne nerasta, tai busia cia tu baisiu zarnyno bakteriju... Spjoviau i antibiotikus ir geriu daug skysciu, Care Lady ir jauciuosi daug geriau... Kol nepasalu....
Laikykimes isvien
Laikykimes isvien
Šiaip apsilankykit pas ginekologą. Nes šlapimo pūslės uždegimą sukelia ir ginekologinės ligos. Pvz. jei šlapinantis skauda pačioj pabaigoj (o ne pradžioj), galima įtart kad šlapimo pūslės uždegimas gali būti dėl ginekologinių problemų.. Man čia taip aiškino gydytoja.
monada
nebutinai zarnyno paselis, rodo ir gimdos kaklelio iskyru paselis jai yra kokia bacila tik jis mokamas,paprasyk ir tikrai padaris ginekologas,kaip jis gali nedaryt nesuprantu monada
nebutinai zarnyno paselis, rodo ir gimdos kaklelio iskyru paselis jai yra kokia bacila tik jis mokamas,paprasyk ir tikrai padaris ginekologas,kaip jis gali nedaryt nesuprantu monada