QUOTE(Karmen @ 2005 11 29, 10:46)
amli, negalvojau kad amerikoj taip blogai su sveikatos sistema
atrodė kad blogiau nei pas mus tai negali būti
O tavo paskutinė pastraipa tai galima sakyt apie mane yra parašyta
Va taip man ir yra kaip tau Taline, bet visa bėda kad man jau taip kokie 5 metai todėl aš jau kartais tikrai nebesuprantu ar aš noriu ar mano pūslė pilna ar čia tik apgaulė. Aš šiaip esu toks jautrus žmogus ir gali būti visiška tiesa, kad per daug jautriai reaguoju ir seku savo kūną. Labai gerai kad tau pavyko taip greitai atsikratyti to labai nemalonaus ir varginančio jausmo. Tikiuosi su tais homeopatiniais kur rase murzga ir man pavyks.
O tu taip tiesiog be jokio gydymo suėmei save į rankas ir tau praėjo tas lakstymas ar ėmeisi kažkokių priemonių?
O tu brangioji bandyk issiaiskinti savo negalavimų priežastis pas tuos daktariūkščius
ir kai sužinosi rezultatus tyrimų tai parasyk kokia visgi diagnozė ir kaip tau sekasi gydytis
Viskas bus gerai
Laikykis, kantrybės tau su tais daktariūkščiais ir greito pasveikimo
Dekui uz gerus palinkejimus, na stengsiuos islikti gyva, papuolus pas amerikonus daktarus
Zinok nera nei ka lygint musu daktaru prie situ, kas gyvena amerikoj, visi zino kas cia darosi, Lietuvoj tai tikrai galima rasti daktarus kurie ziuri i tave kaip i zmogu, nesakau kad visi angelai, bet ir visa sistema yra normali, man mano daktare Kaune iskart ziuredavo ultragarsu ir pasakydavo ka mato, o cia, pasiklausiau, atsakymas bus tik po savaites! Jau nekalbu kokius pinigus jiems reikia moketi uz ta issidirbinejima. Zmones net gera draudima turedami (kaip ir mes) papuole i ligonines, po operaciju namus turi parduoti, o tyrimu jie cia daro ir visai beprasmisku kuo daugiau kad pinigu kuo daugiau islupt. Kiek pazistu atvaziavusiu zmoniu vien jau del to amerikoj nenori gyvent, sako jau geriau cia nesusirkt o tai galas.
Jei tau visa tai tesiasi penkis metus tai be abejones reikia psichologo pagelbos, kam gi kenteti taip! Zinai man kaip psichologas buvo mano tetis, as irgi baisi jautruole, ir as turejau sirdies, kitokiu tyrimu, nes ji man sokinedavo bet visa tai buvo vegetaciniu sutrikimu pasireiskimas, juos dar vadina psichosomatiniais sutrikimais. Tai kai issityriau ir nieko nerado, buvo aisku kad visa tai psichikos lygyje vyksta. Jis sakydavo man kad nesekciau savo savijautos vidiniu zvilgsniu, juk laiks nuo laiko tarsi pasitkrini, aha, ar man viskas gerai dabar. Ir man tas supratimas kad istikruju tai nieko blogo nera, arba jei jauti kazka nemalonaus tai tera laiko klausimas, reikia nusiraminti ir viskas praeis. Juk, pati protu suvoki kas ir kaip, tiesa, tereikia tuo patiketi. Na dar siaip vengti perdidelio streso gyvenime. Zinai savotiskai pradeti save myleti, saugoti save, paguosti, palepinti. Sunku keliais zodziais patarti, tie budai priklauso ir nuo asmenybes tipo, pasauleziuros. Juk kartais taip gera kai kas pasako svelnius, tave nuraminancius zodzius, tiesa, tai va ir pati gali su savim pradeti taip kalbetis. Juk sis sutrikimas, kaip ir pati sakei - reakcija i tavo beatodairiska verzimasi kazkur, nesvarbu, bet aisku kad per daug norejai, per daug is saves reikalavai. Tam buvo ar yra savo priezastys bet dabar noredama kad isgytum turi priesingai - pasakyti kad viskas kas yra, yra gerai, ne reikaluti is saves kazko, o nurimti ir priimti, pamilti save ir viska taip kaip yra. Juk tu pastebi situacijas kuriose tai labiau pasireiskia, pamastyk kaip tu gali ju isvengti (pvz. jei skubant ar nerimaujant tai pasireiskia labiau, stenkis reikalu tvarkymui skirti daug daugiau laiko kad nereiketu skubeti) Zinai, per penkis metus gi jau net ir tam tikri stereotipai tau atsirado taigi dabar juos pakeisti ne is karto pavyks, bet be jokiu abejoniu vienus iprocius galima keisti kitais. Tik tau reikia pasitiketi savimi, kad gali tai iveikti. Ir gali tai padaryti tik meiles sau pagelba. Jei priklausai kokiai nors poliklinikai tai ( zinau, kad bent jau Kaune) tavo gydytoja gali tave nusiusti nemokamai i psichikos sveikatos centra pas psichologe. Ir jeigu papulsi pas gera, tau tinkancia, tai neabejoju kad ji atu pades, o jei jauti kad ta pas kuria papuolei lyg ir "ne tavo zmogus", tada geriau iskart eik pas kita. Nes tas nenusakomas rysys kuris atsiranda (arba ne) tarp psichologo ir paciento yra labai svarbus psichoterapijos rezultatui.
Parasyk ka apie tai manai. Sekmes!