Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Sake paselio atsakymas bus poryt.... Tai del to ir galvoju, ar duot dviem dienom ta biseptoli - jeigu paskui reikes keisti antibiotika, tai kokia nauda is to dvieju dienu biseptolio? Na, nebent kad nesiples toliau uzdegimas. Nu nezinau, tikrai esu pasimetus cry.gif
Atsakyti
Nerašysiu kaip kenčiu nes viskas jau aprašyta. Turiu šią lyga jau 12 metų. Viskas prasidėjo kad dar mokyklos laikas labai smarkiai peršalau turėjau puslės, gimdos ir insktų uždegimą, gydžiausi 1,5 mėnesio. Paskui tie uždegimai buvo nedažni, bet po antro gimdymo į mėnesį po kelis kartus turėjau, šiuo metu gydausi geriu antrą pakuotę Ciprinolio gal prireiks ir trečios pirmadienį eisiu išsiaiškinsiu kokia situacija. Praeitą ketvirtadienį buvau ANtakalnio klinikose pas urologą labai geras gydytojas pasitaikė. Tai prie visų aprašytų čia patarimų galiu pridėti kenčiančioms moterims dar vieną:
Prieš santykius su vyru ištuštinkite šlapimo puslę ir išgerkite 5 Nok tapblėtę, po santykių iškart į tualetą. Sakė kad 5 Nok (antiseptikas) tai sako labai gerai užmuš nereikalingas bakterijas.
Atsakyti
QUOTE(mamaRama @ 2005 09 21, 16:59)
Sake paselio atsakymas bus poryt.... Tai del to ir galvoju, ar duot dviem dienom ta biseptoli - jeigu paskui reikes keisti antibiotika, tai kokia nauda is to dvieju dienu biseptolio? Na, nebent kad nesiples toliau uzdegimas. Nu nezinau, tikrai esu pasimetus  cry.gif

Antibijotiką gydytoją prates nes jį teks gerti 5 dienas (Taip kaip tasykle buna, o vaikas dar mažas tai jis turėtų padėt)
Atsakyti
mamaRama, pasikonsultuok dar su vienu gydytoju, lengviau bus primti sprendimą. nes kiek žmonių, tiek situacijų, tiek patarimų.
Atsakyti
O gal geriat daug kavos, nes as irgi daznai lakstau i wc, tik pirma dienos puse, budavo kas 5-10 min. bet dabar kai suzinojau priezasti ir sumazinau kavos norma, situacija pagerejo.
Siaip tai medetku arbata sveika pagerti smile.gif
Atsakyti
Nu tai kad ne negeriu. Anksčiau gėriau, bet dabar stengiuosi tik kartais pasilepinti, nemaukiu kaip anksčiau puodais unsure.gif
Atsakyti
man taip yra buve,o ypatingai varo kai varai kur nors su masina tai nors pampersa dek vyras vis kartodavo'' reikia masinos su toletu'',bet kai nuejau pas gydytojus paaiskejo kad candida ir chlamidijos varo i toleta nors ir issigydziau bet vistiek daznokai einu itoleta. sad.gif
Atsakyti
apie sia liga galite pasiskaityti cia:

http://www.sveikas.l...22&id2=&linkID=

Atsakyti
Kokia pažįstama bėda cry.gif jau 12 metų sergu tuo prakeiktu pūslės uždegimu,o kas svarbiausia man gydytojai nieko neranda blink.gif Todėl pastoviai gydausi pati,prisiklausau visokių patarimų ir vis bandau verysad.gif O kaip jums nustato tą cistitą?nu man nugaros neskauda,tik pūslę,net iki pykinimo skauda verysad.gif ir net nenuėjus į tualetą skaudą,ir taip visą laiką,kol išgeriu nežmonišką dozę vaistų.

Bet kaip gerai kad radau šitą temą,gal rasiu kokį gerą patarimą.O kaip tas 5NOK ,prieš kiekvieną santykiavimą reik išgert ar kai prasidėjęs uždegimas?
Atsakyti
daznai patupek ant medetku ir ramuneliu arbatos,jas ir gerk.o tavo pieneliui nieko nenutiks jei dvi dienas isgersi furodunino,viena tab.viena kart dienoj.as ka tik prasirgau,kadangi maitinu vaistinej nieko gero nepasiule,meeskauogiu arbata ir tai ji maitinancioms nerekomenduojama.pabandyk tuos vaistus,pamatysi - pades.as antra diena,kjp ramiai galiu slapintis.
Atsakyti
Ne tai kad pastoviai bet labai dažnai,būna porą kart per mėnesį,ir skauda ne dieną ir ne dvi,kokią savaitę verysad.gif numirt galima verysad.gif O aš ir išbandžius visokias voneles,bet schmoll.gif Furadoninas ir man geras vaistas,bet taip norėtus atsikratyt tos ligos visam laikui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte27 @ 2005 11 02, 16:58)
Ne tai kad pastoviai bet labai dažnai,būna porą kart per mėnesį,ir skauda ne dieną ir ne dvi,kokią savaitę verysad.gif numirt galima verysad.gif O aš ir išbandžius visokias voneles,bet  schmoll.gif Furadoninas ir man geras vaistas,bet taip norėtus atsikratyt tos ligos visam laikui  verysad.gif

Man kažkada viena daktarė sakė, kad Furodoninas veikia į moters vaisingumą.
Taigi nuo tos dienos bandau gerti tik žoleles.
Mane labai ilgai kankino ši liga. Dabar profilaktikai geriu žoleles ir aišku svarbiausia tai ne peršalti. Labai svarbu, kad žiema kojoms būtų šilta.
Kol kas man tai padeda...tfu...tfu...tfu
Atsakyti