O negali būti nėščia? Ar labai gausios mmm?
Gali būti infekcija šlapimo takų. Gal maudeisi pastaruoju metu kur kokiam vandens telkiny? Ne visada skauda, kartais ne iš karto pradeda skaudėt. Vis tiek nueik po mmm pas šeimos gydytoją ir pas ginekologę. Ne pro šalį pasidaryt tyrimus.
Aš taip gyvenu kokie jau 4-5 metai - kasdieną po keliasdešimt kartų į tualetą lakstau. Bet mano gausaus šlapinimosi priežastis ko gero yra tai, kad prieš tuos pačius 4-5 metus turėjau inkstų uždegimą. Tai dabar ir vargstu. Ypač jei prigeriu daug skysčių, tai būna jomajo
Gali buti chlamidiju priezastis nes man irgi taip yra buve butinai isitirk nes tepinelis gali ir nerodyt uzdegimo.
mano nuomone, jei skausmas ir lakstymas į tuoletą kas 15 min praėjo, reikėtų pasirodyti nefrologui. Panašu, kad tai šlapimo takų uždegimas, o negydomas jis gali 'pakilti į viršų" iki inkstų ir taip įgauti inkstų uždegimą.... meškauogių arbata yra labai gerai esant šlapimo takų uždegimui (jei tai yra dažno šlapinimosi priežastis). Sėkmės.
Dažnas šlapinimasis mmm metu, gali būti vienas iš endometriozės požymių.
Tik viena diena kazkas cia buvo atsitike, kad taip daznai i toleta laksciau, o toliau ir vel viskas normaliai. Neturejau galimybes nueiti pas gydytoja... tai dabar galvoju, kai neturiu jokiu nusiskundimu ar eiti pas gydytoja ar ne. Ka sakyti? Kad viena diena taip buvo??? O gal jei nesikartos tai viskas tvarkoje????
Nors jus cia mane ir prigasdinot....
Nors jus cia mane ir prigasdinot....
Jei tik vieną dieną, tai nusiramink ir gyvenk kaip gyvenus Tik atkreipk dėmesį, jei tai kartotųsi.
reikėtų pasitikrint ir nuodugniai, nes vėl gali staiga imti ir pasikartoti.. ir tada gali būt labai svarbi diena gyvenime o taip suries, kad iš wc net išeit negalėsi.. taip kad siūlyčiau išsitirt...
QUOTE(AGFA @ 2005 06 30, 20:47)
TOKIĄ BĖDĄ TURIU JAU TRYS METAI. TIK DABAR PRISIVERČIAU NUEITI PAS GYDYTOJĄ. UŽDEGIMO NERODO, PRIRAŠĖ VAISTŲ, KAD ATSTATYTŲ RITMĄ. IR DAR, GIMDŽIAU PRIEŠ TUOS TRIS METUS. TAI PO GIMDIMO LIKO SILPNI PUSLĖS RAUMENYS. O DAR IR BAIMĖS JAUSMAS ATSIRADO. KAI TIK KUR IŠKELIAUJU, TAI TIK MINTIS KUR TUOLETAS. O KAI JĮ PASIEKIU, TAI FINALE KELI LAŠAI.
BŪTINAI KELIAUK PO MMM PAS GYDYTOJUS IR IEŠKOK PRIEŽASTIES.
BŪTINAI KELIAUK PO MMM PAS GYDYTOJUS IR IEŠKOK PRIEŽASTIES.
Perskaičiau ir atrodo kad apie mane rašo. Tik skirtumas toks kad aš negimdžiau dar.
Man tokia bėda jau irgi kokie trys keturi metai. Pavargau juodai. Tyriausi 100 kartų - nieko niekur nerado. Kadangi problema įsisenėjusi tai atsirado baimė atsiprašant apsimyžt ne vietoj ir ne laiku Kur einu visur mintys apie tuliką, galima nuo proto nušokt Įdomu ar tokiu atveju bruknės irgi padeda ar tik kai yra uždegimas?
Dar įdomu ar toks dalykas paveldimas? Ruošiuosi pastot bet bijau kad tad visai iš tuliko neišlysiu ir ar tai neatsilieps mano būsimam vaikui? Terapeutas sakė kad po gimdymo turėtų susitvarkyti......
Ir as noreciau paklaust del sitos problemos:
3 m. dukrai itaria cistita. Siandien pridavem slapima paselio auginimui. Kol bus atsakymas, pediatre liepe gerti biseptoli, bet nenoriu dabar vaikui tu antibiotiku kist, galvoju, gal geriau palaukt tikslesnio rezultato
Duodu mazei petrazoliu arbatos, siaip daug skysciu gert. Skauda vaikui labai, kai slapinasi, tai net nezinau, ar cia jau duot tuos antibiotikus is karto, ar geriau palaukt. Nes jai skauda nuo praejusio savaitgalio... Ar gali per tris dienas situacija labai susikomplikuot? Paklausiau pediatres del homeopatiniu, tai ji nukirto grieztai, kad tik antibiotika is karto duot, ir viskas
Gal jums teko kuriai susidurt su vaiku cistitu, ka patartumet?...
3 m. dukrai itaria cistita. Siandien pridavem slapima paselio auginimui. Kol bus atsakymas, pediatre liepe gerti biseptoli, bet nenoriu dabar vaikui tu antibiotiku kist, galvoju, gal geriau palaukt tikslesnio rezultato
Duodu mazei petrazoliu arbatos, siaip daug skysciu gert. Skauda vaikui labai, kai slapinasi, tai net nezinau, ar cia jau duot tuos antibiotikus is karto, ar geriau palaukt. Nes jai skauda nuo praejusio savaitgalio... Ar gali per tris dienas situacija labai susikomplikuot? Paklausiau pediatres del homeopatiniu, tai ji nukirto grieztai, kad tik antibiotika is karto duot, ir viskas
QUOTE(mamaRama @ 2005 09 21, 12:55)
aš manau, kad kol neturėsi pasėlio rezultatų, kokia tiksliai ten bakterija, ir kokiems vaistams ji jautri, neduok antibiotikų, kam vaikui dar vieną ligą varyti. Sakau iš patirties, mane su šiom problemom tiek vaikystėj prišėrė antibiotikais, kad dabar yra rimtesnių bėdų. geriau pakaitink jai kojytes druskuotam vandeny, arba padaryk medetkų vonelę kai maudysis, tik, kad nesisiotų į vandenėlį, nes taip dar labiau sudirgins. Ir nupirk spanguolių, nakčiai duok mažą saujelę, kad ir neskanu, bet naudinga. Daugiau lai geria, kad ir petražolių nuovirą, šiltos kojinės ir lova. Ir jei vaikas kantrus, kad į tualetą eitį su pilna pūsle. dar gali duoti kokius spazmolitikus, kad spazmus nuimti, jei labai skaudės. Sulaukit rezultatų ir sėkmės besigydant.
QUOTE(mamaRama @ 2005 09 21, 12:55)
mano manymu butinai duot vaistus, nes čia kaip greitoji pagalba, o pasėlio atskaymas bus po kokios savaitės, dariausi, nes turi išauginti jie ten kažka, o ka leisi savo dukrai kentėti tokius skausmus? Pati turiu cistitą ir kai prasideda uždegimas suryčiau bet ką kad tik padėtų. Biseptolis netoks kenksmingas kaip Ciprinolis o gali daeiti ir iki to. Šiuo metu jau antrą pakelį Ciprinolio varau gydytoja sakė kad gali prireikti ir trečio nes tie uždegimai pastovus. O uždegimas labai labai greitai pereina į insktu uždegimą, vieną dieną nuėjau pas gydytoją nes buvo puslės uždegimas tik prasidėjo po dvėjų dienų pradėjo nerealiai nugarą skaudėti atsakymas buvo insktų uždegimas. Taip kad nereikia žaisti vaiko sveikata, geriau išgydyti vieną kartą nei paskui vaikas kentės visą gyvenimą nes mama pabijojo antibijotiko.