Įkraunama...
Įkraunama...

Drąstiškas būdas lieknėti

QUOTE(prabangiai @ 2009 04 04, 00:22)
O aš pvz. paniškai bijau bent kiek daugiau priaugti svorio. Visą gyvenimą nebuvau stora, todėl ir dabar bijau bent kiek priaugti. Kasdien po 5 kartus lipu ant svarstyklių (nes šiaip jos tokios fainos biggrin.gif  ), ir savęs sveriančios daugiau 45kg. tiesiog neįsivaizduoju. Aišku, kai pamatau gatvėje ploną panelę, tai tuomet sakau sau: viskas, nieko nevalgysiu. Vakarais geriu daug vandens, namuose stengiuosi kuo mažiau laiko būti, kad nelįsčiau į šaldytuvą. Bet iš kitos pusės tai juk gerai, nes nepersivalgau, neužpildau savo pilvo prastu maistu.

neisizeisk, bet manau, kad tu truputi sergi, jei sverdama 45kg penkiskart per diena lipi ant svarstykliu, jei matydama liekna mergina ( o tu ka, neliekna???!!!), pasizadi nebevalgyti. mastau.gif
kas is to, kad turi grazu, liekna kuna, bet is tavo pasisakymo matyti, kad tu visiskai nemyli saves ir nesugebi dziaugtis tuo ka turi, o nuolat paniskai bijai bent kiek daugiau priaugti svorio.... uzuojauta... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 04 06, 14:04)
neisizeisk, bet manau, kad tu truputi sergi, jei sverdama 45kg penkiskart per diena lipi ant svarstykliu, jei matydama liekna mergina ( o tu ka, neliekna???!!!), pasizadi nebevalgyti.  mastau.gif
kas is to, kad turi grazu, liekna kuna, bet is tavo pasisakymo matyti, kad tu visiskai nemyli saves ir nesugebi dziaugtis tuo ka turi, o nuolat paniskai bijai bent kiek daugiau priaugti svorio.... uzuojauta...  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as nesutinku schmoll.gif kol pas mus namuose svarstykliu nebuvo tai as nelipau, o dabar kai jos atsirado tai irgi lipu kasdien po keleta kartu...tiesiog idomu stebeti savo kuno pakitimis kai atsikeliu is ryto, po sociu pietu ar vargingos vakarienes smile.gif as pvz irgi nenoriu sverti daugiau nei dabar sveriu, todel irgi prisiziuriu...priauga kilogramas ar keli tai uzsibreziu tiksla numesti juos. Nemanau del ko cia reiketu uzjausti, manau uzuojautos vertesni tie zmones kurie skaiciuoja kalorijas, atrodo, kad bijo vienu kasniu daugiau suvalgyti, ar didesni kasni atsikasti.
Atsakyti
Kas per daug, tas nesveika: nei persivalgyti, nei ant svarstykliu per daznai lipti. Is viso metancioms svori rekomenduojama svertis tik kelis kartus per savaite ar net dar reciau. wink.gif
Atsakyti
Geriau dviratuką minsiu.
Po biški, bet lieknėti sekasi.
Atsakyti
Parduodu lida, kainyte 80 lituku ax.gif Sorry uz of topic 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(upe_5 @ 2006 08 07, 18:46)
Mano sesuo 3 dienas nieko visikai nevalge,gere tik vandeni, ketvirta diena pamelynavo nagai ir pradejo sirdis stot. Negalima tokiais budais lieknet.

Taip ir liga galima sau isivaryti blink.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif noriu pasidalinti savo patirtimi del kudejimo su LIDA preparatu,na pradesiu nuo to kad esu 2 dukryciu mamyte 4u.gif iki pirmosios dukrytes sveriau 53 kg ugis 172 cm,nestumo metu priaugau 20 kg, po gimdymo liko tik 3 kg tai sveriau jau nebe 53 o 56kg,na kunas pastebimai ir nepasikeite,po 4 metuku pastojau su antraja per 6 nestumo menesius priaugau apie 7 kg,nes antrasis mano nestumas ir truko tik 6 menesius ,po cezario praejus menesiui sveriau 60kg , taciau praejus 1 metams net nezinau nuo ko pradejau stambeti ir pasiekiau 70 kg riba tada sau pasakiau kad jau per daug ir reikia kazka daryti,pradejau skaiciuoti suvartojamas kalorijas pradeja gert arbata be cukraus ir t.t ,bet pastebejau kad atsisakiusi cukraus vel pradejau stambeti per 2 sav priaugo 1 kg,tad kaip mat vel pradejau gert su cukrum viska ir viskas gryzo i savo vezias iki 70 kg,mano pusesere su lidos pagalba numete nuo 100kg iki 60 kg dabar grazu ziureti i ja,na ka ir as susiruosiau vartoti lida,nusipirkau pakuote gargzduose uz 90 lt ,labai bijojau pradeti gerti nes buvo atsiliepimu apie lida visokiu kad,tad nusprendziau pati isbandyti ir pasidalinti savo patirtimi,pirma savaite labai pykino,valgyt isvis nesinorejo nes skrandis buvo pilnas,bet ikisdavau nors kasneli maisto kad nenusilpciau,praejus savaitei laiko numeciau 1 kg,po savaites jau nebepykino ir atsikelusi 8 h ryto isgerusi tik arbatos valgydavau tik 14 h ir tai vaikiska porcija,po menesio netekau apie 5 kg ,dar po menesio tai pat 5 kg ,dabar sveriu 60 kg ir esu labai tuo patenkinta,norejau prieiti prie 56 kg bet vyras sake kad jau stop nes ir taip akivaizdziai matosi sukudejimas,o jei dar 4 numesiu sake atrodysiu kaip vaikas lotuliukas.gif ,na tai ir nustojau,dabar belieka prisiziureti turima svori ir tiek,tad jei kas nuspresite liekneti su lida drasiai sakau kad rezultatai pastebimi ir isore ir vidumi,nes numetusi 10 kg tapau pati sau lengva esu zymiai energingesne ir jegos daugiau atsirado,esu labai patenkinta,jei kas neaisku ar idomu parasykyte pm atsakysiu su mielu noru .sekmes visoms rolleyes.gif
Atsakyti
O kurioje vietoje gargzduose galima rasti? blush2.gif
Atsakyti
o as bijau gerti liekninamuosius preparatus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2009 10 15, 12:24)
o as bijau gerti liekninamuosius preparatus verysad.gif

ir teisingai darai 4u.gif JAV neseniai mirė 14 metų mergaitė nuoo liekninamųjų piliulių verysad.gif
Atsakyti
na o as isbandziau "Mezytange" na panasus kaip Lida, bet tipo su vitaminais.
geriau
1 sav kiekviena ryta 6val.(man patare labai anksti isgerti, nes jei veliau tada visa nakti nesimiega)
2 ir 3sav kas antra diena...ir rezultate:
3 sav nuo 67kg iki 57 kg. tai buvo pernai
dabar sekmingai vel 65kg sveriu..ir vel nusipirkau "mezytange" bet si karta turguje..visikai kita popierine pakuote...ir rezultatas sssssssss
Atsakyti