sveikutes

noriu pasidalinti savo patirtimi del kudejimo su LIDA preparatu,na pradesiu nuo to kad esu 2 dukryciu mamyte

iki pirmosios dukrytes sveriau 53 kg ugis 172 cm,nestumo metu priaugau 20 kg, po gimdymo liko tik 3 kg tai sveriau jau nebe 53 o 56kg,na kunas pastebimai ir nepasikeite,po 4 metuku pastojau su antraja per 6 nestumo menesius priaugau apie 7 kg,nes antrasis mano nestumas ir truko tik 6 menesius ,po cezario praejus menesiui sveriau 60kg , taciau praejus 1 metams net nezinau nuo ko pradejau stambeti ir pasiekiau 70 kg riba tada sau pasakiau kad jau per daug ir reikia kazka daryti,pradejau skaiciuoti suvartojamas kalorijas pradeja gert arbata be cukraus ir t.t ,bet pastebejau kad atsisakiusi cukraus vel pradejau stambeti per 2 sav priaugo 1 kg,tad kaip mat vel pradejau gert su cukrum viska ir viskas gryzo i savo vezias iki 70 kg,mano pusesere su lidos pagalba numete nuo 100kg iki 60 kg dabar grazu ziureti i ja,na ka ir as susiruosiau vartoti lida,nusipirkau pakuote gargzduose uz 90 lt ,labai bijojau pradeti gerti nes buvo atsiliepimu apie lida visokiu kad,tad nusprendziau pati isbandyti ir pasidalinti savo patirtimi,pirma savaite labai pykino,valgyt isvis nesinorejo nes skrandis buvo pilnas,bet ikisdavau nors kasneli maisto kad nenusilpciau,praejus savaitei laiko numeciau 1 kg,po savaites jau nebepykino ir atsikelusi 8 h ryto isgerusi tik arbatos valgydavau tik 14 h ir tai vaikiska porcija,po menesio netekau apie 5 kg ,dar po menesio tai pat 5 kg ,dabar sveriu 60 kg ir esu labai tuo patenkinta,norejau prieiti prie 56 kg bet vyras sake kad jau stop nes ir taip akivaizdziai matosi sukudejimas,o jei dar 4 numesiu sake atrodysiu kaip vaikas

,na tai ir nustojau,dabar belieka prisiziureti turima svori ir tiek,tad jei kas nuspresite liekneti su lida drasiai sakau kad rezultatai pastebimi ir isore ir vidumi,nes numetusi 10 kg tapau pati sau lengva esu zymiai energingesne ir jegos daugiau atsirado,esu labai patenkinta,jei kas neaisku ar idomu parasykyte pm atsakysiu su mielu noru .sekmes visoms