QUOTE(hi2hi @ 2007 08 06, 18:29)
nu wa as jau senokai taip baudauju

galima sakyti

wienu zodziu sveriau DAUG man 16 bleha wis storedawau ir storedawau pries ziema sweriau apie 100 po ziemos 114

tai wa susiemiau jau kaskur 3 menesiai tai po kokias 5 dienas badauju ar valgau i diena po agurka .... ir pan db 82 mano norimas 70-75 iki rugsejo pirmos...

...bet kaip pasikeite mastymas..... pwz ejom i kawine wisi pasieme dienos torta

o as salotyciu

nors jau man kaskas panasaus i anoreksija bet sworis tai dar ne tas

o seip man tie badawimai tikria neteikia malonumo

sako as su tawim bendrauju kaip su zombiu

po 5 dienu taip pikta kad

,knygu nemazai teko perskaityt ypac wisai nebloga dieta pagal kraujo grupe ... ten raso kad mano grupei netinka pienas o as ta piena maukdawau kibirais ....

ir pan db domiuosi sweika mityba kai swersiu 70-75 tikrai stengsiuosi sweikai maitintis pagal kraujo grupe (darzoves vaisiai ar kaskas pan)

(be to as ne pana

) sekmes wisIEMS
Papildyta:
oi dar pamirsau kuo toliau badauju tai kaskaip po 2-3 dienu atsiranda pykinimas nu negaliu kaip biesina
O mokykloj sakė, kad yra lietuvių kalboje tokie skyrybos ženklai, na, kableliai, taškai... ?
žadi iki rugsėjo 1 per 3 savaites numest apie 10 kg? tau 16 metų, o tu jau dabar guldai save į grabą. Tokių metų, kai užtenka jėgų sportuoti, būti aktyviai, dietas ir tokius nesveikus kūdinimusis reikėtų išbraukti iš gyvenimo. 3 mėnesius sugebėjai badauti, tad galėtum sugebėt ir puse metų tiesiog sveikai maitintis ir sportuoti, neabejoju, pasiektum puikių rezultatų. Beje, kad dabar jautiesi gerai, tai nereiškia, kad tavo drastiškos dietos neatsilieps ateityje, pvz, laukiantis kūdikio...