Įkraunama...
Įkraunama...

Drąstiškas būdas lieknėti

QUOTE(hi2hi @ 2007 08 11, 18:55)
nu wienu zodziu pagulde mane i  ligonine wisi tyrimai sudini susirgau nerwine anoreksija db priware i mane apie 5 litrus skysciu  doh.gif  siaubas jau geriau rinkciausi nekenksminga dieta JAU DABAR  verysad.gif

a ctai kiek tu sveri kad tau nustate nervine anoreksija?ir kokie tyrimai?nes kaip supratau tai dar pakankamai daug sveri g.gif kazkaip idomiai cia g.gif blink.gif o kur tave pagulde?i valgymo sutrikimu centra?
Atsakyti
QUOTE(hi2hi @ 2007 08 06, 18:29)
nu wa as jau senokai taip baudauju biggrin.gif galima sakyti biggrin.gif:D wienu zodziu sveriau DAUG  man 16 bleha wis storedawau ir storedawau pries ziema sweriau apie 100 po ziemos 114 blink.gif  blink.gif  tai wa susiemiau jau kaskur 3 menesiai tai po kokias 5 dienas badauju ar valgau i diena po agurka .... ir pan db 82 mano norimas 70-75 iki rugsejo pirmos...  ax.gif  ...bet kaip pasikeite mastymas..... pwz ejom i kawine wisi pasieme dienos torta  bigsmile.gif  o as salotyciu  lotuliukas.gif  nors jau man kaskas panasaus i anoreksija bet sworis tai dar ne tas  lotuliukas.gif  o seip man tie badawimai tikria neteikia malonumo  schmoll.gif  sako as su tawim bendrauju kaip su zombiu  lotuliukas.gif  po 5 dienu taip pikta kad  verysad.gif ,knygu nemazai teko perskaityt ypac wisai nebloga dieta pagal kraujo grupe ... ten raso kad mano grupei netinka pienas o as ta piena maukdawau kibirais ....  doh.gif  ir pan db domiuosi sweika mityba kai swersiu 70-75 tikrai stengsiuosi sweikai maitintis pagal kraujo grupe (darzoves vaisiai ar kaskas pan)  ax.gif (be to as ne pana  biggrin.gif  ) sekmes wisIEMS
Papildyta:
oi dar pamirsau kuo toliau badauju tai kaskaip po 2-3 dienu atsiranda pykinimas nu negaliu kaip biesina  doh.gif

O mokykloj sakė, kad yra lietuvių kalboje tokie skyrybos ženklai, na, kableliai, taškai... ?
žadi iki rugsėjo 1 per 3 savaites numest apie 10 kg? tau 16 metų, o tu jau dabar guldai save į grabą. Tokių metų, kai užtenka jėgų sportuoti, būti aktyviai, dietas ir tokius nesveikus kūdinimusis reikėtų išbraukti iš gyvenimo. 3 mėnesius sugebėjai badauti, tad galėtum sugebėt ir puse metų tiesiog sveikai maitintis ir sportuoti, neabejoju, pasiektum puikių rezultatų. Beje, kad dabar jautiesi gerai, tai nereiškia, kad tavo drastiškos dietos neatsilieps ateityje, pvz, laukiantis kūdikio...
Atsakyti
dura tu skaityt moki asNE PANA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir beto neprisikabinek prie nieku ..... 2.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(hi2hi @ 2007 08 17, 14:51)
dura tu skaityt moki asNE PANA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir beto neprisikabinek prie nieku ..... 2.gif  bash.gif

Taip, neužfiksavau to užrašo "aš ne pana",na, bet tavo priemonės kūdintis neturi įtakos mergina tu ar vaikinas. Kaži kurioj vietoj aš prisikabinėjau prie niekų g.gif
Atsakyti
as irgi praleidau "as ne pana" doh.gif tai cia tau nustate kad tau nervine anoreksija ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hi2hi @ 2007 08 11, 18:55)
nu wienu zodziu pagulde mane i  ligonine wisi tyrimai sudini susirgau nerwine anoreksija db priware i mane apie 5 litrus skysciu  doh.gif  siaubas jau geriau rinkciausi nekenksminga dieta JAU DABAR  verysad.gif

eina sau... o kiek laiko tu tokios bado dietos laikeis? anoreksija yra ne juokas...ir ne dieta
Atsakyti

! 
Primenu nariui Hi2hi, kad mūsų forume draudžiama vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes.
Už žemiau pacituotus išsireiškimus jums skiriamas įspėjimas.
QUOTE(hi2hi @ 2007 08 06, 19:29)
bleha wis storedawau ir storedawau

QUOTE(hi2hi @ 2007 08 17, 15:51)
dura tu skaityt moki

Tikiuosi, ateityje nesusipratimų išvengsime.
Atsakyti
kaskur beweik 3 menesius sad.gif nu bet nieko db jau paleido tai pobiski walgau bet nesuwartoju 1000 kcal apie 800 daugiausei db reix dar numest bet sweikai stengsiuosi ax.gif o del anorexijos nu panasei.....
Atsakyti
Na aš tikiuos, kad viskas susitvarkys po truputį smile.gif
Atsakyti

Nesipykit mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jau tikrai nesamone su tais badavimais,tik ligas isivarysit ir uzsibaigs.Galima ir protingai maitintis ir svoris normaliai mazes. smile.gif
Atsakyti
geriausias budas - nevalgyti slamsto, o valgyti normalius pusrycius (kose), pietus (sriuba) ir vakariene (troskinta zuvi ar darzoves). nevartoti cukraus, gazuotu gerimu, sokoladuku, saldainiuku. valgyti tik tam kad gyventum o ne gyventi tam kad valgytum ;)
Atsakyti