Įkraunama...
Įkraunama...

Drąstiškas būdas lieknėti

As pv. po 2 gimdymu numeciau pagaliau 16kg, kuriu visa gyvenima niekaip negalejau atsikratyti ir dabar jauciuosi kaip tikra grazi moteris. Man to labai reikejo. Bet deja niekam negaleciau duoti jokiu patarimu, nes tiesiog buvau priversta taisyti dantis, kuri laika nelabai galejau valgyti, turejau pakeisti savo raciona, ir isisukau kazkaip. O dabar valgau ka noriu ir nebestoreju
Atsakyti
Baisi lieknėjimo istorija, nieko čia daugiau ir nebepridursi bijau.gif Kiekvienos asmeninis reikalas, kaip kūdintis, bet kai tokie "receptai" pateikiami viešai, tai jau verčia susimąstyti mastau.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(irma @ 2005 03 15, 23:18)
Laikykis ir parasyk tiksliau ar valgai ka nors ar visiskai nieko? Man irgi reiktu kokius 10 kg numesti (minimum) Visdelto 2 vaikai ir metai nebe tie  sad.gif Bet kokiu atveju sekmes  4u.gif

labukas,

Gaila man musu visu margaiciu del tu nelemtu priaugusiu kilogramu:(
Na, as tai priaugau 12 kg. per4 men. budama Anglijoj....Ajajai, buvau sakaliukas, kai isvaziavau, o gryzau backute... Buvo labai sunku, nes visi tik ir klausinejo, kas tau, nu ir pavalgius atrodai ir pan.. Bet susiemiau, aisku, man nereikejo det daug pastangu, nes kaip ten bebutu, bet musu lietuviskas maistas geriausias:)) Tai atsisakiau bulvikiu, stengiausi valgyti derindama maisto prod. Prie viso to nusipirkau selenu (tokios kaip drozles atrodo, kaip sieno skonio). Is kart saku, geriau pirkt stambaus malimo.( kainuoja centais, kiekvienam prekybos centre yra)Tai va, tas selenas barstyt ant visko ka valgot, paskui pripratau net vienas kramsnot..Na sutapimas ar ne, bet taip greit istirpo tie kg. kaip ir atsirado!!!Dar pliumpiau istisai zalia arbata..

Na pabandykit, nepavojingas budas visai ir nebrangus
Atsakyti
sveikos 4u.gif
prisipazinsiu sita istorija labai baugina...rizika.ale kas dar belieka daryt kai viskas isbandyta?tas nelemtas svoris lyg uzsifiksaves...aciu dievui nekyla,bet ir krist nekrenta doh.gif
ka jus manot apie tai kad badauti,t.y nieko visai nevalgyti,gerti labai daug vandens ir plius pora kart i diena vartoti maisto pakaitalus,pvz herbalife kokteili arba kazkokias tabletes?ka manote?ar kasnors bandet sitaip?juk tada gaunasi nevisiskas badavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2005 12 12, 08:57)
Baisu, kas bus po to. Kas vyksta organizme, kai žūsta vargšės ląstelės... doh.gif  Kaip suaugusi, brandi moteris gali girtis ir dalytis patirtimi, kai ją skaito ir mėgdžioja paauglės, žengiančios tiesiai į valgymo sutrikimus?? Man tikrai baisu skaityti, kai penkiolikos metų mergaitės mano esančios "klaikiai storos" ir aktyviai laikosi grikių, GI, badavimo ar kitų dietų. Juk kartu su svoriu numes ir moteriškumą bei sveikatą, viskas išryškės vėliau...Galima pritarti realaus antsvorio nupurtymui, bet tik lėtai bei užtikrintai, sveikais būdais...

pritariu Lindai. man irgi baisoka...

QUOTE(ivo @ 2006 01 24, 23:19)
prisipazinsiu sita istorija labai baugina...rizika.ale kas dar belieka daryt kai viskas isbandyta?tas nelemtas svoris lyg uzsifiksaves...aciu dievui nekyla,bet ir krist nekrenta doh.gif
ka jus manot apie tai kad badauti,t.y nieko visai nevalgyti,gerti labai daug vandens ir plius pora kart i diena vartoti maisto pakaitalus,pvz herbalife kokteili arba kazkokias tabletes?ka manote?ar kasnors bandet sitaip?juk tada gaunasi nevisiskas badavimas g.gif

ivo, jei tikrai turi viršsvorio, geriausia būtų jį numesti palaipsniui keičiant savo mitybos įpročius, truputį apmažinus porcijas, o ne save alinant. ar esi girdėjus apie jo-jo efektą? jei badmiriausi ar laikysies kokios nors per mažo kaloringumo dietos, pradėjus normaliai valgyti, kūnas ims kaupti atsargas, o numesti kilogramai sugrįš ir dar su kaupu.
jei vienai sunku pasiryžti mesti svorį, patariu tau prisijungti prie "minus 10" (ten merginos kas kelios savaitės sveriasi, be dietų meta svorį) ar "valgiaraščio" temos (joje lieknėjame sveikai ir skaniai), bus smagiau smile.gif
Atsakyti
Noriu papasakoti apie preparata LIDA is savo patirties.Nusipirkau ji Kalvariju turguj, Vilniuj.Mokejau 100 lt.Pardaveja labai ji isgyre. Nusprendziau surizikuoti. Girdeajau, kad panelems galva paskaudedavo, na bet kad SITAIP..Ryte isgeriau, valgyt tikrai maziau zymiaia norejosi, bet jau 6 vakaro prasidejo tokie ziaurus galvos skausmai, kad galima buvo kaukti, o pati jauciausi tarsi buciau parukiusi kazkokiu narkotiku, galav sukosi, net kalbet buvo sunku.Nakti pakilo labai didelis spaudimas.Jau galvojau ryto nesulauksiu.O mano draugei, kuri gert pradejo LIDA ta pacia diena kaip ir as, galava pradejo skaudeti 4-a diena. Ir taip pat pakilo labi aukstas kraujospudis.Taip, kad LIDA- tikrai nuodai.Pagalvokit ar verta.As tikrai daugiau nerizikuosiu, nes taip ir kojas pakratyt galima.
Atsakyti
badavimas turetu buti protingas, o ne taip, sugalvojau ir badauju...sugalvojau ir i menuli nuskrisiu....
Atsakyti
oj merginos baikit zaidimukus. nematot kas jusu viduj daros!!!! dantukai genda, opos darosi skrandyje...
as ta pati praktikavau 21diena badavau netekau 15kg...na ir kas uztat buvau neveikli tik gulejau viskas atrode nepakeliamai sunku i penkta auksta su 4 sustijimais lipau atiduodama visas jegas. o kas paskui nemokejau grysti i vezias kai paimiau i burna morku sulciu tai baigiau sokoladiniu tortu.... doh.gif doh.gif doh.gif anta karta kai 21 diena badavau (beje gerdavau mazai nes tiesiog netilpdavo, tai stikline h2o max) na ir visa to pasekoje...
ogi nemokejimas grysti kiek prisiskaiciuis kiek sau kartojau kiek irodinejau kad mokesiu palaipsniui...NE VELNIO!!!!!
tai gi dabar sveriu 65
o viskas prasidejo nuo 54
norejau 50
gavau 3men turejau!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
tada 55 tada 60 tada 65 tada 54 tada 64 tada vel 54 ir per savaite vel 65

mielosios niekada nepagalvojote kas viduje darosi???? paskaitykit devintos klases vadoveli dukru as sunu!!!
gailiuosi. uz dantukus paplojau apie 4000lt
kai badauji organizmas pripranta ir savaime leteja medziagu apykaita tada kiekvienas kasnis i kuna eina!!!!!
sportuokit!!! nevartokite daugiau 1200kcal (cia maza fizini kruvi atliekancioms)
STIPRYBES JUMS IR MAN!
dabar mano planai numesti 10 kg per du men sporto sales (treniruokliu baseino aerobikos) bei ajsiu i darza tuoj agurkai pomidorai morkos...myliu varskyte wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, paskaitinejau ka jus cia rasote, siaubas kazkoks, kam save taip alinate. Pasakysiu jums paprasciausia dieta ir tikrai sveika:
1. Nuo 18.00h nieko nebevalgykite
2. pabegiokite siek tiek
ir tai viskas, o ryte galite atsikelusios, kad ir tortus valgyti, i kuna tai neis, nes per diena issivaikscioji, o vakare nuo 18 h jau nebevalgykite, nes ir organizmui dayg geriau,kai vakarais neprisivalgai. Tad valgykite viska ka norite, o ypac rytais. Jei taip darysite, taitikrai numesite, ir nereikes savo kunelio taip alinti. Tai tikrai labai sveika mityba ir nealinsite saves, ir svoris labai graziai kris mirksiukas.gif
ir nereikia prisiversti, nes per diena valgai viska, o vakare nieko. Stai jums ir pagalba
Sekmes
ir nebealinkite savo kunu, sveikata saugokite
Atsakyti
Mano sesuo 3 dienas nieko visikai nevalge,gere tik vandeni, ketvirta diena pamelynavo nagai ir pradejo sirdis stot. Negalima tokiais budais lieknet.
Atsakyti
nu wa as jau senokai taip baudauju biggrin.gif galima sakyti biggrin.gif:D wienu zodziu sveriau DAUG man 16 bleha wis storedawau ir storedawau pries ziema sweriau apie 100 po ziemos 114 blink.gif blink.gif tai wa susiemiau jau kaskur 3 menesiai tai po kokias 5 dienas badauju ar valgau i diena po agurka .... ir pan db 82 mano norimas 70-75 iki rugsejo pirmos... ax.gif ...bet kaip pasikeite mastymas..... pwz ejom i kawine wisi pasieme dienos torta bigsmile.gif o as salotyciu lotuliukas.gif nors jau man kaskas panasaus i anoreksija bet sworis tai dar ne tas lotuliukas.gif o seip man tie badawimai tikria neteikia malonumo schmoll.gif sako as su tawim bendrauju kaip su zombiu lotuliukas.gif po 5 dienu taip pikta kad verysad.gif ,knygu nemazai teko perskaityt ypac wisai nebloga dieta pagal kraujo grupe ... ten raso kad mano grupei netinka pienas o as ta piena maukdawau kibirais .... doh.gif ir pan db domiuosi sweika mityba kai swersiu 70-75 tikrai stengsiuosi sweikai maitintis pagal kraujo grupe (darzoves vaisiai ar kaskas pan) ax.gif (be to as ne pana biggrin.gif ) sekmes wisIEMS
Papildyta:
oi dar pamirsau kuo toliau badauju tai kaskaip po 2-3 dienu atsiranda pykinimas nu negaliu kaip biesina doh.gif
Atsakyti
nu wienu zodziu pagulde mane i ligonine wisi tyrimai sudini susirgau nerwine anoreksija db priware i mane apie 5 litrus skysciu doh.gif siaubas jau geriau rinkciausi nekenksminga dieta JAU DABAR verysad.gif
Atsakyti