Įkraunama...
Įkraunama...

Drąstiškas būdas lieknėti

Na, manau kas turi geležinę valią, ir jam tas būdas tinka - kodėl gi ne?
Pasiskaičiau Jūsų mergaičių pasipasakojimus ir nusprendžiau irgi trupučiuką pabadauti.
Nieko nelaukiant prieš porą minučių nekukliai pavalgiau, kad maisto atsisakymas nebūtų toks sunkus ir neatneštų moralinio šoko ;D
Dabar su pilnu pilvuku skelbiu visiems ir visom! Per ateinančius metus tik vanduo ir dar karta vanduo. Che che biggrin.gif Iš tikro norečiau pabadauti 3-5d. O jai busiu apdovanota super stipria valia - badausiu daugiau. Gal mano žodžiose truksta rimties, bet tikiu kad man pavyks. Gal kas nori prisijungti? smile.gif
Atsakyti
Skaitau ir kraupstu,kaip šiame,rods,civilizuotame,informacijos pertekliumi pasižyminčiame amžiuje tiek daug tamsumos,tiek siaurai mąstančių moterų....matyt,tos informacijos per daug,jeigu jau nebeatsirenka,kas gerai,kas blogai....
Mielosios,įjunkit protą,nesižavėkite tokiais drastiškais būdais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 06, 14:05)
Skaitau ir kraupstu,kaip šiame,rods,civilizuotame,informacijos pertekliumi pasižyminčiame amžiuje tiek daug tamsumos,tiek siaurai mąstančių moterų....matyt,tos informacijos per daug,jeigu jau nebeatsirenka,kas gerai,kas blogai....
Mielosios,įjunkit protą,nesižavėkite tokiais drastiškais būdais  unsure.gif

seis laikais viskas yra nuodas...
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 02 06, 17:14)
seis laikais viskas yra nuodas...

na,taip kategoriškai negalima sakyti.bet visur galioja auksinė taisyklė-saikas,saikas,o su saiku ateina ir sveikatos nežalojantys rezultatai....
Atsakyti
pasidalinsiu savo patirtimi ... buvau pradejusi badauti nuo rugsejo pirmos ir badavau visa menesi ... kasdien isgerdavau milziniska kieki valdens, gerdavau citrina ir pipirus sumaisytus su medumi kelias stiklines, o ant nakties isgerdavau kokias 4 tabletes laisvinamuju .. nuo 7iki kaskur 4 vakaro tesdavosi mano diena ... nes fiziskai ilgiau istempt negaledavau ... po poros savaiciu man taip stoga rove, kad ojojoj.. tie kurie valgydavo man kaip monstrai kaskokie atrodydavo .. galvodavau maistas fu..... zdz jau su psichika negerai buvo... per ta menesi numeciau daugiau nei 10kg.... bet jau aplinkiniai slykstejosi manimi, sake valgyt pradek, atsitokek... na ir zinoma priverte jau vaikinas valgyti .... ir zinoma po keliu dienu paragavus maisto taip isivaziavau i rijima, kad tie numesti kg man taip greit ir su kaupu gryzo kad iki siol kabo ant pilvo .... taip graziai atrodziau, bet savijauta ir mastysena .... aisku tas vaizdas kai pamatai save veidrodyje kaskuriam laikui energijos ir geros nuotaikos suteikdavo, bet tai laikina.... nenoriu niekada daugiau taip nesveikai jaustis, nenoriu pykti ant zminiu uz tai kad rupinasi manimi .... mielosios nepasiduokit besaikiam badavimui, butinai pasitarkit su daktaru ar jums tai vienintele iseitis. tikrai yra geresniu budu suliekneti ar isivalytis organizma ...
linkiu visoms sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daizit @ 2011 02 07, 17:40)

aš vieno nesuvokiu-kas verčia,negi kas su bizūnu stovi ir liepia badauti mėnesiais??.........baisu skaityti,viliuosi,jog nė viena nebandys to pakartoti...
o dėl sugrįžusių kg,kitaip ir būti negalėjo,grįžta jie su kaupu,plius sugadinta medžiagų apykaita...
Atsakyti
Esu badavus ir aš , ir galiu pasakyt, kad labai gerai jaučiausi thumbup.gif , aišku tada buvau jauna rolleyes.gif . Badavau 2 savaites ir turėjau tiek energijos, kad atrodė nuversiu kalnus ax.gif . Badavau ne dėl to, kad numesti svorio, o dėl to, kad norėjau išsigydyti egzemą. Man pavyko ir aš po šiai dienai džiaugiuosi , kad tada turėjau tiek valios ir dabar galiu džiaugtis gražiomis rankomis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 07, 21:30)
aš vieno nesuvokiu-kas verčia,negi kas su bizūnu stovi ir liepia badauti mėnesiais??.........baisu skaityti,viliuosi,jog nė viena nebandys to pakartoti...
o dėl sugrįžusių kg,kitaip ir būti negalėjo,grįžta jie su kaupu,plius sugadinta medžiagų apykaita...

Patikek, MO, daug geriau yra badauti nei pastoviai persivalgyti, del to jaustis slyksciai, kaltinti save, o galiausiai issivemti...o dar jei kraujais vemi...vnz, tikrai kartais badavimas yra geresne alternatyva - visai kitokia savijauta ir gyventi galima smile.gif nu bet aisku, cia tik mano nuomone... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mkgele @ 2011 02 08, 14:20)
Esu badavus ir aš , ir galiu pasakyt, kad labai gerai jaučiausi  thumbup.gif  , aišku tada buvau jauna  rolleyes.gif  . Badavau 2 savaites ir  turėjau tiek energijos, kad atrodė nuversiu kalnus  ax.gif  . Badavau ne dėl to, kad numesti svorio, o dėl to, kad norėjau išsigydyti egzemą. Man pavyko ir aš po šiai dienai džiaugiuosi , kad tada turėjau tiek valios ir dabar galiu džiaugtis gražiomis rankomis  clap.gif

čia jau šneka apie gydymą badu.bet nuo vieno pabadavimo tikrai negalėjo egzema dingti,tik tam kartui smile.gif

QUOTE(Sun_Rise @ 2011 02 09, 01:52)
Patikek, MO, daug geriau yra badauti nei pastoviai persivalgyti, del to jaustis slyksciai, kaltinti save, o galiausiai issivemti...o dar jei kraujais vemi...vnz, tikrai kartais badavimas yra geresne alternatyva - visai kitokia savijauta ir gyventi galima  smile.gif  nu bet aisku, cia tik mano nuomone...  unsure.gif

saulele,ir vienas,ir kitas kraštutinumas yra liga,rimtas sutrikimas,kurį reikia gydyti.nežinau,ar apie save kalbi,bet labai nuoširdžiai patariu pasiskaityti čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 06, 19:16)
na,taip kategoriškai negalima sakyti.bet visur galioja auksinė taisyklė-saikas,saikas,o su saiku ateina ir sveikatos nežalojantys rezultatai....

Pritariu - viskas protingai ir su saiku!
Atsakyti
O geriausiai sportuoti ir reguliuoti maista, neryti bet kiek ir bele ka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2011 02 12, 00:06)
O geriausiai sportuoti ir reguliuoti maista, neryti bet kiek ir bele ka. doh.gif

gaila,kad moterys tai supranta tik išbandžiusios n drastiškų būdų...
Atsakyti