Kai laukiausi pirmo vaikelio, labai didžiavausi savo nėštumu ir stengiausi kad visi matytų pilvą. Pasistengiau - rezultatas +30kg. Pagimdžius svoris buvo stabiliai 76kg.. laukiausi antro - užsiridenau iki 93kg. Pagimdžius liko ~ 80 kg. Stabilūs. Nepadėjo nei maitinimas, nei alinantis darbas, nei begalė stresų. Svoris buvo labai atkaklus. Na bet spjoviau į viską ir vistiek jaučiausi graži... Kol vieną dieną, man rūkant ant laiptų, pro šalį einanti moteriškė mestelėjo - vajei vajei nesčia, o rūko, vajei vajei..... Tada, tarsi kažkas sprogo makaulėje ir nutariau griebt jautį už ragų - nevalgyti visiškai, kiek išeis tiek.
Aišku buvau skaičiusi apie Jo-jo efektą, bet buvau (ir esu!) šventai įsitikinusi, jog jis ne visoms gresia. Nuo ko tai priklauso net neįsivaizduoju

Taigi pirma diena - bendradarbės bandė vilioti ir šokoladu ir pyragėliais.., bet aš labiau norėjau būti "nenėsčia", juolab, kai jaunėliui buvo 1,5 metų. Atsilaikiau. Gėriau kavą be cukraus ir daug vandens. Aišku - rūkiau.
Antra diena - tas pats, bet ūpas nesumažėjo. Va dar sugalvojau specialiai eiti į darbą su tuo pačiu kostiumėliu, kuriame pasislepi kaip palapinėje

Trečia diena - darbe su manim sunku susišnekėti, nes svaigsta galva, stengiuosi kuo mažiau vaikščioti po kabinetus, nes mėto į šonus (tfu tfu tfu dar pamanys kad narkotikai

Ketvirta diena - atsikeliu kaip niekad žvali, miego netrūksta norisi nuversti kalnus (Pasirodo taip ir turi b8ti badaujant - liux jausmas). Darbas tirpsta rankose. Valgį pamiršau.... tol kol nuėjome vakare į Maximą.. o ten mišrainių skyriuje, mėsyčių skyriuje...

Taigi gryžusi namo vakare, po šopingo, sumąsčiau - jei jau yra tas jo-jo efektas, tai velniam laukti kol nukris dar svorio, jei ataugs dvigubai

Penkta, kaip ir visos likusios dienos, buvo niekuo neypatinga - maistas gryžo į mano gyvenimą. O va svoris krito. Stabiliai. Per gerą savaitę dingo dar 4 kg. Kur - neklauskit, tikrai nežinau

Taigi, jau antra diena kaip badauju - einasi daug lengviau nei pirmą kartą. Žinau, jog į maisto PC vaikščioti neverta:))) Kiek tai tęsis nežinau. Bet būtinai parašysiu.
P.S. Supratau vieną dalyką - jei pasižadu sau laikytis dietos nuo kažkada, nieko neišeina.. Na man asmeniškai reikalingas impulsas, praeitą kartą moteriškės žodžiai, dabar ... tiesa sakant nežinau kas, va atsikėlaiu ir nusprendžiau

P.P.S. nepretenduoju į jokias anoreksikes ir bulimikes..