Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(jovitah @ 2008 03 22, 18:53)
Nevartojau ir navartosiu schmoll.gif Ir kvailam aišku ,kad kontraceptikai,kaip ir visi vaistai - nuodai...Visai tikiu šiuo straipsniu verysad.gif

labas, o as netikiu. nes raso visiska nesamone. jei jau gimtu vaikai nesveiki, tai tie patys ginekologai neskirtu moterims KT.
vartojau ir as 4 m. iki nestumo, ir gime sveikas vaikas, aisku 1,5 men. anksciau, bet tikrai ne del KT vartojimo. Ir siuo metu vartoju Kt, nors MB vis teiraujas, ar dar vartoju, bet jam meluoju, sakau, kad jau nebe. Nes irgi prisiskaite kazkokiu lievu straipsniu ir tiki paskui.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 22, 18:21)
labas, o as netikiu. nes raso visiska nesamone. jei jau gimtu vaikai nesveiki, tai tie patys ginekologai neskirtu moterims KT.
vartojau ir as 4 m. iki nestumo, ir gime sveikas vaikas, aisku 1,5 men. anksciau, bet tikrai ne del KT vartojimo. Ir siuo metu vartoju Kt, nors MB vis teiraujas, ar dar vartoju, bet jam meluoju, sakau, kad jau nebe. Nes irgi prisiskaite kazkokiu lievu straipsniu ir tiki paskui.

Tai jei vyrui meluoji kad nevartoji tai reiskiadvigubai saugotes, nes jei vyras mano kad nevartoji tai naudojat dar kazkokia apsauga? Tai koks tikslas juos gerti?
Atsakyti
Vyras tikriausiai mano jog saugos naturaliu budu,kuris kaip rodo statistika veikia "TAIP arba NE principu" o mergina nekvaila ir rizikuoti nenori drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 03 27, 01:44)
Vyras tikriausiai mano jog saugos naturaliu budu,kuris kaip rodo statistika veikia "TAIP arba NE principu" o mergina nekvaila ir rizikuoti nenori drinks_cheers.gif

matau, kad Astor mane gerai suprato:)
auginant viena mazameti kudiki, kazkaip nesinori iskart turet ir antra:(
o MBV_kas jam? jis nori. bet manau, kad tik moteris gali nuspresti, ar reiks antro vaiko, ar ne? juokab, kad vaiko auginimas nera juokas, kaip kad mano dauguma vyru schmoll.gif juk vyrai tai neaugina vaiku:(
atsiprasau, kad truputi ne i tema.
bet KT as geriu ir gersiu, ir tikrai nemanau, kad jie kenkia:( nes skaiciau ne viena straipsni apie spirales, kad vat jos, tai 100% yra kenksmingesnes moters organizmui, o senatvej ne viena turi problemu su gimda, nes bet koks svetimkunis zmogaus kune nera labai gerai:(( taigi...
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 27, 17:23)
matau, kad Astor mane gerai suprato:)
auginant viena mazameti kudiki, kazkaip nesinori iskart turet ir antra:(
o MBV_kas jam? jis nori. bet manau, kad tik moteris gali nuspresti, ar reiks antro vaiko, ar ne? juokab, kad vaiko auginimas nera juokas, kaip kad mano dauguma vyru schmoll.gif  juk vyrai tai neaugina vaiku:(
atsiprasau, kad truputi ne i tema.
bet KT as geriu ir gersiu, ir tikrai nemanau, kad jie kenkia:( nes skaiciau ne viena straipsni apie spirales, kad vat jos, tai 100% yra kenksmingesnes moters organizmui, o senatvej ne viena turi problemu su gimda, nes bet koks svetimkunis zmogaus kune nera labai gerai:(( taigi...

tam yra skirti prezerwativai..kad saugotis.ir meluot wyrui manau nelabai protinga.o jei tau kas bus...ar pastosi..ar dar ka...kaip paziuresi wyrui i akys,kai pranes kad tau kas negerai ar waikui?...tfu tfu tfu...wyras tawe saugo.beto nejau negalima susitart del apsaugos kitos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 27, 13:05)
tam yra skirti prezerwativai..kad saugotis.ir meluot wyrui manau nelabai protinga.o jei tau kas bus...ar pastosi..ar dar ka...kaip paziuresi wyrui i akys,kai pranes kad tau kas negerai ar waikui?...tfu tfu tfu...wyras tawe saugo.beto nejau negalima susitart del apsaugos kitos? smile.gif

nesupratau, ka cia norejai man savo postu pasakyti g.gif
Atsakyti
o nuo prezervatyvų negims vaikai su kaliošais lotuliukas.gif Šeip nereik galvot,kad prezervatyvai visom porom tinka yra įvairių priežasčių dėl kurių nevisos poros gali juos naudot.
ax.gif
Atsakyti
Straipsnyje parasyta, jog gerai kad reikia recepto, nes db atseit gydytojai gales paskirt kontraceptikus pagal moters organizma, atseit kurie labiausiai tiks. Kai as nuejau pas ginekologe del kontraceptiku, tai ji man sako: ai nezinau, o kuriu tu nori? ar situ ar tu, vienuose maziau hormonu, kituose daugiau, rinkis pati, tuos ir israsysiu doh.gif nei ji ten ka nors tikrino nei ka, ir dar kadangi privati, tai dar pinigus sumoket turejau uz ale konsultacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2007 11 30, 21:58)

alternatyva?

aha, man irgi butu malonu suzinoti alternatyva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 04 29, 14:41)
o nuo prezervatyvų negims vaikai su kaliošais lotuliukas.gif Šeip nereik galvot,kad prezervatyvai visom porom tinka yra įvairių priežasčių dėl kurių nevisos poros gali juos naudot.
ax.gif

nesupratau, prie ko cia tie prezertvatyvai? g.gif
juk ne akmens amziuj gyvenam...
Atsakyti
Prezervatyvai prie to,kad yra manančių,kad kt blogai,o prezervatyvai išeitis,bet aš taip nemanau mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam idomu bus pasiskaityti....
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm
Atsakyti