QUOTE(Cherchikas @ 2007 12 14, 16:48)

niekas tau neliepia jų negerti, tavo gyvenimas, ką nori tą darai
merginos čia pasako savo nuomonę, jei ji nesutampa su tavo, tai ir kėliauk į kontraceptikus liaupsinančią temą
beje, nuomonę susidariau ne iš delfi, pati gėriau kontraceptikus, buvau jauna ir durna

dabar kaip pagalvoju, kokiu būdu man gydytoja skyrė juos, tai plaukai piestu stojasi : ji tiesiog paklausė kiek trunka mano ciklas ir kada pirmą kartą susirgau. viskas. man buvo 20, ji man Logest išrašė, kurios vyresnėms labiau tinka, nes hormonų kiekis didelis. o išrašė tik todėl, kad jai farmacininkai moka
apie šalutinius poveikius nerašysiu, bijau, kad į žinutės langą netilps.
beje, verslo klasės kažkuriame numeryje rašė, kaip sukasi farmacijos biznis

pasiskaityk - ten rimtesnis leidinys nei Delfi
ir iš kur čia tiek piktų žmonių renkasi
Taip, arsiu malalietku. Norit tai gerkit, norit negerkit. Norit - rukykit...Nieks neuzdraus, desit kazkam i kisene. Po 15 m. desit tiems patiems daktarams, kurie dabar jums KT su sypsena siulo, vokelius...Kad isgydytu. Tos moterys, kurios gere pries 20 metu, dauguma dabar be gimdu ir krutu vaiksto. Dabar, sako, tos KT trecios kartos

Papasakokit bobutei, apie hormonus trecios kartos
Papildyta:
QUOTE(moodring @ 2007 12 14, 04:45)
??????
tjesus tu christ, uzsistatai i mobiliaka priminima ir geri sau laimiga. Tai jau reik but atsiprasau bet kaip reikiant kvailai, kad vaistus, kuriuos reik gerti pastoviai, namuose palikinetum. gi pasiimi. num cia jau tai problema radot , cia isvsi prisiknisinejimas prie totalaus nieko
Ir isvis kaip nervina mane sitie straipsniai, jau nebesveika pasidare...
tai uzdrauskim alkoholi, uzdrauskim cigaretes, uzdrauskim soliariumus, uzdrauskim mobilius telefonus, uzdrauskim keptas bulves, apskrudusia duona...
Eikit geriau i soliariumu tema pabumbekit, kodel ten ner va tokiu straipsniu, jeigu sito gerio zala geriau irodyta..realiai irodyta, ne tai kaip cia? Bet jauciu puse cia bumbanciu pasideginusios kaip reikiant..
is vis eikit prie kokiu fritiuriniu, arba ne - prie tu temu apie keptus patiekalus "kuo savo seima sian pavaisinau" pabumbekit - gi vezi sukelia, o koks poveikis ateinancioms kartoms tai dievai tezino!!!. Ir dar savo vaikams duoda tokius nuodus ..
Vaje vaje..

ir svarbaisia - uzmuskit, bet nei vieno blogo pasisakymo ten negirdejau, nors vat tas dalykas tai mus tikrai ZUDO !!!
Kiekvienas turi savo vertybiu skale, ir kiekvieno reikalas kaip savo gyvenimo krypti rinktis..
Cherchikas, ir toliau linkiu skaityt delfi, labai savo akirati praplesi. Ir butinai tiketi

Ir mane is tikruju jie kartais tikraja to zodzio prasme prie zemes pribloskia negirdetom naujienom