As gyvenu Airijoje ir cia be gydytojo recepto KT nenusipirksi,taj bet kuri mergaite ar mergina nubegus i vaistine nei su ziburiu nerastu KT. Kiek girdejau,kad ir LT jau zada KT tik su receptu pardavineti,nes kaip skaiciau kazkurios forumietes pasisakyma,kad KT taj ne saldainiai,o vaistai,kurie daugiau ar maziau kenkia sveikatai
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2007 12 12, 18:59)
As gyvenu Airijoje ir cia be gydytojo recepto KT nenusipirksi,taj bet kuri mergaite ar mergina nubegus i vaistine nei su ziburiu nerastu KT. Kiek girdejau,kad ir LT jau zada KT tik su receptu pardavineti,nes kaip skaiciau kazkurios forumietes pasisakyma,kad KT taj ne saldainiai,o vaistai,kurie daugiau ar maziau kenkia sveikatai
labas rytas
QUOTE(Klepesova @ 2007 12 01, 13:42)
Esmė ta pato: jei niekada nenorėsiturėti vaikų- gerk... jei norėsi ateityje susilaiukti- gerai pagalvok- kad netektų po to tiems vargšams vaikams verkti dėl motinos malonumo...
Ai per daug moralizuoju- pati nesu šventoji: esu išgėrusi gal 3 pakuotes postinoro per visą savo gyvenimą... (čia gerų "draugių" paklausiusi po 2 tabletes išgėriau )Čia dar tais laikais kai jos net po 4vnt būdavo... taigis išeina kad 6 kartai- milžiniškų hormonų dozių...
Ai per daug moralizuoju- pati nesu šventoji: esu išgėrusi gal 3 pakuotes postinoro per visą savo gyvenimą... (čia gerų "draugių" paklausiusi po 2 tabletes išgėriau )Čia dar tais laikais kai jos net po 4vnt būdavo... taigis išeina kad 6 kartai- milžiniškų hormonų dozių...
Na ir? Atsitikus "nelaimei", gėriau ir aš "Postinoro". Ne tik kontraceptikų, bet net ir šito gera dozė nesuveikė (suvartota tinkamai, pagal visas instrukcijas ) . Kaip sakoma - c'est la vie... Taip po motinos malonumų atsirado mielas vaikas .
As jau 3 menesius negeriu KT jauciuosi puikiai,nors ir juos gerdama jauciuosi gerai bet smagu zinoti,kad organizmas dabar netersiamas tuo brudu
kam čia ginčitys pavojinga kt vartoti ar nepavojinga, netikiu kad bent viena paskaičiusi šia tema apsigalvos na nebent susimastys, o po to pamiršusi gyvens kaip jai protogiauir toliau gers kt. O apie šalutinius poveikius man užtenka žinoti tiek kiek kt info lapely rašo. Nemanau kad kažkieno draugės, ar jos pačios žino daugiau už mokslininkus
Kažkur kažkada skaičiau, kad išrasti vaistai vyram, 1 tablėtę išgeri tampi nevaisingas, o kitą kai nori anos poveikį panaikint. tiksliai nepamenu, gal ten kartą per metus jas gert reikėjo, ar kaip, bet RETAI. jokio šalutinio paveikio ir etc.
tos tabletes nebuvo net pradėtos gaminti, kai juos apskundė moteriškų kontraceptikų gamintojai..
paskaičiuoti nuostolius tų gamintojų nesunku, jei vyriški vaistai būtų patvirtinti...pofik moterys, svarbu babkės..
į temą, kontraceptikų negeriu, prieš 5 metus gėriau metus laiko.. buvau jauna ir durna tikiuosi tie metai mano sveikatai didelės įtakos neturėjo, arba bent dalinai mano organizmas atsisatatė...
tos tabletes nebuvo net pradėtos gaminti, kai juos apskundė moteriškų kontraceptikų gamintojai..
paskaičiuoti nuostolius tų gamintojų nesunku, jei vyriški vaistai būtų patvirtinti...pofik moterys, svarbu babkės..
į temą, kontraceptikų negeriu, prieš 5 metus gėriau metus laiko.. buvau jauna ir durna tikiuosi tie metai mano sveikatai didelės įtakos neturėjo, arba bent dalinai mano organizmas atsisatatė...
Nors jau sulaukiau Kristaus amžiaus, bet KT nesu naudojusi - jei neskaičiuosiu kelių pakuočių postinoro Bet tada buvau jauna ir kvaila ir išeities kitos neturėjau
Manau, KT yra farmacijos kompanijų auksinė karvutė, daranti milijardinius pelnus - bet aš nesiruošiu aukoti savo sveikatos ir prisidėti prie jų nerealaus pelno
Pradėkim , mielosios galvoti ne tik apie savo teisę "gyventi patogiau"
Manau, KT yra farmacijos kompanijų auksinė karvutė, daranti milijardinius pelnus - bet aš nesiruošiu aukoti savo sveikatos ir prisidėti prie jų nerealaus pelno
Pradėkim , mielosios galvoti ne tik apie savo teisę "gyventi patogiau"
Esu ištekėjusi, vaikų neturim ir manom dar kokius 6 metus neturėti, ir neįsivaizduoju kito apsisaugojimo būdo išskyrus KT. Su prezervatyvu mums abiems nieko nesigauna, spiralę dėtis, kiek zinau, gali tik gimdžiusios moterys. Mums su vyru labai patinka spontaniškas sexas, todėl visi gaubteliai ir putos atkrinta. Kartais pasiskaitau tuos skyrelius apie KT žalą, todėl klausiu, ką galėčiau be jų pasirinkti?? Kad ir kokia būtų jų žala, kol kas nežinau kito apsisaugojimo būdo kuris mums tiktų.. Šiuo metu man jau geriau KT nei vaikas..
QUOTE(ančiukė @ 2007 12 13, 21:51)
Esu ištekėjusi, vaikų neturim ir manom dar kokius 6 metus neturėti, ir neįsivaizduoju kito apsisaugojimo būdo išskyrus KT. Su prezervatyvu mums abiems nieko nesigauna, spiralę dėtis, kiek zinau, gali tik gimdžiusios moterys. Mums su vyru labai patinka spontaniškas sexas, todėl visi gaubteliai ir putos atkrinta. Kartais pasiskaitau tuos skyrelius apie KT žalą, todėl klausiu, ką galėčiau be jų pasirinkti?? Kad ir kokia būtų jų žala, kol kas nežinau kito apsisaugojimo būdo kuris mums tiktų.. Šiuo metu man jau geriau KT nei vaikas..
Na kasdien ta pacia val gert man neatrodo labai spontaniska. Kaip tik atvirksciai. O jei negrisi laiku namo? Ir dar daug tokiu "O jei". O kas su prezervatyvu blogai?
QUOTE(nep @ 2007 12 13, 21:58)
Na kasdien ta pacia val gert man neatrodo labai spontaniska. Kaip tik atvirksciai. O jei negrisi laiku namo? Ir dar daug tokiu "O jei". O kas su prezervatyvu blogai?
??????
tjesus tu christ, uzsistatai i mobiliaka priminima ir geri sau laimiga. Tai jau reik but atsiprasau bet kaip reikiant kvailai, kad vaistus, kuriuos reik gerti pastoviai, namuose palikinetum. gi pasiimi. num cia jau tai problema radot , cia isvsi prisiknisinejimas prie totalaus nieko
Ir isvis kaip nervina mane sitie straipsniai, jau nebesveika pasidare...
tai uzdrauskim alkoholi, uzdrauskim cigaretes, uzdrauskim soliariumus, uzdrauskim mobilius telefonus, uzdrauskim keptas bulves, apskrudusia duona...
Eikit geriau i soliariumu tema pabumbekit, kodel ten ner va tokiu straipsniu, jeigu sito gerio zala geriau irodyta..realiai irodyta, ne tai kaip cia? Bet jauciu puse cia bumbanciu pasideginusios kaip reikiant..
is vis eikit prie kokiu fritiuriniu, arba ne - prie tu temu apie keptus patiekalus "kuo savo seima sian pavaisinau" pabumbekit - gi vezi sukelia, o koks poveikis ateinancioms kartoms tai dievai tezino!!!. Ir dar savo vaikams duoda tokius nuodus ..
Vaje vaje.. ir svarbaisia - uzmuskit, bet nei vieno blogo pasisakymo ten negirdejau, nors vat tas dalykas tai mus tikrai ZUDO !!!
Kiekvienas turi savo vertybiu skale, ir kiekvieno reikalas kaip savo gyvenimo krypti rinktis..
Cherchikas, ir toliau linkiu skaityt delfi, labai savo akirati praplesi. Ir butinai tiketi Ir mane is tikruju jie kartais tikraja to zodzio prasme prie zemes pribloskia negirdetom naujienom
QUOTE(nep @ 2007 12 13, 22:58)
As geriau KT ne vienus metus,ir nebuvo taip,kad pamirsciau isgerti,buvau kaip "uzporgramuota" 21val. isgerti tablete o jei kur eidavau visada jas isimesdavau i rankine gerti ju nebuvo jokia kancia ar pan., jauciausi taip pat puikiai....tik va dabar nusprendziau duoti siek tiek organizmui pailseti