Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(Miegė @ 2010 06 25, 00:25)
O kad ir aš galėčiau..
Jei ne ta alergija prezervatyvams ;/

verysad.gif tada jeigu vaikiuko dar visai nenorit nelabai kas ir lieka. Yra dar žvakutės, kempinėlės ir t.t. aš asmeniškai nesu jų išbandžiusi, bet teko girdėti, kad nelabai didelis jų patikimumas, bei gali suardyti mikroflorą unsure.gif
Atsakyti
paskaitykit-geras straipsnis:

http://sveikatossalt...logija-297.html
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 07 09, 21:36)

Šiandien delfi.lt isspausdintas dar vienas panasus straipsnis šia tema, gal viskas šiek tiek paprasčiau parašyta:
http://gyvenimas.del...php?id=34910031
Atsakyti
Kazkaip sita fraze labai jau is fantastikos srities atrodo,LT vyrams ne itin rupi ka moteris vartoja,svarbu ,kad jam nieko nereiktu (galvoti ,vartoti,saugoti) wink.gif wink.gif
Cituoju:
Įdomu, kad prieš dešimt metų moterys, paklaustos, kodėl nevartoja harmoninių kontraceptikų, apie 20 proc. pasakė, kad nerekomenduoja vyras, nes saugo nuo galimo šalutinio poveikio. Pakartojus tą patį tyrimą šiandien, kad tam nepritaria vyras, pasakė tik apie 1 proc. moterų...
Atsakyti
dziugu, kad yra dar nepapirktu gydytoju, kurie paraso teisybe apie KT zala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 07 29, 20:12)
Kazkaip sita fraze labai jau is fantastikos srities atrodo,LT vyrams ne itin rupi ka moteris vartoja,svarbu ,kad jam nieko nereiktu (galvoti ,vartoti,saugoti) wink.gif  wink.gif
Cituoju:
Įdomu, kad prieš dešimt metų moterys, paklaustos, kodėl nevartoja harmoninių kontraceptikų, apie 20 proc. pasakė, kad nerekomenduoja vyras, nes saugo nuo galimo šalutinio poveikio. Pakartojus tą patį tyrimą šiandien, kad tam nepritaria vyras, pasakė tik apie 1 proc. moterų...

Na, kodėl, vyras besirūpinantis savo moters sveikata - nėra jau tokia fantastika. Tokių vyrų tikrai yra. Kai prieš kokius 4 metus ruošiausi pradėti vartoti KT, būtent MB griežtas pasakymas: „negerk to brudo - aš noriu sveikų vaikų“ ir buvo pagrindinė priežastis, kodėl atsisakiau tos minties.
Ir labai dėl to džiaugiuosi, nes ieškodami alternatyvų KT ir igrisusioms gumytėms, atradom koks gėris yra NŠP thumbup.gif Man patinka jausti savo natūralų moteriškumą. Dabar jau ir pati nesutikčiau būti „uždaryta“ amžinoj liuteininėj fazėj schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as jau virs metu nebevartoju KT, buvau durna, kad taip ilgai geriau doh.gif nepajauciau jokiu pokyciu isskyrus zinojima, kad nebezaloju saves, o mano draugei tai gal 10 kg nukrito, kai baige gert KT... bigsmile.gif gaila, kad man taip nenutiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2010 07 31, 12:22)
Na, kodėl, vyras besirūpinantis savo moters sveikata - nėra jau tokia fantastika. Tokių vyrų tikrai yra. Kai prieš kokius 4 metus ruošiausi pradėti vartoti KT, būtent MB griežtas pasakymas: „negerk to brudo - aš noriu sveikų vaikų“ ir buvo pagrindinė priežastis, kodėl atsisakiau tos minties.
Ir labai dėl to džiaugiuosi, nes ieškodami alternatyvų KT ir igrisusioms gumytėms, atradom koks gėris yra NŠP  thumbup.gif Man patinka jausti savo natūralų moteriškumą. Dabar jau ir pati nesutikčiau būti „uždaryta“ amžinoj liuteininėj fazėj  schmoll.gif

Jūs tik vieną leliuką auginat. Jei turėtumėt 2 ar tris, galbūt taip drąsiai nerašytumėt. Prisibijau aš NŠP.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 07 31, 16:15)
Jūs tik vieną leliuką auginat. Jei turėtumėt 2 ar tris, galbūt taip drąsiai nerašytumėt. Prisibijau aš NŠP.

Mūsų lelius buvo planuotas, o NŠP juk tam ir reikalingas, kad 2 ir 3 leliuko nebūtų, kol negalime sau to leisti...
Kažkada aš irgi prisibijojau, kol buvau neįsigilinusi. Maniau, kad tai tiesiog kalendorinis dienų skaičiavimas ir tiek. Pasirodo, nieko panašaus (skaičiavimas tik kaip pagalbinė priemonė ir ne anksčiau, nei turint 12 ciklų duomenis). Ir laikantis taisyklių, patikimumas yra tikrai didelis. Na, o jei pastočiau laužydama taisykles, tai kalta būčiau tik aš, o ne metodas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 02, 10:37)
Manau, kad KT yra geras ir gana patikimas nėštumų kontrolės metodas. Tačiau tai nereiškia, kad jis tinkamas bet kuriai moteriai.
Įdomu tai, jog gąsdinimas KT vyksta tuo metu, kai Lietuvoje statistikos duomeninimis bet kokią patikimą kontracepcijos būdą(KT, spiralė, prezervatyvas) naudoja mažiau nei trečdalis porų, nenorinčių susilauti vaikų.Užtat esame tarp Europos lyderių abortų skaičiumi.

Greiciausiai tai netodel Lietuvoje tiek daug abortu...

Man idomu ar dazni pasaliniai poveikiai, (gimdos pasalinimai, iaugimai, uzdegimai, cistos) nuo spirales... Kaip del sios priemones viskas ten...
Ji lyg nesustabdo naturaliu organizmo ciklu, nekenkia ovuliacijai.

Kas del sito NSP jis tinka tik turincioms reguliaru cikla. Arba pasiruoskit amziniems nepatogumams. Man nuo nervu ciklas svyruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 04 rugpjūčio 2010 - 15:38
QUOTE(Jazza @ 2010 07 31, 11:22)
Ir labai dėl to džiaugiuosi, nes ieškodami alternatyvų KT ir igrisusioms gumytėms, atradom koks gėris yra NŠP  thumbup.gif Man patinka jausti savo natūralų moteriškumą. Dabar jau ir pati nesutikčiau būti „uždaryta“ amžinoj liuteininėj fazėj  schmoll.gif

As tai supratau kad jis busimais savo vaikais rupinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 08 12, 11:56)
As tai supratau kad jis busimais savo vaikais rupinasi mirksiukas.gif

Vienas antram nekliudo mirksiukas.gif
Atsakyti