Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(viltuse @ 2010 04 24, 20:33)
Na, kaip cia pasakius, man viskas gerai buvo, kol vartojau KT, gana ilga laika, apie 4metus, taciau problemos atsirado,kai jas meciau. Jau antri metai neatsistato ciklas i vieta, negaliu be homeopatiniu vaistuku susirgt normaliai, ko iki tol nesu turejus.

sako, taip buna po KT metimo dazniausiai, nes vartojant KT, ciklas buna nenaturalus, o dirbtinai issauktas. Sintetiniai hormonai daro savo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 04 24, 21:34)
vartojant KT, ciklas buna nenaturalus, o dirbtinai issauktas. Sintetiniai hormonai daro savo sad.gif

Ciklo išvis nebūna, mm yra "netikros", vartojant KT. Jei dar planuočiau turėti vaikų, turbūt labai pagalvočiau dėl KT..
Atsakyti
o ką daryti, jei dar nenori nestuke.gif ir ieškai patikimos kontracepcijos? manau, kad jei gydytojas tinkamai parenka, reguliariai pas jį lankaisi, neturėtų būti problemų
Atsakyti
Perskaičiau, kad, pasirodo, nuo KT atsiranda celiulitas - jei tikrai taip, tada aš sugersiu šio mėn pakuotę ir psakyisu KT atia . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 04 26, 12:37)
Perskaičiau, kad, pasirodo, nuo KT atsiranda celiulitas - jei tikrai taip, tada aš sugersiu šio mėn pakuotę ir psakyisu KT atia .  unsure.gif

Taip, nuo KT ir man atsirado celiulitas. Nors ir tegeriau 1, 5 metus.
Atsakyti
Geriau KT apie 4metus.Pries metus nutraukiau,nes pradejom planuoti leliuka,deja pastoti nepavyksta,ciklas visiskai issireguliaves,nebevyksta O ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 04 27, 08:11)

O kokius KT vartojote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 04 27, 10:04)
O kokius KT vartojote?  rolleyes.gif

femina35
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 04 27, 08:11)

Įdomu, kaip jūs nusprendėte, kad būtent nuo KT jis atsirado, o ne nuo ko kito?
Atsakyti
meciau ir nesigailiu smile.gif dabar jau man jos atrodo nuodas lygiavertis nikotinui... ir priklausomybe savotiska atsiranda toms KT... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 04 26, 10:37)
Perskaičiau, kad, pasirodo, nuo KT atsiranda celiulitas - jei tikrai taip, tada aš sugersiu šio mėn pakuotę ir psakyisu KT atia .  unsure.gif

Siūlyčiau daugiau pasiskaityt apie celiulitą,nes jis atsiranda dėl daugybės priežasčių,jai jis jums toks baisus tai teks daug ko atsisakyt ir kiekvieną kart galvot,ką geri ir ką valgai.Dar gali būt ir taip,kad betkokiu atveju celiulito nepavyks išvengt.Labai daug dalykų priklauso nuo organizmo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 04 28, 16:25)
Siūlyčiau daugiau pasiskaityt apie celiulitą,nes jis atsiranda dėl daugybės priežasčių,jai jis jums toks baisus tai teks daug ko atsisakyt ir kiekvieną kart galvot,ką geri ir ką valgai.Dar gali būt ir taip,kad betkokiu atveju celiulito nepavyks išvengt.Labai daug dalykų priklauso nuo organizmo. smile.gif

KT turi įtakos celiulito formavimuisi, nes tirština kraują, o tirštėjant kraujui, sunkesnė limfos apytaka, kuri turi įtakos celiulitui.
Atsakyti