Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

Pasiskaiciusi nusprendziau ir as pasisakyti smile.gif Gerti kontraceptines tabletes turejau po cistos operacijos, nes gydytoja nemate kito budo kaip ju isvengti toliau... is pradziu buvo keista, kad skiriant tabletes nebuvo gilinamasi butent i mano cikla ir t.t. visoms tinka ? bet siaip nesiskundziau, nevemiau, kazkokiu salutiniu pozymiu nebuvo, tik trauka seksui absoliuciai dingo, bet skausmu nebuvo, viskas liuks. Deja, tik du menesius prisiverciau gerti, buvau pries ir esu pries tokia chemija, tikiuosi ateityje nebereikes ju gerti. Radau ir kitu budu kaip sumazinti skausmus ... Noriu buti naturali moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėja tėja @ 2009 09 12, 11:27)
Itogo, reik trauktis taigon, kur nebus koncervantų ir viso kito brudo... Valgysim ekologiškas daržoves, savo rankom augintas, apsieisim be mobiliakų beigi interneto (kenkia irgi, kitam skyrely skaičiau) gimdysim, kiek jau duos, ir vakarais ūturiuosim palei laužą apie visokiausius prasmingus dalykus.

Praeis maras, dar kokia balažin bjaurastis, bet natūrali atranka stipriausius paliks  bigsmile.gif

nu nereik ironizuot, į kraštutinumus...maistas dirbtinis - ir tai blogai...bet jau KT - atleiskit. kas KT geria, tas tarsi išpažįsta , kad sveikos moters natūralus vaisingumas - liga, ir ją reik gydyti. kitaip tariant, luošinti...kokie turi būt stiprūs ir kiek jų daug (dirbtinių) hormonų, kad jiems veikiant, visiškai moterims dingtų mėnesinės...taigi KT ne žaisliukas...be to, visos tos savijautos. neužteršti organizmai purtosi, atmeta, nereik džiaugtis, jei kurios priima viską, vadinas, pas jas jau anksčiau visai išsiderino moteriškasis tobulas mechanizmas.
taipogi paklauskit savęs, ar vyrai, kita vertus, gertų dėl jūsų tokį brudą (savam spermijų tūriui, greičiui ir mobilumui naikinti)...vyrui vos galvelę suskaudėtų, spjautų tuos nuodus lauk...o moteris...ne...depresija apima, libido sumažėja, tinsta, pilvas auga...ne, geria ir viskas, kaip marytės melnikaitės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 26 rugsėjo 2009 - 08:19
As nauduoju KT beveik 5 metus, svorio neesu priaugus, nors ir noreciau. ax.gif Jokio salutinio poveikio nepastebejau, tik persciaucius naudingos info supratau, kad noro nebuvimas gali buti nuo ju doh.gif
Atsakyti
As dar turejau minti kazkokia vartot KT ar KZ, bet gydytoja patare nenaudot jokiu tokiu kontraceptiku, nes turiu gimdos kaklelio zaizda schmoll.gif
Atsakyti
as irgi pries viskokias KT, spirales, pleistrus ir pan., bet neturiu kol kas pasirinkimo, butu labai sunku man su trim vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 04 11, 19:36)
as irgi pries viskokias KT, spirales, pleistrus ir pan., bet neturiu kol kas pasirinkimo, butu labai sunku man su trim vaikais.

drinks_cheers.gif su Jumis. Man ta pati beda. Tai kaip saugotis, kad to trecio nebutu? Bandziau naudoti NSP metodus - matavau temperatura ir salia taikiau kalendorini metoda. Kol mano vyrui netiketai sove mintis baigti i mane, nes anot jo: "Mes juk vakar vakare smileysex.gif , tad siryt dar sperma nesubrendo". Vos nesprogau is pykcio. Teko gerti Postinora.
Atsakyti
vartojau KT 7 menesius gydomaisiais tikslais, jau baigiau, jausmas toks, kaip is kalejimo butu paleide biggrin.gif Sakykim, jos man tiko, bet vis vien kazkas buvo ne taip-organizmas kaip uzblokuotas, jauciuosi dabar kaip i laisve paleistas paukstis. Kad niekada nebereiktu prie ju sugryzti...to linkiu ir sau ir kitoms 4u.gif
Atsakyti
Visados buvau kategoriškai prieš KT. Bet, dabar turiu du vaikus, trečias labai sukomplikuotų ir taip komplikuotą situaciją. Natūralumo kaina buvo po trys-penki nėštumo testai kas mėnesį, pastovus emocinis stresas ir įtampa (dėl galimo nėštumo), labai ilgos, labai skausmingos mėnesinės, spuogai. Nebeištvėriau įtampos, pradėjau vartoti KT - taip kad, savo kailiu išbandysiu visus privalumus ir trūkumus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 24 balandžio 2010 - 08:04
Aš jau seniai nenaudoju KT, nes per puse metų priaugau 15kg. Realiai net nepastebėjau pradžioj, kad svoris taip greitai auga. Gerai, kad jau visus numečiau smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju KT jau apie 2 metus. Gydytoja išrašė labai silpnas, Lindynette 20. Jokio šalutinio poveiko - mėnesinės kaip laikrodukas, nei svorio, nei spuogų, nei noras smileysex.gif dingo. Manau šalutinis poveikis atsiranda dėl netinkamų kontraceptikų, gal tikrai gydytojos papirktos kokių farmacininkų, kurie senos kartos arkliškai stiprias tabletes reklamuoja.. Reikėtų gydytoją keist gal tokiu atveju.
Aišku, prisiskaičius visokių baisių straipsnių susimąstau, bet nesiruošiu kolkas jų mesti. Mano draugė išvis daug metų jas gėrė, ir poto pagimdė sveiką gražų vaiką nestuke.gif Čia kiekvieno žmogaus pasirinkimas..
Atsakyti
[quote=beprotiskai_fantastiska,2010 04 24, 17:49]
.... Manau šalutinis poveikis atsiranda dėl netinkamų kontraceptikų, gal tikrai gydytojos papirktos kokių farmacininkų, kurie senos kartos arkliškai stiprias tabletes reklamuoja.. Reikėtų gydytoją keist gal tokiu atveju.

ne, ne del farmacininku...salutinis poveikis buna, kai netinka tu dvieju hormonu-estrogenu ir progesterono, esanciu visu KT sudetyje dozes...vienoms buna per silpnos, kitoms per stiprios, uztat yra salutinis poveikis-tai tas, tai anas...Beda tame, kad musu ginekologai tingi, ar nenori padaryti mums hormoniniu tyrimu...Man paciai baigesi liudnokai, kai netiko vienu KT dozes, jos buvo man per silpnos, issauke nesustojanti kraujavima, kai pakeite kitomis, vos su didesne doze, viskas normalizavosi, tai uzteko isbandyti dvi rusis, kad atrasti savasias smile.gif Ir dar galiu pridurti, kad be isimciu VISOS KT GADINA KEPENIS, O GERA DARO -TAI APSAUGO NUO KIAUSIDZIU VEZIO, rasoma, kad tai mokslo istirta, nezinau.... 4u.gif
Atsakyti
Na, kaip cia pasakius, man viskas gerai buvo, kol vartojau KT, gana ilga laika, apie 4metus, taciau problemos atsirado,kai jas meciau. Jau antri metai neatsistato ciklas i vieta, negaliu be homeopatiniu vaistuku susirgt normaliai, ko iki tol nesu turejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 24 balandžio 2010 - 18:33