Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

Aš ir juos naudojau gydymo tikslais, bet po to man labai daug priaugo svorio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moksliukė: 04 rugsėjo 2009 - 13:42
Nesu pries KT, bet pati ju nevartoju. Nepatinka man chemija bigsmile.gif
Atsakyti
skaiciau as situos debatus:kas uz, kas pries, ir labai jau uzsimaniau pasisakyt. uzkliuvo man retoriski klausimai? KODEL KT NEUZDRAUDZIA?
moterytes... visais laikais pelningiausios sferos buvo: narkotikai, ginklai ir seksas, malonus ar su prievarta, bet...buvo, yra ir tikrai bus... argi gali uzdrausti tai, kas dabar taip pelninga?m? pamastykit, jei jau pradedama gert, tai nesa pinigelius, ir nemenkus, nes |KT| geria ne viena ir ne dvi... musu visu organizmai yra skirtingi, imunitetas ir fiziolgines savybes taip pat... del to vienu tai nesaugo, kitom kenkia, kitos lyg niekur nieko...as suprantu,kad dabar nera nieko sveiko, BET jei ir toliau bus ziurima taip pro pirstus, mes brisim i gilia gilia duobe... ne veltui yra teorija, kad zmones zemeje yra kaip parazituojantys gyviai-tam, kad viska sunaikintu ir susinakintu patys... gerai kazkuri cia primine, akd visokie vaistai, vartojami dar tik apie 40 meteliu...taigi...labai paankstinus lytinius santykius imanoma sulaukti tik trecios kartos....o kelinta esame mes pacios? pirma? na gal geriausiu atveju antra, ... tai tik mano naivus galbut mastymas, bet as esu uz tai, kad jei zinai kas yra negerai, tai suprask ir stengtis naudoti kazka tai minimaliai, juk visada reikia pradeti nuo saves...
Atsakyti
Man dar keista būna skaityti kaip dauguma gydytojų ir vartojančių KT sako, kad natūralūs būdai - tik toms kurių ciklai idealūs. Tai visiška netiesa. Nuo paauglystės labai lengvai skirdavau vaisingas-nevaisngas dienas ir turint super nereguliarų ciklą kaip mano, tai būdavo vienintelis būdas sužinoti, kada man bus mmm ir taip planuoti keliones, maudynes ir kitus malonumus. Bet KT gamintojams, kurie, kaip kartais teigiama, remia kai kuriuos gydytojus, būtų labai nenaudinga, jei tie patys gydytojai išmokytų moteris nustatyti tas maksimum 7 vaisingas dienas per ciklą. Per kurias labai bijant nestuke.gif galima susilaikyti, arba jei jau labai norisi sunaudoti kelis pakiukus prezervatyvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 07 rugsėjo 2009 - 21:34
Galiu perleisti prezervatyvų Durex Performax,vienas 1,50 Lt... 4u.gif Galioja iki 2013 m 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi - vartojau KT apie 3 metus. As priaugau 8kg, nors reklamoje rasoma,jog tai naujos kartos ir svoris nekinta. Blogiausia,kad tie kilogramai nekrenta. Jau apie metus nebevartoju KT, taciau kg vistiek nekrenta(sportuoju, derinu maista). Man atsirado striju ir celiulitas, nors anksciau ju neturejau. Kai nustojau juos vartoti,tai plaukai kuokstais slinko. verysad.gif Viskas tik del milzinisku pinigu, niekam nerupi musu ir musu vaiku sveikata, todel reikia dometis pacioms ir netiketi reklama. Daugiau to meslo nebegersiu - laiku pastebejau straipsnius apie tai ir nutraukiau vartojima iskart. Ir kitas merginas raginu dometis, kokius vaistus geriate ir apskritai, ka valgote. Maisto produktuose pilna vezi, smegenu pakitimus ir kitus dalykus sukelianciu konservantu, todel visada reikia labai atidziai skaityti informacinius lapelius bei etiketes.
Atsakyti
Zinoma, kai geriam tiek visokiu vaistu, valgom koncervantus - nekeista, kad pagimdyti ir auginti sveika vaika tuoj taps laimingas atsitiktinumas.
Atsakyti
Itogo, reik trauktis taigon, kur nebus koncervantų ir viso kito brudo... Valgysim ekologiškas daržoves, savo rankom augintas, apsieisim be mobiliakų beigi interneto (kenkia irgi, kitam skyrely skaičiau) gimdysim, kiek jau duos, ir vakarais ūturiuosim palei laužą apie visokiausius prasmingus dalykus.

Praeis maras, dar kokia balažin bjaurastis, bet natūrali atranka stipriausius paliks bigsmile.gif

Atsakyti
gyvenime 3 tabletes KT gėriau ir po visų 3 taip vėmiau, kad atsimenu ir dabar nors jau kokie 8m praėjo verysad.gif
čia buvo gydytojos gydymas KT, kad sutrikęs ciklas susireguliuotų doh.gif
Atsakyti
Kažkada seniai vartojau KT. prieš penkis gal metus.
Šiuo metu laukiuosi. Tai galiu pasakyti kad vartojant KT ir laukiantis mano organizmas jaučiasi panašiai. Ir tada ir dabar prisirinko skysčių. Dar nepradėjus augt pilvui užsimetė keli kg. Atsirado celiulitas ir patino pirštai. Padidėjo ir pasidarė sunkios ir jautrios krūtys.

Tai va.

O dėl to ciklo, jo idealaus ne visom ir būna.

Kai mečia Kt saugojomės prezervatyvais, o po to gal du metus natūraliai, o per vaisingas dienas prezervatyvu, jei jau noras būdavo. Jis aišku būdavo - nes tokia gamta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O pastoti sau leidau kai to norėjau smile.gif
Atsakyti
As vartojau KT 2 metus, svorio priaugusi nuo ju neesu, kiek sveriau pries 2 metus tiek ir dabar sveriu (+- 1 kilogramas), blogos savijautos nuo KT taip pat niekada nejauciau, na turiu gera organizma turbut smile.gif
Bet va pries menesi meciau gerti KT, leliuko dar neplanuoju ir neplanuosiu kuri laika, meciau nes per daug blogu kalbu prisiklausiau, mama pastoviai ragindavo mesti, o dabar ir vyras prisidejo prie tu raginimu, prisiklauses blogu kalbu apie KT padaroma zala smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Holly-: 12 rugsėjo 2009 - 21:23
Galiu perleisti prezervatyvų Durex Performax,vienas 1,50 Lt... 4u.gif Galioja iki 2013 m 4u.gif
Atsakyti