Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(astor @ 2008 10 23, 17:22)
Neatsakysiu nieko,nes matau,kad beprasmiska,nes nezinai nei kas tie hormonai,nei kaip veikia organizme,o gal tau perdaug sudetinga zinoti,nes jau nekarta rasiau kas ir kur veikia.Pradek dometis zmogaus biologija,kokios funkcijos ir procesai vyksta musu organizmuose tai bus lengviau daug dalyku suprast.
Papildyta:

o kas tos priemones zvakutes kurios grauzia ir jas naudojant galima pastot,gal varine spirale kuri taip pat turi daug salutiniu poveikiu,gal hormonine spirale kuri taip pat yra hormonine.Apie prezervatyvus tik man nekalbekit,nes as ju isvis nepripazystu.

Kiekvienas renkasi pagal save, atitinkamai prisiimdamas ir riziką. ir manau nereikia nei smerkti, nei peikti - būkime vieni kitiems tolerantiškesni wink.gif
Atsakyti
O jei geriami kontraceptikai BE estrogeno tik su progestinais - vadinasi homoseksualumas išnyks? Ir kas tada jį masiškai sukėlė pvz. romos imperijos laikais, kai kiekvienas "normalus" pilietis vyrus (ar bent berniukus) mylėti turėjo tongue.gif

Be abejo, hormonai yra tokie dalykai, kurie nepaprastai daug keičia organizme, nedidelis jų kiekis jau turi poveikį. Tačiau tai ne CHEMIJA, ne kažkas organizmui nepažįstamo.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 10 25, 10:46)
O jei geriami kontraceptikai BE estrogeno tik su progestinais - vadinasi homoseksualumas išnyks? Ir kas tada jį masiškai sukėlė pvz. romos imperijos laikais, kai kiekvienas "normalus" pilietis vyrus (ar bent berniukus) mylėti turėjo tongue.gif

Be abejo, hormonai yra tokie dalykai, kurie nepaprastai daug keičia organizme, nedidelis jų kiekis jau turi poveikį. Tačiau tai ne CHEMIJA, ne kažkas organizmui nepažįstamo.

drinks_cheers.gif dėl tų kontraceptikų ir homoseksualų tai tikrai juokinga,jų visais laikais buvo ir bus ir jie atsiranda tikrai ne dėl to,kad jų močiutės ar mamos vartojo kt,nes istorija tai rodo ir apsigimimų nemanau,kad sumažėtų jai moterys nustotų kt vartot,nies daug moterų gimdo nesveikus vaikus nors ir nei vienoj kartoj kt vartota nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 10 25, 01:04)
suprantu tave puikiai,suprantu tavo nusistatymą,bet suprask,kad yra moterų kurioms kt yra gera apsaugos periemonė,o kaikam net dar daugiau.Kiekvienam skirtingai -pvz. vienėm žaloji arbata vaistas,o kitiem nuodai.

blush-anim-cl.gif tease.gif gerai gerai smile.gif suprantu......
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad visada tų apsigimimų būdavo, tik neturėdavo gydytojai tiek aparatų ir tie mažyliai mirdavo. Tuom ir baigdavavosi visos kalbos. Homoseksualai irgi kažkokia nesąmonė, pažįstu vieną babą, kurios sūnus toks ir spėkit ar ji senolė vartojo KT? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 10 27, 10:51)
Man irgi atrodo, kad visada tų apsigimimų būdavo, tik neturėdavo gydytojai tiek aparatų ir tie mažyliai mirdavo. Tuom ir baigdavavosi visos kalbos.

Būtent, anksčiau, netgi dar tam pačiam 20a. pirmoj pusėj tiek kūdikių, tiek juos gimdančių motinų mirdavo labai daug ir tai buvo visai normalu. O dabar tie patys netvirti mažyliai išgyvena, o kaltinama vien KT, kad dėl jų čia apsigimimai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 10 27, 14:04)
Būtent, anksčiau, netgi dar tam pačiam 20a. pirmoj pusėj tiek kūdikių, tiek juos gimdančių motinų mirdavo labai daug ir tai buvo visai normalu. O dabar tie patys netvirti mažyliai išgyvena, o kaltinama vien KT, kad dėl jų čia apsigimimai ir t.t.

apsigimimų būdavo visais laikais. tik anksčiau vykdavo natūrali aplinka ir silpni, bei apsigimę kūdikiai mirdavo, o dabar net silpniausiuosiu gali išgelbėti. ne vien tik KT dėl apsigiminų kaltina. ir oro užterštumą, ir genetiškai modifikuotą maistą, ir rūkymą, ir alkoholį, narkotikus, vaistus ir dar daug visokių veiksnių kaltina.
o dėl homoseksualumo, velnias žino kaip ten yra iš tikrųjų. faktas tas, kad šis reiškinys yra įgimtas. yra žinoma, kad jei embrionas iki 1mėn gauna padidintą dozę moteriškų hormonų,vaisius (berniukas) gimsta homoseksualus. lygiai ir mergaitėm taip būna, jei gauna vyriško hormono. KT yra moteriškų hormonų "veisykla", todėl visai įmanomas reikalas... žinoma, 100% tikėti negalima, bet...
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 23, 12:22)
ir iš kurių patikimumu (nuo nėštumo) procentaliai KT prilygsta tik  bene 1 (jei kalbam apie negimdžiusias moteris). Todėl merginos ir renkasi KT, nes nenorint turėti vaikų ir nesipykti su vaikinu (kurių daugumas tokių dalykų kaip prezervatyvai jų pačių patogumo dėlei "netoleruoja"), daug alternatyvų kaipo ir nėra.
kad KT nėra vitaminai supranta visos, bet nei viena beveik negalvoja, kad jai tas bus... čia kaip su bet kokia liga, pvz. kitiems va vėžys plaučių išsivysto nuo rūkymo, bet avdrug ne man, einu parūkysiu.

o mes su MB 10m vien prezervatyvais saugojomes... puiki apsisaugojimo priemone thumbup.gif ir lytini gyvenima pradejau tik su prezervatyvais... pries tai su vaikinu aptare, kad atsiduosiu jam ti tuo atveju jei jis naudos prezervatyva... jis nepriestaravo... jei butu priestaraves... butu nieko negaves... tongue.gif (man tada buvo 17 ir prezervatyva o ne KT pasirinkom pagrinde todel, kad as ir mano draugas rupinomes mano ir mano busimu vaiku sveikata)

dabar kai jau turiu 2 vaikucius ir daugiau vaiku nebeplanuoju sugalvojau isbandyti kontraceptikus... gydytoja parinko man kontraceptini zieda...

taigi esu rami, kad jei ir pakenksiu sveikatai tai tik savo... o ne vaiku...

Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 10 27, 09:51)
Man irgi atrodo, kad visada tų apsigimimų būdavo, tik neturėdavo gydytojai tiek aparatų ir tie mažyliai mirdavo. Tuom ir baigdavavosi visos kalbos. Homoseksualai irgi kažkokia nesąmonė, pažįstu vieną babą, kurios sūnus toks ir spėkit ar ji senolė vartojo KT? lotuliukas.gif

niu o tu klausei jos tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 10 28, 16:45)
o mes su MB 10m vien prezervatyvais saugojomes... puiki apsisaugojimo priemone  thumbup.gif  ir lytini gyvenima pradejau tik su prezervatyvais... pries tai su vaikinu aptare, kad atsiduosiu jam ti tuo atveju jei jis naudos prezervatyva... jis nepriestaravo... jei butu priestaraves... butu nieko negaves...  tongue.gif (man tada buvo 17 ir prezervatyva o ne KT pasirinkom pagrinde todel, kad as ir mano draugas rupinomes mano ir mano busimu vaiku sveikata)

dabar kai jau turiu 2 vaikucius ir daugiau vaiku nebeplanuoju sugalvojau isbandyti kontraceptikus... gydytoja parinko man kontraceptini zieda...

taigi esu rami, kad jei ir pakenksiu sveikatai tai tik savo... o ne vaiku...

Labai atsakingas poziuris smile.gif

SM tarp KT salininkiu vyrauja isitikinimas, kad KT skeptikes nesupranta organizme vykstanciu procesu lotuliukas.gif Bet kad pacios gal truputi ''pro sali'' supranta, tokiu abejoniu nepastebejau. Bet kokie gincai beprasmiski, nes kad ir ka parasytum cia apie KT zala, tyai bus pavadinta nesamone blink.gif

(atsiprasau uz sveplavima, PC svetimas, nemoku ijungt doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 10 22, 20:47)
Tik gydymo atveju alternatyvos, matyt, nėra, o apsaugos, sakyčiau, net ne viena biggrin.gif .

pasakyk prasau nors viena tokia pat efektyvia, kuri po naudojimo vel leistu susilaukti vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 29, 16:51)
pasakyk prasau nors viena tokia pat efektyvia, kuri po naudojimo vel leistu susilaukti vaiku.

KT efektyvumas, sakyčiau, gerokai perdėtas. Tai akivaizdu vien paskaičius SM. Beje, garantijos, kad po KT naudojimo vėl susilauksi vaikų nėra. Pažįstant savo kūną ir tvarkingai naudojant puikiausiai apsaugo tiek prezervatyvai, tiek NŠP 4u.gif .
Atsakyti