QUOTE(zhirnius @ 2008 09 13, 12:39)
kiekvienos moters organizmas- savitas. kiekviena žinom, na, bent jau šį tą, kas mūsų organizmam tinka o kas ne. pvz aš alergiška C vitaminui. bet tai nešaukiu ant viso svieto, kad gink Die, negerkit, moterys, vitamino C, vartokit kuo mažiau citrusinių vaisių.... KT vienom tinka, kitom ne. juk dėl to ir taikomos atskiros vaistų rūšys kiekvienam žmogui. mano mama ir teta turi aukštus kraujo spaudimus. vienai vienos rūšies vaistai tinka, kitai ne. Pavydžiu merginoms bei moterims, kurios apsieina be KT... aš ir maniau, kad tai nuodja organizmą, kol galų gale neatsidūriau ligoninėj dėl skausmų ir nesiliaujančio krajavimo. dar truputis-ir būčiau su šv. Juozapu kortom lošusi.... pradėjau gert Kt... ir nebealpstu nuo skausmo, neklykiu ir jaučios laiminga. visad bus tokių, kurių organizmai netoleruos KT. bet tai nereiškia, kad VISOS.
Papildyta:
su metais keisis ir hormonų kiekis jos organizme bei ir pats organizmas. tai lems ir "spoguotumą" ar kt dalykus, kaip pvz mentruacinius skausmus. tad tai visiškai neįrodo, kad nutraukus KT jai atsiras "daugiau spuogų".
Papildyta:
su metais keisis ir hormonų kiekis jos organizme bei ir pats organizmas. tai lems ir "spoguotumą" ar kt dalykus, kaip pvz mentruacinius skausmus. tad tai visiškai neįrodo, kad nutraukus KT jai atsiras "daugiau spuogų".
Ir aš man taip yra buve dėl tų kraujavimų,prarasdavau daug kraujo,nes sirgdavau ms ištisai su kelių dienų pertraukom ir alpdavau ir t.t.,net į mokslus ir į darbą eit negalėdavau ir t.t.
Nemanau,kad man iškils daugiau problemų,nes teisingai pasakei su amžium keičiasi organizmas.Dariau pertrauka,nes planavom vaikęlį,tai 2 metus nevartojau-nėštumas,gimdymas ir t.t.Spuogų neatsirado,MS buvo beveik normalios.Po gimdymo ir maitinimo vėl pradėjau naudot kt,nes man tai labai gera ir patikima apsaugos priemonė ir dėl gausaus kraujavimo MS metu ir skausmų,bet ciklas tai jau tikrai neopalyginsi koks buvo prieš pradedant kt vartojima,jos sureguliavo mano hormonų pusiausvyrą.