Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(zhirnius @ 2008 09 13, 12:39)
drinks_cheers.gif kiekvienos moters organizmas- savitas. kiekviena žinom, na, bent jau šį tą, kas mūsų organizmam tinka o kas ne. pvz aš alergiška C vitaminui. bet tai nešaukiu ant viso svieto, kad gink Die, negerkit, moterys, vitamino C, vartokit kuo mažiau citrusinių vaisių....  tongue.gif KT vienom tinka, kitom ne. juk dėl to ir taikomos atskiros vaistų rūšys kiekvienam žmogui. mano mama ir teta turi aukštus kraujo spaudimus. vienai vienos rūšies vaistai tinka, kitai ne. smile.gif  Pavydžiu merginoms bei moterims, kurios apsieina be KT... aš ir maniau, kad tai nuodja organizmą, kol galų gale neatsidūriau ligoninėj dėl skausmų ir nesiliaujančio krajavimo. dar truputis-ir būčiau su šv. Juozapu kortom lošusi....  biggrin.gif pradėjau gert Kt... ir nebealpstu nuo skausmo, neklykiu ir jaučios laiminga.  bigsmile.gif visad bus tokių, kurių organizmai netoleruos KT. bet tai nereiškia, kad VISOS.  rolleyes.gif  4u.gif
Papildyta:

su metais keisis ir hormonų kiekis jos organizme bei ir pats organizmas. tai lems ir "spoguotumą" ar kt dalykus, kaip pvz mentruacinius skausmus. tad tai visiškai neįrodo, kad nutraukus KT jai atsiras "daugiau spuogų".  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir aš man taip yra buve dėl tų kraujavimų,prarasdavau daug kraujo,nes sirgdavau ms ištisai su kelių dienų pertraukom ir alpdavau ir t.t.,net į mokslus ir į darbą eit negalėdavau ir t.t.
Nemanau,kad man iškils daugiau problemų,nes teisingai pasakei su amžium keičiasi organizmas.Dariau pertrauka,nes planavom vaikęlį,tai 2 metus nevartojau-nėštumas,gimdymas ir t.t.Spuogų neatsirado,MS buvo beveik normalios.Po gimdymo ir maitinimo vėl pradėjau naudot kt,nes man tai labai gera ir patikima apsaugos priemonė ir dėl gausaus kraujavimo MS metu ir skausmų,bet ciklas tai jau tikrai neopalyginsi koks buvo prieš pradedant kt vartojima,jos sureguliavo mano hormonų pusiausvyrą.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 13, 11:43)
drinks_cheers.gif Ir aš man taip yra buve dėl tų kraujavimų,prarasdavau daug kraujo,nes sirgdavau ms ištisai su kelių dienų pertraukom ir alpdavau ir t.t.,net į mokslus ir į darbą eit negalėdavau ir t.t.
Nemanau,kad man iškils daugiau problemų,nes teisingai pasakei su amžium keičiasi organizmas.Dariau pertrauka,nes planavom vaikęlį,tai 2 metus nevartojau-nėštumas,gimdymas ir t.t.Spuogų neatsirado,MS buvo beveik normalios.Po gimdymo ir maitinimo vėl pradėjau naudot kt,nes man tai labai gera ir patikima apsaugos priemonė ir dėl gausaus kraujavimo MS metu ir skausmų,bet ciklas tai jau tikrai neopalyginsi koks buvo prieš pradedant kt vartojima,jos sureguliavo mano hormonų pusiausvyrą.

wawa... aš ir sakau.... nesulyginsi.... rolleyes.gif kaip anksčiau net nežinodavau kada mane užklups raudonoji armija, taip dbr esu rami. ir tos dienos nebetemdo mano gyvenimo. tiesiog ateina ir praeina.... rolleyes.gif o kiek laiko nevartojai, kol pastojai? mat man tai ir aktualu.... cool.gif wub.gif
Atsakyti
Daznai ilendu cia pasiskaityti ir nutariau parasyti savo nuomone. Esu grieztai pries KT kaip gimstamumo reguliavimo buda, yra begales kitu budu, kaip nepastoti ir nepakenkiant savo sveikatai. KT galima toleruoti kaip vaista gydymui.
Todel noriu visoms palinketi kuo geresnes sveikatytes ir graziu sveiku vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 09 13, 14:03)
wawa... aš ir sakau.... nesulyginsi....  rolleyes.gif kaip anksčiau net nežinodavau kada mane užklups raudonoji armija, taip dbr esu rami. ir tos dienos nebetemdo mano gyvenimo. tiesiog ateina ir praeina.... rolleyes.gif  o kiek laiko nevartojai, kol pastojai? mat man tai ir aktualu....  cool.gif  wub.gif

Kai pradėjom planuot vaikutį nustojau gert kt,bet dar kažkurį laiką saugojomės žvakutėmis.MS nedingo ir jokių pokičių nejaučiau,tik kas vakarą būdavo neramu ar tikrai nieko nepamiršau,nes buvo keista,kad nereik išgert tabletės.Kai tik nustojom saugotis ir pastojau "nevaisingomis"dienomis mirksiukas.gif Natūralius saugojimosi būdus man daktarai liepė pamiršti,nes galėčiau net per MS pastot.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 13, 23:43)
Kai pradėjom planuot vaikutį nustojau gert kt,bet dar kažkurį laiką  saugojomės žvakutėmis.MS nedingo ir jokių pokičių nejaučiau,tik kas vakarą būdavo neramu ar tikrai nieko nepamiršau,nes buvo keista,kad nereik išgert tabletės.Kai tik nustojom saugotis ir pastojau "nevaisingomis"dienomis mirksiukas.gif Natūralius saugojimosi būdus man daktarai liepė pamiršti,nes galėčiau net per MS pastot.

jasno, ačiux... biggrin.gif 4u.gif esu dbr informuota... žiūrėsim kaip mums čia seksis.. tik dar šiek tiek palūkėsim.. blush2.gif bet žinai, info rinkt jau geriau, nei paskui pametus galvą lakstyt. tongue.gif
Atsakyti
Aš ir nustojau gerti KT po puses metu, nes nebenorėjau daugiau kankinti savo kūno, nes mačiau, kad jam tas nepatinka... vis dazniau paskaudedavo kepenis, plaukai beje labiau slinko, daugiau apgameliu ir demeliu ant kuno atsirado ir pan. Netgi nuotaikos man svyruodavo labiau smile.gif O va dabar praejus kazkur 3 menesiams nuo metimo - savijauta pagerejo.
Nors man irgi ginekologas israse KT , nes buvo skaudzios ir ilgos menesines, bet zinokit manau susitvarke viskas ne del to, kad jas geriau, o siaip pakeiciau gyvenimo buda, daugiau grynam ore, sportuoju, medituoju, per tas dienas save palepinu kuo yvairesniu maistu ir siaip pozityvus mastymas padeda, kad kuo toliau tuo mano organizmui geriau rolleyes.gif
Nezinau ar buvo cia ymesta si nuorodele, bet galite paskaityti apie KT pasekmes http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastic_girl @ 2008 09 15, 17:50)
Aš ir nustojau gerti KT po puses metu, nes nebenorėjau daugiau kankinti savo kūno, nes mačiau, kad jam tas nepatinka... vis dazniau paskaudedavo kepenis, plaukai beje labiau slinko, daugiau apgameliu ir demeliu ant kuno atsirado ir pan. Netgi nuotaikos man svyruodavo labiau  smile.gif  O va dabar praejus kazkur 3 menesiams nuo metimo  - savijauta pagerejo.
Nors man irgi ginekologas israse KT , nes buvo skaudzios ir ilgos menesines, bet zinokit manau susitvarke viskas ne del to, kad jas geriau, o siaip pakeiciau gyvenimo buda, daugiau grynam ore, sportuoju, medituoju, per tas dienas save palepinu kuo yvairesniu maistu ir siaip pozityvus mastymas padeda, kad kuo toliau tuo mano organizmui geriau  rolleyes.gif
Nezinau ar buvo cia ymesta si nuorodele, bet galite paskaityti apie KT pasekmes http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm  blink.gif
Eilinis pigus straipsniukas doh.gif Vien sakinys,kad kontracepsija suteikia laisvę paleistuvystei ir neištikimybei parodo autoriaus požiūrį i moterį,o straipsnio pabaigoja "netikit Dievu-tikėkit faktais" lotuliukas.gif įdomu kokiais,kad mes moterys visos paleistuvės,nes naudojam kontracepsija.
Šalutiniai poveikiai kurie pasitaiko,bet nebutinai atsiranda visiems,todėl ir sakoma "šalutinis",o ne "pasekmė".Net ir apelsinas ar medus vieniems sveikatos šaltinis o kitiems sveikatos sutrikdymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 16 rugsėjo 2008 - 13:14
QUOTE(astor @ 2008 09 16, 13:06)
Eilinis pigus straipsniukas doh.gif Vien sakinys,kad kontracepsija suteikia laisvę paleistuvystei ir neištikimybei parodo autoriaus požiūrį i moterį,o straipsnio pabaigoja "netikit Dievu-tikėkit faktais" lotuliukas.gif įdomu kokiais,kad mes moterys visos paleistuvės,nes naudojam kontracepsija.
Šalutiniai poveikiai kurie pasitaiko,bet nebutinai atsiranda visiems,todėl ir sakoma "šalutinis",o ne "pasekmė".Net ir apelsinas ar medus vieniems sveikatos šaltinis o kitiems sveikatos sutrikdymas.

pažiūrėkit kas rašė straipsnį. vdu.lt - ryškiai referatas, rašytas kokiam teologijos fakultete ar kažkas panašaus
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 16, 20:58)
pažiūrėkit kas rašė straipsnį. vdu.lt - ryškiai referatas, rašytas kokiam teologijos fakultete ar kažkas panašaus

Na net teologijos studentui rašyti tokias švelniai tariant blevyzgas, kažkaip nesolidu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 16, 20:51)
Na net teologijos studentui rašyti tokias švelniai tariant blevyzgas, kažkaip nesolidu  schmoll.gif

o ką jam vargšui daryt, jei dėstytojai liepė unsure.gif ? nepasakysi ne
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 17, 00:19)
o ką jam vargšui daryt, jei dėstytojai liepė  unsure.gif ? nepasakysi ne

drinks_cheers.gif uz sirdies griebe,kad vaikas apsinuodijo...bet kiek zn kad KT perdozavimas negalimas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 17 rugsėjo 2008 - 00:59
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 16, 23:19)
o ką jam vargšui daryt, jei dėstytojai liepė  unsure.gif ? nepasakysi ne

Prisėsi, gerai pagalvoti, surinkti informaciją iš rimtų, patikimų šaltinių ir parašyti normalų referatą mirksiukas.gif

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 17, 01:55)
drinks_cheers.gif uz sirdies griebe,kad vaikas apsinuodijo...bet kiek zn kad KT perdozavimas negalimas dalykas.

Galimas, jei vaikas visą pakuotę sukramtė. Tik ne mažiau pavojinga situacija būtų, jei vaikas apsinuodytų pvz vaikiškais vitaminais su geležim .
Atsakyti