Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

gerai ,kad tu zinanti ir t.t.
o pvz yra visiskai zaliu mrginu,kurioms nuo spuogotumo skiria KT.man tai yra lb neprotinga.as kalbu kartu ir apie save,kad BUVAU visiskai zalia.o man is lankstinuko jas paskire.vat jei kraujavimas bus,tai pereisi i lindynette30..pff..spkoviau as ant tokiu daktariu..kai seimos gydytoja man pratesia KT recepta..o po keliu sav,as ateinu kosijant krauju,man sako kad tai plauciu uzdegimas..NA JUK DAKTARAI GERIAU ZINO.JUK GIDO MANE NUO MAZENS.20 METU GIDE.o kas dbr? galejau mest ir vsio.ir nebutu problemu kojai.nesakyk astor ir nevaryk ant merginu,kurios nepaklause ar dar ko nepadare.juk neeisi pas daktare (KAI NET NESUPRANTI KOKI VAISTA SKIRIA) ir neklausi "-o man akis neuzpuliuos,o man nenestes,o man tas nebus,gal galvai padarikit tirima,o gal anam.jos nesuinteresuotos net atsakyt dorai.galetuu aplamai skirt KT tik tada kai bus padaryti visi privalomi tyrimai.bet pas mus gi puse lietuvos merginu kazkuo serga.ir neapsimoka tada skirt.paklasuk ar tos kurios dirba ginekologem vartoja ta bruda? ne.nei viena.arba lb sveika moteris pasidarius visus tyrimus.
[/quote]
Reikia žinot ką vartoji,bet ką ar cheminius vaistus ar homopatinius.Aš neikart nesakiau,kad reik aklai pasikliaut gyditojų receptais.Jai nėra galimybių sužinot,tai ir nereikia vartot.Aš kalbu apie moteris žinančias apie kt ir jų pobveikį.Taip vartoja tą "bruda" ir medikės ir daug [pasaulio gerai išsilavinusių ir apsišvietusių moterų.
Papildyta:
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 11, 14:31)
Aspirinas net nenuimtas is vaistu...o tiek laiko vartoje zmones  citramona,nuo galvos skausmo..jau yra nuimtas is apyvartos.nes sukelia kepenu kazkokiaiten mazytei daliai vezi...man drauge pasakojo,(mokosi ji dietologe)kad zmones mirdavo.dabar nei vienoj vaistinei ju nebenusipirksi.as suzinojus viska ismeciau i klozeta.o buvo ju 3pakeliai dar...brr. va inkstu geldeliu vezis

Čia jūs kalbat apie sovietmečio vaistus,apie citramoną jau prieš 20 metų buvo žinoma,jų blogas poveikis yra įroditas.Rusiškų vaistų dar ir dabar galima turguose nusipirkt kurių neaiški sudėtis ir poveikis.Analginas gadina širdį,citramonas kepenis ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 11, 14:33)
Ar pas mus daktarai labai sveikata trykšta? Kažkodėl ne. Net sesutėmis dirbančioms nuo nuolatinio darbo su vaistais visokių problemų būna su sveikata. Ir nenustebčiau jei ir ginekologės KT vartoja... Bet pvz įdomus toks dalykas: Rusijoj kažkur (manau ne tik ten) yra tokia mokykla sveikatingumo. Jos vadovas Lietuvoj seminarą skaitė, kuriame dalyvavo mano draugė. Tai jis pasakojo, kad jei jo darbuotojas suserga, jis iš karto jį atleidžia iš darbo, nes kaip žmogus, kuris pats savo sveikatos išlaikyt nesugeba gali padėti tai padaryti kitiems? smile.gif
Per žiauru ko gero, bet logikos yra smile.gif O pas mus kas darosi  blink.gif

Visiškas apsurdas,daug ligų ateina per genus,jos pasireiškia metams bėgant,daug ligų yra virusinės ir jų kartais sunku išvengti,imunitetą taip dažnai lemia genetika,taip pat stresai,nuovargis,yra dalykų kurių neišvengsi,o kur dar vėžinai susirgimai ir t.t.Tam daktarui reikėtų pačiam kaikur pasigydit jai jis žmonių nuo robotų neskiria,betkoks mechanizmas dyla vartojamas,o mūsų kūnai irgi neamžini.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 11, 16:34)
Visiškas apsurdas,daug ligų ateina per genus,jos pasireiškia metams bėgant,daug ligų yra virusinės ir jų kartais sunku išvengti,imunitetą taip dažnai lemia genetika,taip pat stresai,nuovargis,yra dalykų kurių neišvengsi,o kur dar vėžinai susirgimai ir t.t.Tam daktarui reikėtų pačiam kaikur pasigydit jai jis žmonių nuo robotų neskiria,betkoks mechanizmas dyla vartojamas,o mūsų kūnai irgi neamžini.

Matot, astor, yra ir kitokių požiūrių į žmogų ir jo sveikatą nei mūsiškis. Kad ir rytų medicina, gyvuojanti daug amžių, pagrįsta natūralias gydymo būdais ir į žmogų žiūrinti kaip į visumą, o ne organų rinkinuką kaip pas mus. Pas mus gydo plaučius, kepenis, širdį, odą, o visumos nėra. Mūsų medicina gydo ligas, o homeopatija siekia grąžinti sveikatą, kaip natūralią žmogaus būseną. Atrodo, kad koks čia skirtumas - tik iš kito galo pažiūrėta. Bet skirtumas yra. Mes gyvenam skubėdami, o egiptiečio bėgančio per visą gyvenimą nepamatysi. Taigi, aplinka daug reiškia, ta prasme gal Egipte gyvendamas streso beveik nepatirtum, o pas mus kasdien stresas ir tai yra norma.
Tas rusas nėra kvailas, pats sukūrė didžiulę mokyklą, nemanau, kad jis viską absoliutina. Kalba ko gero labiau apie peršalimus visokius ėjo ar pan, na jis turbūt yra girdėjęs apie genetikos nulemtas ligas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 11, 16:35)
1.Nesupratau:KT jums sukėlė kraujavimą iš plaučių  g.gif
2.Kokie tyrimai yra privalomi prieš pasiriant KT?
Ir vėl gandai  doh.gif Senosios sudėties citramonas nuimtas ne dėl kažkokio vėžio, o dėl inkstų pakenkimo. Naujos sudeties neocitramonu prekiaujama ir šiandien.
Drąsus teiginys  bigsmile.gif Kiek vaisingo amžiaus gydytojų ginekologių esate apklaususi, pradžiai Lietuvoje  g.gif

Del Kt sutirstejo kraujas.kraujo kresuliai pateko i plaucius.todel kosijau.kai nuveze i ligonine,pasake dar truputi ir buciau numirus.kokie geri musu daktarai.ir iskart paklause ar vartojau KT? sakau taip.viskas aisq.nu ne is lempos juk sako.
Tai as tau ir aiskinu ,kad sukelia inkstu geldeliu vezi smile.gif VEZI.vilniuje 3 ligoninese zinau...
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2008 09 11, 16:35)
1.Nesupratau:KT jums sukėlė kraujavimą iš plaučių  g.gif
2.Kokie tyrimai yra privalomi prieš pasiriant KT?
Ir vėl gandai  doh.gif Senosios sudėties citramonas nuimtas ne dėl kažkokio vėžio, o dėl inkstų pakenkimo. Naujos sudeties neocitramonu prekiaujama ir šiandien.
Drąsus teiginys  bigsmile.gif Kiek vaisingo amžiaus gydytojų ginekologių esate apklaususi, pradžiai Lietuvoje  g.gif

Del Kt sutirstejo kraujas.kraujo kresuliai pateko i plaucius.todel kosijau.kai nuveze i ligonine,pasake dar truputi ir buciau numirus.kokie geri musu daktarai.ir iskart paklause ar vartojau KT? sakau taip.viskas aisq.nu ne is lempos juk sako.
Tai as tau ir aiskinu ,kad sukelia inkstu geldeliu vezi smile.gif VEZI.vilniuje 1lig.pasake daktarai,kurie tikrino mane .(GINEKOLOGAI),kad nei vienaa nevartoja.dirba drauges mama santaruose,sake kad tik viena vartojo.dbr ne be.tizenhauze sake nevartot .ne del tokad kazkokios problemos,o kad kenkia.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 12, 14:43)
Tai as tau ir aiskinu ,kad sukelia inkstu geldeliu vezi smile.gif VEZI.vilniuje 3 ligoninese zinau...
Papildyta:

Tai as tau ir aiskinu ,kad sukelia inkstu geldeliu vezi smile.gif VEZI.vilniuje 1lig.pasake daktarai,kurie tikrino mane .(GINEKOLOGAI),kad nei vienaa nevartoja.dirba drauges mama santaruose,sake kad tik viena vartojo.dbr ne be.tizenhauze sake nevartot .ne del tokad kazkokios problemos,o kad kenkia.

O aš žinau,kad vartoja ir kt ir vaistus,kaip visi normalūs žmonės,kaip tik kuo daugiau žinai,tai tuo mažiau baisu,nes supranti kas kaip ir kur veikia.O perdėta baimė viskam be jokio pagrindo priskiriama prie psichologinių sutrikimų.Tu turėjai bėdų su sveikata tai suprantu tavo nusiteikimą prieš kt,bet kai kitos remesi- kas būtų,jaigu būtų ir dar kitus egituoja,o jai esi kitos nuomonės tai aklą išvadina tai jau iškreiptas požiūris į mokslą.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 12, 13:59)
O aš žinau,kad vartoja ir kt ir vaistus,kaip visi normalūs žmonės,kaip tik kuo daugiau žinai,tai tuo mažiau baisu,nes supranti kas kaip ir kur veikia.O perdėta baimė viskam be jokio pagrindo priskiriama prie psichologinių sutrikimų.Tu turėjai bėdų su sveikata tai suprantu tavo nusiteikimą prieš kt,bet kai kitos remesi- kas būtų,jaigu būtų ir dar kitus egituoja,o jai esi kitos nuomonės tai aklą išvadina tai jau iškreiptas požiūris į mokslą.

lotuliukas.gif
sugebėjimas taip suabsoliutint - irgi talentas thumbup.gif

Astor turbūt vis dar tebegalvoja, kad KT info lapelyje nėra pašalinių poveikių surašyta, tik kontraindikacijos? mirksiukas.gif Ar nepatingėjo atsiverst ir dar kartą pažiūrėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 12, 17:18)
lotuliukas.gif
sugebėjimas taip suabsoliutint - irgi talentas  thumbup.gif

Astor turbūt vis dar tebegalvoja, kad KT info lapelyje nėra pašalinių poveikių surašyta, tik kontraindikacijos?  mirksiukas.gif  Ar nepatingėjo atsiverst ir dar kartą pažiūrėt?  smile.gif

Aš netik info lapelį sugebu paskaityt ir netik bulvarinius skaitaliukus skaitrau.Matau,kad jūs viską savaip interpretuojat,jai jum taip geriau gyventi tai prašom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 12 rugsėjo 2008 - 16:39
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 12, 17:18)
lotuliukas.gif
sugebėjimas taip suabsoliutint - irgi talentas  thumbup.gif

Astor turbūt vis dar tebegalvoja, kad KT info lapelyje nėra pašalinių poveikių surašyta, tik kontraindikacijos?  mirksiukas.gif  Ar nepatingėjo atsiverst ir dar kartą pažiūrėt?  smile.gif

Apie tuos šalutinius poveikius tai jie nevisoms pasireiškia.Man per 7 metus nei vienas nepasireiškė tai dėl kokių priežasčių aš turėčiau imt bijot?Daug simtomų ten minėtų aš išgyvenau nevartodama kt,todėl nemanau,kad kt yra nuodas,nes kažkam gali sukelt tokius simtomus.Man priešingai visos tos blogybės baigės pradėjus vartot kt.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 11, 16:48)
Mūsų medicina gydo ligas, o homeopatija siekia grąžinti sveikatą, kaip natūralią žmogaus būseną.

homeopatija gydo ne ligą, o šalina ligos priežastį
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 12, 16:56)
Apie tuos šalutinius poveikius tai jie nevisoms pasireiškia.Man per 7 metus nei vienas nepasireiškė tai dėl kokių priežasčių aš turėčiau imt bijot?Daug simtomų ten minėtų aš išgyvenau nevartodama kt,todėl nemanau,kad kt yra nuodas,nes kažkam gali sukelt tokius simtomus.Man priešingai visos tos blogybės baigės pradėjus vartot kt.

niekas iš karto nenumirė. taip, 7metai tai ne 7 dienos. bet kai kurie šalutiniai poveikiai ar kažkokie sutrikimai pasireiškia po 17 ar po 27metų...
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 12, 18:48)
homeopatija gydo ne ligą, o šalina ligos priežastį
Papildyta:
niekas iš karto nenumirė. taip, 7metai tai ne 7 dienos. bet kai kurie šalutiniai poveikiai ar kažkokie sutrikimai pasireiškia po 17 ar po 27metų...

Profilaktiškai tikrinuos sveikatą,neturiu jokių sveikatos sutrikimų,tai kodėl jie turėtų atsirast po 17 ar 27 metų nuo kt,po tiek metų betkoiu atveju gali atsirast ligų ar naudosiu kt ar ne,nes man bus jau virš 50 metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 12, 18:41)
Profilaktiškai tikrinuos sveikatą,neturiu jokių sveikatos sutrikimų,tai kodėl jie turėtų atsirast po 17 ar 27 metų nuo kt,po tiek metų betkoiu atveju gali atsirast ligų ar naudosiu kt ar ne,nes man bus jau virš 50 metų. mirksiukas.gif

neturėtų. pasauly neturėtų būti jokių problemų ir jokio blogio, bet jis yra. sveikatos problemų niekam neturėtų būti, bet jos atsiranda nepriklausomai nuo mūsų norų. kt gali sukelti problemas kaip ir bet kuris kitas vaistas, kurį naudojam. o žinant, kad ne vaistai nuo peršalimo ir mes juos vartojam ilgai, tai ir bėdų gali didesnių būt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katastrofa: 12 rugsėjo 2008 - 19:26
QUOTE(astor @ 2008 09 12, 18:56)

neagituoju smile.gif niekas niekada nenueina be pasekmiu...juk visa gyvenima jas nevartosi... o kai nustosi jas gert? kas tada? nebus taip,kad organizmas dar daugiau tau problemu istrauks i pavirsiu? pvz buvo spoguotumas,isnyko geriant KT,baigus jas gert ju dar daugiau atsiras...? smile.gif tik nepagalvok,kad tau kazko linkiu,ar vel kazka agituoju...bla bla..smile.gif as klausiu.juk ir taip gali ut.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 12, 15:56)

drinks_cheers.gif kiekvienos moters organizmas- savitas. kiekviena žinom, na, bent jau šį tą, kas mūsų organizmam tinka o kas ne. pvz aš alergiška C vitaminui. bet tai nešaukiu ant viso svieto, kad gink Die, negerkit, moterys, vitamino C, vartokit kuo mažiau citrusinių vaisių.... tongue.gif KT vienom tinka, kitom ne. juk dėl to ir taikomos atskiros vaistų rūšys kiekvienam žmogui. mano mama ir teta turi aukštus kraujo spaudimus. vienai vienos rūšies vaistai tinka, kitai ne. smile.gif Pavydžiu merginoms bei moterims, kurios apsieina be KT... aš ir maniau, kad tai nuodja organizmą, kol galų gale neatsidūriau ligoninėj dėl skausmų ir nesiliaujančio krajavimo. dar truputis-ir būčiau su šv. Juozapu kortom lošusi.... biggrin.gif pradėjau gert Kt... ir nebealpstu nuo skausmo, neklykiu ir jaučios laiminga. bigsmile.gif visad bus tokių, kurių organizmai netoleruos KT. bet tai nereiškia, kad VISOS. rolleyes.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 13, 09:59)
neagituoju smile.gif niekas niekada nenueina be pasekmiu...juk visa gyvenima jas nevartosi... o kai nustosi jas gert? kas tada? nebus taip,kad organizmas dar daugiau tau problemu istrauks i pavirsiu? pvz buvo spoguotumas,isnyko geriant KT,baigus jas gert ju dar daugiau atsiras...? smile.gif tik nepagalvok,kad tau kazko linkiu,ar vel kazka agituoju...bla bla..smile.gif as klausiu.juk ir taip gali ut.

su metais keisis ir hormonų kiekis jos organizme bei ir pats organizmas. tai lems ir "spoguotumą" ar kt dalykus, kaip pvz mentruacinius skausmus. tad tai visiškai neįrodo, kad nutraukus KT jai atsiras "daugiau spuogų". biggrin.gif
Atsakyti