gerai ,kad tu zinanti ir t.t.
o pvz yra visiskai zaliu mrginu,kurioms nuo spuogotumo skiria KT.man tai yra lb neprotinga.as kalbu kartu ir apie save,kad BUVAU visiskai zalia.o man is lankstinuko jas paskire.vat jei kraujavimas bus,tai pereisi i lindynette30..pff..spkoviau as ant tokiu daktariu..kai seimos gydytoja man pratesia KT recepta..o po keliu sav,as ateinu kosijant krauju,man sako kad tai plauciu uzdegimas..NA JUK DAKTARAI GERIAU ZINO.JUK GIDO MANE NUO MAZENS.20 METU GIDE.o kas dbr? galejau mest ir vsio.ir nebutu problemu kojai.nesakyk astor ir nevaryk ant merginu,kurios nepaklause ar dar ko nepadare.juk neeisi pas daktare (KAI NET NESUPRANTI KOKI VAISTA SKIRIA) ir neklausi "-o man akis neuzpuliuos,o man nenestes,o man tas nebus,gal galvai padarikit tirima,o gal anam.jos nesuinteresuotos net atsakyt dorai.galetuu aplamai skirt KT tik tada kai bus padaryti visi privalomi tyrimai.bet pas mus gi puse lietuvos merginu kazkuo serga.ir neapsimoka tada skirt.paklasuk ar tos kurios dirba ginekologem vartoja ta bruda? ne.nei viena.arba lb sveika moteris pasidarius visus tyrimus.
[/quote]
Reikia žinot ką vartoji,bet ką ar cheminius vaistus ar homopatinius.Aš neikart nesakiau,kad reik aklai pasikliaut gyditojų receptais.Jai nėra galimybių sužinot,tai ir nereikia vartot.Aš kalbu apie moteris žinančias apie kt ir jų pobveikį.Taip vartoja tą "bruda" ir medikės ir daug [pasaulio gerai išsilavinusių ir apsišvietusių moterų.
Papildyta:
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 11, 14:31)
Aspirinas net nenuimtas is vaistu...o tiek laiko vartoje zmones citramona,nuo galvos skausmo..jau yra nuimtas is apyvartos.nes sukelia kepenu kazkokiaiten mazytei daliai vezi...man drauge pasakojo,(mokosi ji dietologe)kad zmones mirdavo.dabar nei vienoj vaistinei ju nebenusipirksi.as suzinojus viska ismeciau i klozeta.o buvo ju 3pakeliai dar...brr. va inkstu geldeliu vezis
Čia jūs kalbat apie sovietmečio vaistus,apie citramoną jau prieš 20 metų buvo žinoma,jų blogas poveikis yra įroditas.Rusiškų vaistų dar ir dabar galima turguose nusipirkt kurių neaiški sudėtis ir poveikis.Analginas gadina širdį,citramonas kepenis ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 11, 14:33)
Ar pas mus daktarai labai sveikata trykšta? Kažkodėl ne. Net sesutėmis dirbančioms nuo nuolatinio darbo su vaistais visokių problemų būna su sveikata. Ir nenustebčiau jei ir ginekologės KT vartoja... Bet pvz įdomus toks dalykas: Rusijoj kažkur (manau ne tik ten) yra tokia mokykla sveikatingumo. Jos vadovas Lietuvoj seminarą skaitė, kuriame dalyvavo mano draugė. Tai jis pasakojo, kad jei jo darbuotojas suserga, jis iš karto jį atleidžia iš darbo, nes kaip žmogus, kuris pats savo sveikatos išlaikyt nesugeba gali padėti tai padaryti kitiems?
Per žiauru ko gero, bet logikos yra O pas mus kas darosi
Per žiauru ko gero, bet logikos yra O pas mus kas darosi
Visiškas apsurdas,daug ligų ateina per genus,jos pasireiškia metams bėgant,daug ligų yra virusinės ir jų kartais sunku išvengti,imunitetą taip dažnai lemia genetika,taip pat stresai,nuovargis,yra dalykų kurių neišvengsi,o kur dar vėžinai susirgimai ir t.t.Tam daktarui reikėtų pačiam kaikur pasigydit jai jis žmonių nuo robotų neskiria,betkoks mechanizmas dyla vartojamas,o mūsų kūnai irgi neamžini.