QUOTE(astor @ 2008 09 10, 13:21)
Moterys kt renkasi tikrai nedėl to,kad vyrui kažkas nepatogu pvz.su prezervatyvais ir t.t. o todėl,kad tai patikimiausia iš esamos kontracepsijos.Jau nekalbu apie ms reguliavimą,cistų gtydimą ir t.t.Tikrai ne vyrui iš info lapelio sprest kokį kontracepsijos būdą moteriai rinktis.
yra tema nutrauktas aktas..ten kaikurios dave suprast,kad vaikinui,ar vyrui nepatinka prezikai,del to KT,arba NLA..o kiek tokiu lietuvoje? brr..
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 13:57)
O
, atrastas naujas vyro meilės matas
Tokiu pačiu principu mylintis vyras gali uždrausti savo moteriai degintis saulėje(įrodyta odos vėžio rizika), nešioti aukštakulnius(didėja kojų venų išsiplėtimo rizika), dažytis(odai kenkia) it tt ir pan.
taip gali uzdraust..jei pati nejauti saiko sedet saulei.neuzdraust..zodis slikstus.o patart,paprasyt..
as aukstakulniu nenesioju butent del to.o saule nepyktnaudziauju.
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 17:41)
kiekviena išgerta tabletė (net ir paprasčiausio aspirino) turi įtaką kepenim. deja, iki KT vartojimo mano kepenys buvo visiškai sveikos. labai puikiai žinau kas yra parašyta info lapelyje. kodėl KT negali sukelti problemų su kepenim? kt yra cheminis produktas.
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 17:59)
kt yra ne vienintelis vaistas tokiom ligom
kaip tai aspirinas nerekomenduojamas??? vos ne visą amžių jis buvo vos ne vaistas nuo visų ligų (vos ne nuo blogos nuotaikos žmonės jį gėrė), o dabar jau nerekomenduotinas??? wow. įdomu kokios išvados apie kt po kokių 20-30metų bus. taip, formulė sintetinių hormonų nukopijuota nuo natūralių, bet medžiagos, iš kurių juos gamina visgi cheminės. be to pažiūrėkim į tabletės sudėtį: apvalkalas ir t.t. be to vaistų galiojimo terminas daug ką pasako. joks natūralus vaistas neišsilaikys 2-3 ar netgi 4 metus
Papildyta:
keista, bet žolytės irgi gali pakenkti. kad ir kaip bebūtų, homeopatija ir žolytės vis tiek kenkia mažiau nei cheminiai vaistai
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 19:04)
aš tikrai neginu homeopatijos ir žolyčių. labai puikiai žinau, kad jų perdozavimas gali baigtis daug blogiau nei cheminių preparatų perdozavimas
nu nu...kazkaip to negirdejau
QUOTE(Silvute @ 2008 09 10, 20:07)
o tau ka toksai pavydas, kad kazkas gali pasidaryti savo gyvenima lengvesni naudodamasis ne gamta, o mokslo pasiekimais?
Gali ir tu pavardinti alternatyvias priemones - zinosiu is ko galiu rinktis jeigu nuspresiu ka nors keisti
o kuo cia detas pavydas? pavydetu,tai nesakytu o naudotusi
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 09 10, 20:16)
Kažkodėl man problemos buvo TIK su gydytojos paskirtais KT. Nes juos paskyrė "iš lankstinuko", "šitie naujausi, geriausi" principu. Kai gydytojams tiek terūpi pacientas, tai sau tikrai geriau pasiskiri tokius dalykus. Deja, lapelį perskaityti nedažnas sugeba, o po to rašinėja forumuose nesąmones, kaip jiems žiauriai pakenkė. Kenkiame sau tik mes: nesidomėdami prieš ką nors darydami.
QUOTE(astor @ 2008 09 11, 03:11)
Aš pas gyditoja einu tyrimų,paklaust ar aplamai mano sveikata leidžia man kt vartot,o kokias vartot pati nusprendžiau,gyditoja nepaneigė,kad mano pasirinkimas teisingas,bet davė pasiskaityt ir apie kitas,tipo pigesnės ir t.t.,bet aš nešeip jas pasirinkau.Kt rinkausi labai atsakingai,ilgai ir nuobodžiai skaičiau apie visas,buvau jau ankščiau naudojus tinkamas,bet norėjau naujasnių,nes aš tikiu mokslu ir medicinos pažanga.
gerai ,kad tu zinanti ir t.t.
o pvz yra visiskai zaliu mrginu,kurioms nuo spuogotumo skiria KT.man tai yra lb neprotinga.as kalbu kartu ir apie save,kad BUVAU visiskai zalia.o man is lankstinuko jas paskire.vat jei kraujavimas bus,tai pereisi i lindynette30..pff..spkoviau as ant tokiu daktariu..kai seimos gydytoja man pratesia KT recepta..o po keliu sav,as ateinu kosijant krauju,man sako kad tai plauciu uzdegimas..NA JUK DAKTARAI GERIAU ZINO.JUK GIDO MANE NUO MAZENS.20 METU GIDE.o kas dbr? galejau mest ir vsio.ir nebutu problemu kojai.nesakyk astor ir nevaryk ant merginu,kurios nepaklause ar dar ko nepadare.juk neeisi pas daktare (KAI NET NESUPRANTI KOKI VAISTA SKIRIA) ir neklausi "-o man akis neuzpuliuos,o man nenestes,o man tas nebus,gal galvai padarikit tirima,o gal anam.jos nesuinteresuotos net atsakyt dorai.galetuu aplamai skirt KT tik tada kai bus padaryti visi privalomi tyrimai.bet pas mus gi puse lietuvos merginu kazkuo serga.ir neapsimoka tada skirt.paklasuk ar tos kurios dirba ginekologem vartoja ta bruda? ne.nei viena.arba lb sveika moteris pasidarius visus tyrimus.