Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 14:27)
ką reiškia užsiima savigyda  g.gif ? patologijas reikia gydyt šalinant jų priežastis, o ne lengvinant pasekmes.

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 10, 14:38)
Taigi čia pas mus yra normalu - gydyt simptomą, o ne ieškoti priežasties jo. Mažai kam dėl to klausimų kyla  verysad.gif

Matot, priežasties- pasekmės santykis yra aiškus ir suprantamas kalbant apie ūmines ligas, o su lėtinių susirgimų(hormonų patologija yra viena iš tokių) priežastimis ir galimybėmis jas koreguoti(šalinti) yra gerokai sudėtingiau, o dažnai ir neįmanoma.
Nors....kažkaip tapo įprasta, jog apie politiką, mediciną ir svetimų vaikų auklėjimą pas mus puikiai išmano absoliučiai visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 14:50)
Tiesiog nelabai supratau, ką reiškė pasakymas "prisireguliavau" ankstesniąjame poste  g.gif Jei klausimas ne perdaug asmeniškas, gal galėtumėt pasakyti,kas nutiko vartojant KT ar po jų nutraukimo?

kažkada buvo kalbėta, kad problemos būna tik toms, kurios pačios sau prisiskiria KT. deja.
nieko čia per daug asmeniško ir spalto nėra. vartojant viskas buvo gerai. išskyrus tai, kad kepenim nepatiko. po nutraukimo atsirado kalnas bėdų. problemos su oda, plaukais, nagais, ragais ir t.t. didžiulės problemos su mmm, o kepenis lig šiol gaivinu
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 16:04)
Matot, priežasties- pasekmės santykis yra aiškus ir suprantamas kalbant apie ūmines ligas, o su lėtinių susirgimų(hormonų patologija yra viena iš tokių) priežastimis ir galimybėmis jas koreguoti(šalinti) yra gerokai sudėtingiau, o dažnai ir neįmanoma.
Nors....kažkaip tapo įprasta, jog apie politiką, mediciną ir svetimų vaikų auklėjimą pas mus puikiai išmano absoliučiai visi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš daug metų lankiausi pas geriausius specelistus ir jie nerado man gydimo
Papildyta:
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 16:11)
kažkada buvo kalbėta, kad problemos būna tik toms, kurios pačios sau prisiskiria KT. deja.
nieko čia per daug asmeniško ir spalto nėra. vartojant viskas buvo gerai. išskyrus tai, kad kepenim nepatiko. po nutraukimo atsirado kalnas bėdų. problemos su oda, plaukais, nagais, ragais ir t.t. didžiulės problemos su mmm, o kepenis lig šiol gaivinu

Nu dar negirdėjau apie kt tokias toksines savybes,kad kepenis suėstų doh.gif Man atrodo,kad tavo kepenys jau buvo nesveikos ir atsitiktiktinumas,kad pasireiškė negalavimai vartojant kt.Net info lapelyja parašyta,kad kt vartot draudžiama buvus ar esant problemomsu kepenim,bet tos problemos jau būna,bet nuo kt problemos su kepenim neatsiranda.

ir Kt info lapelyja yra išvardinti ne šalutiniai poveikiai,o kada ir kokiom ligom sergant kt vartot draudžiama,o ne kokios ligos atsiranda jas vartojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 10 rugsėjo 2008 - 15:24
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 15:04)
Nors....kažkaip tapo įprasta, jog apie politiką, mediciną ir svetimų vaikų auklėjimą pas mus puikiai išmano absoliučiai visi  biggrin.gif

Labai juokinga būtų, jei nebūtų graudu. Nežinau, onkologiniai susirgimai čia ūmūs ar lėtiniai, bet mano puseserė prieš porą metų susirgo limfos berods vėžiu, hodžkinso, ar panašiai vadinasi. Kaip rašo medicinos enciklopedijoj, požymiai pirmiausia limfmazgiai padidėję, niežtinti oda, amžius 20-30 metų jei neklystu. Kadangi jai labiausiai oda niežėjo, tai Klaipėdoj odos ligų dispancery ji lankėsi kelis mėnesius. Raminamuosius jai išrašinėjo, nes matot jai stresas gydytojos manymu, dėl to, kad ji neseniai persikėle į Švediją gyvent. O jos oda iki kraujo nudraskyta. Neiškentusi nuėjo Švedijoj pas gydytoją, patį pirmą kartą ištyrė dėl tos ligos, buvo jau 3 stadija. Išsigydė. Švedijoj jai pasake, džiaukis, kad čia gyveni.
Mano dėdė dabar vaduojasi mirtimi nuo inkstų vėžio. Metų metus mynė slenksčius pas gydytoją, kuri išrašinėjo šildymus !! Medikai turbt žino, kad šildymas dar labiau suaktyvina navikus. Baigės jo gyvenimas.
Tai labai aiškūs pavyzdžiai, kaip noriai ir nuoširdžiai mūsų gydytojai mus gydo. Galima rasti begales tokių. Nežinau, ar čia sistema bloga, ar gydytojai tokie "geri". Nori nenori apie mediciną turi stengtis išmanyt arba įsivaizduot kad išmanai.
Praėjusią savaitę fibroskopiją darė man dėl odos, rado tų helicobakterijų, klausiu gydytojo ar verta gydyt, tas sako, ne, nes dauguma žmonių turi, su antibiotikais gali vidaus organus suėst, o po savaitės vėl užsikrėst tom bakterijom, o odos gydytojas lengva ranka antibiotikus išrašė. Negeriu aš jų, aišku, gyvenu su savo bėda - veido bėrimu, eisiu pas homeopatą ar dar kur, nežinau. Tai kaip aš galiu pasitikėt, kai gydytojas išrašo KT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 15:04)

tikra tiesa, kad lėtinius susirgimus gydyti yra daug sudėtingiau nei ūminius. pati turiu lėtinių bėdų ir puikiai žinau kaip sunkiai ir ilgai jos yra gydomos, bet nieko nėra neįmanomo.
šiaip su politika viskas paprasta - tvarka bus! vaikai (ypač svetimi) auga ir auklėjasi patys, o vat medicina sudėtingas reikalas. nesu profesonali medikė, bet jei visiškai absoliučiai nieko apie neraukčiau tylėčiau užpakalį suraukus ir tikėčiau bet kuo kas yra rašoma ar sakoma

Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 15:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Aš daug metų lankiausi pas geriausius specelistus ir jie nerado man gydimo
Papildyta:

Nu dar negirdėjau apie kt tokias toksines savybes,kad kepenis suėstų doh.gif Man atrodo,kad tavo kepenys jau buvo nesveikos ir atsitiktiktinumas,kad pasireiškė negalavimai vartojant kt.Net info lapelyja parašyta,kad kt vartot draudžiama buvus ar esant problemomsu kepenim,bet tos problemos jau būna,bet nuo kt problemos su kepenim neatsiranda.

ir Kt info lapelyja yra išvardinti ne šalutiniai poveikiai,o kada ir kokiom ligom sergant kt vartot draudžiama,o ne kokios ligos atsiranda jas vartojant.

Ką tik atsiverčiau tą lapelį, pasirodo ir užmiršus buvau, kad jis beveik metro ilgio lotuliukas.gif Ir jūs, atrodo, senokai beskaitėt, nes ten labai aiškiai kontraindikacijos ir šalutinis poveikis nurodyti atskirai.
Atsakyti
[quote=nendrelė,2008 09 10, 16:32]
Tas šalutinis poveikis pasireiškia turint problemų su sveikata ir vartojant kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 10 rugsėjo 2008 - 15:40
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 16:20)

Nebūtinai taip. KT naudojimas susijęs su gerybinių kepenų navikų rizika(išnyksta nutraukus vartojimą), tulžies pūslės akmenlige(moterims turinčioms kitų rizikos veiksnių).

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 10, 16:26)
Labai juokinga būtų, jei nebūtų graudu. Nežinau, onkologiniai susirgimai čia ūmūs ar lėtiniai, bet mano puseserė prieš porą metų susirgo limfos berods vėžiu, hodžkinso, ar panašiai vadinasi. Kaip rašo medicinos enciklopedijoj, požymiai pirmiausia limfmazgiai padidėję, niežtinti oda, amžius 20-30 metų jei neklystu. Kadangi jai labiausiai oda niežėjo, tai Klaipėdoj odos ligų dispancery ji lankėsi kelis mėnesius. Raminamuosius jai išrašinėjo, nes matot jai stresas gydytojos manymu, dėl to, kad ji neseniai persikėle į Švediją gyvent. O jos oda iki kraujo nudraskyta. Neiškentusi nuėjo Švedijoj pas gydytoją, patį pirmą kartą ištyrė dėl tos ligos, buvo jau 3 stadija. Išsigydė. Švedijoj jai pasake, džiaukis, kad čia gyveni.
Mano dėdė dabar vaduojasi mirtimi nuo inkstų vėžio. Metų metus mynė slenksčius pas gydytoją, kuri išrašinėjo šildymus !! Medikai turbt žino, kad šildymas dar labiau suaktyvina navikus. Baigės jo gyvenimas.
Tai labai aiškūs pavyzdžiai, kaip noriai ir nuoširdžiai mūsų gydytojai mus gydo. Galima rasti begales tokių. Nežinau, ar čia sistema bloga, ar gydytojai tokie "geri". Nori nenori apie mediciną turi stengtis išmanyt arba įsivaizduot kad išmanai.
Praėjusią savaitę fibroskopiją darė man dėl odos, rado tų helicobakterijų, klausiu gydytojo ar verta gydyt, tas sako, ne, nes dauguma žmonių turi, su antibiotikais gali vidaus organus suėst, o po savaitės vėl užsikrėst tom bakterijom, o odos gydytojas lengva ranka antibiotikus išrašė. Negeriu aš jų, aišku, gyvenu su savo bėda - veido bėrimu, eisiu pas homeopatą ar dar kur, nežinau. Tai kaip aš galiu pasitikėt, kai gydytojas išrašo KT?  g.gif

Užjaučiu jus dėl prastos patirties su sveikatos apsaugos sistema,šis postas tam tikra prasme paaiškino jūsų polinkį į natūralumą, bei nepasitikėjimą medikų kvalifikacija.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 15:20)

kiekviena išgerta tabletė (net ir paprasčiausio aspirino) turi įtaką kepenim. deja, iki KT vartojimo mano kepenys buvo visiškai sveikos. labai puikiai žinau kas yra parašyta info lapelyje. kodėl KT negali sukelti problemų su kepenim? kt yra cheminis produktas.
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 16:30)
tikra tiesa, kad lėtinius susirgimus gydyti yra daug sudėtingiau nei ūminius. pati turiu lėtinių bėdų ir puikiai žinau kaip sunkiai ir ilgai jos yra gydomos, bet nieko nėra neįmanomo.
šiaip su politika viskas paprasta - tvarka bus! vaikai (ypač svetimi) auga ir auklėjasi patys, o vat medicina sudėtingas reikalas. nesu profesonali medikė, bet jei visiškai absoliučiai nieko apie neraukčiau tylėčiau užpakalį suraukus ir tikėčiau bet kuo kas yra rašoma ar sakoma

Taip nieko nėra neįmanomo ,21 amžius ir vaistų yra,bet tie vaistai ir yra kt.
Papildyta:
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 16:41)
kiekviena išgerta tabletė (net ir paprasčiausio aspirino) turi įtaką kepenim. deja, iki KT vartojimo mano kepenys buvo visiškai sveikos. labai puikiai žinau kas yra parašyta info lapelyje. kodėl KT negali sukelti problemų su kepenim? kt yra cheminis produktas.

Aspirinas išvis yra nerekomenduotinas vaistas,o kt sudėtį nėra jokių vaistų tik sintetiniai hormonai sukurti pagal natūralius,o vadinami sintetiniais todėl,kad sukurti.
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 16:41)

Kepenis "ėsti" KT gali ne todėl, kad tai yra cheminis produktas, o todėl, kad jų metabolizmas(perdirbimas ir šalinimas) vyksta per kepenis(beje kaip ir savų "atidirbusių" hormonų).Yra visa eilė ne cheminių, o natūralių produktų(žolių),galinčių sukelti ūmų kepenų nepakankamumą su gana liūdnomis pasekmėmis.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 15:45)
Taip nieko nėra neįmanomo ,21 amžius ir vaistų yra,bet tie vaistai ir yra kt.

Aspirinas išvis yra nerekomenduotinas vaistas,o kt sudėtį nėra jokių vaistų tik sintetiniai hormonai sukurti pagal natūralius,o vadinami sintetiniais todėl,kad sukurti.

kt yra ne vienintelis vaistas tokiom ligom

kaip tai aspirinas nerekomenduojamas??? vos ne visą amžių jis buvo vos ne vaistas nuo visų ligų (vos ne nuo blogos nuotaikos žmonės jį gėrė), o dabar jau nerekomenduotinas??? wow. įdomu kokios išvados apie kt po kokių 20-30metų bus. taip, formulė sintetinių hormonų nukopijuota nuo natūralių, bet medžiagos, iš kurių juos gamina visgi cheminės. be to pažiūrėkim į tabletės sudėtį: apvalkalas ir t.t. be to vaistų galiojimo terminas daug ką pasako. joks natūralus vaistas neišsilaikys 2-3 ar netgi 4 metus
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 15:50)
Kepenis "ėsti" KT gali ne todėl, kad tai yra cheminis produktas, o todėl, kad jų metabolizmas(perdirbimas ir šalinimas) vyksta per kepenis(beje kaip ir savų "atidirbusių" hormonų).Yra visa eilė ne cheminių, o natūralių produktų(žolių),galinčių sukelti ūmų kepenų nepakankamumą su gana liūdnomis pasekmėmis.

keista, bet žolytės irgi gali pakenkti. kad ir kaip bebūtų, homeopatija ir žolytės vis tiek kenkia mažiau nei cheminiai vaistai
Atsakyti