QUOTE(dange @ 2008 09 10, 15:04)
Matot, priežasties- pasekmės santykis yra aiškus ir suprantamas kalbant apie ūmines ligas, o su lėtinių susirgimų(hormonų patologija yra viena iš tokių) priežastimis ir galimybėmis jas koreguoti(šalinti) yra gerokai sudėtingiau, o dažnai ir neįmanoma.
Nors....kažkaip tapo įprasta, jog apie politiką, mediciną ir svetimų vaikų auklėjimą pas mus puikiai išmano absoliučiai visi
Labai juokinga būtų, jei nebūtų graudu. Nežinau, onkologiniai susirgimai čia ūmūs ar lėtiniai, bet mano puseserė prieš porą metų susirgo limfos berods vėžiu, hodžkinso, ar panašiai vadinasi. Kaip rašo medicinos enciklopedijoj, požymiai pirmiausia limfmazgiai padidėję, niežtinti oda, amžius 20-30 metų jei neklystu. Kadangi jai labiausiai oda niežėjo, tai Klaipėdoj odos ligų dispancery ji lankėsi kelis mėnesius. Raminamuosius jai išrašinėjo, nes matot jai stresas gydytojos manymu, dėl to, kad ji neseniai persikėle į Švediją gyvent. O jos oda iki kraujo nudraskyta. Neiškentusi nuėjo Švedijoj pas gydytoją, patį pirmą kartą ištyrė dėl tos ligos, buvo jau 3 stadija. Išsigydė. Švedijoj jai pasake, džiaukis, kad čia gyveni.
Mano dėdė dabar vaduojasi mirtimi nuo inkstų vėžio. Metų metus mynė slenksčius pas gydytoją, kuri išrašinėjo šildymus !! Medikai turbt žino, kad šildymas dar labiau suaktyvina navikus. Baigės jo gyvenimas.
Tai labai aiškūs pavyzdžiai, kaip noriai ir nuoširdžiai mūsų gydytojai mus gydo. Galima rasti begales tokių. Nežinau, ar čia sistema bloga, ar gydytojai tokie "geri". Nori nenori apie mediciną turi stengtis išmanyt arba įsivaizduot kad išmanai.
Praėjusią savaitę fibroskopiją darė man dėl odos, rado tų helicobakterijų, klausiu gydytojo ar verta gydyt, tas sako, ne, nes dauguma žmonių turi, su antibiotikais gali vidaus organus suėst, o po savaitės vėl užsikrėst tom bakterijom, o odos gydytojas lengva ranka antibiotikus išrašė. Negeriu aš jų, aišku, gyvenu su savo bėda - veido bėrimu, eisiu pas homeopatą ar dar kur, nežinau. Tai kaip aš galiu pasitikėt, kai gydytojas išrašo KT?
Jei nori, kad pasaga neštų laimę, turi dirbti kaip arklys.