Aišku, kiekvienos moters reikalas renkantis kontracepcija. Bet aš asmeniškai, Kt nevartoju, o ir mano vyras man to daryti neleistų. Ir nereikia iš to juoktis, nes pritariu tam, kad tai rodo, kad vyrui rūpi moters sveikata ir aš dėl to džiaugiuosi Kartą vartojau gyd paskirtas Kt. savijauta buvo siaubinga (beje man jos buvo skirtos kad sureguliuotų mm). Galvos skausmas, pykinimas ir t.t. Tai išgėrus vieną mėn mečiau. Mes deriname natūralų būdą su prezer. Ir mums tai nesukelia jokių nepatogumų Aišku, kiekviena šeima individuali ir ne visi gali taip derinti.
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 12:15)
Apie prisireguliavimą tai,taip nutinka kai pasčios užsiima savigyda ir aš nekalbu apie šeip nereguliarias ms,o apie patologinias rimtas problemas.
ką reiškia užsiima savigyda ? patologijas reikia gydyt šalinant jų priežastis, o ne lengvinant pasekmes.
o su tais prisireguliavimais tai geriau patylėsiu. pati prisireguliavau tiek, kad maža nepasirodė. viskas buvo šaunu ir gerai, daktarė tabletytes paskyrė, visą laiką prižiūrėjo, man tiko ir patiko, žodžiu, idealu. o kai mečiau, pasidariau ligone nr. 1. metus laiko kankinausi kol organizmas atsistatė. va jum ir daktarės paskirtos stebuklingos tabletytės
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 13:27)
ką reiškia užsiima savigyda ? patologijas reikia gydyt šalinant jų priežastis, o ne lengvinant pasekmes.
o su tais prisireguliavimais tai geriau patylėsiu. pati prisireguliavau tiek, kad maža nepasirodė. viskas buvo šaunu ir gerai, daktarė tabletytes paskyrė, visą laiką prižiūrėjo, man tiko ir patiko, žodžiu, idealu. o kai mečiau, pasidariau ligone nr. 1. metus laiko kankinausi kol organizmas atsistatė. va jum ir daktarės paskirtos stebuklingos tabletytės
Taigi čia pas mus yra normalu - gydyt simptomą, o ne ieškoti priežasties jo. Mažai kam dėl to klausimų kyla
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 14:27)
Nelabai suprantu- jusu ciklas buvo reguliarus iki KT paskyrimo ar visdelto ne ?
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 13:11)
Dėl to vyro požiūrio tai čia viskas gerai,bet tik nereikia sakyti,kad jai myli tai neleidžia vartot kt,nes taip išeina,kad jai leidžia tai nemyli.
As taip nesakiau
Astor, man atrodo tavo problemos buvo rimtesnes, ne siaip vartojimas tik kad apsiaugoti. Kaip sakiau, apie tokius atvejus ner ko diskutuoti, nes cia pirmoj vietoj gydymas. Manau tavo vyras domisi ir tavo sveikata ir tuo ka vartoji
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 10, 13:38)
Taigi čia pas mus yra normalu - gydyt simptomą, o ne ieškoti priežasties jo. Mažai kam dėl to klausimų kyla
Deja daznai tiesa buna
QUOTE(aukaja @ 2008 09 10, 14:14)
Bet aš asmeniškai, Kt nevartoju, o ir mano vyras man to daryti neleistų.
o as asmeniskai jo net neklausiau.
Man gerai, kad yra kontroliuojami spuogai ir kuno plaukuotumas,dad per menesines nebereikia gerti vaistu nuo skausmo ir nuolat sukti galvos ar neturi demes ant uzpakalio. Kai vyras pasiulys alternavyvia priemone tam ,tai gales rekomenduoti ( tik rekomenduoti) pasirinkti ir kita apsaugos buda. Tik kazkodel bjaurybe nepasiule - matyt per mazai myli
QUOTE(Silvute @ 2008 09 10, 14:11)
o as asmeniskai jo net neklausiau.
Man gerai, kad yra kontroliuojami spuogai ir kuno plaukuotumas,dad per menesines nebereikia gerti vaistu nuo skausmo ir nuolat sukti galvos ar neturi demes ant uzpakalio. Kai vyras pasiulys alternavyvia priemone tam ,tai gales rekomenduoti ( tik rekomenduoti) pasirinkti ir kita apsaugos buda. Tik kazkodel bjaurybe nepasiule - matyt per mazai myli
O jei išrastų tabletes, kurias gerdamas žmogus neprakaituotų, plius maisto valgyt nereikėtų, tuo pačiu ir šlapintis bei tuštintis, tik išgeri tabletę, kurią organizmas pasisavina be jokių atliekų. Gertumėt? Juk taip patogiau!!! Nei į WC lakstyt, nei ant maisto pinigus laidyt. Nesvarbu, kad jau labiau robotu tą kūną vadint reikėtų, o ne žmogum, juk mokslas !!! Išsijuoksit, bet be reikalo.
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 13:40)
Nelabai suprantu- jusu ciklas buvo reguliarus iki KT paskyrimo ar visdelto ne ?
atsiprašau, pamiršau parašyt . taip, iki KT viskas kaip šveicariškas laikrodis buvo
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 14:27)
Ar jūs žinot kas yra gimdos patologija?ciklo nebuvimas?ir visokios kitokios ginekologinės problemos susijusios su hormoniniais šuoliais.Tam gydimo ir vaistų nėra.
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 15:44)
atsiprašau, pamiršau parašyt . taip, iki KT viskas kaip šveicariškas laikrodis buvo
Tiesiog nelabai supratau, ką reiškė pasakymas "prisireguliavau" ankstesniąjame poste Jei klausimas ne perdaug asmeniškas, gal galėtumėt pasakyti,kas nutiko vartojant KT ar po jų nutraukimo?
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 14:50)
Ar jūs žinot kas yra gimdos patologija?ciklo nebuvimas?ir visokios kitokios ginekologinės problemos susijusios su hormoniniais šuoliais.Tam gydimo ir vaistų nėra.
žinau pakankamai ir apie patologijas ir apie hormonų šuolius. gydymas ir vaistai visada yra. vis gi 21amžius. medicina dar ne tokias problemas sutvarko.
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 10, 15:59)
žinau pakankamai ir apie patologijas ir apie hormonų šuolius. gydymas ir vaistai visada yra. vis gi 21amžius. medicina dar ne tokias problemas sutvarko.
Ar tikrai žinote?Tai pasidalinkit žiniomis kokie tie vaistai