Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

Astor.as nekalbejau buteent apie Jus smile.gif aplamai paemiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 10, 00:38)
Astor.as nekalbejau buteent apie Jus smile.gif aplamai paemiau smile.gif

Aš tave supratau ir tarmės,kad nesivadinsim "jūs" mirksiukas.gif pamiršai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 09 rugsėjo 2008 - 23:40
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 01:39)
Aš tave supratau ir tarmės,kad nesivadinsim "jūs" mirksiukas.gif pamiršai biggrin.gif

4u.gif Na viresne esi...smile.gif kiek supratau..tai ir kazkaip pripratus su vyresniais i "JUS" biggrin.gif priprasiu:P
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 10, 00:43)
4u.gif Na viresne esi...smile.gif kiek supratau..tai ir kazkaip pripratus su vyresniais i "JUS" biggrin.gif priprasiu:P

Nu baik lotuliukas.gif man 25 tai kiek jau čia viresnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 09, 19:29)
drinks_cheers.gif

as esu pagal specialybe aukle smile.gif bet as darau puikias puokstes...galeciau patart zmogui kaip apsikirpt,dar be to kerpu draugei galiukus,grifkas net iskarpinejau plaukus  tongue.gif kai ji ejo i kirpykla,kirpeja pasake ,kad gerai apkirpta smile.gif tai kazko nesugebu? man atrodo profesija nieko nepasako apie zmogaus kitus sugebejimus:)
emm,pries abortus...o padarei visus tirimus,kad galetum KT vartot? zn man geriau prezerv.naudotis. nei pagalvojus,kad galiu pakenkt savo busimam vaikiukui smile.gif ar esi garantuota ,kaip ir visos cia ,kad tau ir vaikui nieko nebus? mirksiukas.gif

Taip, visus tyrimus padariau smile.gif naudojamės IR prezervatyvais, t.y. dvigubą apsaugą naudojame, kaip ir nereikia tada man KT vartot (galvoju gal ir nebevartosiu), bet ką galiu padaryti su savo durna galva, kad prisikemšu nesąmonių į ją? doh.gif
Atsakyti
[quote=astor,2008 09 10, 00:31]
[quote=Una Li,2008 09 09, 23:42]
Jei sakinį pakeisime: "Jūs nesate tinkamas patarėjas ir tuo labiau, kad jūs už KT, jūs negalit būt objektyvi, nes esat kategoriška KT klausimu"- ar teiginys bus teisingas?
Mylintys savo moteris vyrai, vien paskaitę apie KT šalutinius poveikius, padaro protingesnes išvadas, nei jūs, labai daug mokslinių straipsnių perkrimtus. Jie nenori rizikuoti - atsitiks, neatsitiks, nes myli savo moteris. O jūs savęs - ne.
o čia nia jūsų postas? g.gif čia Una Li klausiu
[/quote]
Čia mano postas, bet kur tu ką nors radai apie mano vyrą? Jis (tas postas) atsirado todėl, kad perskaičiau net kelių moterų pasisakymus, jog KT joms neleidžia naudoti vyrai, paskaitę lapelį pridėtą prie pakuotės. Labai gerbiu tokius, kuriems rūpi jų mylimosios sveikata ir jie geriau ryžtasi turėti nepatogumų, nei leisti jai gadinti sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 09 10, 09:42)
Čia mano postas, bet kur tu ką nors radai apie mano vyrą? Jis (tas postas) atsirado todėl, kad perskaičiau net kelių moterų pasisakymus, jog KT joms neleidžia naudoti vyrai, paskaitę lapelį pridėtą prie pakuotės. Labai gerbiu tokius, kuriems rūpi jų mylimosios sveikata ir jie geriau ryžtasi turėti nepatogumų, nei leisti jai gadinti sveikatą.

Moterys kt renkasi tikrai nedėl to,kad vyrui kažkas nepatogu pvz.su prezervatyvais ir t.t. o todėl,kad tai patikimiausia iš esamos kontracepsijos.Jau nekalbu apie ms reguliavimą,cistų gtydimą ir t.t.Tikrai ne vyrui iš info lapelio sprest kokį kontracepsijos būdą moteriai rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 10 rugsėjo 2008 - 11:25
Sveikos
Idomi diskusija smile.gif
Parasysiu ir as savo nuomone - as pati KT meciau pries 3 men, ir mano organimas man sako, kad mano sprendimas buv labai labai teisingas tongue.gif tokio argumeto man uztenka.
KT yra aisku labi patogus budas saugotis, reikia pripazinti, matyt del to jies tiek placiai ir naudojamas,bet...Net jei tik 10 proc is salutiniu poveikiu ir galimu gresmiu pasireiks (na kazkiek vistiek pasireiks, visgi visi tie tyrimi ne is pirsto lauzti, tik gal vienoms po poros metu vartojimo, kitoms po 10), as asmeniskai manau, kad neverta rizikuoti..
Prie metant KT issistudijavau naturalius saugojimosi budus, ir is tikruju nera tai taip sunku, reikia tik biski noro bigsmile.gif Derinant naturalu planavima ir prezervativais, gaunasi labai optimalus variantas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 11:21)
.Jau nekalbu apie ms reguliavimą,cistų gtydimą ir t.t.Tikrai ne vyrui iš info lapelio sprest kokį kontracepsijos būdą moteriai rinktis.

Jooo, kai kurios taip prisireguliuoja, kad metusios KT menesiniu nesulaukia pusmeti - metus, arba sulaukia 2-ju per metus blink.gif (paskaitykit temas apie KT metima cia pat SM) Kazi ar labai geras toks reguliavimas g.gif
O spresti tikrai gal ne tik vyrui, bet ir ne tik moteriai,apsisaugojimo budas yra POROS sprendimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 10 rugsėjo 2008 - 11:34
QUOTE(Una Li @ 2008 09 09, 23:42)
Jei sakinį pakeisime: "Jūs nesate tinkamas patarėjas ir tuo labiau, kad jūs už KT, jūs negalit būt objektyvi, nes esat kategoriška KT klausimu"- ar teiginys bus teisingas?
Mylintys savo moteris vyrai, vien paskaitę apie KT  šalutinius poveikius, padaro protingesnes išvadas, nei jūs, labai daug mokslinių straipsnių perkrimtus. Jie nenori rizikuoti - atsitiks, neatsitiks, nes myli savo moteris. O jūs savęs - ne.

O bigsmile.gif , atrastas naujas vyro meilės matas ax.gif Tokiu pačiu principu mylintis vyras gali uždrausti savo moteriai degintis saulėje(įrodyta odos vėžio rizika), nešioti aukštakulnius(didėja kojų venų išsiplėtimo rizika), dažytis(odai kenkia) it tt ir pan.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 12:57)
bigsmile.gif , atrastas naujas vyro meilės matas  ax.gif Tokiu pačiu principu mylintis vyras gali uždrausti savo moteriai degintis saulėje(įrodyta odos vėžio rizika), nešioti aukštakulnius(didėja kojų venų išsiplėtimo rizika), dažytis(odai kenkia) it tt ir pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle @ 2008 09 10, 12:33)
Sveikos
Idomi diskusija smile.gif
Parasysiu ir as savo nuomone - as pati KT meciau pries 3 men, ir mano organimas man sako, kad mano sprendimas buv labai labai teisingas tongue.gif tokio argumeto man uztenka.
KT yra aisku labi patogus budas saugotis, reikia pripazinti, matyt del to jies tiek placiai ir naudojamas,bet...Net jei tik 10 proc is salutiniu poveikiu ir galimu gresmiu pasireiks (na kazkiek vistiek pasireiks, visgi visi tie tyrimi ne is pirsto lauzti, tik gal vienoms po poros metu vartojimo, kitoms po 10), as asmeniskai manau, kad neverta rizikuoti..
Prie metant KT issistudijavau naturalius saugojimosi budus, ir is tikruju nera tai taip sunku, reikia tik biski noro bigsmile.gif Derinant naturalu planavima ir prezervativais, gaunasi labai optimalus variantas tongue.gif
Papildyta:

Jooo, kai kurios taip prisireguliuoja, kad metusios KT menesiniu nesulaukia pusmeti - metus, arba sulaukia 2-ju per metus blink.gif (paskaitykit temas apie KT metima cia pat SM) Kazi ar labai geras toks reguliavimas g.gif
O spresti tikrai gal ne tik vyrui, bet ir ne tik moteriai,apsisaugojimo budas yra POROS sprendimas mirksiukas.gif

Natūralūs saugojimosi būdai tikrai nevisoms tinka ir tai yra gerai žinoma,aš pati šiuo klausimu konsultavausi pas specelistus ir man jis netinka.Prezervatyvas nėra patikima apsaugos priemonė ir daug kitų minusų turi.Apie prisireguliavimą tai,taip nutinka kai pasčios užsiima savigyda ir aš nekalbu apie šeip nereguliarias ms,o apie patologinias rimtas problemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 10 rugsėjo 2008 - 12:21
QUOTE(dange @ 2008 09 10, 11:57)
bigsmile.gif , atrastas naujas vyro meilės matas  ax.gif Tokiu pačiu principu mylintis vyras gali uždrausti savo moteriai degintis saulėje(įrodyta odos vėžio rizika), nešioti aukštakulnius(didėja kojų venų išsiplėtimo rizika), dažytis(odai kenkia) it tt ir pan.

Na nepulant i krastutinumus, bet toks vyro poziuris, kaip parase Una Li, tikrai rodo, kad vyras rupinasi del savo moters.
Del visu kitu tavo pavyzdziu, tai galiu pasakyti, kad mane asmeniskai vyras paskatino ziema neeti i soliariuma, (nes nesveika, ir jam as grazi be soliariumo) anksciau turejau iproti nueiti karteli i menesi, dabar puikiai apseinu. Taip pat mane skatina laisvalaikiu autis patogiai, ty. neauksakulniais ir pan.
Man toks poziuris rodo, kad manimi rupinamasi smile.gif
Tas pats liecia KT, na kazkaip nelabai gerbiu tokius vyrus, kurie uzkrauna visa apsisauojimo reikala tik moteriai, ir jiems dzyn kaip ten ir kas, svarbu jiems patogu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 12:15)
:Natūralūs saugojimosi būdai tikrai nevisoms tinka ir tai yra gerai žinoma,aš pati šiuo klausimu konsultavausi pas specelistus ir man jis netinka.Prezervatyvas nėra patikima apsaugos priemonė ir daug kitų minusų turi.Apie prisireguliavimą tai,taip nutinka kai pasčios užsiima savigyda ir aš nekalbu apie šeip nereguliarias ms,o apie patologinias rimtas problemas.

Apie naturalu parasiau, kaip api tinkama man, asmeniskai.
Apie prisireguliavima, tikrai zinau atveju kaip nusireguliavo visiskai vartodamos KT parinktos ginekologo (ir jau metai nesusitvarko), todel nesuabsoliutinkime.
As sutinku kai yra rimtu prolemu, kada KT tinka ir padeda, bet ju vartojimas tokiu atveju sudaro menka procenta viso vartojimo visumoje. Apie tokius atvejus as nedikutuoju, nes tada cia yra ne tik apsisaugojimo priemone, o pirmiausia gydymosi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 10 rugsėjo 2008 - 12:32
QUOTE(Belle @ 2008 09 10, 13:29)
Na nepulant i krastutinumus, bet toks vyro poziuris, kaip parase Una Li, tikrai rodo, kad vyras rupinasi del savo moters.
Del visu kitu tavo pavyzdziu, tai galiu pasakyti, kad mane asmeniskai vyras paskatino ziema neeti i soliariuma, (nes nesveika, ir jam as grazi be soliariumo) anksciau turejau iproti nueiti karteli i menesi, dabar puikiai apseinu. Taip pat mane skatina laisvalaikiu autis patogiai, ty. neauksakulniais ir pan.
Man toks poziuris rodo, kad manimi rupinamasi smile.gif
Tas pats liecia KT, na kazkaip nelabai gerbiu tokius vyrus, kurie uzkrauna visa apsisauojimo reikala tik moteriai, ir jiems dzyn kaip ten ir kas, svarbu jiems patogu schmoll.gif
Papildyta:

Apie naturalu parasiau, kaip api tinkama man, asmeniskai.
Apie prisireguliavima, tikrai zinau atveju kaip nusireguliavo visiskai vartodamos KT parinktos ginekologo (ir jau metai nesusitvarko), todel nesuabsoliutinkime.
As sutinku kai yra rimtu prolemu, kada KT tinka ir padeda, bet ju vartojimas tokiu atveju sudaro menka procenta viso vartojimo visumoje. Apie tokius atvejus as nedikutuoju, nes tada cia yra ne tik apsisaugojimo priemone, o pirmiausia gydymosi. 4u.gif

Dėl to vyro požiūrio tai čia viskas gerai,bet tik nereikia sakyti,kad jai myli tai neleidžia vartot kt,nes taip išeina,kad jai leidžia tai nemyli.
Atsakyti