QUOTE(dange @ 2008 09 10, 11:57)
O

, atrastas naujas vyro meilės matas

Tokiu pačiu principu mylintis vyras gali uždrausti savo moteriai degintis saulėje(įrodyta odos vėžio rizika), nešioti aukštakulnius(didėja kojų venų išsiplėtimo rizika), dažytis(odai kenkia) it tt ir pan.
Na nepulant i krastutinumus, bet toks vyro poziuris, kaip parase Una Li, tikrai rodo, kad vyras rupinasi del savo moters.
Del visu kitu tavo pavyzdziu, tai galiu pasakyti, kad mane asmeniskai vyras paskatino ziema neeti i soliariuma, (nes nesveika, ir jam as grazi be soliariumo) anksciau turejau iproti nueiti karteli i menesi, dabar puikiai apseinu. Taip pat mane skatina laisvalaikiu autis patogiai, ty. neauksakulniais ir pan.
Man toks poziuris rodo, kad manimi rupinamasi
Tas pats liecia KT, na kazkaip nelabai gerbiu tokius vyrus, kurie uzkrauna visa apsisauojimo reikala tik moteriai, ir jiems dzyn kaip ten ir kas, svarbu jiems patogu
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 10, 12:15)
:Natūralūs saugojimosi būdai tikrai nevisoms tinka ir tai yra gerai žinoma,aš pati šiuo klausimu konsultavausi pas specelistus ir man jis netinka.Prezervatyvas nėra patikima apsaugos priemonė ir daug kitų minusų turi.Apie prisireguliavimą tai,taip nutinka kai pasčios užsiima savigyda ir aš nekalbu apie šeip nereguliarias ms,o apie patologinias rimtas problemas.
Apie naturalu parasiau, kaip api tinkama man, asmeniskai.
Apie prisireguliavima, tikrai zinau atveju kaip nusireguliavo visiskai vartodamos KT parinktos ginekologo (ir jau metai nesusitvarko), todel nesuabsoliutinkime.
As sutinku kai yra rimtu prolemu, kada KT tinka ir padeda, bet ju vartojimas tokiu atveju sudaro menka procenta viso vartojimo visumoje. Apie tokius atvejus as nedikutuoju, nes tada cia yra ne tik apsisaugojimo priemone, o pirmiausia gydymosi.