QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 09, 19:29)
as esu pagal specialybe aukle
bet as darau puikias puokstes...galeciau patart zmogui kaip apsikirpt,dar be to kerpu draugei galiukus,grifkas net iskarpinejau plaukus
kai ji ejo i kirpykla,kirpeja pasake ,kad gerai apkirpta
tai kazko nesugebu? man atrodo profesija nieko nepasako apie zmogaus kitus sugebejimus:)
emm,pries abortus...o padarei visus tirimus,kad galetum KT vartot? zn man geriau prezerv.naudotis. nei pagalvojus,kad galiu pakenkt savo busimam vaikiukui
ar esi garantuota ,kaip ir visos cia ,kad tau ir vaikui nieko nebus?
Neišpūskit taip to mano palyginimo.Nesakau,kad jūs kažko neišmanot ar nieko nesugebat,žmogus daugeliui dalykų gali būt gabus.Ar tikrai nuėja į kirpiklą ar į stomatologo kabinetą leistumėt pvz.valytojai,administratoiai ar kokiam kitam darbuotojui(žmogui kurio nepažystat)pasirūpinti jūsų plaukais ar dantimis?
taip būtent geriausias patarėjas pats sausu gero specelisto pagalba,nekalbu apie šundaktarius ar net fenuot nemokančias kirpėjas.
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2008 09 09, 23:42)
Jei sakinį pakeisime: "Jūs nesate tinkamas patarėjas ir tuo labiau, kad jūs už KT, jūs negalit būt objektyvi, nes esat kategoriška KT klausimu"- ar teiginys bus teisingas?
Mylintys savo moteris vyrai, vien paskaitę apie KT šalutinius poveikius, padaro protingesnes išvadas, nei jūs, labai daug mokslinių straipsnių perkrimtus. Jie nenori rizikuoti - atsitiks, neatsitiks, nes myli savo moteris. O jūs savęs - ne.
Jei nesimylėsit per vaisingumo piką, o kitu laiku naudosit prezervatyvą, apsauga tikrai nebus mažesnė už KT. Pažint savo organizmą, kad galėtum naudotis natūraliu planavimu visiškai užtenka poros mėnesių.
Žaviuosi jūsų gydytoja, ne kiekviena išdrįstų taip pasakyti
.
O ar aš sakau,kas visos turi vartot kt nes tai neapsakomas gėris?
Tai čia jūs natūralistės savo posmais skanduojat,kad gėris tik natūralumas,kad kt tik blogis ir pagal jūsų išsireiškimus galima suprast,kad tik "aklos",reklamos aukos ir durnės gali kt vartot,jum kitų variantų nėra.Nesuvokiat jūs,kad man nebaisūs jokie gasdinimai,kad aš puikiai moku skaityti,netik apie pliusus,bet ir apie minusus,kad man tai vuienintelė tinkama kontracepsija ir t.t.Mano sveikata mano reikalas,aš galdaug dalykų gyvenime atsisakau tokių kaip rūkimas,alkoholis,nesveikas maistas,saldumynai ir t.t.nes nematau butinybės jų vartoti,o kt šiuo metu man yra nepakeičiama kontracepsija.Kas norit naudokit,kas norit ne,bet galvokit savo galvą,o ne kas ką pasakė.
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 23:51)
Neišpūskit taip to mano palyginimo.Nesakau,kad jūs kažko neišmanot ar nieko nesugebat,žmogus daugeliui dalykų gali būt gabus.Ar tikrai nuėja į kirpiklą ar į stomatologo kabinetą leistumėt pvz.valytojai,administratoiai ar kokiam kitam darbuotojui(žmogui kurio nepažystat)pasirūpinti jūsų plaukais ar dantimis?
taip būtent geriausias patarėjas pats sausu gero specelisto pagalba,nekalbu apie šundaktarius ar net fenuot nemokančias kirpėjas.
Papildyta:
O ar aš sakau,kas visos turi vartot kt nes tai neapsakomas gėris?
Tai čia jūs natūralistės savo posmais skanduojat,kad gėris tik natūralumas,kad kt tik blogis ir pagal jūsų išsireiškimus galima suprast,kad tik "aklos",reklamos aukos ir durnės gali kt vartot,jum kitų variantų nėra.Nesuvokiat jūs,kad man nebaisūs jokie gasdinimai,kad aš puikiai moku skaityti,netik apie pliusus,bet ir apie minusus,kad man tai vuienintelė tinkama kontracepsija ir t.t.Mano sveikata mano reikalas,aš galdaug dalykų gyvenime atsisakau tokių kaip rūkimas,alkoholis,nesveikas maistas,saldumynai ir t.t.nes nematau butinybės jų vartoti,o kt šiuo metu man yra nepakeičiama kontracepsija.Kas norit naudokit,kas norit ne,bet galvokit savo galvą,o ne kas ką pasakė.
Mylintys savo moteris vyrai, vien paskaitę apie KT šalutinius poveikius, padaro protingesnes išvadas, nei jūs, labai daug mokslinių straipsnių perkrimtus. Jie nenori rizikuoti - atsitiks, neatsitiks, nes myli savo moteris. O jūs savęs - ne.
Taip tik jūsų vyras jus myli ir tik jis protingas,o jūs tai išvis protingiausia ir geriausia,nu žodžiu be komentarų