Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės - 2

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 09, 14:15)
Komentaras, į kurį atsakėte, skirtas išskirtinai astor. Ne, gydytoja nebūsiu.

Supratau biggrin.gif Traukiuosi(tik įtariu, kad neilgam lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 09, 13:36)
Man valytoja yra pirmiausia žmogus; aš šiandien dirbu buhaltere, bet nesu tikrai, kad ryt nedirbsiu valytoja, nes kaip pati sakėt, gyvenime nėra vien tik juoda ar balta. O mano skokio pojūtis nuo to nenukentės, kokį darbą aš dirbu.
Aš nenoriu, kad visi galvotų kaip aš. Aš tik linkiu visom neprarast sveiko proto, kritiško mąstymo ir noro rūpintis savo sveikata ir neužsiciklint ant vieno straipsnio tuo tarpu visus kitus straipsnius vadinant beletristika.

Aš valytoją paminėjau ne kaip žemas pareigas užimantį žmogų,o kaip visai kitos srities darbuotoją,kuris neturi nei pakankamai žinių,nei praktikos kirpėjo darbe(kalbu apie specelistus).Kad ir kiek jūs apsiskaičius,bet jūs nesat tinkamas patarėjas ir tuo labiau,kad jūs už natūralumą,jūs negalit būt objektyvi,nes esat kategoriška kt klausimu.Tai tas pats,kad pas homeopatą klaust apie antibiotikus,atsakymas būtų aiškus.
Papildyta:
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 09, 14:04)
ar tikrai 100% galit tvirtinti apie moterų "atsakingumą"? labai drasu kalbėti apie visas... o dėl pastojimo, vienos visais įmanomais būdais besisaugodamos pastoja, o kitos net ir baisiai norėdamos vaikų neturi. norai čia ne prie ko

Nieko nenoriu įžeist,bet kaikurios pastoja tik pagulėjusios šalia vyro.100% apsisaugojimo būdas išvis nesimylėti.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 13:30)
Aš valytoją paminėjau ne kaip žemas pareigas užimantį žmogų,o kaip visai kitos srities darbuotoją,kuris neturi nei pakankamai žinių,nei praktikos kirpėjo darbe(kalbu apie specelistus).Kad ir kiek jūs apsiskaičius,bet jūs nesat tinkamas patarėjas ir tuo labiau,kad jūs už natūralumą,jūs negalit būt objektyvi,nes esat kategoriška kt klausimu.Tai tas pats,kad pas homeopatą klaust apie antibiotikus,atsakymas būtų aiškus.
Papildyta:

Nieko nenoriu įžeist,bet kaikurios pastoja tik pagulėjusios šalia vyro.100% apsisaugojimo būdas išvis nesimylėti.

Tada man neaiški pati patarimo sąvoka. Aš galiu patart žmogui, kurio akyse aš turiu autoritetą, o čia, forume, jokie patarimai negalimi. Žmogus paskaito kažkieno užtikrintą taip kt, mano abejones dėl kt ir sprendžia pats.

Dėl profesijos smile.gif :
Gal atvažiuotų koks auditas, patikrintų mano darbą ir pasakytų, kad buhalterė iš manęs silpna, bet pvz mano hobi yra koks modeliavimas ir aš puikiai, netgi profesionaliai galiu patart žmogui dėl šukuosenos smile.gif Ką aš noriu pasakyti, kad žmogus yra kur kas daugiau, nei jo profesija. Tarp medikų yra tiek, švelniai tariant, šundaktarių, bet tai nereiškia, kad jie prasti floristai ar panašiai. Tad nereikėtų vertinti žmonių taip siaurai. Aš esu įsitikinusi, kad savo sveikatos (būtent sveikatos, o ne ligos) klausimais geriausia patarėja sau esu aš pati, nes niekam kitam mano sveikata taip kaip man nerūpi mirksiukas.gif Ir kad būtum sau puikus patarėjas sveikatos klausimais nereikia nei apie vaistus gerai nusimanyti, nei lotyniškų ligų pavadinimų mintinai mokėti, nei rimtos mokslinės literatūros skaityti, užtenka rinktis tai, kas natūralu.

Fsio, iš mano pusės paliaubos, pasakiau jau daugiau nei norėjau ir reikėjo 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš pasisakysiu 4u.gif jūs visos esate teisios dėl to, kad čia kiekvienos pasirinkimo laisvė, kiekvienas turi savo nuomonę. Aš irgi tokią turiu, todėl ją ir išsakysiu smile.gif Aš pritariu toms, kurios sako, kad bet koks nenatūralus dalykas moters sveikatai yra kenksmingas - visiškai teisingai, bet:
1) Kiek dabar yra natūralių dalykų mūsų gyvenime? (įvertinkite pažiūrėjusios į pomidorus Maximoje ar kur nors kitur, kurie jau panašūs į moliūgus darosi);
2) O ką daryt, jeigu dar vaikučiams ne laikas? Iš tikrųjų čia renkamės tarp dviejų blogybių: arba KT, arba abortai (aišku, yra dar kitų apsisaugojimo būdų, bet jie irgi kenksmingi, prezervatyvas gali plyšt, o dėl natūralaus planavimo - labai ilgai reikėtų mokytis ir gerai pažinoti savo organizmą, kad galėtum taip saugotis). Tai va, man šiuo atveju KT žymiai geriau, negu abortas (nes esu prieš abortus).

Šiaip, kaip gydytoja man išrašinėjo tabletes, tai pasakė, kad esu reklamos auka. Ir kas tą paneigs? doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 09, 15:04)
ar tikrai 100% galit tvirtinti apie moterų "atsakingumą"? labai drasu kalbėti apie visas... o dėl pastojimo, vienos visais įmanomais būdais besisaugodamos pastoja, o kitos net ir baisiai norėdamos vaikų neturi. norai čia ne prie ko

drinks_cheers.gif
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 15:30)

as esu pagal specialybe aukle smile.gif bet as darau puikias puokstes...galeciau patart zmogui kaip apsikirpt,dar be to kerpu draugei galiukus,grifkas net iskarpinejau plaukus tongue.gif kai ji ejo i kirpykla,kirpeja pasake ,kad gerai apkirpta smile.gif tai kazko nesugebu? man atrodo profesija nieko nepasako apie zmogaus kitus sugebejimus:)

QUOTE(Mumuke @ 2008 09 09, 17:51)
Na ir aš pasisakysiu  4u.gif jūs visos esate teisios dėl to, kad čia kiekvienos pasirinkimo laisvė, kiekvienas turi savo nuomonę. Aš irgi tokią turiu, todėl ją ir išsakysiu smile.gif Aš pritariu toms, kurios sako, kad bet koks nenatūralus dalykas moters sveikatai yra kenksmingas - visiškai teisingai, bet:
1) Kiek dabar yra natūralių dalykų mūsų gyvenime? (įvertinkite pažiūrėjusios į pomidorus Maximoje ar kur nors kitur, kurie jau panašūs į moliūgus darosi);
2) O ką daryt, jeigu dar vaikučiams ne laikas? Iš tikrųjų čia renkamės tarp dviejų blogybių: arba KT, arba abortai (aišku, yra dar kitų apsisaugojimo būdų, bet jie irgi kenksmingi, prezervatyvas gali plyšt, o dėl natūralaus planavimo - labai ilgai reikėtų mokytis ir gerai pažinoti savo organizmą, kad galėtum taip saugotis). Tai va, man šiuo atveju KT žymiai geriau, negu abortas (nes esu prieš abortus).

Šiaip, kaip gydytoja man išrašinėjo tabletes, tai pasakė, kad esu reklamos auka. Ir kas tą paneigs?  doh.gif

emm,pries abortus...o padarei visus tirimus,kad galetum KT vartot? zn man geriau prezerv.naudotis. nei pagalvojus,kad galiu pakenkt savo busimam vaikiukui smile.gif ar esi garantuota ,kaip ir visos cia ,kad tau ir vaikui nieko nebus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 09, 19:29)
drinks_cheers.gif

as esu pagal specialybe aukle smile.gif bet as darau puikias puokstes...galeciau patart zmogui kaip apsikirpt,dar be to kerpu draugei galiukus,grifkas net iskarpinejau plaukus  tongue.gif kai ji ejo i kirpykla,kirpeja pasake ,kad gerai apkirpta smile.gif tai kazko nesugebu? man atrodo profesija nieko nepasako apie zmogaus kitus sugebejimus:)
emm,pries abortus...o padarei visus tirimus,kad galetum KT vartot? zn man geriau prezerv.naudotis. nei pagalvojus,kad galiu pakenkt savo busimam vaikiukui smile.gif ar esi garantuota ,kaip ir visos cia ,kad tau ir vaikui nieko nebus? mirksiukas.gif

Įdomus klausimas: ar jūs esate garantuota,kad jums (jau nekalbant apie vaiką) niekada ir nieko neatsitiks?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 09 09, 20:37)
Įdomus klausimas: ar jūs esate garantuota,kad jums (jau nekalbant apie vaiką) niekada ir nieko neatsitiks?

ne taip gal isireiskiau,ar garantuota kad po KT nieko nebus..as aisq atsakysiu i jusu klausima...ne negarantuota.bet ir nedarau tam pagrindo ivykt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 09 rugsėjo 2008 - 23:04
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 14:30)
jūs nesat tinkamas patarėjas ir tuo labiau,kad jūs už natūralumą,jūs negalit būt objektyvi,nes esat kategoriška kt klausimu

Jei sakinį pakeisime: "Jūs nesate tinkamas patarėjas ir tuo labiau, kad jūs už KT, jūs negalit būt objektyvi, nes esat kategoriška KT klausimu"- ar teiginys bus teisingas?
Mylintys savo moteris vyrai, vien paskaitę apie KT šalutinius poveikius, padaro protingesnes išvadas, nei jūs, labai daug mokslinių straipsnių perkrimtus. Jie nenori rizikuoti - atsitiks, neatsitiks, nes myli savo moteris. O jūs savęs - ne.
QUOTE(Mumuke @ 2008 09 09, 16:51)
O ką daryt, jeigu dar vaikučiams ne laikas? Iš tikrųjų čia renkamės tarp dviejų blogybių: arba KT, arba abortai (aišku, yra dar kitų apsisaugojimo būdų, bet jie irgi kenksmingi, prezervatyvas gali plyšt, o dėl natūralaus planavimo - labai ilgai reikėtų mokytis ir gerai pažinoti savo organizmą, kad galėtum taip saugotis). Tai va, man šiuo atveju KT žymiai geriau, negu abortas (nes esu prieš abortus).

Šiaip, kaip gydytoja man išrašinėjo tabletes, tai pasakė, kad esu reklamos auka. Ir kas tą paneigs?  doh.gif

Jei nesimylėsit per vaisingumo piką, o kitu laiku naudosit prezervatyvą, apsauga tikrai nebus mažesnė už KT. Pažint savo organizmą, kad galėtum naudotis natūraliu planavimu visiškai užtenka poros mėnesių.
Žaviuosi jūsų gydytoja, ne kiekviena išdrįstų taip pasakyti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 09, 19:29)
drinks_cheers.gif

as esu pagal specialybe aukle smile.gif bet as darau puikias puokstes...galeciau patart zmogui kaip apsikirpt,dar be to kerpu draugei galiukus,grifkas net iskarpinejau plaukus  tongue.gif kai ji ejo i kirpykla,kirpeja pasake ,kad gerai apkirpta smile.gif tai kazko nesugebu? man atrodo profesija nieko nepasako apie zmogaus kitus sugebejimus:)

Neišpūskit taip to mano palyginimo.Nesakau,kad jūs kažko neišmanot ar nieko nesugebat,žmogus daugeliui dalykų gali būt gabus.Ar tikrai nuėja į kirpiklą ar į stomatologo kabinetą leistumėt pvz.valytojai,administratoiai ar kokiam kitam darbuotojui(žmogui kurio nepažystat)pasirūpinti jūsų plaukais ar dantimis? doh.gif taip būtent geriausias patarėjas pats sausu gero specelisto pagalba,nekalbu apie šundaktarius ar net fenuot nemokančias kirpėjas.
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2008 09 09, 23:42)
Jei sakinį pakeisime: "Jūs nesate tinkamas patarėjas ir tuo labiau, kad jūs už KT, jūs negalit būt objektyvi, nes esat kategoriška KT klausimu"- ar teiginys bus teisingas?
Mylintys savo moteris vyrai, vien paskaitę apie KT  šalutinius poveikius, padaro protingesnes išvadas, nei jūs, labai daug mokslinių straipsnių perkrimtus. Jie nenori rizikuoti - atsitiks, neatsitiks, nes myli savo moteris. O jūs savęs - ne.

Jei nesimylėsit per vaisingumo piką, o kitu laiku naudosit prezervatyvą, apsauga tikrai nebus mažesnė už KT. Pažint savo organizmą, kad galėtum naudotis natūraliu planavimu visiškai užtenka poros mėnesių.
Žaviuosi jūsų gydytoja, ne kiekviena išdrįstų taip pasakyti 4u.gif .

O ar aš sakau,kas visos turi vartot kt nes tai neapsakomas gėris? schmoll.gif Tai čia jūs natūralistės savo posmais skanduojat,kad gėris tik natūralumas,kad kt tik blogis ir pagal jūsų išsireiškimus galima suprast,kad tik "aklos",reklamos aukos ir durnės gali kt vartot,jum kitų variantų nėra.Nesuvokiat jūs,kad man nebaisūs jokie gasdinimai,kad aš puikiai moku skaityti,netik apie pliusus,bet ir apie minusus,kad man tai vuienintelė tinkama kontracepsija ir t.t.Mano sveikata mano reikalas,aš galdaug dalykų gyvenime atsisakau tokių kaip rūkimas,alkoholis,nesveikas maistas,saldumynai ir t.t.nes nematau butinybės jų vartoti,o kt šiuo metu man yra nepakeičiama kontracepsija.Kas norit naudokit,kas norit ne,bet galvokit savo galvą,o ne kas ką pasakė.
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 23:51)
Neišpūskit taip to mano palyginimo.Nesakau,kad jūs kažko neišmanot ar nieko nesugebat,žmogus daugeliui dalykų gali būt gabus.Ar tikrai nuėja į kirpiklą ar į stomatologo kabinetą leistumėt pvz.valytojai,administratoiai ar kokiam kitam darbuotojui(žmogui kurio nepažystat)pasirūpinti jūsų plaukais ar dantimis? doh.gif taip būtent geriausias patarėjas pats sausu gero specelisto pagalba,nekalbu apie šundaktarius ar net fenuot nemokančias kirpėjas.
Papildyta:

O ar aš sakau,kas visos turi vartot kt nes tai neapsakomas gėris? schmoll.gif Tai čia jūs natūralistės savo posmais skanduojat,kad gėris tik natūralumas,kad kt tik blogis ir pagal jūsų išsireiškimus galima suprast,kad tik "aklos",reklamos aukos ir durnės gali kt vartot,jum kitų variantų nėra.Nesuvokiat jūs,kad man nebaisūs jokie gasdinimai,kad aš puikiai moku skaityti,netik apie pliusus,bet ir apie minusus,kad man tai vuienintelė tinkama kontracepsija ir t.t.Mano sveikata mano reikalas,aš galdaug dalykų gyvenime atsisakau tokių kaip rūkimas,alkoholis,nesveikas maistas,saldumynai ir t.t.nes nematau butinybės jų vartoti,o kt šiuo metu man yra nepakeičiama kontracepsija.Kas norit naudokit,kas norit ne,bet galvokit savo galvą,o ne kas ką pasakė.

Mylintys savo moteris vyrai, vien paskaitę apie KT šalutinius poveikius, padaro protingesnes išvadas, nei jūs, labai daug mokslinių straipsnių perkrimtus. Jie nenori rizikuoti - atsitiks, neatsitiks, nes myli savo moteris. O jūs savęs - ne.

Taip tik jūsų vyras jus myli ir tik jis protingas,o jūs tai išvis protingiausia ir geriausia,nu žodžiu be komentarų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 09 rugsėjo 2008 - 22:55
Astor..smile.gif dantys yra dantys..bet jei man kas pasakytu (patartu) as konsultuociausi su dantiste smile.gif
o del mylinciu vyru..tai jei vyras myli savo zmona,tai ir nenoretu,kad ji vartotu chemija smile.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif aisq,jei zmonos turi vyrus,tai aisq kad jas myli wub.gif ,bet yra vyru tipas (egoistai) "tu vartok,nes man nepatinka prezervatyvai"....jis myli ,bet egoistas.ax,tikiuos suprantamai parasiau.tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 09 09, 23:54)
Taip tik jūsų vyras jus myli ir tik jis protingas,o jūs tai išvis protingiausia ir geriausia,nu žodžiu be komentarų doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano vyrui neteko domėtis KT, nes aš jų neketinau jų naudoti. Apie tai, kad vyras nepritaria jų naudojimui rašė Sufi. Šiaip jau proto trūkumu nesiskundžiu, rodos ir nė viena čia tuom nesiskundė, o apie gerumą kalbos lyg ir nebuvo cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 10, 00:09)
Astor..smile.gif dantys yra dantys..bet jei man kas pasakytu (patartu) as konsultuociausi su dantiste smile.gif
o del mylinciu vyru..tai jei vyras myli savo zmona,tai ir nenoretu,kad ji vartotu chemija smile.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif aisq,jei zmonos turi vyrus,tai aisq kad jas myli wub.gif ,bet yra vyru tipas (egoistai) "tu vartok,nes man nepatinka prezervatyvai"....jis myli ,bet egoistas.ax,tikiuos suprantamai parasiau.tongue.gif

Mano vyras neturi nieko prieš prezervatyvus ir jis mane myli ir nėra joks egoistas.Kt renkuosi aš,nes tai mano teisė rinktis ir iš manes net vyras jos atimt negali .Kiekvienas mes turim teise rinktis kas mum atrodo geriausia.Taip aš nevartoju vaistų,renkuos natūralius,homopatinius,gyvenu sveiką gyvenimo būda,bet naudoju kt ,aš jas naudodama puikiai jaučiuosi,esu visiškai sveika ir profilaktiškai tikrinuos sveikatą.Aš net labai myliu save ir savim rūoinuos ir tik dėl to,kad aš renkuos tokį kontracepsijos būda nesu nei saves nemylinti,nei negalvojanti apie ateitį ar reklamos auka.Tai mano pasirinkimas.
Papildyta:
[quote=Una Li,2008 09 09, 23:42]

o čia nia jūsų postas? g.gif čia Una Li klausiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 09 rugsėjo 2008 - 23:33